الان كه ما اخرين كنكوري ها توي سال 92 محسوب ميشيم ...(اگه نظر اموزش پرورش عوض نشه كه بعيد نيس بشه )
اگه اينطوري شد ...و ما كنكور 92 رو داديم و از رتبمون راضي نبوديم و خواستيم دوباره كنكور بديم ....تكليفمون چيه ؟
الان كه ما اخرين كنكوري ها توي سال 92 محسوب ميشيم ...(اگه نظر اموزش پرورش عوض نشه كه بعيد نيس بشه )
اگه اينطوري شد ...و ما كنكور 92 رو داديم و از رتبمون راضي نبوديم و خواستيم دوباره كنكور بديم ....تكليفمون چيه ؟
از بچه هایی که کنکوری بودن احتمالا دوباره کنکور میگیرن.فقط در یه صورت امکان حذف کنکور هست که امتحانا همه نهایی باشه. حالا شما فقط سوم نهایی دادین پس مجبورن کنکور بگیرن
سلام منم كارنامه گرفتم
19.67
سوالاي هندسه رو جواب ندادين؟!؟!؟!؟!؟
من به جواب رسيدم
تبریک
کدوم سوالا ؟!
جوابشو بزار ما هم استفاده کنیم
ماشالله.....![]()
حالا كه داريد معدلتون رو ميگيد منو ياد دوران دبيرستان انداختيد منم معدل ترم يك سوم دبيرستانم 19.63 شد اگه درست گفته باشم همين حدود بود ولي الان دانشگاه........
من معدلم سوم ترم اول 20 بود.یادش به خیردانشگاه زمین تا اسمون با 19 و 20 دبیرستان فرق داره
![]()
بچه ها شما حسابان كجا هستين؟ ما هنوز توى تركيب تابع مونديم، به نظرم كتاب رو تموم نميكنيم!
شـدم 18.78....اهــــــــــــــــ :(
فکر نکنم مدرسه ی هیچ کدومتون در حد مدرسه ی ما سخت گیر باشه (می دونم که هر کی فکر می کنه مدرسه ی خودش خیلی سخت گیره.)
بالاخره بهترین مدرسه ی شهره.
هر چند که خودم قبلا گفتم که ترم اول کم کاری کردم.
دوستان راستی من خودم شیمی 3 مبتکران رو دارم.اما یه مطلب خوب اینترنتی برای آموزش سریع استوکیومتری هست؟
ممنون.
Last edited by Aryan007; 06-02-2012 at 20:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)