1.
2. كافيه كه روش دبل كليلك كني و يك ليست خالي بهت ميده كه ميتوني فيلدهاتو دونه دونه اضافه كني.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشي.
1.
2. كافيه كه روش دبل كليلك كني و يك ليست خالي بهت ميده كه ميتوني فيلدهاتو دونه دونه اضافه كني.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشي.
سلام
من يه سوال داشتم
data base رو چطور مي تونم توي دلفي آدرس دهي نسبي كنم
تا توي هر سيستمي كه برنامم رو اجرا كردم واسه data base خطا نده
خيلي ممنون ميشم اگه جواب بدين
سلام ،
دوستان من براي اولين بار است كه به بانك اطلاعاتي نياز پيدا كرده ام .
يه برنامه مي خوام بنويسم با خصوصيات زير لطفا كمك كنيد :
يه Edit داشته باشه
يه Memo داشته باشه
يه List Box داشته باشه
و مي خوام وقتي كه داخل Editمقداري قرار داده مي شه داخل ليست Listbox مقادير يكسان جستجو بشه و سپس بدون كليك بر آيتم هاي List box مقادير آن انتخاب بشه . ( هنگامي كه توسط Edit مقادير جستجو مي شه . ( مثلا : داخل Listbox مقادير MO,HO,ZO قرار داره مي خوام وقتي داخل Edit مثلا حرف M تايپ شد فوري List box مقدار MO را انتخاب كنه ) و مي خوام مقادير Memo را نمايش بشه . مثلا : MO يكسري توضيحات مربوط به خودش را دارد كه بايد در Memo نمايش داده بشه .
حالا چطوري يه همچين بانكي بسازم ؟
چطوري مقاديرم را به همراه متن هاي طولاني Memo درون آن قرار بدم ؟
چطوري اين مقادير را ( مثلا : MO,HO,ZO ) را به همراه توضيحاتش فراخواني كنم ؟
...
برنامه ام يه ديكشنري قطعات است !
و مي خوام براي هر قطعه مثلا مادربورد ، سي پي يو و... توضيحاتش درون Memoنمايش داده بشه و ليست قطعات نيز درون listbox باشه .
لطفا سورس قرار بديد چون من توي بانك اطلاعاتي خيلي خيلي ضعيفم تا حالا كار نكرده ام .
من دارم يه برنامه مي نويسم كه قراره محتويات يه تيبل رو نمايش بده و قراره كه روي اسم هر كسي كليك شد اطلاعات اون شخص نمايش داده بشه.ليست حدود 20 نفر داره.از چه ابزاري بايد براي اينكار استفاده كنم.منظورم اين كه اگه روي اسم كليك بشه بتونه به يه عمل ديگه اي رو انجام بده.اميدوارم كه منظورمرو فهميده باشيد.ممنونم
اگه از ديتابيس براي اين كار استفاده ميكني با استفاده از DBText و DBEEdit و ... ميتوني به نتيجه مورد نظرت برسي
دوستان يه سوال ديگه
من ميخوام كه يه كنترلي مثل dbcombobox داشته باشم كه وقتي به يه فيلد وصل شد تمام مقادير موجود تو اون تيبل رو توي كنترل بصورت ليست بياره.با خود dbcombobox امتحان كردم ولي مثل اينكه فقط مال ركرد جاري رو نشون مي ده.آيا dbcombobox چنين قابليتي كه من مي خوام داره؟ اگر نه چطوري مي تونم چنين حالتي رو بوجود بيارم.
خيلي ممنون
دوست عزيز. توي همين تاپيك و تاپيك فرامين sql به دو نوع مختلف دربارش صحبت شده.
لطفا سرچ كن و نتيجه اي كه گرفتي رو خبر بده.
سلام دو ستان.
دنبال یه برنامه ساده میگردم که بانکش Access باشه.مثلا یه دفترچه تلفن ساده.
باتشکر.
سلام
لینک امضای مرد مباح رو ببینید (قبل از شما پست دادند)
ممنون.قبلا دیدمش.
اما دنبال یه برنامه ساده هستم که با Access کار کرده باشه.در واقع دنبال آموزش نیستم.یه برنامه ساده میخوام. همین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)