تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 280 اولاول ... 313738394041424344455191141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    forum.p30world.com/member.php?u=989

پيش فرض

کم لطفی میفرمایید /
    استیلی کاملا مشخصات یک هافبک بازیساز برجسته رو داشت ، و دید خوبی هم داشت و نکته ی بسیار مثبتی که داشت این بود که فوق العاده در خدمت تیم بود . زوج استیلی و باقری در میانه ی زمین در تیم ملی دوران پرفروغی رو برای فوتبال ایران رقم زد .
    شفاف سازی:
    من هیچ مخالفتی با اومدن استیلی ندارم،
    تازه خیلیَم خوب شد،
    علی دایی رفت و رضا خان یه نفس راحت کشید/
    +
    به نظرم اگه توسط تماشاگرا حمایت بشه،
    و وسط فصل معلوم نشه که با کاشانی مشکل داره...
    با حضور علی کریمی و بقیه میتونیم قهرمان فصلِ بعد لیگ بشیم/

2. این کاربر از aligol172 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

به نظر شما چه ارتباطی بین 13000 نفری که دایی رو تو بازی تراکتور و سایپا تو کرج به تاریخ 30/11/88 تشویق کردن و عده ای که امروز دایی رو تشویق میکردن وجود داره ؟؟ در هردو بازی هم ،دایی وجود خارجی نداشته !!

هدف این عده خاص چه هست ؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    forum.p30world.com/member.php?u=989

پيش فرض

به نظر شما چه ارتباطی بین 13000 نفری که دایی رو تو بازی تراکتور و سایپا تو کرج به تاریخ 30/11/88 تشویق کردن و عده ای که امروز دایی رو تشویق میکردن وجود داره ؟؟ در هردو بازی هم ،دایی وجود خارجی نداشته !!
    به نظر شما چه ارتباطی به این تاپیک داره!؟
    هدف این عده خاص چه هست ؟؟
    هدف شما از دادن این پستا چیست رضا خان؟!
    +
    در گفت‌و‌گو با فارس:
    حقيقي: با استقلال مذاكره كردم اما من فرزند پرسپوليس هستم
    خبرگزاري فارس: دروازه‌بان تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: بازار گرمي نمي‌كنم، با استقلال مذاكره كردم اما من فرزند پرسپوليس هستم.

عليرضا حقيقي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در مورد حضورش در پرسپوليس اظهار داشت: خوشحال هستم كه مجددا در خانه خودم ماندگار شدم. من از سن پايين در تيم فوتبال پرسپوليس بودم، عشق و علاقه خاصي به اين تيم دارم و وجودم با اين تيم آميخته است.
    وي افزود: در چند روز گذشته پيشنهادهايي داشتم. نمي‌خواهم بازار گرمي كنم و از خودم تعريف كنم. اما چون فرزند پرسپوليس بودم به خيلي‌ها نه گفتم و خوشحالم كه دوباره در اين تيم ماندگار شدم كه دليل اصلي‌اش فقط هواداران بوده است.
    حقيقي ادامه داد: با استقلالي‌ها هم مذاكراتي شده بود؛ اما به نتيجه‌ نرسيدم چون اولويتم پرسپوليس بودم.
    وي در خصوص حضور حميد استيلي نيز گفت: ابتدا بايد خسته نباشيد به كادر فني گذشته بگويم كه زحمت خود را كشيدند. اميدوارم با توجه به اينكه استيلي خودش يك پرسپوليسي تمام عيار است و از لحاظ مربيگري در زمان قطبي نيز ثابت كرده، بار ديگر موفق باشد.
    وي افزود: همچنين بايد اعلام كنم كه من خوشحالم كه مجددا شاگرد عزيزيان شدم، با ايشان خاطرات خوبي دارم. استيلي و عزيزيان از من شناخت خوبي دارند. دوست دارم در پرسپوليس آنقدر خوب باشم كه در تيم ملي به حقم برسم.
    حقيقي در پايان خاطرنشان كرد: از تمام افراد كوچك و بزرگ كه نگران من بودند تشكر مي‌كنم. باور كنيد از صميم قلب خوشحالم كه مجددا به پرسپوليس بله گفتم و مطمئن باشيد باز هم با رقابتي سالم با هر فردي كه به عنوان رقيب من به پرسپوليس آمد سعي خواهم كرد جزء بهترين‌ها باشم و به مسائل حاشيه‌‌اي كاري نداشته باشم. ما امسال كار ساختي را در 3 جام داريم و اميدوارم بتوانيم با بازيكناني نظير كريمي كه بار ديگر به خانه خودش برگشته در هر 3 جام موفق شويم.
    انتهاي پيام/

5. 2 کاربر از aligol172 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت emre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان کسی میدونه حبیب خان موندنیه یا رفتنی و یا وضعیت هیئت مدیره به کجا رسیده؟

پروفشنال SonyEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

حداقل با دایی هر سال جام داشتیم اما بدون دایی تکلیف تیم پر حاشیه پرسپولیس معلومه!! حداقل علی دایی خودش بود امیدوارم حمید خان اینجوری باشه....

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

مصداق بارز برای نقض این فرمورده شما شخصی به نام دایی هست که با مدرک B آسیا اونم از آقای محصص سرمربی تیمی به عظمت تیم ملی شد.

اره تو استیل 44% برد داشت ولی جایگاش تو جدول رتبه 4 بود وحتی میتونست سهمیه آسیا رو کسب کنه که اونموقع حرص هدایت مانع از ادامه روند خوب استیلی داشت ... اما استیل امسال چی؟؟ مگه تومباکویچ رو نیاوردن چه کاری کرد- استیل زمان استیلی مجا وبعد استیلی کجا ؟؟
    در ضمن همین تیم شاهین بو شهر رو به خوزه مورینیو یا پپ گواردیولا یا هر کسی که شما به عنوان بهترین مربی قبولش دارید ههون جایگاه رو کسب میکنه چون بازیکن درست حسابی نداره پس از مربی هم کاری بر نمیاد

طبق آمار دایی بدترین مربی تاریخ ایران در مسابقات مقدماتی جام جهانی هست طبق این لینک
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    طبق لینک زیر هم دوستی دایی وکاشانی قدمتی 18 ساله داشت
    کد:
    حالا کجای دنیا سراغ داری که چنین مربی با این سابقه بیاد مربی تیم بزرگی دیگه بشه ؟؟ آیا چیز جز رفاقت میتونه دخیل باشه ... مارادونا رو که تمام دنیا میدونن بزرگترین بازیکن تاریخ جهان هست مربیگری رو از تیمهای گم نام شروع کرد ودیدیم بعد جام جهانی کنار فت! اما مارادونا که تو ارژاتین اونو میپرستن و تو بوکاجونیوز تیمی که توش بزرگ شده و فوتبالش رو به اون مدیون هست هیچ وقت مربی اون تیم نشد و سر از امارات دراورد

در این رابطه پیشنهاد میکنم پست زیر رو بخونید
    کد:
    قبل این پست به قوانین انجمن ورزشی سری زدم وپستم رو طبق اون موازین بیان کردم
    برای احترام به دموکراسی این پست منو نشون بدید
    من در مورد استیلی حرف زدم شما جواب من رو با دایی میدی....
    من میگم نه دایی و نه استیلی شایسته ی این تیم نیستن.... من اصلا کاری به شخصیت استیلی ندارم.... این آقا بازیکن خوبی بوده برای تیم ملی زحمت کشیده دستش هم درد نکنه اما هنوز زوده بیاد بشینه رو نیمکت پرسپولیس....
    شما میگی استیلی یه بار با استیل آذین شده چهارم لیگ برتر..... با اینکه اصلا با مربیگری دایی هم موافق نیستم اما خب دایی هم یه بار سایپا رو قهرمان لیگ برتر .... حالا چون یه بار تونسته این کار رو بکنه باید بگیم دایی مربی بزرگیه؟معلومه که نه... استیلی هم همینطور....این که یه مربی تحت هر شرایطی یه فصل نتیجه بگیره لازم نیست که بگیم مربی بزرگیه

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شفاف سازی:
    من هیچ مخالفتی با اومدن استیلی ندارم،
    تازه خیلیَم خوب شد،
    علی دایی رفت و رضا خان یه نفس راحت کشید/
    +
    به نظرم اگه توسط تماشاگرا حمایت بشه،
    و وسط فصل معلوم نشه که با کاشانی مشکل داره...
    با حضور علی کریمی و بقیه میتونیم قهرمان فصلِ بعد لیگ بشیم/
    شما در مورد دوران بازیگری پرسپولیس گفتید :
    آنچنان بازیکن خوبی هم نبوده، فقط یه گل به آمریکا زده، همین به نظر من!
    پاسخ من هم در باره ی دوران بازی استیلی بود ، نه اومدنش به پرسپولیس /

موفق باشید .

10. این کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

دیشب این بازی که از انصاری فرد دیدم به نظرم اولادی بیشتر به کار تیم بیاد
    برای همچین مواقعی که کار گره میخوره حداقل میتونه چهار تا دریبل بزنه.البته کریمی رو هم دارم
    کریم انصاری فرد باید فقط توی محوطه باشه و براش موقعیت سازی کنن
    البته اگه جفتشون بیان خیلی خوب میشه

12. 5 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

مازيار زارع در پرسپوليس ماندني شد

مازيار زارع پس از جلسه با حميد استيلي براي يک سال ديگر در پرسپوليس ماندني شد.

مازيار زارع صبح ديروز در محل باشگاه حضور پيدا کرد و در جلسه‌اي با کادر فني به بحث و گفت و گو پرداخت.
    وي يکسال ديگر با پرسپوليس قرار داد داشت در مورد حرف و حديث‌هايش چند وقت اخير مبني بر نخواستنش از سوي کادر فني صحبت‌هايي را مطرح کرد، اما در نهايت اين بازيکن براي يک سال ديگر در پرسپوليس ماندني شد.

همچنين مجتبي زارعي روز گذشته صحبت‌هاي خود را با حميد استيلي انجام داد و قرار است امروز تکليف نهايي‌اش براي ماندن در پرسپوليس مشخص شود. اين بازيکن قراردادش با قرمز پوشان به پايان رسيده است.
    پس از عقد قرارداد عليرضا حقيقي با پرسپوليس‌ها حميد استيلي در تماس تلفني رحمان احمدي را به باشگاه دعوت کرد، اين بازيکن امروز همراه مجتبي زارعي راهي باشگاه خواهد شد.

varzesh3

14. 5 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

دیشب این بازی که از انصاری فرد دیدم به نظرم اولادی بیشتر به کار تیم بیاد
    برای همچین مواقعی که کار گره میخوره حداقل میتونه چهار تا دریبل بزنه.البته کریمی رو هم دارم
    کریم انصاری فرد باید فقط توی محوطه باشه و براش موقعیت سازی کنن
    البته اگه جفتشون بیان خیلی خوب میشه
    درسته . انصاری فرد مهاجم فرصت طلبی هست و باید براش موقعیت سازی کرد اما قدر موقعیت ها رو می دونه در کل . اولادی قابلیت دریبل زنی رو داره . اگه هر دو بیان که خیلی خوبه . ترکیبی از مهاجم ها با سبک های مختلف می تونه طی فصل چاره ساز باشه ( بر حسب تیم مقابل و سبک بازیش و تاکتیک اتخاذ شده برای اون بازی )
    فعلا که انصاری فرد به استقلال نزدیکتره ! این هفته باید منتظر خبرهای زیادی از پرسپولیس بود .

مازيار زارع در پرسپوليس ماندني شد
    چه خوب شد که موند ! نمی دونم چرا زیاد مازیار رو زیر سوال می برن . بازیکن محجوب و خوبیه . به شخصه خیلی بهش اعتقاد دارم .

16. 9 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •