تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 41 از 269 اولاول ... 313738394041424344455191141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

با کمال خوشوقتی عربستان و بحرین دو تیم کثیف دارن حذف میشن. در مورد بحرین که تقریباً سقوطش قطعیه ولی سقوط عربستان منوط به بازی جوانمردانه و پیروزی استرالیاست، ضمن اینکه بازی تایلند و عمان هم باید نتیجه ای جز تساوی داشته باشه.
    با تمام وجودم آرزو دارم عربستان در همین مرحله با حقارت تمام از دور بازی ها حذف بشه تا هر چه بیشتر بر حقارتشون افزوده بشه و از شدت نا امیدی افسردگی بگیرن.
    اگر همه چی اونطوری که انتظار داریم پیش بره تیم ملی برای صعود به جام جهانی مشکلات بسیار کمتری خواهد داشت چرا که تیم های با نفوذ و ناجوانمرد مثل امارات، عربستان و بحرین هم در اون دور حضور ندارن و مسائل حاشیه ای کمتری از جانب اونها بر تیم ملی فشار میاره. البته همجنان قطر هست که من فکر نمیکنم چندان رقیب جدی ای برای ایران باشه و این هم یادمون نره که صعود به جام جهانی بدون این تیم ها چندان لطفی نداره ولی به هر حال ما بهش برای ارتقا و احیای فوتبالمون نیاز داریم پس امیدوارم همه چی در راستای بهبود شرایط فوتبال ایران پیش بره.
    به امید صعود آسان و مستقیم به جام جهانی 2014 برزیل.

2. 8 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

10

جدول گروه بعد از صعود تیم کی روش : بحرین برای صعود محتاج ایران شد !

دست سرنوشت چه ها که نمی کند ! حالا بحرین که هفته پیش مردمانش به پرچم ما اهانت کردند برای ماندن در راه جام جهانی و حذف نشدن به پیروزی ایران مقابل قطر با تفاضل بالا نیاز دارد.

سایت گل - اتفاق غم انگیز برای بحرینی ها تساوی مقابل قطر در دوحه نبود بلکه جدول گروه در پایان روز پنجم خبر ناگواری برای شاگردان تیلور دارد ! بحرین برای صعود در روز آخر باید اندونزی را با گلهای زیاد شکست دهد و منتظر بماند که در ورزشگاه آزادی هم ایران با تفاضل بالا قطر را شکست دهد ! بعد از اتفاقاتی که جمعه گذشته در بازی بحرین مقابل ایران رخ داد و تعدادی از تماشاگران بحرینی پرچم ملی ایران را آتش زدند و به مقدسات ایرانی ها توهین کردند حالا دست سرنوشت همه حیات آنها را برای ماندن در گردونه جام جهانی به پیروزی ایران مقابل قطر وابسته کرده است . آیا بحرین به لطف ایران صعود می کند یا نه .... ؟!

4. 7 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

منم یه سری حرف تکراری بزنم!
    تا اینجا از 5 گروه، تیم های:
    اردن، عراق، ازبکستان، ژاپن، استرالیا و ایران (6 تیم از 10 تیم صعود کننده) صعودشون به دور بعدی قطعی شده.
    و تیم های:
    کره جنوبی، لبنان، کویت، عربستان، عمان، تایلند، قطر و بحرین کماکان هم شانس صعود دارند و هم حذف. (4 تیم از این هشت تیم صعود می کنند)
    پیشبینی من:
    گروه A:
    تیمای صعود کننده که معلوم شده... به نظرم جایگاهشون نهایتا میشه: تیم اول: عراق - تیم دوم: اردن
    گروه B:
    پیش بینی من: تیم اول: کره جنوبی - تیم دوم: لبنان
    گروه C:
    تیمای صعود کننده که معلوم شده... به نظرم جایگاهشون نهایتا میشه: تیم اول: ژاپن - تیم دوم: ازبکستان
    گروه D:
    پیش بینی من: تیم اول: استرالیا - تیم دوم: عمان
    گروه E:
    اگه تیم ملی به قطر حال بده: دی! واضحه: تیم اول: ایران - تیم دوم: قطر

اگه فرضا این پیشبینی قطعی بشه، 6 تیم مرحله بعد غرب آسیایی هستند، 1 تیم از آسیای مرکزی، 2 تیم از شرق آسیا و 1 تیم از جنوب شرق آسیا.

تو آخرین رنکینگ فیفا (اکتبر 2011)، در آسیا این 10 تیم این جایگاه رو دارند:

1- ژاپن
    2- استرالیا
    3- کره جنوبی
    4- ایران
    6- ازبکستان
    7- اردن
    8- عراق
    9- قطر
    13- عمان
    25- لبنان

اگه بخوایم یه پیشبینی تو پیشبینی کنیم، بهترین گروه برای ایران (به نظر من): ایران، ژاپن، ازبکستان، قطر، لبنان هستش./

چند تا نکته خارج از پیشبینی:
    - واقعا خجالت برای چین که توی پات یک قرار داشت و حذف شد!
    - افسانه 2010 کره شمالی هم برای همیشه تموم شد!
    - حذف احتمالی عربستان و بحرین، واقعا جالب خواهد بود!
    - جورج مراد مس کرمان کاری کرد که سوریه شاهد گل نزدن تاجیکستان و البته آبکش شدنش باشه!!
    - بهترین خط حمله هم که تا اینجا دست خودمونه... ولی نکته جالب اینه بازیکن بیشتر از سه گل زده نداریم! : دی

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ولی به نظرم با حضور ژاپن و لبنان کار ایران برای صعود تا حدودی سخت میشه
    کیفیت تیم ژاپن که مشخصه و با بازیکنانی مثل شینجی کاگاوا و کسیوکه هوندا شرایط سختی رو برای ایران میتونه فراهم کنه...از اون طرف ازبکستان هم میتونه تیمی باشه که برای ایران مشکل ساز باشه.
    اینقدر که ایران راحت شرایط صعود رو به باد داده یا با عذاب دادن و در دقیقه 90 توانسته به جام جهانی صعود کنه باعث شده که حس خوبی نسبت به رقابت های انتخابی جام جهانی نداشته باشم.
    هنوز که خیلی زوده تا در مورد گروه بندی صحبت کنم ولی هر چی هست امیدوارم بتونیم با شایستگی به جام جهانی بریم...
    اصلا حوصله یک جام جهانی دیگه بدون حضور تیم ملی ایران رو ندارم

7. 9 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Petros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    سوال بسیار جالب و بجایی بود

پيش فرض

خوشحالم از روی ضربه ایستگاهی گل نزدیم

9. این کاربر از Petros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بازیکنان دوست دارند با زدن گل جایگاه خوبی در تیم داشته باشند ولی قاضی با پاس گلی که به جباری داد نشان داد که ایثار در فوتبال ایران وجود دارد پاس گل قاضی به جباری بیشتر از ۱۰۰ گل ارزش داشت کاش همه بازیکنان این فداکاری را در تیم بکنند و ضمن کسب برد ارزشهای فوتبال را بالا ببرند

11. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

پس با این اوصاف میلاد دو اخطاره نیست و میتونه بازی کنه.
    مازیار زارع دو اخطاره شده و نمیتونه بازی با قطر بازی کنه

---------- Post added at 10:32 AM ---------- Previous post was at 10:28 AM ----------

بدون شرح از رسانه ملی :::...:::
    مرجع خبری پرسپولیس

13. 17 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مازیار زارع دو اخطاره شده و نمیتونه بازی با قطر بازی کنه

---------- Post added at 10:32 AM ---------- Previous post was at 10:28 AM ----------

بدون شرح از رسانه ملی :::...:::
    مرجع خبری پرسپولیس

اره زارع تو این بازی اخطار گرفت و تو بازی بعدی محرومه
    اما به نکته خوبی اشاره کردی
    من دیشب میخواستم بگم ولی یادم رفت البته به این موردی که اشاره کردی یه چیز عادیه واسه ما حتی اگه ادم تیز باشه میتونه بفهمه که از لطف کدوم شبکه دارن استفاده میکنند برعکس جاک جهانی 2002 که عربها داشتن از ما میگرفتند الان ما داریم از همه دنیا میگیریم(بخونید میدزدیم)البته کار خیلی بدی هم نیست به نفع منه.مفتی مفتی هر بازی رو که خواستم میتونم ببینم و اقایان دیگه لازم نیست که پول خرج کنند و برن حق پخش بخرن.اینه که پول بیشتری جمع میشه و میرسه به 3 هزار میلیارد و...
    بگذریم بحث من اینه مگه ما حق پخش بازیهای خودمون رو نخریدیم؟
    دیگه کار به جایی رسیده که بازی های خودمون رو هم باید از الطاف دیگر شبکه ها استفاده کنیم؟

اگه بخوایم یه پیشبینی تو پیشبینی کنیم، بهترین گروه برای ایران (به نظر من): ایران، ژاپن، ازبکستان، قطر، لبنان هستش./
    برخلاف نظر شما حسین جان به نظر من بودن ژاپن تو گروه ما بدترین قرعه میتونه باشه .ببین بین سه تیم برتر یعنی ژاپن و کره و استرالیا به نظر من بهترین قرعه کره هست.فوتبال ما همیشه جلو کره نتایج بهتری رو گرفته تا مقابل ژاپن که الان از بهترین هاست حتی به نظر من استرالیا هم برای ما بهتر از ژاپن میتونه باشه اخه غیر از مسائل فنی که به نظر من از ژاپنی ها ضعیف ترند میتونه 2 تا بازی با سبک های نزدیک اروپایی هم باشه واسه ما.
    ما که احتمالا نمیتونیم یه حریف تدارکاتی خوب پیدا کنیم همین استرالیا میتونه تا اندازه ای ما رو با سبک های روز دنیا اشنا کنه.

اما در باره حذف احتمالب عربستان .من اصلا دوس ندارم تو این مرحله حذف بشه .
    خیلی دوست داشتم بیاد بالا و بیفته تو گروه ما .اونموقع حذف عربستان +صعود احتمالی ما مزه صعود رو دو چندان میکرد .
    اخه با این روندی که ما داریم روز به روز داریم بهتر میشیم و از اون بر سخت میشه تصور کرد که عربستان بتونه پیشرفت داشته باشه
    Last edited by yashgin128; 16-11-2011 at 22:53.

15. 6 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

متاسفانه نیمه اول بازی رو که ندیدم ولی درباره نیمه دوم و همچنین با دیدن گلهای بازی:
    به نظرم در نیمه دوم شرایط زمین و اب و هوا + راضی بودن به نتیجه باعث شده بود که بازی بی روحی رو از ملی پوشا ببینم.
    محمد قاضی به نظرم یکی از خوب هامون بود ...الان میشه امیدوار بود که مهاجم اصلیمون رو پیدا کردیم.
    خلعتبری هم از وقتی که به بازی امد خوب و موثر نشون داد ... امیدوارم کی روش به این نکته پی ببره که اگه می خواد از غلام رضایی استفاده کنه باید وینگر راست باشه نه چپ ... غلام رضا با اینکه سرعت بالایی داره ولی از چابکی پایین تری نسبت به خلعتبری سود میبره .
    و همین طور میلاد هم می تونه به عنوان وینگ/ مهاجک راست بازی کنه و هم مهاجم نوک .
    شخصا در حال حاظر ترکیب سه نفره قاضی ، میداودی و خلعتبری رو می پسندم.
    نکته دیگه به نظرم گلزن شدن هافبک های ایران خصوصا جباریه... توی سه بازی اخیرش برای تیم ملی 3 تا گل زده که در واقع اولین گل های ملیشم بوده.
    .......
    درباره تیمهای دیگه هم که دوستان بحث کردند .
    به نظر من حذف احتمالی کره ( البته خیلی احتمالش کمه) و عربستان ( احتمالش زیاده ) می تونه بهترین خبر در روز اخر بازیها باشه ... اصلا روز اخر بازی ها بیاید به جای بازی تیم ملی بازی عربستان رو نگاه کنیم ... شاید مثل جام ملتها بسی دلشاد شدیم!
    و البته چه جالب که سرنوشت صعود بحرین تا حدودی به دست ماست ... کاش به این نکته بازیکنان هم خوب دقت کنند !
    +
    سایت گل هم در راستای شفاف سازی های(!) خودش خبری رو داده که معلوم نیست درباره چیه! ..." اتفاق جنجالی در فوتبال ایران"!... جذب مخاطب ، جنجال سازی بی خودی یا واقعا خبر هایی هست!؟

17. 10 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

وب سايت خبر آنلاين :

فیفا رسما نحوه سید بندی مرحله دوم گروهی جام جهانی را اعلام کرد.
    به گزارش خبرآنلاین برای این مراسم قرعه کشی که سوم اردیبهشت ماه آینده برگزار می شود ، فیفا بر اساس رنکینگ سال 2011 تیم ها عمل می کند و بر این اساس تیم های ژاپن و استرالیا که دو تیم نخست آسیا هستند سرگروه می شوند و تیم های کره و ایران در رده دوم گروه های شان قرار می گیرند. بدین ترتیب ، ایران این بار با دو تیمی که سبب حذفش از جام جهانی قبلی شدند ، برخورد نخواهد داشت چون کره شمالی حذف شده و کره جنوبی هم در گروه ما قرار نمی گیرد. شاید هم گروهی ایران و استرالیا ، هیجان بازی های تاریخی مقدماتی جام جهانی 1998 را باری دیگر برای ایرانیان تکرار کند. تا به حال صعود تیم های ایران ، ازبکستان ، ژاپن ، استرالیا ، اردن و عراق به دور بعدی بازی ها مشخص شده و کره و لبنان هم در یک قدمی صعود هستند و قطر هم شانسی بالا برای پیوستن به این جمع دارد اما عربستان چیزی نمانده که همراه بحرین حذف شود.

19. 9 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •