سی پی یو و جی پی یوی این گوشی با آرک یکی هست و مشکلی با اجرای بازیهای اچ دی نداره من خودم مدرن کمبات 2 رو روش تست کردم فقط مشکل اصلی رزولوشن هست که فایل نصبی مخصوص گوشی رو باید دانلود کنید(اگر موجود باشه)
سی پی یو و جی پی یوی این گوشی با آرک یکی هست و مشکلی با اجرای بازیهای اچ دی نداره من خودم مدرن کمبات 2 رو روش تست کردم فقط مشکل اصلی رزولوشن هست که فایل نصبی مخصوص گوشی رو باید دانلود کنید(اگر موجود باشه)
سلام به همه دوستان عزیز
من میخوام این گوشی رو بخرم ولی یه مساله ای که برام مهمه هدست Live Sound از چندتا مغازه سوال کردم گفتن
که هرچی تو کارتونش هست و پلمپ واسه همه همینه ولی بعضی از دوستان گفتن که با این هدست خریدن نظر شما چیه
چیکار کنم از کجا بخرم تا این هدست رو باهاش بدن ؟
مال من که این هدست را نداشت کلا یکی از ایرادات نداشتن یک هدست خوب روی این گوشی واکمن هست
این هدست چند قیمت هست من پیدا نکردم شایدم خوب نگشتم! به جاش می خواستم MW600 بخرم.
اینم عکسش توی gsmarena :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام آقا امین این لینکی که گذاشتم و باز کن ببینش نظرت عوض میشه یکی از دلایلی که هنوز گوشی رو نخریدمش این هدست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
salam. mikham ro goshim barname java ro support kone, jbed va netmit ro emtehan kardam nemishe,![]()
من چند ماه پیش رنگ مشکی این گوشیو 310 تومن خریدم. توی جعبه همین هدستی که میگین بود البته شنیدم سفیداش از این هدستا نداره. نمیدونم
این مال من:
![]()
سلام
شما میتونید از نرم افزار Java J2ME Runner استفاده کنید
---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------
شما باید اول از فروشنده بپرسید که هندزفریش چه مدلیه
من از علائدین خریدم هندزفریش از اون live sound هستش
سلام محمدرضا جان ممنون برادر خیلی لطف کردی خدا امواتت رو بیامرزه یکی پیدا شد بگه ما راست میگیم
حالا برادر من چیکار کنم اگه بدون کجا میفروشن همین فردا میخرم ؟ یه مسلمون کمک کنه
---------- Post added at 09:31 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------
ممنون دوست من جای مشخصی یا مغازه ای رو نمیشناسی که بفروشه ؟
مثلا شماره ای ازش داشته باشی ؟
من انزلی زندگی میکنم داداش. نمیدونم بدردت میخوره یا نه. ولی فاکتور رو پیدا کردم این مشخصاتش:
(بالای فاکتور پاره شده اسم مغازه فک کنم رایا سیستم بود)
شماره تلفن: 0181.422.82.00
همراه: 0911.183.23.85
آدرس: بندر انزلی-خیابان مطهری-بعد از چهار راه شهدا-مغازه های کوچک شهرداری-پلاک 70
من نمی دونستم پس کلی ضرر کردم !!! مال من معمولیهمشکی هم هست
لینک را دیده بودم. شانس ما که معمولی بود خبر نداشتم مگر نه بیشتر جست و جو می کردم!
Last edited by amin_g_p; 16-03-2012 at 23:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)