خب شدیم 2-1 بازی هم خیلی حساس شده.
رو گل دوم هم بزرگترین مقصر همون بازیکنی بود که اخراج شد. فک کنم طیبی بود.
خب شدیم 2-1 بازی هم خیلی حساس شده.
رو گل دوم هم بزرگترین مقصر همون بازیکنی بود که اخراج شد. فک کنم طیبی بود.
متاسفانه در عین شایستگی حذف شدیم
حذف شدیم خیال همه راحت شد دیگه اینقدر اعصاب خوردی هم نداریم با این بازی بی برنامه شایستگی رسیدن به 4 تیم رو نداشتیم
به نظرم رو هر دو تا گل به خصوص گل دوم نظری مقصر بود
Last edited by shakerifar; 11-11-2012 at 18:57.
خندم میگیره از حرفاتون ..... در عین شایستگی ؟
کجامون شایسته بود ؟
تبریک میگم این شکست و حذف تیم ملی رو از رقابت های جام جهانی فوتسال .... به شخصه خیلی خوشحال شدم ..... به امید حذف تیم ملی ایران از رقابتهای مقدماتی جام جهانی ..... تیم ملی جوانان هم که حذف شد .... کلکسیون ------ کفاشیان و دست و اند کاران تکمیل شد ...
لطفا حرف یه گزارشگر فوتبال رو که وقتی توپ میره بیرون میگه پرتاب به نفع ماتکرار نکنید
تو فوتبال وقتی مالکیت توپ داشته باشی بعدش خیلی کارا میتونی بکنی ولی فوتسال مالکیت توپ به هیچ وجه تعیین کننده نیست حداقل دلیلش هم زمین کوچیک و نبود آفسایده
حالا بقیش بماند
تمام به اصطلاح شایستگی تیم ما در سه بازی همین مالکیت توپ و تعداد پاس و شوت بی هدف بود و بس!
بنظرتون در حین شایستگی بود 65% مالکیت نشد شایستگی واقعا زشت بود اگه امار رو هم به کلمبیا می باختیم
پروژه جدید صانعی و ترابیان دوباره یه شکاهکار از کار دراومد
دفعه قبل که ککشون هم نگزید و با پررویی و بی شرمی تمام همه چی رو ماست مالی کردن اینبار بخدا قسم اگه صانعی و ترابیان نرن کنار از پول و جایگاه حروم و ناحقی هست که بهشون مزه داده
ما که کاری از دستمون برنمیاد حداقل یه کمپین بزنیم برای برکناری این بی غیرتها شاید جواب گرفتیم
Last edited by D o l f i n; 11-11-2012 at 19:08.
اینم نتیجه برنامهریزی جناب ترابیان برای گند زدن به فوتسال
ابتدا اخراج آقای شمس به دلیل فوقالعاده کار کردن
و بعد هم عدم دعوت شمسایی به دلیل خصومتهای شخصی
نتیجهاش شد حذف مقتدرانهی تیم ملی از جام جهانی
در ضمن کلمبیا کاملا حقش بود که صعود کنه به دور بعدی مسابقات
برنامه داشتن و مربیشون مثل مربی ما برگ چغندر نبود!
شایستگی یعنی حذف 1-0 جلو برزیل نه 2-1 جلو کلمبیا
Last edited by Alinho; 11-11-2012 at 19:05.
نمیشه گفت شایستگی ولی توی این بازی لایق باخت نبودیم .ولی وقتی با هوش بازی نمیکنی نمیتونی اعتراضی رو هم داشته باشی.
به بازی کلمبیایی ها هم نمیشه خورده گرفت در حالی که خودمون هم مقابل تیمهای بزرگ به همین سبک بازی کردیم.
من از این نارحت هستم که ترابیان فردا میاد راست راست توی چشم همه نگاه میکنه و دلایل باخت رو به کسانی دیگه ربط میده.
خسته شدیم از دروغ گفتنهای ایشون
یه چیزی برای من مجهول موند
یعنی خداییش تو این هفتاد و چند میلیون اگه یه علی دایی و یه وحید شمسایی رو از تیم های فوتبال و فوتسال بذاریم کنار دیگه هیچکس پیدا نمیشه بلد باشه گل بزنه یا ...
عزیز من نیازی نیست بی دلیل و از روی تعصب از تیم ملی طرفداری الکی کنید .... کلمبیا تیمی نبود که ما بخوایم جلوش با اختلاف یک یا دوگل پیروز بشیم ..... ما باید حداقل با اختلاف 5 گل بازی رو ببریم ، اما این تیم اینقدر مشنگ بود که نمی تونست موقعیت ایجاد کنه چه برسه به گل زدن ..... از این خوشحالم که لیاقت رفتن به مراحل بالاتر رو نداشتیم و به حقمون رسیدیم .....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)