ولی من جایی خوندم که یوبیسافت از Drm استفاده می کنه منتهی ورژن جدیدش.
ولی من جایی خوندم که یوبیسافت از Drm استفاده می کنه منتهی ورژن جدیدش.
من جایی رو ندیدم که این صحبت شما رو تایید کنه!... این صحبتی هم که شده یعنی مبنی بر نبود DRM برمیگرده به 10 نوامبر که میشه 12 روز قبل.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من نمی دونم شما ویکیپدیا رو قبول دارین یا نه
تا دو روز پیش
29 نوامبر بود(بوووووووود)
همون اول صفحه رو نگاه کنینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Assassin's Creed: Revelations is a video game in the Assassin's Creed franchise developed and published by Ubisoft Montreal. The game was released for PlayStation 3 and Xbox 360 on November 15, 2011. For Microsoft Windows, the game is delayed until December 2, 2011.
خوب دیگه بریم عزاداری
من تو هفته نامه عصر ارتباط خوندم که یوبیسافت اعلام کرده از DRM استفاده می کنه ولی ورژن جدیدش که فقط ابتدای لود کردن بازی می خواد به اینترنت وصل شه.
من بازی رو هنوز نرفتم داشتم نظرارو میخوندم مال شما خیلی باحال بود
گیم اسپات رو بیخیال شه؟چیو بچسبه اون وقت؟
با اینکه گیم اسپات اومد به آنچارتد 3 امتیاز بسیاااااااااااااار کم 9 رو داد در صورتی که میانگین این بازی بعد از نقد 100 تا سایت 92 هست که واقعا بی نظیره اما گیم اسپات کم داد بازم من نمیتونم بیخیالش شم سایت به این بزرگی رو
به هر حال یه بحث سلیقس یه بحث فنی . از لحاظ فنی این بازی در حد و اندازه های خودش نیست اینجوری امتیازا نشون میدن . میانگین امتیازش الان چنده؟از نقد چند تا سایت؟
نگاه کن ببین gamespot واسه نمره دادن به بازیهای سریالی قوانین خاصی داره که به همین راحتی نمره بالا به بازی سریالی نمیده...
حالا واسه همین آنچارتد 3 هم خیلیها گفتن که این بازی خیلی تکراری شده و نجات پیدا توی یه کشتی دقیقا مثل همون نجات پیدا از هواپیما میمونه و این بازی خیلی تکرار توش زیاد شده... دلیل نمره پایین هم همین بوده که انگار واسه assassin هم همین وضعیت پیش اومده...
یعنی نوآوری توشون خیلی کم بوده...
gamespot هم تو comming soon نوشته Dec 2011 وقتی رو اسم بازی کلیک میکنی تاریخ رو 15 nov زده این تاریخ که گذشته پس میشه همون december 2011
کسی می تونه لینک دانلود راهنمای این بازی مربوط به prima رو بذاره؟
این هم لینک صفحش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب این نقد اشتباهه
بازی کال آف دیوتی چه جوریه؟
تمام گیمر ها و بازیکنا چه جوری میشناسنش؟یه شوتر همین . مدرن وار فار 1 و 2 و 3 چه فرقی با هم داشتن؟جز گرافیک بالاتر داستان و گیم پلی همونه خوب باید همون باشه
اگه قرار باشه آنچارتد 3 به کل ریتم و داستان بازیش و سبک و گیم پلیش عوض شه دیگه نباید با این نام بیاد بیرونآنچارتد . کیل زون . کال آف . بتلقیلد . گیرز آف وار و خیلی بازیهای دیگه اگه قرار باشه از سبک و داستانشون خارج شن مفت نمی ارزن چون همه ازشون انتظار اونیو دارن که قبلا داشتن با همون سبک و داستان . پس از لحاظ فنی به نظر من اشتباهه که بخوان به خاطر اینکه مثلا آنچارتد 1 و 2 و 3 دارن یه موضوع رو دنبال میکنن امتیاز کم بده . باید دنبال کنن خوب پس برا چی گذاشتن 1 و 2 و 3؟ فقط تنها تغییر رو میتونن توی گرافیک و محیط بازی بدن مثلا از جنگل بره تو بیابون . از روستا بره تو شهر . اگه قرار باشه کلا گیم پلی و همه چی تغییر کنه که به درد نمیخوره اصلا.اگه قرار باشه خدای جنگ 4 به جا اون شمشیر معروفش آر پی جی دستش باشه که مثلا از یکنواختی در بیاد به درد نمیخوره خوب
درباره اساسینز هم همین باعث تو ذوق زدن خیلیا شده . کلا یه سری چیزای سری بازیهای اساسینز رو زیر پا گذاشتن و مثلا خواستن نو آوری کنن ولی همین نوآوری گند زده به همه چیز . من و خیلی طرفدارای اساسینز اساسینز رو میخوایم نه این بازی با این سلاح ها و ...
ولی بازم سایت بزرگیه طرز فکراش بعضی وقتا یه جوری میشه ولی در کل خوبه![]()
دوستان بازی الان کرک و تست شده و دارن بازی میکنن![]()
لینک هاش هم اومده با کرک اسکیدرو![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)