تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا با طرح قانون اینترنت نامحدود موافق هستید؟

راي دهنده
538. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی

396 73.61%
  • خیر

142 26.39%
صفحه 41 از 103 اولاول ... 313738394041424344455191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 1028

نام تاپيک: نظر سنجی =>چه کسانی با طرح اینترنت نامحدود موافقند؟

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

بر فرض تمام حالت هاي بدي كه گفتيد رخ بده !! كدوم ادم عاقلي براي اينترنت با سرعت دانلود 6 مياد ماهي 40 تومن بده ؟؟؟ شما ميديد ؟؟؟ نه !!! اگه واقعا اين حالت ايجاد شه خيلي ها ديگه اينترنت نمي گيرند و شركت ها براي اينكه بازار رو درست كنند مجبور ميشن كه سرعت رو بالا ببرند تا بتونن مشتري جذب كنند و كلي مسايل ديگه كه حوصله تايپش رو ندارم
    شمایی که خیلی دور اندیشی و مثل ماها فقط نوک دماغتو نمیبینی میشه بگی چجوری اینترنت نمیگیرن ؟ هنوز خیلیا هستن از دایل آپ استفاده می کنن نا راضی هم نیستن !!!!
    اینجور مواردو نمیشه تحرییم کرد !! به قول یه دوستی توی همین فروم میشه به علت اعتراض به هوای تهران به همه بگیم 5 دقیقه نفس نکشن ؟
    سرعت پایین هم باشه به اسم نامحدود هیچکسم صداش در نمیاد رقابتی هم نیست ، شک نکن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

مثل اینکه دوستان تنظیم مقرراتی به اینجا سر میزنن !
    تا دیروز که حداکثر بود !
    بهرحال درستش "حداکثر" هست !
    وقتی بصورت 1 به 1 ، حداکثر 8 هست ؛ با ضریب 1 به 10 ، حداکثر 0.8 میشه !
    باز هم یک فریبکاری دیگر !

نامحدود ایرانسل ، اسماً نامحدود بود.
    محدودیت 10 گیگ داشت !
    مخابرات هم مثل ایرانسل فریبکاره.
    نه دوست عزيز ، چند روز پيش هم تو يكي از تاپيكهاي همين انجمن اين عكس جعلي رو گذاشته بودن كه من لينك اصلي رو اونجا هم پست كردم.
    در ضمن سايت tct ماله سازمان تنظيم مقررات نيست ، فكر ميكنم ماله مخابراته و ربطي به سازمان تنظيم مقررات نداره!!

---------- Post added at 11:12 AM ---------- Previous post was at 11:08 AM ----------

اينم سايت سازمان تنظيم مقررات:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال Masoud.Neshat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

این کلمه حداقل و حداکثر در اصل موضوع تفاوتی ایجاد نمیکنه، پس اینقدر بیخودی در موردش بحث نکنید خواهشا

4. این کاربر از Masoud.Neshat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

اون جدولش كه چيز خاصي نداره
    گفته 1 به 10 بشه حداكثر سرعت دانلود اونقدر ، يك به 1 هم اينقدر . . . ( خودمم نفهميدم چي گفتم)
    شماهايي كه تازه اومدين فكر كنم بازم بايد براتون توضيح بدم !
    دوستان يك به 1 و يك به 10 بر اساس قانوني هست
    هيچ چيز نامحدود نيست
    كساني كه 24 ساعته دانلود كنن ، نرخ سرعتشون 1 به 10 ميشه
    و كساني كه دانلود كمتري داشته باشن سرعت بالاتري دارن....
    اميدوارم منظور منو گرفته باشيد كه اينقدر بدبين نباشيد و حداقل سرعت رو ملاك نگيريد !

6. این کاربر از moz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه reza_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اون جدولش كه چيز خاصي نداره
    گفته 1 به 10 بشه حداكثر سرعت دانلود اونقدر ، يك به 1 هم اينقدر . . . ( خودمم نفهميدم چي گفتم)
    شماهايي كه تازه اومدين فكر كنم بازم بايد براتون توضيح بدم !
    دوستان يك به 1 و يك به 10 بر اساس قانوني هست
    هيچ چيز نامحدود نيست
    كساني كه 24 ساعته دانلود كنن ، نرخ سرعتشون 1 به 10 ميشه
    و كساني كه دانلود كمتري داشته باشن سرعت بالاتري دارن....
    اميدوارم منظور منو گرفته باشيد كه اينقدر بدبين نباشيد و حداقل سرعت رو ملاك نگيريد !
    آقا قبول ظاهرا شما اطلاعاتت کامله میشه بفرمائید برای من که میخوام سرویس 2 مگ بگیرم به طور متوسط Isp چه سرعتی رو باید گارانتی کنه .
    اصلا کاربرد اینترنت چیه بازی . وبگردی . دانلود یا هیپکدام
    ما میتونیم دانلود کنیم یا نه شاید کفره دانلود کردن . من که سرویسم 2 مگ بود و به اندازه سرعتم Download کردم خوش به حال اونهائیکه با 128 تونستن دانلود اساسی بزنن
    دوستانی هم که میگن این جدول ماله سایت رگولاتوری نیست اینم عکس از سایت :

شما وقتی داری توی مسیری جرکت میکنی که جلوت چاله هست سعی میکنی قبلش درباره عبور تصمیم بگیری یا میری تا برسی به چاله بعد تصمیم میگیری
    بزودی با چندتا از دوستان یه سرویس نامتقارت راه میندازیم و خیالمون راجت میشه میریم روی 20 گیگ در روز شما هم بشینید جساب کتاب کنید کی حقتون رو خورده عوض اینکه یقه ISP رو بگیرید یقه یوزر رو بگیرید که چرا من نمیتونم دانلود بکنم شما دانلود میکنید . اصلا چه معنی میده باید بیایید از من اجازه بگیرید که دارید چکار میکنید .
    میگن خلایق هرچی لایق طرف میشنه قر میزنه چرا اوضاع اینجوریه بعد که ازش میپرسیم چه کردی برای بهبود اوضاع میگه من چکار میتونم بکنم اصلا به من چه .
    Last edited by reza_p; 02-09-2011 at 11:57.

8. این کاربر از reza_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خودت می فهمی چی داری می گی؟
    اون دانلودی که گفتی فکر کنم در ساعات رایگانه ها!!
    کسی هم جلوی شمارو نگرفته که دانلود کنی که بیشتر از این احساس نکنی یه حق و دین عظیم به گردن تمام دانلود کننده ها داری
    قیمت هر گیگ رو 5 هزار گذاشتن، در حالی که میانگین بگیم شبی هر نفر 2 گیگ دانلود کنه می شه ماهی 300 هزار تومان
    تعداد دانلود کننده ها هم از دانلود نکن ها بیشتره. یعنی یه حالت مساوی هم نمی رسن که بگی نیمه ی دانلود نکننده داره هزینه ی دانلود کن هارو می ده
    اینکه ماهیانه 300 هزار تومان رو به ازای هر نفر مجانی می دن یه سئوالاتی رو تو ذهنت ایجاد نمی کنه؟
    که در واقع اون ترافیکی که می فروشن ماهی 5 تومان قیمتش واسه خودشون خیلی کم تر از این حرف هاست و خیلی بی سر و صدا یه گاو بندی بین مخابرات و آی اس پی ها صورت گرفته که مخابرات قیمت اون چیزی که واسش 300 دلار تموم می شه رو عمدا بزنه 4 میلیون تومان تا زیر دست هاش راحت بتونن واسه هر گیگ 5 هزار تومان تیغ بزنن
    در غیر این صورت طبق استدلال شما هر آی اس پی باید به ازای هر 1000 نفر که بگیم 500 نفرش اهل دانلود شبانه باشن و هر نفر شبی 2 گیگ دانلود کنه که جمعا بشه شبی هزار گیگ و در 30 هزار گیگ هر ماه مبلغی حدود 150 میلیون ضرر کنه
    150 میلیون به ازای هر 1000 نفر
    حدود 2 میلیون کاربر ای دی اس داریم که باز بگیم 1 میلیونش شبی 2 گیگ دانلود کنه که بشه شبی 2 میلیون گیگ و در ماه بشه 60 میلیون گیگ، ضرب در 5 هزار تومان بشه، بازم به استدلال شما می شه 300 میلیارد تومان ضرر در ماه !
    بد نیست قبل از اظهار نظر های پروفسورانه یه کم بیشتر فکر کنیم
    ساعت رایگان دیگه چیه؟ شرکتها پهنای باند میخرن نه حجم...اونم هر مگ 300 تومن ...کسی بهشون حجم نمیفروشه که اینا بخوان پولش رو از مردم بگیرن
    اون پولی هم که بابت حجم میگیرن برا سرکیسه کردن ملته
    من هم هزینه حداقل پهنای باند مصرفی رو حساب کردم چیزی که شرکت باید تامین کنه و هزینش رو بده تا سرعت به حدی برسه که بشه 30 گیگ در ماه دانلود کرد.

در ضمن تامین پهنای باند کشور بطور انحصاری در اختیار شرکت ارتباطات زیر ساخن هست و همه حتی مخابرات از اون پهنای باند میخرن و شرکتی نمیاد از مخابرات پهنای باند بخره مگر اینکه زیر مجموعه اش باشه و احتیاجی به گاوبندی با مخابرات نیست(چطور اینو نمیدونستی؟)

بعضی ها طوری صحبت می کنن ، انگار نماینده مخابرات و یا ISP و ... هستن !
    یه جوری حساب کتاب می کنن (درست و غلط بودنش رو نمیدونم) ، انگار این مملکت حساب کتاب داره .
    اینترنت رو با 10 برابر ، 100 برابر قیمت بهمون میدن ، اون وقت شما دنبال 25 تومن می گردی !
    یا اینکه اعتقاد دارید دیال-آپ برای ملت کافیه !
    قانون نامحدود (!) رو دیدی ؟ سرعتهای 1 به 10 رو دیدی؟ اگه قرار نیست اجرا بشه ، چرا توی قانون میارن ؟
    داداش ! حق شما ، توی جیب من نوعی (که اینترنت محدود دارم) نیست. حق شما ، جای دیگه ایه !

گذشته از این ، اون دان استریم 2 مگ مربوط به روزه. شبها که ما این سرعتها رو ندیدیم !

آدم لازم نیست ISP داشته باشه که قیمت پهنای باند رو بدونه....توی سایت زیر ساخت زده و بقیه محاسبات هم که در حد ریاضی دبستان هست

قبول دارم اینترنت رو گرون میفروشند........ولی من بابت همین گرون هم دارم بیشتر از استفادم میپردازم و اونی که دانلود زیاد داره کمتر از اونی که باید میپردازه.....درسته که پول زور میگیرن ولی پول زوری که دانلود کننده باید بده رو از کسی که مصرفش توی روز زیاده میگیرن!!!

من از سرعت دو مگ حرفی زدم؟؟ حجم دانلود رو بحث کردم وکاری نداشتم با چه سرعتی
    ظاهرا شما همون نوک دماغ مبارک رو هم نمی بینی!

داخل کادر قرمز دوم و سوم چی نوشته؟؟؟؟ حداکثر سرعت دانلود 1.6 کیلوبایت در ثانیه! معنی این جمله رو متوجه میشد یا توضیح بدم؟؟؟

درضمن حرف شما در مورد کسایی که برای تفریح اینترنت میگیرن شاید درست باشه، ولی کسایی که کارشون با اینترنت هست نمیتونن نگیرن!

شما این جمله رو با فونت بزرگ و قرمز چند بار تا حالا نوشتی
    آخه عزیز من هر کس تعریف شیرنیگ رو بدونه میدونه حداقل اینقدر هست و نه حداکثر
    حداقلش هم وقتی پیش میاد که همه مشترکین یه ISP با هم بشینن پشت سیستموشون به نظر شما چقدر همچنین چیزی ممکنه؟
    در ضمن همین الان نامحدود با ضریب شیرینگ 10 ارائه میشه و سرعتش هم در اکثر مواقع بالاست حتی تا 30 کبلوبایت در ثانیه هم میره و دلیلش هم چیزی جر رقابت نیست حالا بازم بیا بگو میشه 1.6 کیلوبایت
    Last edited by lucky_luke; 02-09-2011 at 11:54.

10. 7 کاربر از lucky_luke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با نامحدود شدن بسته های اینترنتی اون وقت همه می رن شب تا صبح دانلود می کنن و با این ظرفیتی که ایران داره سرعت به شدت افت میکنه و دیگه حتی نمی تونید صفحه ی همین انجمن رو باز کنید چه برسه به دانلود! نمی بینید چه بلایی سر GPRS همراه اول اومده!

12. این کاربر از Ebhaam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

من نمیدونم که چطور میگید الان ضریب شرینگ 1 به 10 هست ؟
    الان 128 نامحدود تو شهر ما واسه یه ای اس پی همارا سیستم بین 14 تا 16 هست ((شبانه روز))
    مطمئنا بین 10 نفر هم شیر شده باشه حتما سرعت رو بالاتر بستن ((1 مگ و ..))و بعد شیر کردن که همیشه سرعت بین 14-16 میچرخه

ولی تو این طرح جدید با جزیئات ذکر کردن همون 128 رو شیر میکنن

پس شیرینگ الان با شیرینگ این طرح فرق داره

14. 2 کاربر از kamran987456 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

با نامحدود شدن بسته های اینترنتی اون وقت همه می رن شب تا صبح دانلود می کنن و با این ظرفیتی که ایران داره سرعت به شدت افت میکنه و دیگه حتی نمی تونید صفحه ی همین انجمن رو باز کنید چه برسه به دانلود! نمی بینید چه بلایی سر GPRS همراه اول اومده!
    GPRS همراه اول!!!!
    چه ربطی داره آخه. همراه اول زورش نمی رسه یا نمی خواد Edge بده چه دخلی به مصرف داره؟
    همراه اول از اول سرعتش 4-5 بود.
    بعدشم شما هم که نامحدود اون ها رو رو به اشتباه نامحدود خوندی!!
    نامحدود با اشتراک 1 به 10 میشه این:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یعنی هر قدر که در یک ماه قابل دانلود باشه با اون سرویس، تقسیم 10 میشه و اون نتیجه تقسیم میشه نامحدود سرویس 1 به 10!
    یکم مطالعه کنید بد نیس.
    Last edited by pcsoft; 02-09-2011 at 12:21.

داره خودمونی میشه reza_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

امیدوارم از همین شنبه این اتفاق بیوفته و این تاپیک همچنان بالا باشه هفته بعد بیام به خوش خیالی دوستان بخندیم .
    آحه دل انگیزان وقتی به پهنای باند کشور اضافه نشده دیگه نامحدود بدن کلهم اجمعین میپوکه اینها هم زرنگن همین بهانه شبانه رو روزانه میارن .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •