من قبلاَ میتونستم بسته 512 کیلوبیتی رو خریداری کنم اما الان که وارد اکانتم شدم دیدم تنها بسته های 128 فعال هستن و خبری از سرعت 512 نیست سیم کارت هم اعتباری به نظرتون مشگل سایت رایتل هست با به کل گزینه های بیشتر از 128 رو برداشتن ؟
من قبلاَ میتونستم بسته 512 کیلوبیتی رو خریداری کنم اما الان که وارد اکانتم شدم دیدم تنها بسته های 128 فعال هستن و خبری از سرعت 512 نیست سیم کارت هم اعتباری به نظرتون مشگل سایت رایتل هست با به کل گزینه های بیشتر از 128 رو برداشتن ؟
چون داره سرویس ها و محصولات جدید داره میاد که باعث این مشکل شده![]()
رایتل حجمش کمه و آنتی دهیش قوی نیست به نظرم وایمکس بگیر یا وایرالس که بهتره![]()
امروز رایتل تو همشهری آگهی زده بود: یک ماه مکالمه، پیام و اینترنت پر سرعت نامحدود، 50 تومن.
نوشته بود برای جزئیات بیشتر به سایت مراجعه کنید و اینکه ثبت نامش محدوده، ولی فعلاً تو سایتش خبری نیست.
سلام
ببخشید 3 تا سوال
اصفهان هنوز رایتل نیومد؟
چرا؟
این بسته ها که رایگانش رو زده 3 گیگ شبی سه گیگه یا تو کل دوره سه گیگه؟
(البته اینو قبلا هم پرسیدم خواستم مطمین شم)
ویرایش:
منظورمو اگه واضح تر بگم یعنی من از 11 تا 7 میتونم شبی 3 گیگ رایگان بگیرم؟!
Sent from my Sony Xperia S using Tapatalk 2
I Love Sony !
Last edited by Agame.Arash; 09-03-2013 at 15:04.
برادر اگر شبی 3 گیگ بود که شرکتای دیگه ورشکست میشدن! در ضمن با سرعت 1 مگ هم نمیشه شبی 3 گیگ گرفت! 3 گیگ مربوط به کل دوره س
بر طبق نقشه هنوز اصفهان نیومده، چراشم من نمیدونم. میگن به علت عدم همکاری شهرداریه. به هر حال شما میتونی جستجو کنی، اگر IR20 یا 43220 پیدا کردی، رایتله.
شما اگر خیلی به دانلود با رایتل علاقه داری، پیگیر اخبار بسته های بی نهایتش باش.
یه چیز دیگه هم یادآور بشم که هر ماه به شما یک گیگ میده یعنی توی ماه اول 1 گیگ رایگان میده نه 3 گیگکلا واسه دانلود نمی ارزه به جز آهنگ که اون ارزش داره واقعا
میزنی 2 . 30 ثانیه بعد تموم شده
جالب بود.شبی ۳ گیگ رایگان ..!
تو سایتش زده اینترنت نامحدود 1000 پیامک و ...... ماهانه 50 تومان سیم کارت داعمی
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
سلام وقت بخیر
دوستان من ی دونه اعتباری رایتل دارم و میخوام که خط همراه اول که دائمی هست رو به خط رایتل انتقال بدم .با کد ستاره ۲۱ستاره شماره رایتل و مربع(#...۹۲۱*۲۱*)
تا اینجای کار درست ولی زمانی که به شماره همزاه اولم تماس میگریم ،میگه شماره مورد نظر در دسترس قرار ندارد. در صورتی که رایتل آنتن داره و براحتی میشه شمارش رو گرفت.
ممنون میشم راهنمایی کنید تا از شر یک گوشی اضافه راحت شم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)