من تویه کارگزاری بهم پیشنهناد استخدام شده
آیا بدرد میخوره یانه؟؟
سوال بالایی رو برای این پرسیدم
من تویه کارگزاری بهم پیشنهناد استخدام شده
آیا بدرد میخوره یانه؟؟
سوال بالایی رو برای این پرسیدم
الان کجا مشغول بکار هستید ؟
کدوم کارگزاری هست ؟؟
سلام
ریز کارمزدها رو در سایت سازمان بورس زده اما به صورت کلی چیزی نزدیک به یک درصد از خریدار و فروشنده دریافت میشود
کارمزد کارگزار از معاملات سهام 0.004 هست
قسمت اتی هم فکر کنم همین مقدار باشه دقیق یادم نیست
اینقدر کم هست که خریدار و فروشنده توجه چندانی به این موضوع نمیکنند
با چه عنوانی پیشنهاد شده ؟
جهت اطلاع هر بخش از کارگزاری نیاز به مدرک و گذروندن دوره خاصی داره
شرکت نواندیشان
آیا به عنوان درآمد میشه بهش نگاه کرد
یا اعتبارش بیشتر مهمه؟؟
درضمن قراره ما معاملات بر خطشون رو انجام بدیم
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
Last edited by BEBETO1; 31-01-2014 at 18:16.
ببخشید چند وقتی به اینترنت دسترسی نداشتم
خود شرکت رو نمیدونم مگر اینکه دوستانم اطلاع داشته باشند و از اونها برای شما سوال کنم
چرا که نه خیلی ها اول که وارد بورس شدن چیزی نمیدونستند بعدا از اینکه با سازوکار بورس اشنا شدن کلا شغلشون رو به این کار تغییر دادن - منتهی باید دانش و سرمایه لازم رو داشته باشید
اعتبار شرکت ها با هم فرق دارن اما اگر میخاهی وارد دنیای بورس شوید فعلا به اعتبارش نگاه نکن تا تجربه کافی رو بدست بیاورید
برای معاملات برخط هم یک دوره داره اون دوره و مدرک لازم رو دریافت کنید مشکل حل میشه
-----------------
بازار هم که حسابی دنده معکوس میکشهتا ببینیم کجا نفس کم میاره
فعلا صبر تا زمان شکار فرا برسه![]()
Last edited by szh_1367; 05-02-2014 at 12:02.
سلام دوستان
یکی از دوستان در پیام خصوصی در مورد شاخص سوال کرده بودند - ابتدا اینکه هرچی سعی کردم پیام خصوصی ارسال نشد خدا کنه این پست ارسال بشه چون دیگه حوصله تایپ ندارم
مطالب زیر نظر شخصی است و هیچ دلیلی بر صحت ان وجود ندارد
معمولا در بازار (بورس ، ارز ، کاسب کار و . . . هرچی که میخای حساب کن) دو نوع پول یا به عبارتی سرمایه داریم
دسته اول سرمایه اصلی که همون زیر بنا یا شالوده اصلی بازار رو تشکیل میده - خصوصیت مهم این دسته محکم و پایدار بودنشون هست
دسته دوم پول یا سرمایه سرگردان هست این دسته اصلا از ثبات و قانون خاصی پیروی نمیکنند به هر قسمتی از بازار برخورد کند در ابتدا حرکت های بسیار هیجانی ایجاد میکند و بعد از فروکش کردن این هیجان خسارت های رو برجا خواهند گذاشت
افرادی موفق هستند که جزء دسته اول باشند و از حرکت های مثبت دسته دوم در جهت منافع خود استفاده کنند
مواردی که گفتم در ایران صدق میکند کشورهای دیگه رو نمیدونم
حال این چیزهایی که نوشتم چه ربطی به شاخص داشت در ادامه توضیح خواهم داد
یکسری سرمایه و پولهای سرگردانی در ایران وجود داره که مقدار اونها کم هم نیست از طرفی بیکاری و رانت و . . . بیداد میکنه طرف از سرمایه گذاری در هر قسمتی به جز بانک خودداری میکنه
اولین موردی که این سرمایه ها به ان حمله کردند مسکن و زمین بود چه گرد و خاکی کرد زمین شده بود ساعتی - بعد از مدتی مسکن رکود کرد و در یک قیمت نامشخص ترمز دستی کشید هنوز که مدت ها از اون زمان میگذره در نزدیکی همان قیمت ها خرید و فروش میشود مگر در موارد خاص
دومین بازار سکه و ارز بود اونهایی که دستی بر اتش داشتند میدونستند که چه بازار خطرناکی هست خدا شاهده پیرزن و پیرمرد اومده بودند بازار سکه و اب شده خرید و فروش میکردند بدون اینکه از ریسک اون اطلاع داشته باشند ادامه نمیدوم خودتون در این زمینه استاد هستید
بازار بعدی بورس بود
بورس از 25 هزار واحد شروع شد به 35 رسید بورسی که سالیان سال 100 واحد 100 واحد حرکت میکرد در اون روزهای زیر 1000 واحد براش افت داشت هر سهمی میخریدی چشم بسته فردا مثبت میخورد هر سهمی منفی میخورد فردا صف خرید میلیونی داشت - سهم سراغ دارم تعدیل منفی خرده گزارش منفی یا زیان ده بود اما باز مثبت میخورد
تکنیکال میگفت ریزش فاندامنتال میگفت ریزش باز فرداش مثبت میخورد
خب این چی رو نشون میده بله پول ها و سرمایه های سرگردان بورس رو هدف گرفته اند اما این بار دولت کمی هدفمند عمل کرد یا شاید به صورت شانسی بود و دولت زیر پر و بالش رو گرفت به هر صورت شاخص پرواز کرد اما امان از اینکه این بالا رفتن پایین اومدنی داره - قانون اصلی بازار -
ببینید در مورد دلار 3800تومانی هم همین اتفاق افتاد دولت ارز رو روی قیمتی که خودش مد نظر داشت نگه داشت 3000 تومان دستی رو کشید تا 2800 تا 2900 وایسته
برگردیم به بحث بورس
در این میان بعضی سهام ها با دستکاری های علنی بالا رفتن الان هم بشدت مقاومت میکنند !!! بعضی از سهام ها با توجه به فشارهای زیاد باز هم رشد کردند به عنوان مثال اگر یک درصد نظارت خودرو رو سهام مخابرات بود به نظرتون چی میشد - دلیل نظارت نکردنش روخودتون میدونید امکان نوشتن نیز وجود ندارد
اما تفاوت بورس با سایر بازارهایی که قبلا مورد حمله قرار گرفته بودند اینکه به این راحتی ها که وارد میشوید نمیتوانید خارج شوید - کاهش نقدینگی دست مردم - دقیقا اون چیزی که دولت برای کاهش تورم و امادگی برای حمله بعدی نیاز داشت - چرا میگن تورم رو اینقدر کاهش دادیم یا کنترل کردیم !!!
خب به ظاهر ترمز اولیه رو با 83 واحد کشیدن باید تا مدتی منتظر تصمیم بازار باشیم - اما به نظر هنوز اون سرمایه های کاذب از بازار خارج نشده و باید منتظر ریزش بیشتر باشیم یا شاید از بازارهای قبلی درس گرفتن و تا اخرش با بورس باشن.
این وسط یکسری خبرهای سیاسی هم بی تاثیر نبودن و در اینده نیر تاثیر گذار خواهند بود
به هر حال اگر این سرمایه های سرگردان از این بازار خارج شود شاخص رو 60 واحد تا 70 هزار واحد میبینم اگر هم این سرمایه ها مقاومت کند (بعید میدونم) غیرقابل پیشبینی هستند همان طور که قبلا رشد کردند
اما شاید برای بعضی ها مهم باشه هدف بازار بعدی کجاست یا با چه شدتی ؟ نظر شما چیه ؟
پ.ن: ببخشید پراکنده و خلاصه نوشتم هر کدام از این موارد رو میتوان صفحه ها در موردش نوشت اما من یکم خسته ام تمرکز فکری درستی این روزها ندارم
ممنون از این که لطف کردید و جواب دادید
به نظر هنوز بازار موازی با پتانسیل بالا وجود نداره که سرمایه های خارج شده از بورس وارد اونجا بشن ، به خاطر همین هنوز پتانسیل بالایی برای رشد وجود داره ...
بازار سکه و ارز رشدش دلیل داشت ، بنیاد رشد ارز و سکه از بین رفت پس رشدش هم از بین رفت ، اما اینجور که من از تحلیلگر های بنیادی میشنوم ، سهم های الان بورس ارزش ذاتی اکثرشون بالاتر از قیمت کنونیشونه ...ارزش سرمایه گذاری دارن ، به خاطر همین هم سرمایه به طرفشون میره ...
به نظر شما توی بلند مدت چه دلایلی برای افت وجود داره ؟
"غدیر" هم درحالی متوقف شد که هنوز خبری از معامله ی "پارسان" نیست ... قرار بود دوشنبه ی هفته ی گذشته اعلام کنند ...
والا تا الان که به این سن رسیدم تو هیچ چیز ایران پتانسیل درستی ندیدم اصلا پتانسیل ندیدم که بخواهد درست یا نادرست باشه
اموزش ، اقتصاد ، سیاست ، فرهنگ ، کشاورزی ، تولید کار و . . . کدومش طبق یک اصول و قوانین خاص پیروی کرده که شما از پتانسیل صحبت میکنید ؟
امکان داره کمی در مورد دلایل رشد سکه و ارز توضیح بدهید ؟ چه تاثیری بر واردات و صادرات داشت ؟ چه تاثیری بر قاچاق داشت ؟ چه تاثیری بر افزایش و یا کاهش تورم داشت ؟ چه تاثیری بر نرخ بیکاری داشت ؟ و . . .
عدم برنامه ریزی درست مهمترین مورد افت هرچیزی خوبی هست - وقتی میبینی کشورهایی برای دو سال اینده تاریخ و ساعت یک کاری رو مشخص کردنمتوجه میشی ما داریم فله ای زندگی میکنیم
حیف که بعضی نوشته ها برای سایت مشکل ایجاد میکنه
پ.ن: امیدوارم از نظرات دوستان دیگر هم استفاده کنیم وگرنه ما هم مثل قبل میریم تو لاک خودمونروزتون خوش و خرم
چه جالب صف فروش رو تبدیل به صف خرید میکنن اخرشم بازار با منفی بسته میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)