دوستانی که به مشکل عدم لودینگ این بازی در مراحل مختلف برخورد کرده اند چگونه مشکلشان را حل کردند یا باید بکنند؟
با تشکر
دوستانی که به مشکل عدم لودینگ این بازی در مراحل مختلف برخورد کرده اند چگونه مشکلشان را حل کردند یا باید بکنند؟
با تشکر
کسی نیست به ما کمک کنه؟
من تو نت گشتم و مشکلم حل شد.باید کرک جدید بریزی.نمیدونم تو پی سی ورلد کرک جدید هست یا نه ولی من از سایت کینگزدانلود گرفتم.
اگه گیم پد(دسته بازی) به سیستمت وصله ، قطعش کن.اگه وصل نیست درمنوی اصلی بازی وارد settings بشو gameplay رو بزن و وارد controls بشو اوون بالا باید نوشته باشه device input keyboard.اینجا می تونی تغییرات درعملکرد کلیدها بدی.
از دوستان کسی آخرین کرک این بازی رو نداره؟ یا حداقل لینک دانلود، من کرک همین تاپیک رو دانلود کردم ولی هنوز برای لودینگ مشکل دارم.
سلام دوستان
عزیزان من بازی رو نصب کردم اوکیه!
فقط بازی جاها بازی گیر میکنه!!! باید بیام بیرون دوباره برم تو بعد اون تیکه رو رد میکنه!!!
مشکل کجاست؟!
ممنون
از من به autolog وصل نمی شه!!!!!!!!!!!! در ضمن هر بار که دگمه هاشا عوض می کنم دفعه بعد که میام تو بازی کلید ها مثل اولش شده!!!!!!!!!!![]()
یعنی هیچ کس نتونسته با دسته بازی کنه ؟!![]()
اونم ریختم اون مرحلش رد شد ولی باز مرحله ی بعدش که اولش دوربین اززیرکامیون رد میشه رو باز دوباره گیر میکنه میندازه بیرون .
چیکار کنم؟خواهشا کمک کنید.
![]()
آقا این بازی به لپ تاپ فشار میاره؟؟؟؟؟؟؟؟
به خاطر فن ضعیفش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)