این شب آخری عجب بازیکنایی رد و بدل شده ها ...
آرتتا بهترین خریدتون بوده که مطمئنا وسط زمین رو براتون جمع میکنه و رمزی هم که هست ... + ویلشر ..
باز بگید یونایتد بده![]()
این شب آخری عجب بازیکنایی رد و بدل شده ها ...
آرتتا بهترین خریدتون بوده که مطمئنا وسط زمین رو براتون جمع میکنه و رمزی هم که هست ... + ویلشر ..
باز بگید یونایتد بده![]()
دوستان تبریک میگم ...
انصافا خرید های خوبی بودند و واقعا بهشون نیاز داشتیم .
الان دیگه قطعی شدن؟
مرته ساکر که خیالمون رو در پست دفاع تا حدودی جمع می کنه ؛ مخصوصا وقتی کنار فرمالن قرار بگیره.
سانتوس یک دفاع چپ کاملا هجومی ...
ارتتا که وقتی در اورتون بازی میکرد از بازیش خوشم می امد ...
و بنایون هم که می تونه هم ذخیره خوبی باشه و هم مواقع لزوم توی ترکیب ثابت قرار بگیره..
امیدورام از هفته 4-5 دیگه بتونیم همون ارسنالی بشیم که باید می بودیم...
+
تلخی شکست هفته قبل خیلی کم شد..!
لوچو گونزالس از اينکه در مارسي مانده خوشحال است.
![]()
هافبک تيم فوتبال مارسي که در فصل نقل و انتقالات مورد توجه چند تيم اروپايي قرار گرفته بود،سرانجام تصميم گرفت در اين تيم فرانسوي بماند. تصميمي که او اکنون پس از به پايان رسيدن فصل نقل و انتقالات تابستاني از آن خشنود به نظر ميرسد.
پيش از اين گفته ميشد آرسن ونگر سرمربي فرانسوي توپچيهاي لندن قصد دارد گونزالس را به عنوان جانشين سمير نصري به لندن ببرد.
بازيکن ملي پوش آرژانتيني در مصاحبهاي عنوان کرد: هيچ وقت ترک باشگاه را نداشتهام اما مراتب احترام و قدردانيام را نسبت به آرسنال که به جذب من ابراز علاقه کرد اعلام ميکنم. اين مسئله باعث افتخار من است. هر فوتباليستي مخصوصا در سن و سال من از چنين پيشنهادي خوشحال ميشود.
وي دربارهي علت به بن بست رسيدن مذاکرات با باشگاه آرسنال هم عنوان کرد: ما فقط به اين دليل به توافق نرسيديم که آنها در جستوجوي بازيکني جوان بودند که بتوانند در آينده با قيمت بيشتري او را به فروش برسانند و من چنين شرايطي نداشتم.
در عين حال خوزه آنيگو مدير روابط عمومي باشگاه مارسي عنوان کرده بود که باشگاه آرسنال به دليل اينکه تا قبل از مهلت تعيين شده براي مذاکره با گونزالس وارد عمل نشده بود، اين انتقال منتفي شده است.
بازيکن 30 ساله تيم مارسي سال 2009 از پورتو راهي مارسي شد و تا کنون در 68 بازي که با پيراهن اين تيم فرانسوي به ميدان رفته 13 گل به ثمر رسانده است. وي همچنين سابقهي 43 حضور در تيم آرژانتين و 7 گل ملي را در کارنامه دارد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تابستان آرسنال:ورودی ها و خروجی ها
باشگاه فوتبال آرسنال یکی از شلوغ ترین تابستان های خود را سپری کرد.پنجره نقل و انتقالات تابستانی چهارشنبه شب بسته شد و و در مجموع 29 انتقال بین 1 ژوئن تا 31 آگوست انجام شد.نه بازیکن جدید به باشگاه آمدند (8 انتقال دائم، 1 انتقال قرضی). یازده بازیکن نیز باشگاه را ترک کردند و ده بازیکن نیز به طور قرضی کل فصل را در کنار تیم های دیگر خواهند بود.لیست کامل این انتقالات به شرح زیر است:
ویلشر:تا سه ماه بیرون از ترکیب هستم!
جک ویلشیر در جریان دیدار تیم ملی انگلستان مقابل سوئیس دچار آسیب دیدگی مچ پا شد اما با این وجود در تمرینات پیش فصل آرسنال حضور داشت و بسیار خوب کار کرد اما در ام امارات نتوانست کار را ادامه دهد و از زمین بیرون آمد.
از امروز صبح خبرهایی مبنی بر شدت گرفتن مصدومیت جک ویلشیر در رسانه ها وجود داشت و گفته میشد که ویلشیر نمی تواند تا دسامبر به میادین باز گردد.
خود جک ساعاتی پیش در اکانت توئیتر خود اعلام کرد که این اخبار درست است و باید این مدت را خارج از میادین باشد.
ویلشیر در اکانت توئیتر خود گفت " می توانم تایید کنم که حدود دو یا سه ماه خارج از میادین خواهم بود!
در سالن تمرین سخت کار می کنم تا آماده بمانم. از این بابت ناراحتم اما قویتر باز می گردم!"
واقعا حیفه. نباید یه بازیکن 18 ساله تو فوتبال امروز، اونم تو لیگ برتر این همه بازی کنه. یکی از بدبختی های آرسنال همینه که بازیکنهای جوونش خیلی بازی میکنن و مصدوم میشن. به نظرم اینجا تیمهای ملی هم مقصرن. همین ویلشر رو بر میدارن واسه تیم ملی و تیم زیر 21سال و ... میبرن، بعد تو لیگ هم باید بازی کنه. آخه چه لزومی داره یه بازیکنی که تو ترکیب ثابت آرسناله و به تیم ملی دعوت میشه، واسه زیر 21سال هم بازی کنه؟
بخاطر اینکه بازیکن ندارن
خب دوستان منم خرید های جدید رو تبریک میگم.
خریدهای خوبی بود ولی میتونست بهتر باشه. یکی از شلوغ ترین تابستونهای آرسنال بود. 9 خرید.
واقعا ونگر دفاع رو خیلی خوب جمع کرد.
شاید سانتوس یکی از بهترین خریدامون باشه. خداییش تکنیک خیلی خوبی هم داره. امسال با وجود جروین و سانتو سمت چپ که پارسال نقطه ضعف آرسنال بود میشه نقطه قوتش.
امیدوارم همشون تو آرسنال بهترین بازیاشون رو انجام بدن.
این چند روزه خبرهای جالبی در مورد نقل و انتقالات اومده. شاید خیلیا فکر کنن بازم باشگاه واسه خرید کم کاری کرده ولی اینبار مشکل از باشگاه نبوده.
آرسنال 3 تا پیشنهاد واسه امویلا داده که هر سه تا رد شده (اولی 25، دومی 27، سومی 30)
آرسنال روز آخر پیشنهاد 30 ملیونی واسه هازارد داده. باشگاهش هم یه جورایی قبول کرده ولی وقتی دیدن نمیتونن تو این فرصت کم جانشین بگیرن پیشنهاد رو رد کردن.
آرسنال میخواسته گورکوف رو قرضی بگیره ولی باشگاهش چون روز قبلش یه بازیکنش رو فروخته بوده قبول نکرده.
کلا اینطور که معلوم دیگه آرسنال از این به بعد میتونه تو نقل و انتقالات خوب کار کنه.
ونگر به خاطر مصدومیته جکی نزاشت واسه زیر 21 سال بازی کنه. مصدومیت از فصل پیشه. به خاطر مصدومیت نرفت تیم ملی زیر 21 سال که شاید خوب شه ولی دوباره تو بازیهای پیش فصل برگشته.واقعا حیفه. نباید یه بازیکن 18 ساله تو فوتبال امروز، اونم تو لیگ برتر این همه بازی کنه. یکی از بدبختی های آرسنال همینه که بازیکنهای جوونش خیلی بازی میکنن و مصدوم میشن. به نظرم اینجا تیمهای ملی هم مقصرن. همین ویلشر رو بر میدارن واسه تیم ملی و تیم زیر 21سال و ... میبرن، بعد تو لیگ هم باید بازی کنه. آخه چه لزومی داره یه بازیکنی که تو ترکیب ثابت آرسناله و به تیم ملی دعوت میشه، واسه زیر 21سال هم بازی کنه؟
به قول محسن (مدیر سایت گانرزتراست) یه جورایی پر کردن جای خالی جکی از پر کردن جای خالی نصری سخت تره. تو هافبکهای آرسنال تو فصل پیش میشه گفت تنها کسی که روند ثابتی رو تو کل فصل داشت (همراه با پیشرفت تو هر بازی) جکی بود. نصری هم خوب بود ولی فقط یه نیم فصل اونجور که باید بازی میکرد بازی کرد.
Last edited by VBYOFSKI; 05-09-2011 at 23:55.
یوفا محرومیت دو جلسه ای ونگر را نبخشید!!!
سایت گل – فرجام خواهی آرسنال برای بخشیدن محرومیت آرسن ونگر سرمربی فرانسوی این تیم از سوی یوفا با مخالفت روبرو شد و به این ترتیب او در دو بازی آینده توپچی ها در لیگ قهرمانان اروپا نمی تواند روی نیمکت تیمش بنشیند.محرومیت ونگر ابتدا یک جلسه بود اما بعد از اینکه او در دیدار مرحله پلی آف مقابل اودینزه از روی سکوها و از طریق تلفن همراه دستوراتی را به نیمکت تیمش منتقل کرد دو جلسه دیگر از سوی یوفا با محرومیت روبرو شد.به این ترتیب ونگر در دیدار خارج از خانه مقابل دورتموند و در دیدار خانگی مقابل المپیاکوس نمی تواند روی نیمکت تیمش بنشیند.یوفا همچنین آرسنال را به دلیل این تخلف در دیدار مقابل اودینزه 100 هزار یورو جریمه کرد.
آرتتا :هنوز هم میتوانیم برای فتح لیگ مبارزه کنیم.
هافبک اسپانیایی توپچی ها آماده است تا در دیدار شنبه مقابل سوانسی نخستین بازی خود را با پیراهن آرسنال در استادیوم امارات انجام دهد. آرتتا در مصاحبه با تلویزیون آرسنال به سوالات پاسخ داد.
میکل، حالا برای یک هفته است که بازیکن آرسنال هستید. تاکنون با هم تیمی های جدید خود ملاقات کردید؟
با چند تایی از آنها. اکثر آنها اکنون در رقابت های ملی هستند اما با برخی جوانان تمرین کردم و همچنین با مربیان نیز آشنا شدم البته بجز سرمربی که خارج است. خیلی مثبت بود.
آیا شخصا بازیکنی را می شناسید؟
نه، سسک را تا حدودی می شناسم زیرا اسپانیایی است و مانونول آلمونیا هم در حد سلام و احوال پرسی، آن هم وقتی مقابل هم بازی می کردیم اما نه خیلی زیاد.
تمرینات چطور پیش رفت؟
خوب بود. من تنها دوشنبه تمرین کردم اما می توانید ببینید که توپ در جریان تمام تمرینات وجود دارد، سرعت خوبی در تمرینات است و فکر می کنم این خیلی خیلی خوب است.
این تمرینات با انچه عادت داشتید متفاوت بود؟
فکر می کنم در اورتون در مقایسه با اینجا عادت داشتیم کمی بیشتر بدون توپ بدویم. اما تنها یک روز در تمرینات بودم بنابراین سخت است در مورد آن چیزی بگویم. در چند ماه آینده راحت تر می توانم به این سوال پاسخ دهم.
آیا هیچ دلیلی وجود دارد که برای دیدار شنبه در دسترس نباشید؟
نه، من آماده خواهم بود.
به نظر میرسد شما جانشین فابرگاس و نصری شده اید، خودتان هم اینگونه در نظر میگیرید؟
نه، نمی خواهم این کلماتی که گفتید را تکرار کنم. آنها دو بازیکن سطح بالا برای این باشگاه بوده اند، در طول چند سال گذشته واقعا خیلی خوب کار کرده اند و حالا چند بازیکن جدید امده اند و تلاش می کنند تا همان تاثیر را در تیم بگذارند. مطمئنم این کار را خواهیم کرد. نمی خواهم هواداران به مانند انتظاری که از انها داشتند هیجان زده شوند زیرا هر بازیکن متفاوت است. ما به زمانی نیاز داریم تا هماهنگ شویم اما مطمئنم هرچه در توان داریم ارائه خواهیم کرد و می توانیم این تیم را بهتر از قبل کنیم.
بهترین پست شما در زمین چیست؟
در اورتون مربی در هر پستی از من می خواست بازی کنم و مساله خوب این است که از هر پست چیز متفاوتی یاد گرفتم. بازی های بسیاری در سمت چپ انجام دادم، خیلی اوقات در نقش هافبک تهاجمی بازی کردم و در مقابل دفاع نیز به کار گرفته شدم. این به این بستگی دارد که مربی از من چه بخواهد، هنوز فرصت این را پیدا نکرده ام تا در مورد این مساله با او صحبت کنم.
ترکیب جوانی داریم بنابراین شما چطور می توانید به جوانان کمک کنید؟
گفتن این موضوع کمی زود است اما می دانم چه شخصیتی دارم و چه کاری دوست دارم انجام دهم. امید دارم چیزهای وجود دارد که می توانیم مطمئن شویم بهبود خواهند یافت. من توصیه هایی که بتوانم را انجام می دهم و امیدوارم این مساله به انها کمک کند.
نگاه شما به شروع فصل آرسنال تاکنون چگونه است؟
خوب این یقینا بهترین شروع ممکن بنود. به دیگر تیم ها نگاه کنید، منچستر یونایتد و سیتی، هر دو تاکنون 9 امتیاز گرفته ند اما هنوز اول کار است. فصل خیلی طولانی است و لیگ برتر، جام اتحادیه، لیگ قهرمانان و جام حذفی در ان وجود دارد. هنوز کارهای زیادی برای انجام دادن داریم اما می خواهیم روند پیروزی خود را شنبه شروع کنیم. از آن بعد امیدوارم همه چیز مثبت تر پیش برود.
آرسنال چقدر قادر است برای تصاحب لیگ مبارزه کند؟
این باشگاه تا پایان پا به پای دیگر مدعیان پیش می رود، از این بابت مطمئن باشید. هیچ کس نمی تواند بگوید که خیلی خوب است و یا پول بیشتری خرج کرده. ما می توانیم با دیگران مبارزه کنیم و فکر نمی کنم سوال شما ذهنیت درستی باشد. ما استعدادهای باور نکردنی داریم و اگر بتوانیم در روش درستی آن را به کار گیریم مطمئنم که می توانیم با دیگران مبارزه کنیم.
اگر شنبه نخستین بازی خود را انجام دهید چه احساسی خواهید داشت؟
واقعا هیجان زده هستم. کمی عجیب است که برای شش یا هفت سال در تیم دیگری بوده باشید و این چالش بزرگی است، حتی وقتی لباس تیم دیگری را بر تن کنید اما من خیلی هیجان زده هستم، امیدوارم که بتوانم کارم را خوب انجام دهم و اگر شانسی برای بازی بدست آورم، تمام توانم را به کار خواهم برد.
بازی با تیم های تازه صعود کرده در این مرحله سخت است، اینطور نیست؟
موافقم. آنها ترسی ندارند و با این تفکر به اینجا می آیند که" اگر چیزی بدست اوریم باورنکردنی خواهد بود" ریسک بزرگی است بنابراین نیاز داریم فشار را کنترل کنیم و صبور باشیم زیرا بدون شک هواداران می خواهند اکنون پیروزی ما را ببینند و ما نیز نیاز داریم بدانیم چطور باید اوضاع را کنترل کنیم.
مضطرب هستید؟
هیچ اضطرابی وجود ندارد، تنها هیجان است. برای من این فرصت بزرگی است، یک چالش بزرگ و من می خواهم از آن استفاده کنیم و از هر دقیقه آن لذت ببرم. این کاری است که سعی می کنم تا انجام دهم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)