تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 154 اولاول ... 313738394041424344455191141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 1537

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دربي ديگه عادت شده !! سي الو مي خواييم !!
    بی تعارف حتی در صورن جذب 2 تا هافبک با کلاس جهانی(سسک-بیل یا شواینی) بازم میلان اگر بره توی جمع 4 تیم خدا رو شکر میکنم.رئال و بارسا فعلا از ما جلوترن!اما کار نشد نداره!!

دوست عزیز
    شب دراز است و قلندر بیدار

میلان تیم ریشه داریه و جوون هم نیست که بگیم آرزو بر جوانان عیب نیست
    امیدوارم میلان قدرتمندی رو در سی ال ببینیم اینجوری قطعا هیجان بیشتری رو شاهد خواهیم بود
    بارسا خیلی تیم خوبیه!!نقط قوت تیمشون خط هافبکشون هست.اما اگر تیمی ابزارهای مناسبی توی خطوط مختلف داشته باشه (مخوصا داشتن هافبک های تدافعی و تخریبی)میشه جلوی بارسای فعلی رو گرفت

به پسر خالم این حرکتو گفتم.بهم میگه میتونم تصور کنم از این کارا میکنه.
    ولی خدایی خیلی خوب بازی کرد.
    چه فوتبالی کرد زلاتان.
    اخ اگه مونتی رو بگیریم این تیم چه شود.
    خدایی این الگری عشقمه.
    مونتولیوو باید خرید کوچیک میلان باشه
    حداقل بیل+مونتولیوو

2. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

درسته, الان تیم به یک هافبک درجه یک احتیاج داره
    من که هرچقدر به مغزم فشار میارم فقط اسمهایی به ذهنم میاد که آورذنشون به میلان چیزی
    شبیه غیرممکنه. البته میلان فقط با یکی از همین غیرممکنه ها میتونه ادعایی تو CL داشته باشه
    وگرنه . . . .
    به کسایی مثل آکوئیلانی و منتولیوو نمیشه خیلی امیدوار بود

4. 2 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میلان هر طور شده باید یک هافبک خلاق و توپ پخش کن جذب کنه
    خلاقیت خط هافبک خیلی پایینه و باید یک بازیکن خلاق و ترجیحا سرعتی به تیم اضافه بشه
    البته حدس زدن گزینه میلان خیلی مشکله و باید صبر کنیم تا اواخر آگوست.
    ولی امیدوارم هر چی هست این آکویلانی یا کاکا به میلان نیان

6. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پاتو: از بازی خودم در سوپرکاپ راضی هستم

این مهاجم جوان بعد از گل اول تیمش جانشین روبینیو شد و بلافاصله گل دوم روسونری را پایه ریزی کرد

سایت گل- الکساندر پاتو، مهاجم برزیلی میلان، از اینکه به تیمش کمک کرد تا در سوپرکاپ ایتالیا مقابل اینتر به پیروزی برسد، خوشحال است.

این مهاجم جوان بعد از گل اول تیمش جانشین روبینیو شد و بلافاصله گل دوم روسونری را پایه ریزی کرد. او که روی پاس آباته در موقعیت خوبی قرار گرفته بود، با یک ضربه محکم توپ را به تیر دروازه کوبید و در برگشت کوین بواتنگ گل دوم میلان را به ثمر رساند.

پاتو در گفتگو با گاتزتا دلو اسپورت گفت:" من تلاش کردم تا در دقایق کمی که در بازی حضور داشتم، به تیم کمک کنم. من ژولیو سزار را مجبور کردم از دروازه بیرون بیاید و بواتنگ توانست گلزنی کند. از عملکردم راضی هستم."

او همچنین در مورد عدم هماهنگی اش با زلاتان گفت:" خب، نمی دانم. ما باید بیشتر در کنار هم بازی کنیم تا همدیگر را پیدا کنیم. ما همیشه تلاش می کنیم و بهترین بازی مان را به نمایش می گذاریم تا میلان پیروز شود."

میلانی ها رقابت های فصل جدید سری آ را از روز 27 آگوست با دیدار مقابل کالیاری آغاز خواهند کرد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

حداقل پیرلو رو باید یه فصل دیگه میموند!! تا اینقدر برای مونتولیوو له له نکنیم!!
    ولی خودمونیم با فروش کاسانو و فلامینی به راحتی میشه گرث بیل و مونتولیوو رو خرید
    نمیدونم چرا مسئولین میلان میخوان بازیکنهای دیپورتی(آکوئیلانی-کاکا) باشگاه های دیگه رو جذب کنن!

10. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

هشدار كاپيتان به سران روسونري , گتوزو: ميلان در خط هافبك دچار مشكل است

خبرگزاري فارس: هافبك كهنه‌كار ميلان از سران باشگاه خواست تا پيش از پايان نقل و انتقالات يك هافبك با تجربه را به تركيب تيم اضافه كنند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از گازتا دلو اسپورت، مقامات ميلان در پي از دست دادن آندره پيرلو و پيوستن او به يوونتوس به‌دنبال جذب بازيكني براي جانشيني وي هستند كه در اين خصوص نام بازيكنان زيادي نيز مطرح شده است.

آلبرتو آكوئيلاني و ريكاردو مونتوليوو بازيكناني هستند كه نامشان همواره در ارتباط با ميلان شنيده شده و احتمال پيوستن آن‌ها به روسونري بسيار زياد است.

گنارو گتوزو در اين‌باره گفت: اگر شرايط كنوني ميلان را مورد توجه قرار دهيم، درمي‌يابيم كه اين تيم به يك هافبك باتجربه و بين‌المللي نياز دارد. در خط هافبك دچار مشكلاتي هستيم كه تا پيش از شروع فصل بايد برطرف شوند، ما به بازيكني نياز داريم كه بتواند تيم را به تحرك بيشتري وادارد.

وي افزود: اگر بتوانيم با آكوئيلاني و مونتوليوو به توافق برسيم، بدون شك مي‌توانيم روي آن‌ها حساب باز كرده و به پيروزي در همه بازي‌ها فكر كنيم. آن‌ها بازيكنان بسيار خوبي هستند كه باشگاه و بازيكنان از ورودشان استقبال مي‌كنند.

کد:

12. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

مثل این که موقعی که میلانی ها از پکن برگشتن ایتالیا
    هوادارا گالیانی رو خفت کردن گفتن الا و بلا باید سسک فابرگاس رو بخری
    گالیانی هم که یقه پیرنش تو دست ملت بوده
    با همون حالت بغض کرده و زده زیر گریه و با زار زدن گفته:بابا به پیر به پیغمبر نمیتونیم!!قیمتش بالاست!!نمیشه!! (بعدش مثل این که شیپیش های ته جیب رو به مردم نشون داده و گفته)من خاک بر سر از یه سال پیش پولام رو جم کردم ریختم توی قلک --روز 29 آگوست بشکنمش برم باهاش مونتولیوو رو بخرم تازه اگر جایزه سوپرکاپ رو به ما بدن!بابا اصلا قیافه من میخوره برم امثال سسک و گرث بیل رو بیارم؟؟
    پارسال یه خر تو خری شد از اونور یه دری به تخته خورد شانسی ایبرا و روبی رو خریدیم!!
    دیگه نمیشه!!
    نهایت زور ما مونتولیوو و آکوئیلانیه!

14. 3 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض میلان می تواند فاتح هر چیزی شود

تیاگو سیلوا به هیچ وجه انتظارات خود از فصل جدید را کاهش نمی دهد " ما می توانیم هر چیزی را بدست آوریم "

روسونری ها پس از فتج سوپر جام ایتالیا برابر اینتر به خانه بازگشتند و تمرینات از روز پنجشنبه از سر خواهد گرفت و این بدان معنی است که بازیکنان فرصت این را خواهند داشت تا با رسانه های داخلی کشور مصاحبه هایی انجام دهند.

امروز صبح تیاگو سیلوا ستاره قلب دفاعی روسونری ها در مصاحبه با گازتا دلا اسپورت چنین گفت " زمانی که من می گویم این تیم میلان می تواند هر چیزی را بدست آورد به هیچ وجه شوخی نمی کنم.ما در حال حاضر موفق به کسب یک جام دیگر شدیم اما هنوز سه افتخار از دست رفته دیگر وجود دارند"

" میلان می تواند لیگ قهرمانان اروپا را از آن خود کند اما تیم هایی چون بارسلونا , رئال مادرید و منچستر یونایتد نیز می تواند به این امر نائل شوند.ما تیمی بسیار قدرتمند داریم"

سیلوا قبل از اینکه به میلان بپیوندد در آستانه پیوستن به اینتر بود و در حال حاضر در میلان به یک بازیکن کلیدی مبدل گشته است اما اذعان می کند که " من می خواهم کاملا صادق باشم,ز مانی که من برای نخستین بار به ایتالیا آمدم به سری آ علاقه ای نداشتم اما با بازی کردن در اینجا من آموختم که آن را دوست داشته باشم"

این ستاره خط دفاعی در بازی با اینتر که عملکرد خوبی داشت از گازتا دلا اسپورت نمره 6.5 را دریافت کرد.

سیلوا به هیچ وجه قصد ترک میلان به این زودی ها را ندارد اما تمایل بارسلونا به خود را نیز درک می کند.

سیلوا فصل فوق العاده ای را با میلان گذراند که منجر به یکی از بهترین دفاع های در طی سال ها اخیر شد و بهترین خط دفاعی ایتالیا را نیز از آن خود کردند.روسونری ها در فصل گذشته 24 گل دریافت کردند,15 گل کمتر از اینتر.

سال فوق العاده ای که سیلوا گذراند باعث تمایل قهرمان لیگ قهرمانان اروپا ,بارسلونا به خود شد اما او آن ها را رد کرد و با میلان نیز با اینکه قرارداد وی به اتمام نرسیده بود مجددا تمدید کرد و در حال حاضر او می گوید ه به هیچ وجه قصد ترک میلان به این زودی ها را ندارد.

او در ادامه چنین گفت " زمانی که شما قهرمان لیگ می شوید و خوب بازی می کنید این طبیعی است که که تیم های دیگر به دنبال شما بیایند.اما من در اینجا خوشحالم,من تا سال 2016 قرارداد دارم و در اینجا خواهم ماند و پس از آن باید دید چه اتفاقی رخ خواهد داد چرا که د رفوتبال هرگز نمی دانید که چه اتفاقی رخ خواهد داد"

بازیکن سابق فلومینزه برزیل به عنوان یکی از بهترین مدافعان وسط در جهان در نظر گرفته شده است ,شاید بهترین آن ها,اما او این مسئله را احساس نمی کند.

این جوان 26 ساله در ادامه چنین می گوید" من دوست ندارم که بگویم من قوی ترین و بهترین هستم چرا که جهان بسیار وسیع است و بازیکنان خوب دیگری در پست من وجود دارند"

" من در بهترین دوره از زندگی حرفه ای خود هستم به همراه یک مربی که در نخستین سال حضور خود برای میلان 2 جام را به ارمغان آورده است"

کد:

16. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میلان هنوز هیچ پیشنهادی برای اکوئیلانی ارائه نکرده است

به گفته ایجنت وی هیچ پیشنهادی از جانب میلان برای آکوئیلانی هنوز بدست نرسیده است.

آدریانو گالیانی نائب رئیس باشگاه میلان در صحبت های اخیر خود اعلام کرده بود که احتمال انتقال آکوئیلانی وجود دارد اما ایجنت وی اعلام کرده است که تا کنون هیچ اقدامی برای این هافبک 27 ساله ایتالیایی نکرده است.

فرانکو زاواگلیا هفته گذشته اعلام کرده بود که این توافق می تواند به ارزش 10 ملیون یورو صورت پذیرد اما او در حال حاضر می گوید که هنوز منتظر میلان هستند تا حرکتی برای این انتقال انجام دهد.کسی که برای لیورپول در بازی دوستانه این تابستان نیز بازی کرده است.

ایجنت وی در مصاحبه ای با کالچیو مرکاتو دات ایت چنین گفت " روسونری ها در حال حاضر هیچ قدمی برای آکوئیلانی بر نداشته اند و تنها صحبت های گالیانی در باره وی بوده انجان شده است اما هیچ اقدام دیگری صورت نگرفته است.در نتیجه من نمی توانم به شما بگویم که چه پیشنهادی می تواند قویا انتقال موکل من را فراهم سازد-به صورت قرضی یا دائم-تنها باید منتظر ماند و صبر کرد"

گزینه جایگزین برای میلان به نظر ریکاردو مونتولیوو از فیورنتینا می باشد.

کد:

18. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

براي ادامه حضور در ميلان كاسانو پيشنهاد ولفسبورگ و مارسي را رد كرد
    خبرگزاري فارس: مهاجم ملي پوش ايتاليا با رد پيشنهاد دو تيم آلماني و فرانسوي نشان داد كه هم‌چنان علاقه‌مند به حضور در ميلان است.
    به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از گازتا دلو اسپورت، آنتونيو كاسانو كه در ژانويه از سمپدوريا به ميلان پيوست، بيشتر به‌عنوان بازيكن جانشين وارد ميدان شده و با اضافه شدن چند بازيكن ممكن است بازي‌هاي كمتري به وي برسد.
    او بارها اعلام كرد كه علاقمند است در تيم ملي ايتاليا نيز به ميدان برود ولي با وجود شرايط كنوني، دعوت شدن وي به تيم ملي دور از ذهن است. البته كاسانو در همه بازي‌هايي كه براي ميلان به ميدان رفته بسيار خوب و موثر بازي كرده؛ اما به دليل حضور بازيكنان بزرگ در تركيب روسونري، بازي‌هاي زيادي به وي نمي‌رسد.
    از طرفي سران ميلان او را به عنوان يك مهاجم كامل قبول ندارند و دوست دارند با فروش وي، مقداري از مبلغ مورد نياز خود براي خريد يك مهاجم باتجربه را به‌دست آوردند. از اين‌رو نسبت به پيشنهادهاي رسيده براي كاسانو واكنش خوبي نشان مي‌دهند. باشگاه آلماني ولفسبورگ و باشگاه فرانسوي المپيك مارسي براي امضاي قرارداد با كاسانو وارد عمل شده‌اند ولي وي با رد پيشنهاد اين دو تيم هم‌چنان علاقمند به ادامه حضور در ميلان است.
    چندي پيش رسانه‌هاي ايتاليايي از احتمال حضور وي در فيورنتينا خبرهايي را منتشر كردند، ولي كاسانو طي گفت‌وگويي حضور خود در فلورانس را منتفي دانست. در هر حال او بايد يكي از اين دو راه را انتخاب كند. نخست اين‌كه در ميلان بماند و بازي‌هاي كمتري انجام دهد و در نتيجه بازي‌هاي يورو 2012 را از دست بدهد. ديگر اين‌كه راهي تيم كوچك‌تري شده و با تعداد بازي بالا به تيم ملي دعوت شده و شانس حضور در جام ملت‌هاي اروپا را به‌دست آورد.
    انتهاي پيام/

20. 2 کاربر از علی17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •