فکر کنم همه ی پستای مهممو گذاشتم!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم همه ی پستای مهممو گذاشتم!
Last edited by M E S S I; 30-09-2011 at 12:09.
دوستان دسته من سوخته چه دسته خوبی که خرابی نداشته باشه رو پیشنهاد میدین ؟ این سومین دسته هست که خراب شده![]()
سلام،
دوستان من بازی pes 2012 رو واسه ایکس باکس خریدم، اول که گذاشتمش توی دستگاه گفت که برای اجرا آپدیت نیاز هست و من هم Ok رو زدم و دستگاه ریست شد و شروع کرد که نصب آپدیت که وسطش ارور داد که نمیتونه از روی دی وی دی بخونه و گفت دی وی دی رو در بیار و دوباره داخل دستگاه بزار، منم دی وی دی رو تمیز کردم و دوباره گذاشتمش توی دستگاه که بازم همون ارور اومد، اگه دی وی دیه دیگه هم بزارم بازم همون ارور رو میده و کلاً دیگه وارد ایکس باکس نمیشه،میخواستم ببینم مشکل از چیه و چکار باید کرد؟ اگه برم یه دی وی دیه Pes 2012 بخرم و بزارم توی دستگاه آپدیت درست میشه؟
ممنون
زبان بازی رو از کجا میشه عوض کرد؟
توی 2011 یه جا بود language setting
داخلش زبان نوشته ها و گزارشگر رو میشد عوض کرد
این چرا نداره؟!
اگه دسته ی شوک دار میخوای برو دسته ی PS2 بخر با یه تیدیل واسه کامپیوتر ( PS2 to PC ) خیلی بهتر از دسته های شوک دار کامپیوتر عمر میکنه من خودم دارم 2ساله اما هنوز خراب نشده![]()
مطمئنی مال من که داره شما از کجا تهیه کردی و چه حجمی داشته؟
من به system setting میرم بعد به language setting میرم اونجام دوتا گزینه هست که گزینه اول in-game text زبان نوشته ها رو عوض میکنه و گزینه دوم commentary language هم زبون گزارشگر رو عوض میکنه
حالا نمیدونم چرا شما نداری؟
سلام
بچه ها من پچ FirePatch2012Vietnamver1.0 رو نصب کردم لباس اصلی برسا شده سفید؟
من هم ندارم....ولی منوی من انگلیسیه و گزارشگر هم صداش درنمیاد![]()
اینجا گزارشگر انگلیسی رو گذاشتم که مال کونامی هستش و صداش هم در میاد!
الان که صفحه اول خیلی شلوغ شده!
شما مطالب جدید رو که میذاری تویه همون پست 3 بزار.من مینویسم به پست 3 مراجعه کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)