سلام دوست من
من فقط میخاستم نظرم را درباره ی پیشنهاد شما بگم :
ببینید اینجا 99% افراد کاشانی هستند و بهتر میتونن جواب بدن
ولی اونجا کل افراد استان اصفهان هستند و کاشانی ها درصدشون نسبت به اینجا خیلی کم میشه
سلام دوست من
من فقط میخاستم نظرم را درباره ی پیشنهاد شما بگم :
ببینید اینجا 99% افراد کاشانی هستند و بهتر میتونن جواب بدن
ولی اونجا کل افراد استان اصفهان هستند و کاشانی ها درصدشون نسبت به اینجا خیلی کم میشه
خیر اصلا مناسب نیست بدلیل اینکه اینجا بصورت دقیقتر و مرکز به مرکز میشه در مورد سرویس ها صحبت کرد.
در مورد پارس آنلاین فقط در کاشان بنده اطلاع دقیق دارم ولی سایر شهرهای دیگه استان خیر اطلاعی در دسترس نمی باشد.
البته با توجه به لغو تخفیف 20% پهنای باند STM1 و افزایش هزینه پورت که مخابرات از PAP ها خواهد گرفت طبق مصوبه 166 سازمان تنظیم مقررات، همه مشترکین در سرویس دهنده های مختلف باید شاهد افزایش نسبی قیمت سرویس یا کاهش برخی خدمات را داشته باشند.
لطفا منتقل نکنید. اونجوری خیلی درهم بر هم میشه. اینطوری تاپیک خیلی بهتره.
منم مخالفماز کجا متوجه شدید؟
خودشون اعلام کردن
فقط کاشان؟
دوستان به نظر شما اگر بحث های این تاپیک به تاپیک زیر منتقل بشه بهتر نیست؟!!!
و ادامه ی بحث رو از تاپیک زیر دنبال کنید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهتر نیست؟
اینجا بهتر میشه حرف زد
اینجوری یه حمایتی هم کردیم![]()
آرمین عزیز در مورد پیشنهادتون برای انتقال مباحث این تاپیک به بقیه قسمت ها باید خدمتتون عرض کنم که:
یکی از تاپیک ها مربوط به اینترنت مخابرات اصفهان هست که باید به چشم بقیه ISP ها مثل شاتل یا پارس آنلاین و... دیده بشه و نیاز به تاپیک جداگانه داره و جامع نیست
تاپیک دیگری هم تقریبا هیچ استفاده ای نداره
همونطور که بقیه ی دوستان هم بیان کردند خدماتی که ISP های شهر کاشان ارائه می دن با بقیه استان کمی متفاوت هست(مثلا شرکت بایت فقط در شهر کاشان -و احتمالا حومه آن-خدمات ارائه می ده)
یا شرکت شاتل کاشان یکی از تنها نمایندگی های شاتل در ایران هست و نسبت به بقیه شهر ها که شاتل در آنها دفتر داره متفاوت هست
اینها رو از آنجایی که بنده خودم ساکن اصفهان هستم و دانشجوی شهر کاشان اطلاع دارم
بابت توجه تون به بخش ممنونم
منظورم این نبود که خود صبانت حجم دزدی می کنه...بعضی از کاربران از امنیت پایین سوئ استفاده می کنند ...والا من که حدود 1 سال پیش داشتم حجم دزدی حس نمیکردم. لاگ هم درست مینداخت. مصرف شبانه هم 2 مگ داشتم
سرعت زیر 150 نمیومد.
ولی خوب نمیدونستم تا این حد هر کی به هر کی شده که بزنن ..ک کنن اکانت ملت رو. :||| از مد نیوفتاده این چیزا؟؟
یادش بخیر یه زمانی ما هم دنبال این چیز میزا بودیم.
شما یه سر به انجمن آشیانه بزن تا ببینی انسانیت ما ایرانی ها تا چه حد پایین اومده و حتی به اینترنت هموطن هامون هم رحم نمی کنیم
توی پشتیبانی 2 تا مسئه مهم هست:یکی سواد پشتیبان دومی قدرت انجام کار و استقلال پشتیبان
در شاتل پشتیبان ها سواد خوبی دارند ولی مشکل نبود استقلال هست به طوری که برای کوچک ترین کاری باید از تهران اجازه صادر بشه و مشکلات بروکراسی اداری گریبان گیرشون هست
اما خوشبختانه در بایت هم پشتیبان ها سواد خوبی دارند و هم استقلال کاری کافی دارند و کارتون رو راه میندازن
با توجه به شروع دانشگاه ها و برگشتن دانشجویان شهر های دیگه،اگر امکانش باشه این جشنواره ها زودتر شروع بشه خیلی خوب میشهطبق اطلاع بنده، بزودی در دهه اول مهرماه، جشنواره فروش ویژه ترافیک با تخفیف 50% ای آغاز خواهد شد و می توانید به اندازه مصرف چندماه آینده خود خرید کنید. در ضمن منتظر هدیه ترافیک بایت به مناسبت یک رویداد مهم پیش رو باشید!
واقعااااا...اگه اینکارو بکنن که من یه جا 20 گیگ میخرم که بشه 40 تا !...![]()
25 درصد هم به دلیل ارزون شدن، اشانتیون می دن پس می شه 50 گیگ!
20*5300=106000
یعنی می خواید 106 تومن پول بدین؟؟![]()
شما فقط دعا کن بدن پولش جور میشه ...خدایا آمین !![]()
دوست عزیز قیمت ترافیک 1 گیگ دیگه 5300 نیست بلکه با احتساب 6% مالیات ارزش افزوده میشه 5000 تومان...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)