توي انجمن جستجو كنيد موارد بهتري هم پيدا ميكنيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
توي انجمن جستجو كنيد موارد بهتري هم پيدا ميكنيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
من روی کامپیوتر سرور ام ویندوز سرور 2003 رو نصب کردم ولی هیچ اثری از Active directory نمی بینم . آیا باید جداگانه اون رو نصب کنم ؟
توی run بنویسید dcpromo و ....
active directory اینجوری نصب میشه. یعنی جداگونه
سلام عرض شد، 2 روز نبودم این تاپیک رفت صفحه دوم فکر کنم 1-2 روز دیگه هم نمیومدم احتمالا دیگه به خاطره ها میپیوست، به خدا حیف این تاپیک رو با این همه زحمتی که همگی بابتش کشیدیم. یا علی مدد.
دوست عزیز کاش که قبل از هر کاری تاپیک های دیگه رو مطالعه کنید .تو یکی از تاپیک ها کامل توضیح دادم طریقه راه اندازی Domain رو.
با سلام
آقا ضمن تشكر و خسته نباشيد يه سوال داشتم
من چهار تا سيستم رو با هم شبكه كردم ( با هاب سويچ ) تو شبكه كردن هيچ مشكلي نيست و همه چيز درست وعاديه . اما اين سيستم ها وقتي همزمان از WORD يا Exel استفاده مي كنن به مشكل مي خورن. واضح تر بگم وقتي تو يكي از سيستم ها برنامه word يا Exel بازه ( سيستمي كه اولين نفر برنامه رو باز مي كنه ) مشكلي نيست و به كارش ادامه ميده اما وقتي سيستم بعدي همون صفحه رو باز مي كنه اول يه پيغام مياد كه فقط مي توني اين صفه رو بخوني ( read only ) يعني نمي تونه تو اون صفحه تغيراتي بده اما وقتي سيستم اول صفحه رو مي بنده ، سيستم دوم مي تونه از صفحه كامل استفاده كنه ( ميتونه تغير هم بده )
حالا مي خواستم منو راهنمايي كنيد
خیلی مهم است!!!!!!!!!!!!
سلام
یه سئوال داشتم من تو ویدوز اکس پی میخوام یه یوزر بسازم بعد تو تب security کلا همه یوزارو پاک کنم حالا add هست یا نه ؟
اگه هست چرا؟
اگه نیست چرا؟
ببخشید shohre جان، متوجه نشدم.
1- شما توی اکس پی یه یوزر میسازی
2- security tab کجا؟ روی یه فولدر شیر شده؟
3- add هست یعنی چی؟ منظورت اینه که اعمال میشه یا نه؟
فکر کنم منظور ایشون این بود که رو تب secureity مربوط به permision تعریف کردن اگه از یک فولدری بیاد کلیه یوزر ها رو remove کنه ایا گزینه add میمونه که بخواد مثلا به یه user خاص بیاد و یه مجوز بده و سایرین نباشن .
اگه البته اشتباه متوجه نشده باشم .
ولی مبهمی بیشترش اون بحث پاک کردن user بود . به هر حال اگه این استنباطی که من کردم بوده باشه add باقی میمونه . و تا زمانی که useri موجود هست اعمال هم خواهد شد . ولی اگه منظورتون اینه که به یک فولدر پرمیژن تعریف کنی و همه رو از دسترسی به اون خارج کنی ایا کسی میتونه دسترسی داشته باشه یا نه باید بگم که در اون حالت فقط مالک اون پوشه یا همون owner میتونه روش تغییری اعمال کنه . ( البته admin( همواره قابلیت گرفتن مالکیت رو داره و به قول مایکروسافتیا take owner ship l میکنه .
اگه تست کنی قبل از ذخیره اون حالت خود ویندوز الرتی رو میده که میگه فقط owner میتونه دسترسی داشته باشه .
امیدوارم کافی بوده باشه .
من چهار تا سيستم رو با هم شبكه كردم ( با هاب سويچ ) تو شبكه كردن هيچ مشكلي نيست و همه چيز درست وعاديه . اما اين سيستم ها وقتي همزمان از WORD يا Exel استفاده مي كنن به مشكل مي خورن. واضح تر بگم وقتي تو يكي از سيستم ها برنامه word يا Exel بازه ( سيستمي كه اولين نفر برنامه رو باز مي كنه ) مشكلي نيست و به كارش ادامه ميده اما وقتي سيستم بعدي همون صفحه رو باز مي كنه اول يه پيغام مياد كه فقط مي توني اين صفه رو بخوني ( read only ) يعني نمي تونه تو اون صفحه تغيراتي بده اما وقتي سيستم اول صفحه رو مي بنده ، سيستم دوم مي تونه از صفحه كامل استفاده كنه ( ميتونه تغير هم بده )
حالا مي خواستم منو راهنمايي كنيد
خیلی مهم است!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)