چیپست مدیاتک داره که GPU نداره و محاسبات گرافیکی بر عهده سی پی یو ــه و CPU هم 650 مگاست...
چیپست مدیاتک داره که GPU نداره و محاسبات گرافیکی بر عهده سی پی یو ــه و CPU هم 650 مگاست...
میگم پارسا مگه این گوشی الان تو بازار نیست ؟
یعنی هیچ بنی بشری تا حالا با این گوشی کار نکرده و نداره اینو ؟
خب یه برنامه بنچی چیزی روش نصب کنه ببینه مشخصات گوشی چیه !
دیگه خسته شدم از این همه خبر ضد و نقیض ! : دی
هیچ آدمی که اندازه ای اطلاع داشته باشه که بتونه ته و توه چیپست رو دربیاره نداره این گوشیو :| بدیش اینه :|![]()
چرا و نتایج در پست 4 صفحه 1 همین تاپیکمیگم پارسا مگه این گوشی الان تو بازار نیست ؟
یعنی هیچ بنی بشری تا حالا با این گوشی کار نکرده و نداره اینو ؟
خب یه برنامه بنچی چیزی روش نصب کنه ببینه مشخصات گوشی چیه !
دیگه خسته شدم از این همه خبر ضد و نقیض ! : دی
سلام.
امروز رفتم بازار که g1 بگیرم که گفتن دیگه تولید نمیشه ولی بجاش یه گوشی جدید به نام g1 twins ولید میشه.
کسی تا حالا این گوشی رو خریده؟
اگر هست لطفا با quardant یه بنچ مارک بگیره و بذاره ببینیم و لطف کنه نوع cpuش رو هم بگه ( توی همین نرم افزار مینویسه.)
با تشکر.
کی گفته؟
برو تو خود شرکت موجود دارن.ادرسشم هست خ ولیعصر(عج) - کوچه کامرانی - ساختمان رز - طبقه دوم.
حالا چه فرقی میکنه سیپی یوش چی باشه؟ اگه میخای از برند داخلی حمایت کنی دیگه این حرفها نیست.
اگه میخای یه مدت صبر کن g2 که اومد بگیر مشخصاتش از g1 بالاتره
سلام.
دستتون درد نکنه که جواب دادین ولی برام خیلی مهمه که بفهمم نوغ سی پی یو و چیپستش چیه؟
طفا اگر کسی داره بگه.
با تشکر.
سلام دوستان کسی رام این گوشی را داره یا نه به اشتباه یکی دوتا از برنامه هاشو پاک کردم دقیقا همون برنامه شماره گیریه باید چیکار کنم الان؟
سلام.
شما باید از یه نرم افزار دیالر استفاده کنید.
مثل GOdialer.
اینا یعنی چی دوست عزیز؟
یعنی اگه بیان به من دقیقا پول این گوشی را بدن و بگن برو حمایت کن و بخر ترجبح میدم یه جنس دیگه ی ایرانی را به عنوان حمایت بخرم!
یه چیزی به اسم کیفیت بالاخره باید وجود داشته باشه تا حمایتی صورت بگیره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)