دقیقا چند نفر منطقه سه بودند با چه رتبه هایی؟
نه من کسی رو ازمنطقه 3ندیدم اون جاام تقریبا هرکسی رو که میدیدم می پرسیدم که کدوم منطقن.فقط2تا منطقه3 دیدم که اونا پزشکی بودن.اون آقایی که کنارخانوم دکتر نشسته بود موهای سفید داشت اون بود رییس دانشگاه؟؟؟راستی شما گروه آخربودین؟؟؟آزمون زبان چندتاشو جواب دادی؟؟؟
[QUOTE=maryam36;7320431]نه من کسی رو ازمنطقه 3ندیدم اون جاام تقریبا هرکسی رو که میدیدم می پرسیدم که کدوم منطقن.فقط2تا منطقه3 دیدم که اونا پزشکی بودن.اون آقایی که کنارخانوم دکتر نشسته بود موهای سفید داشت اون بود رییس دانشگاه؟؟؟راستی شما گروه آخربودین؟؟؟آزمون زبان چندتاشو جواب دادی؟
نمی دونم گروه آخر بودم یا نه.
آره همون پیرمرده بود .
من از هفتاد تا 30 یا 40 تاشو زدم شما چی ؟
در مورد کمک مالی هم من هر کس و میدیدم یه ده بیست میلیونی زده بود شما هم بهتر بود یه عددی می نوشتی . البته من خودم هم عددی ننوشتم .بعد چند تاشون که با من اومده بودند تو خیلی خوب جواب دادند یکیشونم مریم صفدری بود .
جوابش کی میاد .....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by rezamousavifard; 17-11-2012 at 18:54.
من 34تازدم.نه نمیدوم چند درصد پذیرش دارن.هفته دیگه اسامی کسایی رو که ازمصاحبه قبول شدنو روسایتشون میزنن.جواب نهاییم بهمنه.به نظرت تو قبولی این کمک مالی تاثیری داره؟فک کنم هممونو به سنجش معرفی کنن.چون 2برابریم دیگه.مریم صفدری کیه؟
Last edited by maryam36; 17-11-2012 at 19:50.
اگر تاثیر نداشت که نمی پرسیدن
اول فکر کردم مریم صفدری شمایین . یکی از شش تایی بود که با هم رفتیم برای مصاحبه.
بیشترشون باباشون دندون پزشک بود برا همین خیلی خوب به سوالات خانوم دکتر جواب دادن
منم وقتی خانوم دکتر ازم سوال پرسید یه کلمه نتونستم جوابشو بدم
Last edited by rezamousavifard; 17-11-2012 at 20:32.
شهرکرد منطقه 2 محسوب میشود ...
از پسره پرسیدم گفت شهرکردمنطقه 3 !!!!!!!!!!!!!!!!1
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)