سلام
من تو لایو بازی نکردم چون کلا کنسول باز نیستم اما من حدودا 2 گیگ کلیپ از یوتیوب دانلود کردم که بیشتر از همین کلیپ های Online Goal Compilation هست
با یک دقت کوچیک میشه فهمید که کسی که داره مقابل اینها بازی میکنه یا خیلی آماتور هست یا اصلا بازی نمیکنه
من نمیگم نمیشه از تکنینک استفاده کرد چون اگه نشه که دیگه پس برا چی گذاشتن تو بازی !
حتی گیمر های حرفه ای رو میشه یکی 2 تا از بازیکن هاشونو اینجوری دریبل کرد اما با این وضعی که تو این کلیپ ها هستش نمیشه
منظورم این کلیپ که این دوستمون گذاشت نیست چون این خیلی ساده و پیش پا افتاده هست و فقط میخواسته تکنینک هایی که تازه اضافه شده رو نشون بده
اما کلیپ هایی دارم که طرف از وسط زمین شروع میکنه به دریبل زدن و 5-6 تا از بازیکن های حریف رو دریبل میکنه و اونا هیچ کاری نمیکنن
من خودم بار ها با کسی این روش هارو انجام دادم روش رو هم درست انجام دادم اما جدا یکم گیمر مقابل بازی بلد باشه نمیزاره اینجوری بازیکناشو جا بزاری
فوقش اینه که که تو اون شلوغی تکل بزنی
تو فینال WCG سال قبل دو تا بازیکن اصلا از تکنینک ها استفاده نکردن و فقط در حد تو سر توپ زدن بود و یک بار هم بازیکن کلمبیایی که آخرم باخت بازی رو یک بار Stop And Turn زد که توپو حریف ازش گرفت
درسته بازی فینال بوده و استرس و حساسیت بازی جایی برای ریسک استفاده از Skill Movesنمیزاره اما اگه واقعا استفاده از این تکنینک ها در مقابل هر گیمری اینقدر ساده باشه که با 1 بازیکن بتونی در هر حمله ای 4-5 تا بازمن رو به راحتی دریبل کنی و بری گل بزنی حتما ملت کلی سعی و تلاش می کردن که بتونن در چنین مسابقاتی هم از این روش ها استفاده کنن
.gif)
این نظر من بود البته
.gif)