نرم افزار تخمین رتبه کنکور 90 رشته ریاضی طرحی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای دانلود در پست اول همین تاپیک گذاشته شد
با تشکر
نرم افزار تخمین رتبه کنکور 90 رشته ریاضی طرحی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای دانلود در پست اول همین تاپیک گذاشته شد
با تشکر
رشته ی ریاضی:
میانگین رتبه ی منطقه ی یک:2200
میانگین رتبه ی منطقه ی دو:1000
میانگین رتبه ی منطقه ی سه:150
اینا رو از دفترچه ای که بالا دوستان گذاشتند گفتم.
رشته های دیگه رو درست نمی کنید؟
تا مقداری سعی کردن که نزدیک به چیزی که باید بشه در بیاد
اگه دقیق می خواهید نرم افزاری وجود نداره 2 هفته دیگه کارنامه ها میاد
من اصلا نفهمیدم چی به چیه!اگه میشه بگین بر اساس این جدول تو رشته ی ریاضی چه درس هایی نسبت به سال قبل سخت تر بوده و چه درسهایی ساده تر بوده؟ به نظر خودم که هم کنکور 89 و هم کنکور 90 رو شرکت کردم کنکور 90 خیلی ساده تر بود! توی همه ی درسها!
![]()
این قدیمی نیست ؟! قبلا هم بود انگار ... واسه 89 نیست ؟!
---------- Post added at 05:01 PM ---------- Previous post was at 04:57 PM ----------
خب اونایی که قرمز کرده یعنی امسال با درصد کمتری تراز بالاتری میشه آورد ... پس سختتر بودن و اونایی که سبز کرده امسال آسونتر بودن ...![]()
نه! قدیمی نیست! جدیده! اسم همکلاسیای سال قبلم رو داخلش دیدم! مال پارساله و جدیده!
---------- Post added at 05:04 PM ---------- Previous post was at 05:02 PM ----------
راس میگیا!ممنون.
اینا میانگین درصدهایی هست که کانونی ها امسال و پارسال زدن.
برای مثال میانگین ادبیات رشته ریاضی پارسال ۳۸ درصد بود ولی امسال ۳۴ درصده.یعنی سخت تر بود.
قرمزها یعنی امسال سخت تر بود.
یه رفیقی دارم،مثل شما هر دو سال رو شرکت کرده،میگفت امسال فوق العاده سخت تر بود!!به نظر خودم که هم کنکور 89 و هم کنکور 90 رو شرکت کردم کنکور 90 خیلی ساده تر بود! توی همه ی درسها!
میذاریم به حساب اینکه شما خیلی بهتر درسا رو یاد گرفته بودی !!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)