سلام دوستان....مدتی این لپتاپ رو دارم ولی نمی دونم چه جوری از تلوزیونش استفاده کنم....راهنمایی کنید لطفاSIZE="5"][/SIZE]
سلام دوستان....مدتی این لپتاپ رو دارم ولی نمی دونم چه جوری از تلوزیونش استفاده کنم....راهنمایی کنید لطفاSIZE="5"][/SIZE]
از کجا بفهمم که tv tuner داره یا نه......!!!!؟
میشه یه توضیح کوتاه بدین که بعد از اینکه f9 زدم چیکار کنم؟:
وارد محیط ریکاوری ویندوز میشید . اگه با کلید F9وارد نشدین کلید F8 رو بزن و گزینه ای هست که FACTORY داخلشه
بهترین راه اینه که سرویس تگو وارد سایت دل کنی و مشخصات سیستمو ببینی.
ببینید من چک کردم داخل srvice tag و مشخصاتش نوشته:بهترین راه اینه که سرویس تگو وارد سایت دل کنی و مشخصات سیستمو ببینی.
9TH56 MODULE..., BRACKET..., CABLE..., WITH..., Television Tuner..., PLASTIC..., L501
1 G385Y ASSEMBLY..., BRACKET..., CABLE..., WITH..., Television Tuner..., PLASTIC..., L50
1 D3PVR Module, Tuner, Television, Internal, Advanced Television System Committee, TVT20
1 G935T Assembly, Antenna, DIPOLE, External, Television Tuner, 1010
و این به معنی داشتن tv tunner هست...اما وقتی آنتن رو وصل می کنم و وارد windows media center می شم و روی tv signal کلیک می کنم eror میده که the tv signal cannot be configured beacause a tv tunner canoot be detected.....خب الان باید چه کار کنم....در ضمن من شیراز هستم و فکر نکنم اینجا ساپورت دیجیتال باشه اما آنالوگ هم بگیره خوبه.....
سلام بچه ها
من امشب رفتم L502 رو بخرم فروشنده گفت الان ندارم باید از تهران سفارش بدم
بعد زنگ زد تهران سرویس تگ لپ تاپی که قراره واسم بیاره رو گرفت
واسه انگلستانه بنظره شما ریفروبه؟
کسی هست واسم چک کنه تا اگه مشکلی داره نخرمش؟
سرویس تگش اینه :8cnyzp1
میبینین R هم نداره.ممنون
گسی جواب ما رو نمی ده؟!!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دمش گرم ...
دیسکای ریکاوری رو گذاشتم باهمون دیسک اول گفت کار تمومه ریست شد ولی دیسک دوم نخواست منم نزاشتم - برگشت بهمون حالت روز اول
عین اون روز اون صفحه ی سیاه و زمانو زبانو اینارو خواست
خوب شد باحال بود فقط 2 تا چیز هست
1 - چرا دیسک 2 کاره ای نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2 - حالا که اینطوره پس فروشنده ها هم یکی ازین دیسکا درس می تونن بکنن لپ تاپ روشن شده رو ریکاوری کنن بعد که داره بالا میاد بعد ریست خاموشش کنن - کی میخواد بفهمه
یکی از راه ها همین بود که ببینیم ویندوز اولین بارشه بالا میاد یا نه - حالا چی ؟
.
ولی مشکل خودم - با این که ریکاوری شد . ولی باز هم اون نوار بالای مانیتور داره اذیتم میکنه ها !!!!
چه کنم - یکی کمک برسونه دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟
توضیح =-
همه چی سخت افزاری سالمه - تو دیسکتاپ همه چی طبیعیه - فقط وقتی پنجره های ویندوز رو ماکزیمایز میکنی . ازهمه طرف تا آخر باز میشن ولی از بالا نیم سانت مونده به آخر وایمیستن یجوری که از پشتش دسکتاپ یا هرچی که باشه دیده میشه اون بالا
وقتی لوگ آف کنی مشکل حل میشه ولی دوباره میبینی که هست . انگار وقتی مشکله دوباره میاد که گرافیک یه تغییری میخواد بده . اینطوری حس میکنم .
اعصابمو داره بهم میریزه ؟!!!
گرافیک
فک میکردم گرافیکش بیشتر از این حرفا باشه ... این دیگه چه مسخره بازیه . تو بالا آوردن pes که مشکل داره - یه ارور وارنینگ میده که گرافیک کافی نیست 128 میخوامو 64 هستشو ازین حرفا ..
شما هم دیدید اینو؟؟؟؟ اینکه حد اقل بازیه - حالم گرفته شد . چیزی مشکل داره - مثلا گرافیک کامل نصب نیست -
فک نکنم گرافیکش دیگه انقد معمولی باشه ها ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)