تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 3017 اولاول ... 3137383940414243444551911415411041 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

آره . هم واسه رگولاتوری هم واسه 20:30
    عالی بود.آفرین.بقیه هم اینکارو بکنن لطفاً.

سلام دوسنان امروز نمیدونم کی بوده از اکانتم 3 گیگ
    دان کرده من زنگ زدم3036 گفتم اشتراک جدید بگیر حالا چطور میتونم بفهمم
    یعنی چی؟مگه میشه؟شاید آپدیت سیستمت فعال بوده ویندوز رو آپ کرده.اما بازم سه گیگ نمیشه که.چی بگم والله.

ایمان جان شما از خود پشتیبانی سوال کردید ؟ بعد یعنی چی 1 سال اعتبار داره ؟!!
    توی سایت قبلی(پارسال) نوشته بود.وقتی ترافیک مازاد تهیه میکردیم یکسال اعتبار داشت.یعنی تا یکسال فرصت داشتی ازش استفاده کنی.مثلاً اگه امروز میگرفتی اما سرویست 5 روز دیگه تموم میشد با تمدید سرویس بازم اون ترافیک اضافی رو داشتی و به همین منوال تا سال عد همین موقع.
    =================

دوستان شماره ی پشتیبانی مخابرات به 2020 تغییر کرد.البته فعلاً 3036 هم در دسترسه.اما بدونین که شده 2020.

2. 5 کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه akharenee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

یعنی چی؟مگه میشه؟شاید آپدیت سیستمت فعال بوده ویندوز رو آپ کرده.اما بازم سه گیگ نمیشه که.چی بگم والله
    فکر کنم اکانتم رو -- کردن زنگ به اهواز زدم گفت مصرف کردی هنوز 1هفته نشده 2مگ4گیگ گرفتم رفتم گزارشات رو نگاه کردم دیدم دیروز نزدیک2.5 گیگ دانلود شده خلاصه مجبور شدم رفتم 128 نامحدود گرفتم

4. 2 کاربر از akharenee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ppeyman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این متن رو فرستادی واسه 20.30؟

دلتون رو به این بخش خبری کذایی 20:30 خوش نکنید. برای اونا تنها چیزی که اهمیت نداره مردم خوزستانه

6. 4 کاربر از ppeyman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام

شماها سرعت پیج باز کردنتون کمی کند نشده؟

8. این کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

فکر کنم اکانتم رو -- کردن زنگ به اهواز زدم گفت مصرف کردی هنوز 1هفته نشده 2مگ4گیگ گرفتم رفتم گزارشات رو نگاه کردم دیدم دیروز نزدیک2.5 گیگ دانلود شده خلاصه مجبور شدم رفتم 128 نامحدود گرفتم
    توام 128 گرفتی مث من؟سرعت دانلودت چنده؟

سلام

شماها سرعت پیج باز کردنتون کمی کند نشده؟
    نه.واسه من عادیه.

دلتون رو به این بخش خبری کذایی 20:30 خوش نکنید. برای اونا تنها چیزی که اهمیت نداره مردم خوزستانه
    !!!

10. 3 کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه akharenee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سرعت دانلودم 30 هست و راضی کننده کاش از اول همینو میگرفتم

12. این کاربر از akharenee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه krasusmh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سرعت دانلودم 30 هست و راضی کننده کاش از اول همینو میگرفتم
    اگه نخواین دانلود کنین آره خوبه ولی هر ساعت 110 مگ دانلود اصلا نمیصرفه سیستم روشن باشه. تازه موقع دانلود گیم هم که نمیشه زد و پیج هم به زور باز میشه.
    اگر 24 ساعت با این سرعت سیستم دانلود کنه فقط 2600 مگ دانلود میشه که البته اینم ممکن نیست کسایی که دانلودرن راحت میفهمن به 100 دلیل این نت بدرد دانلود نمیخوره
    الان من شبی 3.5 دانلود میکنم اونم تو 4 ساعت تو روز میتونم از نت با کیفیت استفاده کنم واسه گیم دیگه نگران دانلود نیستم .
    اینارو گفتم کسایی که میخوان واسه دانلود یا گیم نت بگیرن خوب فکراشون رو بکنن.

14. 2 کاربر از krasusmh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اگه نخواین دانلود کنین آره خوبه ولی هر ساعت 110 مگ دانلود اصلا نمیصرفه سیستم روشن باشه. تازه موقع دانلود گیم هم که نمیشه زد و پیج هم به زور باز میشه.
    اگر 24 ساعت با این سرعت سیستم دانلود کنه فقط 2600 مگ دانلود میشه که البته اینم ممکن نیست کسایی که دانلودرن راحت میفهمن به 100 دلیل این نت بدرد دانلود نمیخوره
    الان من شبی 3.5 دانلود میکنم اونم تو 4 ساعت تو روز میتونم از نت با کیفیت استفاده کنم واسه گیم دیگه نگران دانلود نیستم .
    داداش الان شما که 2 مگ داری مشکل نویز نداری ؟ چراغ لینکت مدام خاموش نمیشه ؟

16. 2 کاربر از porya_spy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه krasusmh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

داداش الان شما که 2 مگ داری مشکل نویز نداری ؟ چراغ لینکت مدام خاموش نمیشه ؟
    به هیچ عنوان . من خودم خیلی تعجب کردم چون ما خیابون جفته سینما اکسین هستیم اینجا خیلی شلوغه . سیما هم قاطی پاتیه. الان snr margin upstream روی 6 هست اما نه قطعی دارم نه افت سرعت .

18. 2 کاربر از krasusmh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

مووافق نیستم.حداقل واسه منی که خطم نویز شدید داره.من الان 128 رو گرفتم و توی همین 4 روزی که گرفتمش حدود 6 گیگ دانلود کردم.بیش از این نیازمه؟نه.به نظر من خیلی خوبه.البته شایدم واسه اینه که سرعت دانلود من 40 هستش و چون نامحدوده خوبه.
    موافقم که سرویس 2 مگ خیلی سرعتش خوبه.اما نه واسه من که انقدر نویز دارم که وقتی 1مگ داشتم هم مشکل داشتم.ضمن اینکه من اگه بخوام چیزی رو دانلود کنم منتظر نمیشم ساعت 2 بعد از نصفه شب شه.همون موقع بدون نگرانی از حجم میزنم دانلود شه.
    من به عنوان یه دانلودر دارم اینا رو میگم.بعنوان کسی که وقتی 1مگ با 2گیگ حج داشتم توی 4ماه اول سال 60 گیگ دانلود داشتم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •