تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 339 اولاول ... 313738394041424344455191141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نظري‌جويباري: از بين حيدري و انصاري‌فرد يك نفر استقلالي مي‌شود

معاون اول باشگاه استقلال گفت: از بين خسرو حيدري و کريم انصاري‌فرد يک نفر را به استقلال مي‌آوريم.

علي نظري‌جويباري در خصوص اينکه مدير برنامه‌هاي آندرانيک تيموريان اعلام کرده اين بازيکن با استقلال قرارداد داخلي منعقد نکرده است، گفت: با تيموريان صحبت کرديم و اين بازيکن قرارداد داخلي‌اش را با استقلال امضا کرده است. يک نسخه از قرارداد داخلي تيموريان با باشگاه استقلال دست سرژيک برادر آندو است و اين بازيکن رسما به استقلال پيوسته است.
    وي در پاسخ به اين سؤال که چرا مدير برنامه‌هاي تيموريان اعلام کرده اين بازيکن با استقلال قرارداد داخلي نبسته، اظهار داشت: ايشان به ما گفته بود يک هفته به ما فرصت دهيد تا در خصوص آندو تصميم بگيريم که ما اين مسئله را قبول نکرديم و در نهايت قرارداد را به امضا رسانديم.
    نظري‌جويباري درباره وضعيت حسيني ‌گفت: سيدجلال با ما قرارداد امضا نکرده اما قول داده پس از اردوي اتريش به جمع ما اضافه شود. به جز حسيني تنها يک بازيکن ليگ برتري ديگر مي‌تواند به عضويت استقلال دربيايد.
    وي در خصوص کريم انصاري‌فرد تاکيد کرد: مذاکرات ما با اين بازيکن ادامه دارد و درصدد به خدمت گرفتن انصاري‌فرد هستيم.
    قائم مقام باشگاه استقلال در خصوص اينکه جاسم کرار چه زماني به تمرينات استقلال اضافه مي‌شود، عنوان کرد: نامه‌اي به فدراسيون فوتبال عراق ارسال کرديم تا پس از اتمام اردوي تيم ملي اين کشور کرار بلافاصله خود را به باشگاه استقلال معرفي کند.
    نظري‌جويباري در خصوص وضعيت خسرو حيدري و اينکه اين بازيکن در چه صورتي مي‌تواند به استقلال بيايد گفت: حيدري قول داده که رضايتنامه‌اش را از سپاهان بگيرد و در صورتي که بازيکن آزاد شناخته شود از بين اين بازيکن و يا انصاري‌فرد يک بازيکن را به خدمت مي‌گيريم چون تنها يک صحنه ليگ برتري داريم.
    وي در خصوص وضعيت دروازه‌بانان استقلال گفت: محسن فروزان با باشگاه گسترش فولاد قرارداد دارند و اگر اين باشگاه موافقت کند او را به عنوان دروازه‌بان دوم جذب خواهيم کرد.
    نظري جويباري در خصوص شايعاتي که پيرامون مهدي رحمتي وجود دارد و گفته مي‌شود اين دروازه‌بان با خودش گلر دوم مي‌آورد اظهار داشت:‌ اينها شايعاتي است که هر روز در روزنامه‌ها مي‌خوانيم. مگر رحمتي دروازه‌بان صادر مي‌کند که با خودش دروازه‌بان بياورد؟ ما نمي‌توانيم سهميه ليگ برتري جذب کنيم و به همين خاطر به دنبال دروازه‌بان ليگ يک هستيم.
    قائم مقام باشگاه استقلال در خصوص وضعيت وحيد طالب‌لو به فارس گفت: اين دروازه‌بان با ما قرارداد دارد اما از آنجايي که در ليست مظلومي نيست با او به صورت تلفني صحبت کرديم. مشکلي براي جدايي او وجود ندارد و نهايت همکاري را با اين دروازه‌بان انجام مي‌دهيم.
    وي در خصوص اظهارنظر سيدصالحي مبني بر اينکه در صورتي که در پست اين بازيکن استقلالي‌ها يار بگيرند از جمع آبي‌پوشان جدا خواهند شد تصريح کرد: سيدصالحي آزاد است هر تصميمي که مي‌خواهد بگيرد. ايشان به ما گفته بود که اگر کريم انصاري‌فرد را بگيريد من نمي‌مانم اما اين دست ما نيست و به عهده سرمربي تيم خواهد بود و ما هم طبق خواسته سرمربي تيم عمل خواهيم کرد. هم سيدصالحي و انصاري‌فرد مردان مدنظر مظلومي هستند ولي ما به خواسته‌هاي سرمربي تيم عمل خواهيم کرد.
    نظري جويباري در پايان از برگزاري اردو در کشور ترکيه خبر داد و گفت: به احتمال فراوان از 18 تيرماه راهي کشور ترکيه خواهيم شد تا روند آماده سازي تيم در اين کشور شکل بگيرد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آندو، رحمتي و حسيني بعد از اردوي اتريش با استقلال ثبت مي‌کنند
    باشگاه استقلال:حيدري را مي‌خواهيم؛ حمودي را هم از دست نمي‌دهيم

معاون باشگاه استقلال گفت: خسرو حيدري را مي‌خواهيم اما علي حمودي را از دست نمي‌دهيم.

به نقل از سايت باشگاه استقلال، علي نظري جويباري در مورد آخرين وضعيت نقل و انتقالات اين تيم گفت: با تمام قدرت در تلاش هستيم تا نفرات مورد نظر کادر فني براي ليگ يازدهم را جذب کنيم. قرارداد بازيکناني نظير حمودي و ميثم حسيني را در هيئت فوتبال ثبت کرده‌ايم و با ساير نفرات هم به زودي قرارداد رسمي منعقد خواهيم کرد.

وي در مورد مباحث مطرح شدن پيرامون معاوضه علي حمودي و خسرو حيدري گفت: علي حمودي از نفرات مورد نظر کادر فني بوده است و به هيچ عنوان اين بازيکن ارزنده را از دست نخواهيم داد، هر چند خسرو حيدري يک بازيکن ملي و با عياري مشخص است و اميدواريم بتوانيم از وجود اين بازيکن که از خانواده استقلال نيز هست بهره ببريم.

نظري در پايان خاطرنشان کرد: منتظر بازگشت ملي‌پوشان از اردوي اتريش هستيم تا قرارداد رسمي را با مهدي رحمتي، جلال حسيني و آندو تيموريان را در هيئت فوتبال به ثبت برسانيم.

کد:

این بازیکنارو بگیریم 4 برابر تیم ملی قدرت پیدا میکنیم دیگه چه برسه به تیمایه لیگ برتریمون
    تیم ملی که میداوودیو مجیدیو کرار جاسمو هوارو حنیفو نداره که

4. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا فتح الله زاده می گفت خودش هم این تیم را قهرمان می کند!/استقلال اینگونه کهکشانی می شود

ورزش > لیگ برتر - نگاهی به استقلال لیگ یازدهم. تیمی که اگر چک های شخصی فتح الله زاده پاس شوند ، شکل می گیرد.
    میثم بهرامی/ امیر عباس واسعی:« با لیستی که مظلومی داده ، من هم استقلال را قهرمان می کنم.» وقتی علی فتح الله زاده دو ماه قبل در یکی از شوخی های معروفش این جمله را درباره استقلال لیگ یازدهم گفت ، کمتر کسی باور داشت استقلال در فصل نقل و انتقالات بخواهد دست روی ستاره های لیگ بگذارد. استقلال که سال قبل نتوانسته بود در فصل نقل و انتقالات موفق عمل کند و ستاره هایش را به سپاهانی که روی هر کس دست می گذاشت ، اصفهانی اش می کرد ، واگذار کرده بوئد ، این بار توانست تلافی کند. سپاهان را اجرای قانون سقف قراردادها از هم پاشید و این بار فتح الله زاده که متخصص بمب ترکانی در نقل و انتقالات است با آسودگی خاطر وارد بازار شد تا هر که را می خواهد برای تیمش بخرد.
    از همان درون دروازه ، استقلال با چک شخصی حاجی به مهدی رحمتی ، شاه ماهی شکار کرد. رحمتی که خطر منشور تهدیدش می کرد و همسرش هم بنا به دلایلی زندگی در تهران و در کنار خانواده اش را برای این سال از فوتبال مهدی ترجیح می داد ، در تور حاجی افتاد. اگرچه قرارداد میان باشگاه و رحمتی هنوز امضا نشده اما رحمتی به دلیل ویژگی های شخصیتی اش ، کسی نیست که با رفتن به پرسپولیس توان شنیدن شعارهای جمعیت را داشته باشد. او که روزی در استقلال مازاد بر نیاز معرفی شد ، حالا در مقام گلر اول ایران می خواهد برگردد و تلافی کند. او شرط جدایی گلرهای تیم را گذاشت که باشگاه هم بی چون و چرا به شرطش عمل کرد.
    سید جلال در خط دفاع هم عهد کرده تا این فصل را همراه با سید مهدی بازی کند. او به استقلال می آید تا امیر حسین صادقی در لیست فروش استقلال باشد. گفته می شود او هم چکی مدت دار از استقلالی ها گرفته تا بعد از اردوی تیم ملی در اتریش ، قراردادش را ثبت کند. این دو به دلیل سفر فتح الله زاده به ژاپن بود که نتوانستند قراردادشان با استقلال را نهایی کنند.
    آندو تیموریان اما برای عقد قرارداد با استقلال به برادرش سرژیک ، اختیار تام داده و او هم در آستانه امضا پای برگه قرارداد است. خسرو حیدری هم بندی در قراردادش دارد که می تواند باعث جدایی اش از سپاهان شود. خسرو به دلیل بیماری پدر همسرش ، می خواهد تهران باشد و برای او هیچ تیمی در تهران مثل استقلال نمی شود. نام خسرو این قدر بزرگ هست که حتی مظلومی به رغم دلخوری از او هم روی نامش خط قرمز نکشد.
    به این فهرست اگر جاسم کرار را هم اضافه کنیم که اولین صید استقلال بوده و از نظر حاجی ، او حتی بهتر از علی کریمی است و البته بحث مذاکرات آبی ها با کریم انصاری فرد که حاجی درباره این بازیکن جوان گفته:« این یکی را خودم برای استقلال می گیرم .» به این جمع البته باید علی حمودی را هم اضافه کرد که فصل قبل ، آماری خیره کننده در فولاد اهواز داشته است.
    این ها بازیکنانی هستند که البته همگی پای قرارداد با استقلال هستند اما قراردادهای شان بسته نشده . در شرایطی که بی سامانی سراسر ورزش را گرفته و سازمان یا وزارتخانه جدید ، پولی برای پرداخت به سرخابی ها ندارد. اتفاقی که سبب شده تا قرمزها وارد بازار خرید بازیکن نشوند اما فتح الله زاده اعتقادی دیگر دارد:« خرید بازیکن راه و رسمی دارد که منوپل در اختیار خودم است. من دسته چکی در جیب بغل کتم دارم که سبب می شود تا هیچ کس نتواند با من در این بازار ، رقابت کند. » او ایمان دارد که هیچ یک از این بازیکنان جایی غیر از استقلال نمی روند.
    تیمی که غیر از این بازیکنان جدید ، ستاره هایی چون فرهاد مجیدی ، آرش برهانی ، میلاد میداودی ، هوار محمد ، مجتبی جباری ، حنیف عمران زاده و پژمان منتظری را در ترکیبش دارد.
    بازیکنانی که کنار هم قرار گرفتن شان به دلهره ای برای سرمربی استقلال بدل خواهد شد. او این قدر ستاره در تیمش دارد که شاید ناچار به استفاده گردشی از بازیکنانش باشد.منصور پورحیدری ؛ مدیرفنی استقلال در این باره به خبرآنلاین می گوید:« به هر حال از استقلال ، انتظار بالایی است. دو سال است که جام نگرفتیم. برنامه ریزی مان برای امسال طوری است که از روز اول خوب باشیم. ما می خواهیم برای موفقیت در لیگ قهرمانان آسیا بجنگیم و باید مجهز باشیم.مشکلی پیش نمی آید و می توانیم از همه این بازیکنان در سه جام مختلف به بهترین شکل استفاده کنیم.»

کد:

6. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

وقتی مهدی رحمتی به اتهام پیشنهاد یک میلیاردی پاسخ داد.

تیم‌ملی دیروز دو جلسه تمرینی سنگین را پشت‌سر گذاشت، تمرین نوبت صبح حدود 130 دقیقه به طول انجامید و نیمی از این زمان به انجام کارهای بدنی اختصاص داشت. تمرین نوبت بعد از ظهر نیز 75 دقیقه بود اما نکته جالب اینجاست که اکثر ملی‌پوشان با خود «نت‌بوک» به اتریش برده‌اند تا در زمان بیکاری از اینترنت استفاده کنند. در جریان تمرین دیروز یکی از ملی‌پوشان به سیدمهدی رحمتی گفت یک منبع آگاه به یکی از خبرگزاری‌ها گفته تو 5، 6 شرط برای پرسپولیسی‌ها گذاشته‌ای و یک‌میلیارد پول خواسته‌ای. دروازه‌بان تیم‌ملی کشورمان نیز لبخندی زد و جواب داد:« خوانده‌ام! ولی این منبع مثل آبکش است و جرأت و شهامت ندارد خودش را معرفی کند تا جوابش را بدهم. من که نمی‌توانم جواب هر منبع یا آبکشی را بدهم.»
    یکی از ملی‌پوشان لبخندی می‌زند و می‌گوید:« سید، حالا چقدر خواسته‌ای که رحمتی در جواب می‌گوید:«می‌دانستم امسال چه خطرهایی تهدیدم می‌کند، از دو سال قبل همه روی من زوم کرده بودند برای همین موقع اکثر مذاکرات صدای خودم و مذاکره‌کننده را ضبط کرده‌ام تا کسی نتواند مرا متهم کند، همه چیز را با مدرک دارم.»
    رحمتی درخصوص قراردادش با استقلال هم گفته است:« من شرطی برای استقلال نگذاشته‌ام و آنها برای من شرط گذاشته‌اند اما چیزی هم امضا نکرده‌ام چون حرفم از امضایم محکم‌تر است.»
    کد:

8. 3 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

امیر حسین صادقی که به تراکتور رفت.
    سید صالحی هم به سپاهان.
    به نظرم امیر حسین این اخریا بیشتر حاشیه داشت تا بار فنی .
    ولی حیف شد سید صالحی رو مفت دادیم رفت . بازیکنی که هم قدرت سرزنی داره . هم پا به توپ قابل قبول و هم در خدمت تیمه.

برهانی هم که سر تمرینات نمی اید .
    احتمال اومدن انصاری فرد وجود داره هنوز.

10. 5 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز با دريافت رضايتنامه ؛
    طالب‌لو از استقلال رفت

دروازه‌بان فصل گذشته تيم فوتبال استقلال صبح امروز با مراجعه به اين باشگاه رضايت نامه اش را براي پيوستن به تيمي جديد دريافت کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، وحید طالب لو که یکی از باسابقه ترین بازیکنان فصل گذشته استقلال بود پس از پایان دهمین دوره رقابتهای لیگ برتر از سوی کادر فنی مورد توجه قرار نگرفت و پرویز مظلومی نیز در مصاحبه هایش اعلام کرد نیازی به وی ندارد.
    این دروازه بان که سابقه پوشیدن پیراهن تیم ملی در مقاطع مختلف را دارد صبح امروز یکشنبه به باشگاه استقلال رفت و رضایت‌نامه اش را برای حضور در تیم جدید دریافت کرد. گفته می شود مقصد طالب لو تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز است که هدایت آن را امیرقلعه نویی برعهده دارد.
    طالب لو پس از پایان نشستش با مسئولان باشگاه استقلال در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن تایید جدایی اش از این تیم گفت: با توجه به اینکه سرمربی مرا نمی خواهد تصمیم به جدایی گرفتم و نمی توانم به زور در این تیم بمانم.
    وی ادامه داد: من استقلال و هوادارانش را دوست دارم و همیشه به یاد آنها خواهم بود اما وقتی بارها در مصاحبه هایشان اعلام کرده اند که نیازی به من ندارند نمی توانم به زور در این تیم بمانم. به همین خاطر امروز با مسئولان باشگاه صحبت کردم و قرار شد مطالباتم را پرداخت کنند.
    طالب لو در مورد مقصد آینده اش گفت: چند پیشنهاد از تیم های مختلف دارم اما پیشنهاد تراکتورسازی و سایپا جدی تر از سایرین است و احتمالا در روزهای آینده به یکی از این دو پیشنهاد پاسخ نهایی را خواهم داد.
    دروازه بان پیشین تیم فوتبال استقلال خاطرنشان کرد: هیچ وقت خودم را از استقلال و هوادارانش دور نخواهم دید و برای این باشگاه در فصل یازدهم رقابتهای لیگ برتر آرزوی موفقیت می کنم.

کد:
    وحید دلمون برات تنگ میشه امیدواریم همیشه موفق باشیو به روزهایه اوجت برگردی
    یاده اون سال افتادم که رحمتیو مازاد اعلام کردن و دیدیم رحمتی شد بهترین گلر ایران.....حالا تاریخ یه جورایی تکرار شد و امیدوارم طالبلو بره تراکتور و به روزهای اوجش برگرده.

12. 6 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

الان محمدی و طالب لو رفتن و فقط رحمتی گرفتن یکم خریت نیست
    این فقط برای این گرفتن که نره پیروزی

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

الان محمدی و طالب لو رفتن و فقط رحمتی گرفتن یکم خریت نیست
    این فقط برای این گرفتن که نره پیروزی
    گفته می شه برای دروازبان دوم مظلومی لیگ 1 رو جستجو می کنه .
    صحبت هایی هم شده که مهیار حسن نژاد و رمضانی (دروازبان های سوم سالهای پیش ) و چند تا دیگه رو مدنظر دارن
    امیدوارم رحمتی امسال مصدوم نشه فقط!

15. این کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رحمتی: من مهدی رحمتی‌ام، بچه جنوب‌شهر/سندی علیه من دارید،بگویید تا سند علیه شما رو کنم

ورزش > لیگ برتر - خبرورزشی نوشت:
    سیدمهدی رحمتی هنوز سوژه داغ بازار حاشیه‌ها در فصل نقل‌وانتقالات است. دروازه‌بان شماره یک ایران که با تیم‌ملی در اردوی اتریش به‌سر می‌برد، از تمام اخبار مربوط به خود آگاه است و این نشان می‌دهد او از اتریش و از طریق اینترنت تمام اخبار را رصد می‌کند و سریعاً جوابیه‌اش را روی وب‌سایت خودش قرار می‌دهد.
    رحمتی درخصوص مصاحبه دیروز کاشانی گفت: قطعاً منظور آقای کاشانی من نیستم! چون هرگز با ایشان در دفترشان یا در باشگاه پرسپولیس یا شورای شهر یا حتی آموزش و پرورش ملاقات نداشته‌ام! و اتفاقاً یکی از دوستان مشترک و محترم ما دیشب تلفنی به من گفت از کاشانی پرسیدم منظورت مهدی است که گفت نه و به خود مهدی بگو که منظورم او نیست و یک بازیکن دیگر است.
    رحمتی ادامه داد: نام من مهدی رحمتی است، نه منبع دارم و نه مخزن! در روزهای گذشته اخبار زیادی در رسانه‌ها دیده‌ام که گفته‌اند فلان منبع یا بهمان مسئول یا یکی از نزدیکان! آیا این شیوه اطلاع‌رسانی به مردم است؟ آیا رسانه‌ها از شخص مصاحبه‌کننده می‌ترسند که نامش را نمی‌نویسند؟ آیا این اخبار بازی‌های رسانه‌ای برای فصل نقل‌وانتقالات است؟ آیا فرد مصاحبه‌کننده از گفتن واقعیت‌ها ابایی دارد؟ به نظر شما این بحث‌ها فرافکنی نیست؟ توجیه کاستی‌ها نیست؟ بازی با افکار عمومی نیست؟
    دروازه‌بان تیم‌ملی ادامه داد: من تازه به دوران رسیده نیستم! من در جنوب شهر و با هزاران مشکل دست و پنجه نرم کرده‌ام و پله‌پله بالا آمده‌ام و به راحتی فریب سیاسی‌کاری‌ها را نمی‌خورم و می‌دانم چه زمانی و چگونه از خودم دفاع و حقیقت را با سند و مدرک کاملاً محکمه‌پسند عین روز برای همه اقشار روشن کنم.
    رحمتی ادامه داد: تمام مسئولان استقلال گفته‌اند رحمتی چه شرایطی داشته و چه شرایطی را پذیرفته است. من صادقانه با استقلالی‌ها صحبت کردم و به توافق رسیدم و بدون امضای قرارداد اعلام کردم کارم با این تیم تمام شده است چون هم حرف‌شان را مثل سند قبول دارم و هم آنها می‌دانند حرف من از امضا هم محکم‌تر است.
    رحمتی گفت: هرکس می‌تواند اگر مدرکی دال بر تخلف مهدی رحمتی دارد، در اختیار همه رسانه‌ها بگذارد و این عین حقیقت خواهد بود. هرکس مدرکی هم ندارد، اسم مرا بیاورد و بگوید مهدی رحمتی فلان حرف را زد تا من هم بتوانم پاسخ دهم. اینکه یک مدیر گفته یک بازیکن فلان حرف را زده، به من ارتباطی ندارد که بخواهید آن حرف‌ها را به من منتسب کنید و من دوست ندارم مدام از زبان خودم استفاده کنم چون مردم از آنچه زیان می‌بینند، به واسطه زبان خود می‌بینند! و بزرگان گفته‌اند زبان راز عقل است و بیشترین گناهان فرزند آدم از زبان اوست و این را هم بگویم رویکرد برخی رسانه‌ها برایم ناراحت‌کننده است وقتی در اوج نبودم، به جای اینکه مرا راهنمایی کنند و برایم انگیزه بتراشند، مرا می‌زدند و روحیه‌ام را خراب‌تر می‌کردند. وقتی هم رفتم و در اوج انتقادهای طعنه‌آمیز خودم را ساختم و عملکردم را بهبود بخشیدم، به جای الگوسازی و تمجید برایم حاشیه‌ها تراشیدند و به بهانه‌های دیگری مشغول تخریبم شده‌اند. آخر چرا باید یک آدم را به هر دلیلی و از هر دری کوبید؟

کد:

اونیکه کاشانی در موردش حرف زده بود که گلر استقلال اهوازو یک میلیارد به اضافه ی مالیاتو باشگاه بده از شرطایی که گذاشته بوده سوشا مکانی بوده
    که متاسفانه شاید مصاحبه کاشانی به این صورت بوده(اسم نبرده)که همه ی افکار بره به سمت رحمتی و در کل حاشیه ساختن واسه استقلال اخه حاجی هم به دلایلی از کاشانی دلخور بود.....

17. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه از من می پرسیدی میگفتم طالبلو رو نگه میداشتن بهتر بود تا رحمتی رو بگیرن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •