به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران, تورس در آخرین مصاحبه ی خود قبل از جدال چلسی با لیورپول به اسکای اسپورتز و مارکا گفت :"شما وقتی که به جایی میروید انتظار سختی کشیدن را دارید.ولی هر وقت من سختی هایی کشیدم به خودم گفتم بله من میتوانم به درجه ی خود برگردم"
"مهمترین کاری که من باید بکنم ,تمرین است.اگر شما سخت تمرین کنید و همه ی کوشش خود را بکنید و واقعا بخواهید کاری انجام دهید و در آن موفق شوید ,این تنها کاریست که از شما میخواهند. اگر شما این کارها را انجام دهید ولی چیزها برای شما به خوبی پیش نروند شما چیزی برای شرمندگی ندارید."
تورس امیدوار است که به اوج خود بازگشته و جواب ایمان مردم به او را بدهد.او افزود:"ولی من به هواداران چلسی بدهکارم. آنها همیشه از من حمایت کرده اند.من به آنها یک قول می دهم که کاری که هیچوقت در زندگی ام نکرده و نخواهم کرد یک چیز است , تسلیم شدن"
او همچنین در مصاحبه ی خود با مارکا درباره ی ترک لیورپول سخن گفت:"هواداران لیورپول داستانی که باشگاه لیورپول برای آنها تعریف کرده را باور کرده اند, و آنها در جریان واقعیت نیستند.من حس تلخی نسبت به آنها ندارم,آنها همیشه برای من استثنایی بودند.
"من خیلی به رافا بنیتز مدیونم, هیچکس به اندازه ی او من را درک نکرد, او مربی بزرگی است, تیم او همیشه با هدف رقابت به میدان میرود.حتی با بودجه ی کمتر تیمهای او قادر به رقابت با بهترین ها هستند."
او درباره ی بازی یکشنبه گفت:"در مقابل لیورپول ما نباید به خود اجازه دهیم که امتیازات بیشتری را از دست دهیم, بازی مخصوصی خواهد بود, لیورپول تیمی در حال تغییر نسل است و آنها نمی توانند یکشبه اینکار را بکنند.آنها نیاز به زمان دارند, آنها یک تلاش اقتصادی انجام داده اند و مانند هر پروژه ی دیگر نیاز به زمان برای دیدن تاثیرش است."
ایوانوویچ : بازی در خانه کلید موفقیت ماست
برانیسلاو ایوانوویچ کلید موفقیت تیم خود را در برابر لیورپول ، بازی کردن در استمفوردبریج باشد.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، ایوانوویچ مدافع صربستانی تیم چلسی که سابقه گلزنی به لیورپول را نیز در کارنامه خود ثبت کرده است پیش از بازی با لک لک های بندر لیورپول در مصاحبه ای با وب سایت رسمی باشگاه چلسی گفت :" پیروزی برابر بلکبرن برای ما خیلی مهم بود ، خیلی برد خوبی بود و اکنون نیاز داریم که شرایط را تغییر دهیم . بازی سختی خواهد بود ولی ما بهترین عملکرد خود را انجام خواهیم داد."
ایوانوویچ همچنین در خصوص تیم لیورپول ادامه داد :" لیورپول تیم خیلی قدرتمندی است و به خوبی حمله می کند و فوتبال سریعی بازی می کنند ، پس ما باید آماده باشیم . ما در خانه خود خواهیم بود و باید تلاش کنیم تا خود را به بالاجدول نزدیک کنیم."
او همچنین در خصوص سوارس مهاجم اول لیورپول نیز گفت :"مطمئنا لوئیز سوارس بازیکن خوبی است اما فقط او اینطور نیست . آنها امکانات هجومی خوبی دارند و ما باید بهترین خود باشیم و آنها را مهار کنیم."
ایوانوویچ که در سال 2009 توانست دو گل از سه گل تیمش را در آنفیلد و در چارچوب مسابقات لیگ قهرمانان اروپا به ثمر برساند و سهم بزرگی در صعود تیمش به مرحله بعد داشته باشد گفت :" بله ، آن گلها برای من خیلی مهم بود و مطمئنا کمک کردن به پیروزی حس فوق العاده ای بود . اینکه مردم گلها را یادشان مانده ، زیباست ، اما مهم تر از آن کمک کردن به پیروزی تیم در آن دیدار بود."
==================
چلسی - لیورپول ؟