تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 42 اولاول ... 31373839404142 آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 417

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Liverpool F.C | قرمزهای آنفیلد

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض مهاجم هلندي ليورپول به فنرباغچه پيوست

ورزش۳: درک کويت مهاجم هلندي ليورپول با قراردادي سه ساله به باشگاه فنرباغچه در ترکيه پيوست. به گزارش بي بي سي اسپورت، اين بازيکن 31 ساله در سال 2006 از فاينورد به بندرليورپول آمد و پيراهن سرخ اين تيم را به تن کرد. او طي شش سال بيش از 250 بار براي اين تيم به ميدان رفت و 71 گل براي ليورپول به ثمر رساند. رقابت هاي يورو 2012 چهارمين تورنمنت بين المللي است که کيوت با پيراهن تيم ملي هلند در آن شرکت مي کند. او از سال 2006 عضو تيم ملي هلند است و همراه با اين تيم در جام جهاني 2010 و نيز رقابت هاي يورو 2008 شرکت کرده است. هنگامي که او به ليورپول پيوست طولي نکشيد که محبوب هواداران اين تيم شد و گل هاي سرنوشت سازي که در برابر اورتون در سال 2007 و هت تريکي که مقابل منچستريونايتد در سال 2011 کرد از ذهن هواداران اين تيم بيرون نخواهد رفت.

2. 3 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض بازگشت "جو کول" به ليورپول

ورزش۳: هافبک ليورپول که به صورت قرضي در ليل فرانسه بازي مي‌کرد به تيمش بازمي‌گردد. به نقل از ساکرنت، کول 30 ساله 2 سال پيش طي قراردادي آزاد از چلسي راهي بندر آنفيلد شد ولي در اين تيم به هيچ وجه نتوانست تاثيرگذار ظاهر شود تا سران اين تيم در پايان همان فصل وي را به ليل قرض بدهند. به هر حال برندن راجرز، سرمربي جديد قرمزهاي ليورپول در گفت‌وگويي که انجام داده بود اعلام کرد بازگشت جو کول به ليورپول را نيز مورد توجه قرار خواهد داد.راجرز گفته بود: من جو را به خوبي مي‌شناسم زيرا در زمان حضورم در چلسي با او کار کرده و مي‌دانم بازيکن با استعدادي است. رودي گارسيا سرمربي ليل نيز بازگشت کول به آنفيلد را تاييد کرده و گفته او جزو برنامه‌هاي اصلي برندن راجرز در فصل آينده است. وي در اين مورد گفت: جو کول در ليورپول خواهد ماند. سرمربي جديد اين تيم قصد دارد او را نگه دارد. ما همواره او را به عنوان يک بازيکن و يک انسان خوب در خاطر خواهيم داشت. راجرز همچنين اعلام کرده آلبرتو آکوئيلاني، هافبک اين تيم که 2 فصل گذشته را به شکل قرضي در تيم‌هاي يوونتوس و ميلان بازي کرده به ليورپول باز مي‌گرداند.

4. 3 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

لیورپول کویت رو ارزون از دست ندارد؟ فقط یک میلیون پوند...؟ به نظرم کویت یکی از هلندی های خوب و تاثیر گذار پریمیر لیگ و البته لیورپول افت کرده در سال های اخیر بود. تو تیم ملی هلند هم عملکردش بد نبود، خیلی برام عجیب بود از دست دان کویت اونم با این قیمت نازل. به نظرم شیش هفت میلیون می ارزید./

6. 3 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

لیورپول کویت رو ارزون از دست ندارد؟ فقط یک میلیون پوند...؟ به نظرم کویت یکی از هلندی های خوب و تاثیر گذار پریمیر لیگ و البته لیورپول افت کرده در سال های اخیر بود. تو تیم ملی هلند هم عملکردش بد نبود، خیلی برام عجیب بود از دست دان کویت اونم با این قیمت نازل. به نظرم شیش هفت میلیون می ارزید./
    2 سال پیش بعد از جام جهانی پیشنهاد های 15-20 میلیونی داشت!

ولی خب سال آخر قراردادش بود، دستمزدش بالا بود (فکر کنم 4 میلیون در سال)، ماه آینده میشه 32 سالش و احتمالا جایی در برنامه های راجرز هم نداشت. البته تورس رو بگذاریم کنار لیورپول اکثر مواقع بازیکناش رو نسبتا ارزون فروخته.

8. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

هری ردنپ اگه زودتر از تاتنهام اخراج شده بود، شاید اونهم جزء گزینه های خوب مربیگری لیورپول قرار میگرفت.
    از خبرها هم اینکه به نظر میرسه میلان میخواد آکوئیلانی رو یه فصل دیگه قرضی نگه داره، اما نظر لیورپول روی فروش ـه و نه قرض.
    خبر دیگه اینکه مدیر شالکه گفته در راه به خدمت گرفتن سالامون کالو، باید با باشگاه های زیادی از جمله لیورپول رقابت کنیم.
    ...

10. 3 کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خب دوستان نظرتون درباره بازار نقل و انتقالات فصل آینده چیه؟ بازیکن های تیم:

دروازبان: رینا (30)، جونز (30)، دونی (32)، گالاچی (22)

دفاع: گلن جانسن (28)، خوزه انریکه (26)، دنی اگر (27)، اسکرتل (27)، کوتز (21)، دنی ویلسون (20)، جیمی کرگر (34)، مارتین کلی (22)، فلنگان (19)، رابینسون (18)

هافبک: جرارد (32)، مکسی (31)، هندرسون (22)، داونینگ (28)، اسپیرینگ (23)، لوکاس (25)، چارلی آدام (26)، رحیم استرلینگ (17)، جانجو شلوی (20)، جو کول (30)، آکوئیلانی (28)، پاچکو (21)

حمله: سوارز (25)، کرول (23)، اکلستون (21)، بلمی (32)

بولد ها بازیکن های اصلی هستن و بقیه رزرو.

12. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به نظر من لیورپول سه تا بازیکن خوب و برای فیکس بازی کردن میخواد

1- یه هافبک هجومی برای بازی کردن پشت مهاجمین کسی مثل نصری یا مودریچ از کرواسی
    2- یه مهاجم هدف خوب و باتجربه مثلا میلیتو یا دروگبا(البته اگر بخواد در انگلیس ادامه بده)
    3- یه وینگر کلاسیک و ذاتی که توانایی بازی در هر دو سمت رو داشته باشه مثل آفلای

من از خط دفاعی راضی هستم و با برگشتن لوکاس فکر میکنم برای هافبک دفاعی هم مشکلی نداشته باشیم

به نظر من خیلی بازیکن جوون و متوسط داریم که بهتره یا فروختته یا قرض داده بشن

14. 4 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

من فکر می کنم با بالا رفتن سن جیمی کرگر و بی تجربه بودن کوتز بد نیست یک بازیکن متوسط دیگه برای نیمکت خط دفاعی اضافه بشه، چهار بازیکن اصلی که خیلی خوبن. لوکاس هم برگرده خط هافبک درست میشه و فکر می کنم ما هافبک خیلی زیاد داریم و همه مثل همدیگه هستن! هندرسون و آدام و آکوئیلانی و اسپیرینگ و جانجو شلوی و حتی جو کول بازیکن های نسبتا مشابهی هستن، به نظرم بد نیست به جای یکی از اینها یه هافبک دفاعی تر بیاد. جالبه این همه بازیکن متوسط در تیم داریم ولی یه بازیکنی که 20-25 درصد از اینها بهتر باشه نیست.

مهمترین چیزی که تیم لازم داره یک هافبک تهاجمی خوبه. واضحه قرار نیست بازیکن بزرگی به تیم اضافه بشه ولی همین Sigurdsson که شایعاتش زیاد شده قطعا می تونه خیلی خیلی مفید باشه برای تیم. فکر کنم یه وینگر خوب هم نیاز داریم و یه مهاجم بکاپ.

به نظرم مهمترین نکته اینه که چه بازیکن هایی باید از تیم جدا بشن! بازیکن های متوسط زیادی داریم که سن و سالشون هم بالاست... مشکل اصلی اینه که دقیق نمی دونیم تیم قراره چطور بازی کنه ولی خوشبختانه قراره تغییر انجام بشه.

ویرایش: شایعات مبنی بر اینه که Sigurdsson خیلی به بستن قرارداد با باشگاه نزدیک شده و در حال برنامه ریزی برای نقل مکان به لیورپوله.

16. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه moslem1391's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام به همه
    من عضو جدید هستم
    امیدوارم عضو و دوست خوبی باشم براتون
    دوستون دارم

18. 4 کاربر از moslem1391 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

ویرایش: شایعات مبنی بر اینه که Sigurdsson خیلی به بستن قرارداد با باشگاه نزدیک شده و در حال برنامه ریزی برای نقل مکان به لیورپوله.
    Sigurdsson به تاتنهام رفت و اولین مهره ترنسفر امسال رو از دست دادیم. به نظر می رسه دلیل اصلیش زندگی (و ...) در لندن و هفته ای 20 هزار پوند دستمزد بیشتر بوده که تاتنهام بی مربی رو به لیورپول با مربی سابقش - کسی که در تاکتیکش بهترین بازیکن ماه جزیره شد - ترجیح بده.

البته هافبک مرکزی زیاد داریم ولی Sigurdsson بازیکن تهاجمی و خلاقی بود، حیف شد!

20. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •