تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 56 اولاول ... 3137383940414243444551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 558

نام تاپيک: FIFA 12 - DEMO

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بلد شدن این تکنیک ها آسون هست
    اینکه بدونی از کدومشون کجا استفاده کنی که کارایی داشته باشه یکم زمان میبره و اینکه دستت راه بیفته و اون وسط قاطی نکنی

اما به این شکل که تو این کلیپ ها هست اگه دقت کنی میبینی که مدافع های حریف خیلی ساده دفاع میکنن وانگار که فقط راه میرن

گیمر های حرفه ای رو میشه یک یا 2 تا بازیکنشونو با تکنینک جا گذاشت اما چیزی که تو این کلیپ ها هست رو نمیشه سرشون پیاده کرد

اینارو رو تجربه خودم گفتم که کلی با این تکنینک ها سرو کله ردم و کلیپ زیاد دیدم و خودمم زیاد ازشون استفاده کردم

اگه این بابا تونست حتی 1 بار این کارارو در مقابل من انجام بده من دیگه گیم بازی نمی کنم

قول میدم
    کامیار توی لایو فیفا 11 رو بازی کردی؟ یکی از همین بابا ها یه بار توی لایو همچین تحقیرم کرد که الان بعضا کابوس اون مسابقه رو می بینم من اکثرا توی لایو بازیهام رو میبردم رنکد مچ ها رو ولی باخت هم میدادم مساوی هم میشد ولی باختام همیشه به خاطر بد شانسی یا نامردی و ضد فوتبال میشد اونم میومد با اختلاف یک گل میشد ولی یه بار با یه حرفه ای بازی کردم که دیگه تسلیم کاملش شدم فرسنگها از من فاصله داشت بازیش واقعا دریبلهایی می زد که باورم نمیشد من که اکثرا روی درجه افسانه ای بازی میکنم از هوش مصنوعی اینطوری نه دریبل می خوردم نه گل از اون به بعد فهمیدم حرفه ای هایی هستن که این حرکات که سهل بدتر از ایناشم سر من و تو می تونن بیارن توی قسمت VP هم یه دریبل هایی میزدن که آدم خوابشم نمی بینه! توی لایو قضیه خیلی فرق داره!

2. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

Spaniuly

سلام دوست عزیز کمک کنید لطفا

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

Spaniuly

سلام دوست عزیز کمک کنید لطفا
    کدوم مسیر؟ دوست من شما می خوای اسم گیم پدت رو تشخیص بدی؟

+ توی پست قبلم یادم رفت بگم ویدیو یوتیوب رو دیدم کارهاشون خیلی خیره کننده نیست من اگه بخواد از موهام که توی فیفا 11 انجام می دادم فیلم تهیه کنم از اینم باحال تره بعضی از مو ها هم به تازگی اضافه شده مثل گلی که پاتو به دروازه خالی زد توی اون ویدیو

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

كسي مي دونه اين مشكل كه فيفا كانفيگ روي خيلي از سيستم ها اجرا نميشه دليلش و راه حلش چيه؟

توي فيفا 11 هم همينجوري بود براي من.

اگه نباشه جاش خالی می مونه poyul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

مردم و نتونستم دسته رو تنظیم کنم.اگه ممکنه دوستان راهنمایی کنید.میخوام (4شوت-1پاس توی عمق-3پاس-2تکل و سانتر-L1 هم سرعت)باشه. بابرنامه ای که در چند صفحه قبل گذاشته بود هم تست کردم جواب نداد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

مردم و نتونستم دسته رو تنظیم کنم.اگه ممکنه دوستان راهنمایی کنید.میخوام (4شوت-1پاس توی عمق-3پاس-2تکل و سانتر-L1 هم سرعت)باشه. بابرنامه ای که در چند صفحه قبل گذاشته بود هم تست کردم جواب نداد.
    با اون که میکنه دسته رو شبیه سار 360 صد درصد جواب میده باید یه فیل دانلود کنی بزاری کنار نرم افزاره
    اسمش msvcr100.dll هست بعد فایلایی رو که بت میده بزار تو شاخه اصلی بازی همین

8. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض فریادرس

با اون که میکنه دسته رو شبیه سار 360 صد درصد جواب میده باید یه فیل دانلود کنی بزاری کنار نرم افزاره
    اسمش msvcr100.dll هست بعد فایلایی رو که بت میده بزار تو شاخه اصلی بازی همین

10. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

کامیار توی لایو فیفا 11 رو بازی کردی؟ یکی از همین بابا ها یه بار توی لایو همچین تحقیرم کرد که الان بعضا کابوس اون مسابقه رو می بینم من اکثرا توی لایو بازیهام رو میبردم رنکد مچ ها رو ولی باخت هم میدادم مساوی هم میشد ولی باختام همیشه به خاطر بد شانسی یا نامردی و ضد فوتبال میشد اونم میومد با اختلاف یک گل میشد ولی یه بار با یه حرفه ای بازی کردم که دیگه تسلیم کاملش شدم فرسنگها از من فاصله داشت بازیش واقعا دریبلهایی می زد که باورم نمیشد من که اکثرا روی درجه افسانه ای بازی میکنم از هوش مصنوعی اینطوری نه دریبل می خوردم نه گل از اون به بعد فهمیدم حرفه ای هایی هستن که این حرکات که سهل بدتر از ایناشم سر من و تو می تونن بیارن توی قسمت VP هم یه دریبل هایی میزدن که آدم خوابشم نمی بینه! توی لایو قضیه خیلی فرق داره!
    سلام
    من تو لایو بازی نکردم چون کلا کنسول باز نیستم اما من حدودا 2 گیگ کلیپ از یوتیوب دانلود کردم که بیشتر از همین کلیپ های Online Goal Compilation هست

با یک دقت کوچیک میشه فهمید که کسی که داره مقابل اینها بازی میکنه یا خیلی آماتور هست یا اصلا بازی نمیکنه
    من نمیگم نمیشه از تکنینک استفاده کرد چون اگه نشه که دیگه پس برا چی گذاشتن تو بازی !

حتی گیمر های حرفه ای رو میشه یکی 2 تا از بازیکن هاشونو اینجوری دریبل کرد اما با این وضعی که تو این کلیپ ها هستش نمیشه
    منظورم این کلیپ که این دوستمون گذاشت نیست چون این خیلی ساده و پیش پا افتاده هست و فقط میخواسته تکنینک هایی که تازه اضافه شده رو نشون بده
    اما کلیپ هایی دارم که طرف از وسط زمین شروع میکنه به دریبل زدن و 5-6 تا از بازیکن های حریف رو دریبل میکنه و اونا هیچ کاری نمیکنن
    من خودم بار ها با کسی این روش هارو انجام دادم روش رو هم درست انجام دادم اما جدا یکم گیمر مقابل بازی بلد باشه نمیزاره اینجوری بازیکناشو جا بزاری
    فوقش اینه که که تو اون شلوغی تکل بزنی
    تو فینال WCG سال قبل دو تا بازیکن اصلا از تکنینک ها استفاده نکردن و فقط در حد تو سر توپ زدن بود و یک بار هم بازیکن کلمبیایی که آخرم باخت بازی رو یک بار Stop And Turn زد که توپو حریف ازش گرفت
    درسته بازی فینال بوده و استرس و حساسیت بازی جایی برای ریسک استفاده از Skill Movesنمیزاره اما اگه واقعا استفاده از این تکنینک ها در مقابل هر گیمری اینقدر ساده باشه که با 1 بازیکن بتونی در هر حمله ای 4-5 تا بازمن رو به راحتی دریبل کنی و بری گل بزنی حتما ملت کلی سعی و تلاش می کردن که بتونن در چنین مسابقاتی هم از این روش ها استفاده کنن
    این نظر من بود البته
    Last edited by Kamyar_AnathemA; 19-09-2011 at 13:45.

12. این کاربر از Kamyar_AnathemA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

آقا ما که هر کار میکنیم نمیتونیم راحت بازی کنیم همش لگ داره.. با این سیستم فیفا11 رو رویhigh ,4xaa ,1280*960 بازی میکردم ولی اینو نمیتونم راحت بازی کنم.
    cpu :cor2dou e7500 2.93*2
    gpu: 9600gt 1gb
    ram : 4
    رو low تست نکردم.. رو low آدم بازی نکنه بهتره!!!

امکان داره بخاطر دمو بودن اینطوری باشه و تو نسخه نهایی درست شه و لگ ها کمتر شه؟؟؟؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام
    من تو لایو بازی نکردم چون کلا کنسول باز نیستم اما من حدودا 2 گیگ کلیپ از یوتیوب دانلود کردم که بیشتر از همین کلیپ های Online Goal Compilation هست

با یک دقت کوچیک میشه فهمید که کسی که داره مقابل اینها بازی میکنه یا خیلی آماتور هست یا اصلا بازی نمیکنه
    من نمیگم نمیشه از تکنینک استفاده کرد چون اگه نشه که دیگه پس برا چی گذاشتن تو بازی !

حتی گیمر های حرفه ای رو میشه یکی 2 تا از بازیکن هاشونو اینجوری دریبل کرد اما با این وضعی که تو این کلیپ ها هستش نمیشه
    منظورم این کلیپ که این دوستمون گذاشت نیست چون این خیلی ساده و پیش پا افتاده هست و فقط میخواسته تکنینک هایی که تازه اضافه شده رو نشون بده
    اما کلیپ هایی دارم که طرف از وسط زمین شروع میکنه به دریبل زدن و 5-6 تا از بازیکن های حریف رو دریبل میکنه و اونا هیچ کاری نمیکنن
    من خودم بار ها با کسی این روش هارو انجام دادم روش رو هم درست انجام دادم اما جدا یکم گیمر مقابل بازی بلد باشه نمیزاره اینجوری بازیکناشو جا بزاری
    فوقش اینه که که تو اون شلوغی تکل بزنی
    تو فینال WCG سال قبل دو تا بازیکن اصلا از تکنینک ها استفاده نکردن و فقط در حد تو سر توپ زدن بود و یک بار هم بازیکن کلمبیایی که آخرم باخت بازی رو یک بار Stop And Turn زد که توپو حریف ازش گرفت
    درسته بازی فینال بوده و استرس و حساسیت بازی جایی برای ریسک استفاده از Skill Movesنمیزاره اما اگه واقعا استفاده از این تکنینک ها در مقابل هر گیمری اینقدر ساده باشه که با 1 بازیکن بتونی در هر حمله ای 4-5 تا بازمن رو به راحتی دریبل کنی و بری گل بزنی حتما ملت کلی سعی و تلاش می کردن که بتونن در چنین مسابقاتی هم از این روش ها استفاده کنن
    این نظر من بود البته
    الان من توی همین دموی فیفا 12 نمیتونم چرا با مسی نمیتونم خوب دریبل کنم . یعنی حتی از یک نفر هم نمیتونم رد شم . نمیدونم چرا . مشکل هم از من نیست که یاد نداشته باشم چون معمولا با سانچز توی legendary میتونم از 2 نفر هم رد شم . ولی سومی دیگه واقعا سخته .
    به نظرم امکان داره همچین حرکاتی رو که میگی بشه رفت ولی نه در مقابل cpu اونم legendary . بلکه در مقابل یه ادم واقعی زیر professional باز .
    این ویدئویی هم که گذاشتی دیدم . به نظرم ساختگی بود . از طرف خود فیفا . چون کاری که نداره واسشون . فقط میخوان بگن امکان انجام چنین حرکاتی هست دیگه از سختیش که نمیگن

اقا ما میخوایم امسال برای اولین بار در عمرمون این بازی رو ارجینال بخریم . فقط واسه انلاینش . میگم میشه با 512 مخابرات نامحدود فیفا زد . از لحاظ پینگ رو میگم . معمولا 400 هست واسه گوگل و یاهو ... . در ضمن قابلیتهای انلاین رو کسی نمیگه . یعنی از یه بازی head to head که اخرش هیچیه بیشتره ؟ چون ویدئوش هم دیدم ولی سر در نیاوردم .
    Last edited by Gregar; 19-09-2011 at 14:37.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •