تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 103 اولاول ... 313738394041424344455191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 1025

نام تاپيک: Xperia™ mini & mini pro | اندرويدي كوچك سوني اريكسون با پردازنده ي 1 گيگاهرتزي

آخر فروم باز atlas-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

پيش فرض چندتا سوال.

پیش نیاز :
    رام رسمی روت شده
    رام رسمی روت شده یعنی همون که گوشی خودمون رو روت کنیم؟
    قابلیت ها :
    1. نصب منو ریکاوری روی تمامی گوشی های Xperia 2011 بدون نیاز به باز کردن بوتلودر
    2. نصب MegaBass روی تمامی گوشی های Xperia 2011
    3. نصب BraviaEngine ( برای گوشی هایی که BraviaEngine ندارند )
    4. نصب جاوا ( برای اجرای برنامه های جاوا روی آندروید )
    5. APK Installer ( نصب برنامه ها از روی کامپیوتر )
    1. منو ریکاوری چیه؟ میشه یه توضیح بدین که دقیقا به چه درد می خوره؟
    2. MegaBass چیه و به چکار میکنه؟
    3. مگه همه گوشی های Xperia 2011 ها BraviaEngine ندارند؟
    5_ برای نصب java برنامه ی مورد نظر رو روی sd بریزید برنامه ی java رو از منو باز کنید سپس کلید سمت راست رو بزنید و گزینه ی sd card رو انتخاب کنید.
    اینو من متوجه نشدم. میشه بیشتر توضیح بدین؟ منظورتون از منو، کدوم منو هست؟
    اگه هر جایی مشکل بود در خدمتم.
    تشــــــــــــکر.

---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------

من دقیقاً متوجه نشدم CWM چیه!
    ببخشید که یکم گیجم!
    Last edited by atlas-m; 03-01-2012 at 00:55.

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

ببخشید یه xperia mini خریدم نمیدنم چرا زود باتری خالی میکنه؟ کلا باتریش ضعیفه یاراهکاری داره ؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

رام رسمی روت شده یعنی همون که گوشی خودمون رو روت کنیم؟
    دقیقا...
    1. منو ریکاوری چیه؟ میشه یه توضیح بدین که دقیقا به چه درد می خوره؟
    منوی ریکاوری ، یک جور نرم افزاره که موقع روشن کردن گوشی باید یه سری کارایی انجام بدین (تو گوشی های مختلف فرق میکنه) بره توی اون منو... اکثر دستکاری های سیستمی از اونجا صورت میگیره... از اونجا میتونین گوشی رو وایپ کنین (یه جورایی فکتوری ریست خودمون) ، رام بزنین ، از رام فعلی بکاپ بگیرین ، بکاپ از رام رو ریستور کنین و خیلی کار های دیگه...
    CWM هم منوی ریکاوری هست که توسط Clockwork Mode ساخته شده و کامل ترین و بهترین منوی ریکاوری اندرویده و برای اکثر گوشی های اندرویدی اومده...

4. 3 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منوی ریکاوری ، یک جور نرم افزاره که موقع روشن کردن گوشی باید یه سری کارایی انجام بدین (تو گوشی های مختلف فرق میکنه) بره توی اون منو... اکثر دستکاری های سیستمی از اونجا صورت میگیره... از اونجا میتونین گوشی رو وایپ کنین (یه جورایی فکتوری ریست خودمون) ، رام بزنین ، از رام فعلی بکاپ بگیرین ، بکاپ از رام رو ریستور کنین و خیلی کار های دیگه...
    CWM هم منوی ریکاوری هست که توسط Clockwork Mode ساخته شده و کامل ترین و بهترین منوی ریکاوری اندرویده و برای اکثر گوشی های اندرویدی اومده...
    با تشکر فراوان از پارسا عزیز که توضیحات رو دادن فقط خدمت دوستان عرض کنم که full wipe درسته فکتوری ریست میکنه اما فقط فایل های سیستمی رو ریست میکنه و به اطلاعات مموری هیچ کاری نداره!
    بازم هر سوالی بود در خدمتیم
    ببخشید یه xperia mini خریدم نمیدنم چرا زود باتری خالی میکنه؟ کلا باتریش ضعیفه یاراهکاری داره ؟
    کلا گوشی های اندروید یه مقدار مصرف بالایی دارن حالا منظور شما از این زود خالی کردن چقدره؟زمان؟

6. 2 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

پيش فرض

دقیقا...

حالا یه سوال دیگه!
    اگه مراحل گفته شده توی تایپیک دوستمون رو انجام بدیم، اطلاعات گوشی که پاک نمیشه؟ (مثل دفترچه تلفن و ... .)

---------- Post added at 12:56 AM ---------- Previous post was at 12:51 AM ----------

2. MegaBass چیه و به چکار میکنه؟
    5_ برای نصب java برنامه ی مورد نظر رو روی sd بریزید برنامه ی java رو از منو باز کنید سپس کلید سمت راست رو بزنید و گزینه ی sd card رو انتخاب کنید.
    اینو من متوجه نشدم. میشه بیشتر توضیح بدین؟ منظورتون از منو، کدوم منو هست؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اگه مراحل گفته شده توی تایپیک دوستمون رو انجام بدیم، اطلاعات گوشی که پاک نمیشه؟ (مثل دفترچه تلفن و ... .)
    اگه منظورتون همون ریختن CWM هست ، نه مشکلی پیش نمیاد... اما ریختن اکثر رام ها و وایپ کردن دفترچه تلفن ، اس ام اس ها ، اپلیکیشن ها و... رو پاک میکنه...

این واسه ی X10 و گوشی های 2011 که به هر دلیلی براویا انجین روشون نیستــ(مثلا رام های بدون براویا انجین) ــه...

9. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

14 ســـــــــــوال!

2. نصب MegaBass روی تمامی گوشی های Xperia 2011

اگه هر جایی مشکل بود در خدمتم.
    دوست من چرا در رابطه با این دو نکته چیزی نمیزاری؟ من این دوتا رو نمی دونم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sara100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

13 [اضطراری] از کار افتادن تاچ بعد از نصب رام اشتباهی Xperia Mini pro - مدیران متخصص لطفا راهنمایی کنید

سلام دوستان و مدیران محترم

قضیه : گوشی سالم سالم بود تا اینکه صبح اومدم رام کوک شده Xperia Mini pro - HYBROM v5 را روی گوشی خودم ( Xperia Mini ) نصب کردم ! میدونم اشتباه زدم ( از قصد زده بودم ) ولی از اونوقت تا حالا دیگه تاچ گوشی کلا کار نمیکنه.قبلش همه چی سالم بود و کار میکرد.رام اصلی و ارجینال گوشی را فلش زدم ولی باز کار نمیکنه.

الان با با باکس هم دادم بیرون فلش زدن ولی باز جواب نداد

ورژن های مختلف را هم خودم با FlashTool فلش زدم جواب نداد.

بکاپ را هم ریختم باز جواب نداد

یکجا دیگه بردم گفتن باید سخت افزار کلا خام بشه بعد دوباره Program بخوره !

دوستان 99% مشکل نرم افزاریه. چیکار باید کنم ؟

جالب اینجاست : در واقع وقتی دوباره رام مینی پرو را از طریق ریکاوری نصب میکنم تاچ کار میکنه ولی نه بطور عادی ! یعنی بزور تونستم تا صفحه اصلی گوشی و دیگه نمیتونم تو منو برم ! چون رام مال این گوشی نیست ! و هماهنگی لازم را ندارد.پس بنابراین تاچ کار میکنه و اونم فقط با رام مینی پرو ! پس معلوم سیستم نرم افزاری کلا ریخته بهم

یعنی در اصل گوشی من Xperia Mini است ولی با کاستوم رام Xperia Mini pro هماهنگ شده یکجورایی !

تو مشکل عجیبی غریبی افتادم. تمام راه ها را دارم تست میکنم ولی باز جواب نمیده ! نمیدونم رام با گوشی چیکار کرده که فقط و فقط با رام کاستوم مینی پرو تاچ کار میکنه ولی اونم ناقص !

حتی خارجی ها هم تعجب کردن از این قضیه !

از بچه های خارجی نمونه داشت اونم گوشیش x10 بود ولی با اپدیتر خود سونی مشکلش حل شده ولی من نه !

هیچکی هم راحشو بلد نیست ! راهی نمونده که تست نکرده باشم !

رام s51se را از wotan فلش زدم ولی باز جواب نداد !

"pc companion یک قسمت داره که نوشته repair اونو امتحان کردی؟" -> اره این راه هم جواب نداد

کرنل هم زدم ولی باز جواب نداد

اگه سخت افزار اسیب دیده یا کلا نباید کار کنه یا اگرم کار کنه باید با هر رامی کار کنه! حداقل رام مخصوص و اورجینال خودش. در صورتی که اینطور نیست و وقتی کاستوم مینی پرو را نصب میکنم تاچ و دکمه بک و منو کار میکنه ....

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

الان برای اولین بار در جهان تونستم از روش ابتکاری درستش کنم ! اونم بصورت کامل !

Last edited by sara100; 03-01-2012 at 14:55.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sara100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

14 خدایی یکی کمک کنه. 1 ماه نمیشه گوشی را خریدم نوء نوء

سلام دوستان و مدیران محترم

قضیه : گوشی سالم سالم بود تا اینکه صبح اومدم رام کوک شده Xperia Mini pro - HYBROM v5 را روی گوشی خودم ( Xperia Mini ) نصب کردم ! میدونم اشتباه زدم ( از قصد زده بودم ) ولی از اونوقت تا حالا دیگه تاچ گوشی کلا کار نمیکنه.قبلش همه چی سالم بود و کار میکرد.رام اصلی و ارجینال گوشی را فلش زدم ولی باز کار نمیکنه.

الان با با باکس هم دادم بیرون فلش زدن ولی باز جواب نداد

ورژن های مختلف را هم خودم با FlashTool فلش زدم جواب نداد.

بکاپ را هم ریختم باز جواب نداد

یکجا دیگه بردم گفتن باید سخت افزار کلا خام بشه بعد دوباره Program بخوره !

دوستان 99% مشکل نرم افزاریه. چیکار باید کنم ؟

جالب اینجاست : در واقع وقتی دوباره رام مینی پرو را از طریق ریکاوری نصب میکنم تاچ کار میکنه ولی نه بطور عادی ! یعنی بزور تونستم تا صفحه اصلی گوشی و دیگه نمیتونم تو منو برم ! چون رام مال این گوشی نیست ! و هماهنگی لازم را ندارد.پس بنابراین تاچ کار میکنه و اونم فقط با رام مینی پرو ! پس معلوم سیستم نرم افزاری کلا ریخته بهم

یعنی در اصل گوشی من Xperia Mini است ولی با کاستوم رام Xperia Mini pro هماهنگ شده یکجورایی !

تو مشکل عجیبی غریبی افتادم. تمام راه ها را دارم تست میکنم ولی باز جواب نمیده ! نمیدونم رام با گوشی چیکار کرده که فقط و فقط با رام کاستوم مینی پرو تاچ کار میکنه ولی اونم ناقص !

حتی خارجی ها هم تعجب کردن از این قضیه !

از بچه های خارجی نمونه داشت اونم گوشیش x10 بود ولی با اپدیتر خود سونی مشکلش حل شده ولی من نه !

هیچکی هم راحشو بلد نیست ! راهی نمونده که تست نکرده باشم !

رام s51se را از wotan فلش زدم ولی باز جواب نداد !

"pc companion یک قسمت داره که نوشته repair اونو امتحان کردی؟" -> اره این راه هم جواب نداد

کرنل هم زدم ولی باز جواب نداد

اگه سخت افزار اسیب دیده یا کلا نباید کار کنه یا اگرم کار کنه باید با هر رامی کار کنه! حداقل رام مخصوص و اورجینال خودش. در صورتی که اینطور نیست و وقتی کاستوم مینی پرو را نصب میکنم تاچ و دکمه بک و منو کار میکنه ....

اقا خواهشا یکی کمکی کنه.

Last edited by sara100; 03-01-2012 at 11:45.

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اگه بوت لودر آنلاک ــه ، یه کاستوم کرنل بریزین ببینین چی میشه :-؟

14. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •