ایشون نماینده PAP ها هستن و مطمئنن جانب اونهارو میگیرن نه مشترکین رو! درضمن هیچجای متن نگفته ختم به خیر شده و فقط حرف دل خودشونو زدن و گفتن تغییری در سرویس ها ایجاد نمیشه اما در عمل دیدیم که PAP ها یکی پس از دیگری دارن تغییر سرویس میدن.![]()
ایشون نماینده PAP ها هستن و مطمئنن جانب اونهارو میگیرن نه مشترکین رو! درضمن هیچجای متن نگفته ختم به خیر شده و فقط حرف دل خودشونو زدن و گفتن تغییری در سرویس ها ایجاد نمیشه اما در عمل دیدیم که PAP ها یکی پس از دیگری دارن تغییر سرویس میدن.![]()
عزيز اين بحث رو كاربرArashMiniStar برامون گذاشته چند ساعت پيش...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
تمام این نتیجه گیری ها به خاطر عدم ارائه یه تعریف درست از اشتراک 1 یه 10 از سوی مسئولین مربوطه اس
یه مثال می زنم الان خودم اشتراک 256 نامحدو از مخابرات گرفتم سرعت دانلود حدود 30 31 هست که از این مقدار کمتر نمی شه من برای این سروی ماهی 16600 تومن پول می دم(نامردا 4 درصد گرونش کردن)
همین الان شما بخوا یه سرویس اختصاصی با سرعت 256 بگیری باید مبلغ خیلی بیشتری رو هزینه کنی
در صورتی که این دوتا سرویس تفاوتی توی سرعت دانلود ندارنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا اینا قراره فردا کشورو اداره کنن. چه شودبعد به مسئولا ایراد میگیریم که چیزی بارشون نیست!
میگن کسی که نمیدونه رو میشه بهش یاد داد ولی کسی که نخواد بفهمه رو زمین و زمان هم یکی شن باز نمیشه بهش فهموند
---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:37 AM ----------
دقیقا مشکل همینجاست. شما و عده کمی به این امکانات دسترسی دارید ولی خیلی از کاربرا هزینه بیشتری میکنن در عین حال که سرویس خوبی هم گیرشون نمیاد. حالا همین عده هم باید با شرکتها و سازمان تنظیم مقررات سروکله بزنن هم با کاربرانی که فکر میکنن با اجرای این قانون ضرر میبینن!! خلاصه مکافاتیه
من دارم بجای شما حرص میخورم شما خودتو ناراحت نکنبخصوص که من اصلا ظرفیت ندارم ببینم طرف مقابلم شوته و خودشو خیلی هم قبول داره (خودم از همه شوت ترم هاا ولی باز همین که خودم میدونم شوتم خیلیه...!)
دوستانی که تازه وارد تاپیک میشید لطفا صفحه های قبلی رو هم یه نیم نگاهی بندازید
سلام
شايد سوالم تكراري باشه
الان كدوم شركتها تغيير سرويس داشتن شنيدم مثل اينكه پارس آنلاين تغيير داشته اما شاتل كه هنوز تغييري نكرده .
دقیقا تکراریه
پارس آنلاین
آسیا تک
پیشگامان
Last edited by pouria_br; 20-09-2011 at 01:02.
تا این لحظه:
1.پیشگامان توسعه
2. پارس آنلاین
3. آسیاتک
4. فن آوا
به نظرتون مخابرات کوتاه میاد؟
خیلی رو دارن...
از قم که خبری نیست.
به هر صورت مجبوره الان مخابرات تهران كه قيمتهاي جديد رو زده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)