تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 80 اولاول ... 3137383940414243444551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 799

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Bayern Munich | اف سی هالیوود

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من به شخصه دوست ندارم رکوردای مولر شکسته بشه چه توسط گومز چه توسط کلوزه
    مولر کجا،این 2تا جوجه کجا

2. 3 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بکن باوئر: قرارداد روبن تنها وقتی مصدومیتش کاملا برطرف شود تمدید می شود

فرانس بکن باوئر رئیس باشگاه بایرن مونیخ از آرین روبن ستاره هلندی این تیم تمجید کرد اما همچنین متذکر شد تنها وقتی قرارداد این بازیکن تمدید میشود که از نظر فیزیکی کاملا آماده باشد.
    روبن یکی از ستاره های کلیدی تیم یوپ هاینکس به شمار می رود اما سال 2011 برای او سالی پر از مصدومیت بوده است.
    روبن که دوران نقاهت بعد از عمل جراحی خود را پشت سر می گذارد تا ژوئن 2013 با این تیم قرارداد دارد.
    بکن باوئر در مورد روبن می گوید:" تمدید قرارداد روبن به وضعیت او بستگی دارد. او مصدومیت های بلند مدتی در سال 2011 داشته است. سال اول ورود روبن به بایرن او کمتر مصدوم می شد و عملکرد فوق العاده ای داشت. او باید به آن روزها بازگردد."
    " وقتی روبن آماده باشد یکی از بهترین بازیکنان جهان در پست خود است. اگر او آماده باشد و به روزهای اوج خود بازگردد وقت را برای تمدید قراردادش تلف نخواهیم کرد."
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ---------------------------------------------------------------------------------

یوپ هاینکس: مطمئنا هانوفر را شکست می دهیم

یوپ هاینکس، سرمربی بایرن مونیخ، اعلام کرد مطمئن است که تیمش در دیدار فردا مقابل هانوفر به پیروزی خواهد رسید.
    شاگردان هاینکس رقابت های فصل جدید بوندس لیگا را فوق العاده آغاز کردند و پیش از بازی های هفته جدید، با 5 امتیاز اختلاف نسبت به تیم دوم در صدر جای داشتند.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بازی مقابل تیمی مانند هانوفر دشوار است اما ما در شرایط خوبی قرار داریم و در بازی فردا هم این را نشان خواهیم داد. ما به پیروزی مان اطمینان داریم .
    البته هانوفر هم در خانه بازی می کند. آنها از نظر فیزیکی آماده هستند و مانند همیشه برای پیروزی مقابل ما انگیزه دارند. "
    او همچنین در مورد تساوی مقابل ناپولی در لیگ قهرمانان گفت:" بازیکنان من آشکارا با تمام توان شان بازی کردند و نه تنها کنترل بازی را در اختیار داشتیم بلکه کاملا برتر از حریف بودیم. اکنون بیش از قبل به خودمان اطمینان داریم. با این نتیجه هم ناپولی پشت سر ماست."
    کد:

4. 4 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خب بایرن هم بالاخره باخت

فکر میکنم هم مساوی با ناپولی و هم این باخت برای بایرن پر از نکات مثبت باشه

گاهی اوقات بعضی رکوردهای فوتبالی و تلاش برای حفظشون شکل واقعی تیم رو به هم میریزه

بایرن حالا میتونه با خیال راحت و بدون استرس از گل نخوردن بازی حقیقه خودش رو انجام بده

6. 5 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

....خب. بایرن مونیخ دومین باخت خودش رو در هفته ی دهم دشت کرد. ۲ - ۱ به هانوفر باختیم .
    کلا امشب ، شب عجیبی بود تو فوتبال دنیا ... من یوتایتد که شش تا از من سیتی خورد . چلسی به کوسینز پارک باخت. اینتر میلان برد!!! و بایرن هم باخت .

هانوفر 2-1 بایرن مونیخ: طلسم باواریایی ها شکست

بعد از 8 پیروزی پیاپی و بسته نگه داشتن دروازه، بایرن مونیخ با نتیجه 2-1 مقابل هانوفر شکست خورد.

بازیکنان بایرن مونیخ :
    Neuer - Rafinha (Alaba 68), Boateng, Badstuber (Petersen 87), Lahm - Gustavo, Schweinsteiger - Müller, Kroos, Ribéry - Gomez (Olic 84)

در این دیدار که در خانه هانوفر برگزار شد، تیم میزبان در دقیقه 22 و از روی یک ضربه پنالتی، توسط محمد عبداللهو به گل رسید.
    6 دقیقه بعد اوضاع برای باواریایی ها با اخراج ژروم بواتنگ بدتر شد.
    نیمه اول با همین نتیجه به پایان رسید اما در آغاز نیمه دوم، هانوفر بار دیگر به گل رسید و این بار کریستین پاندر دروازه نویر را باز کرد.
    در دقیقه 63، استفن چروندولو با دریافت کارت زرد دوم اخراج شد تا میزبان هم 10 نفره شود. به این ترتیب کار بایرنی ها راحت شد.
    تلاش آنها برای کم کردن فاصله در دقیقه 82 نتیجه داد و داوید آلابا یکی از گل های خورده را جبران کرد اما شاگردان هاینکس نتوانستند به گل دوم برسند تا دومین شکست باواریایی ها در خارج از خانه رقم بخورد.
    کد:
    ----------------------------------------------------------------------

آمار بازی/

بازی رو که ندیدم اما آمار نشون میده که اینبار هم بایرن تیم برتر میدون بوده اما نتونسته از برتریش استفاده کنه و گل بزنه. مالکیت توپ و موقعیت خطرناک بایرن خیلی بیشتر هست از هانوفر. گزارش سایت گل رو هم که یه نیگا انداختم بنظر میمومد رابرت زیلر شب خوبی رو سپری کرده و سیوای خوبی برای هانوفر داشته .

------------------------------------------------------------------
    گزارش تصویری /

محتوای مخفی: ۲۲ عکس دیگه 

با گل هایی که امشب خوردیم هم قضیه ی رکورد کلین شیت نویر به سر رسید .
    ضمنا برد اخیر دورتموند و باخت بایرن باعث شد رقابت تو بالای جدول هم دوباره حساسیت زیادی پیدا کنه . الان اختلاف بایرن و دورتموند تنها ۳ امتیاز هست .

.

8. 4 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

به نظرم فکر کنم اون صحنه آخر میتونست پنالتی باشه
    ولی از حق نگذریم هانوفر هم خیلی خوب بازی کرد...امسال تیم خوبی رو تشکیل دادن
    میتونه یکی از مدعیان صعود به لیگ قهرمانان باشه
    مخصوصا که سهمیه آلمان بیشتر هم شده

10. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

بازی رو ندیدم ولی ظاهرا جنجالی بوده. تو فوتبال آلمان کم پیش میاد !
    امیدوارم روند رو به رشد تیم حفظ بشه و دوباره تیم به خودش بیاد
    بواتنگ دقیقه چند اخراح شده ؟

12. 2 کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

خب همین طوری که محسن جان گفتن کلا امشب شب عجیبی بود برای فوتبال اروپا ... نتایج بعضا عجیب و غریب .

به هر حال بایرن هم باخت و رکورد نویر و خط دفاعی هم شکسته شد
    چند نکته از بازی بایرن :
    اولین نکته داوری ضعیف بازی بود ... اصلا چه جوری پنالتی برای هانوفر گرفت ؟! من چند بار صحنه رو دیدم کاملا مشخص بود بازیکن هانوفر پاش رو ستون کرد به لام و خودش رو انداخت زمین درست مثل اینکه پاتون رو بزارین بغل دیوار و شیرجه بزنید! اخراج رو هم به نظرم بزرگ نمایی زیادی کرد بازیکن هانوفر و یک پنالتی مشخص هم که اخر بازی برای بایرن نگرفت.

دومین نکته به نظرم وقتی تیم گل خورد به خاطر شکسته شدن رکورد از لحاظ روحی تخریب شدیم ... به خصوص خط دفاعی .

سومین نکته بد شانسی هم گریبان گیرمون شد اون از موقیعت هایی که گومز خراب کرد ( شاید بگیم طبیعی بود!) و تیر دروازه و اون ضربه ازاد اخری الابا که من فکر کردم گل شد.

ولی در هر صورت هانوفر هم خوب بازی کرد و به نظر من هم این باخت و به خصوص گل خوردن لازم بود تا این فشار روحی کمی تخلیه بشه.

14. 4 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

خب دوستان بایرن باخت.درست زمانی که دورتموند برد
    طبق پیش بینیهای این آقا رجب دورتموند قهرمان خواهد شد

16. 2 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دورتموند قهرمان میشه ؟؟!!!! هفته ی سیزدهم میبینیمتون داش یوسف . (حالا باید دید این نحسی سیزده کدوم طرف رو میگیره )

یوپ هاینکس: باید دست کم یک امتیاز می گرفتیم؛بدشانس بودیم

یوپ هاینکس مربی بایرن مونیخ ناامیدی اش را از شکست 1-2 تیمش مقابل هانوفر در دیدار یکشنبه شب ابراز کرد؛ او معتقد است که تیمش دست کم شایسته کسب یک امتیاز از این بازی بود
    گلهای محمد عبدالله و کریستین پاندر هانوفر را به برتری 0-2 مقابل بایرن ده نفره رساند و داوید آلابا در دقیقه 83 تک گل بایرن را به ثمر رساند
    درحالی که مربی باواریایی ها از نتیجه نهایی این بازی راضی به نظر نمی رسید از عملکرد شاگردانش رضایت داشت
    هاینکس در کنفرانس خبری پایانی مسابقه گفت:« ما شایسته کسب دست کم یک امتیاز بودیم. ما شکست خوردیم ولی من امروز، از برخی از روزهای دیگری که تیمم به برد ارزشمندی می رسید، خوشحالترم. ما بازی یکشنبه را خوب شروع نکردیم. البته در بازیهای بعد قدرتمندر خواهیم شد و دیگرچنین نتیجه ای نخواهیم گرفت.»
    مربی بایرن در مورد دیدار 1شنبه شب گفت:« هر دو تیم خوب در بازی جا افتاده بودد. بعد از به پایان رسیدن نیمه اول ما دو فرصت فوق العاده داشتیم و در دقایق پایانی هم باستین شواین اشتایگر موقعیت فوق العاده ای داشته که آن هم به گل تبدیل نشد. با این وجود تیمم را تحسین می کنم؛چون با روحیه بالایی بازی کرد. با وجود جو سنگین بازی، ما به شدت تمرکز کردیم و آرامشمان را حفظ کردیم.»
    با وجود این شکست بایرن با 3 امتیاز برتری نسبت به بوروسیا دورتموند رده دومی، صدر جدول را در اختیار دارد
    کد:

Jerome Boateng suspended for two matches following Hannover red card

در پی درگیری که بین بوآتنگ و پینتو بازیکن هانوفر بوجود اومد و باعث اخراج ژروم بوآتنگ از بازی شد،
    اتحـادیه ی فوتبال آلمـان بوآتنگ رو برای دو جلسه از همـراهی بایرن محروم کرد. بایرنـی ها در سایـت
    اعلام کردن که این تصمیم رو قبول کردن اما ایراداتی رو به تصمیم دوگانه ی داور بازی گرفتن.در سایت
    بایرن مونیخ اومده: "بازیکن، مربی، مدیر ورزشی و سران بایرن مونیخ تصمیم گرفتن از این حکم تبـعیت
    کنـند با این وجـود صراحتا اشاره میکنـیم که تمام این درگیری بعد از حـرکت اغـراق آمیز و تئاتـری پینتو
    بوجود اومد. اول کریستین شولز، تونی کروس رو هـل داد و بعد بوآتنـگ در واکنش به این حـرکت شولز
    رو هل داد . شولز کارت زرد گرفـت و بواتنگ قرمز. برای ما قابـل فهم نیـست که چرا برای یک رفتار، دو
    تصمیم متفاوت گرفته شده" .
    لازم به ذکره که این درگیری ها بعد از خطای معمولی رافینیا بر روی پینتو بوجود اومد. جایی که پینتو
    با بازیگری و اغراق این صحنه رو بزرگ کرد و بعد از اون بود که بازیکنان دو تیم با هم درگیری پیدا کردن.
    کد:
    اما اولی هوینس هم بعد از اتفاقات بازی دیشب یه حال اساسی به پینتو داده که جرقه ی درگیری ها روی حرکت اون زده شد .

اولی هوینس: پینتو،بازیکن هانوفر،یک بازیگر است و بدرد مراسم
    اسکار میخورد، نه فوتبال

اولی هوینس، رئیس باشگاه بایرن مونیخ ، سرژیو پینتو، بازیکن خط میانی را متهم کرد که در برخوردی که با رافینیا داشت، نقش بازی کرده است. بایرن مونیخ در دیدار یکشنبه شب خود با نتیجه 1-2 مغلوب هانوفر شد.
    باواریایی ها در جریان این بازی به دلیل اخراج جروم بواتنگ از زمین مسابقه ده نفره بازی را دنبال کردند. درجریان این مسابقه سرژیو پینتو ،بازیکن پرتغالی هانوفر هم در یکی از برخوردهای بازی نقش بر زمین شد و طوری به نظر می رسید که انگار رافینیا، روی او خطای خشنی را انجام داده؛ البته اولی هوینس معتقد است که این تنها یک نقش بازی کردن بوده.
    هوینس در این باره به گل دات کام گفت:« فکر می کنم این رفتار شرم آور است . او مثل یک بازیگری رفتار کرد که سالهاست این کار را انجام می دهد. پینتو با بازیگری اش، کل بازی را تحت تاثیر قرار داد. آن صحنه خطا نبود، داور هم خطا نگرفت ولی او 4 دور روی زمین غلت زد. من واقعا تعجب می کنم که او شب چطور خوابش می برد.»
    هوینس ادامه داد:«به خاطر همین صحنه بود که داور کارت قرمز را از جیبش خارج کرد.کریستین شولز، که خودش قربانی یک هل دادن بود کارت زرد گرفت و روند بازی تغییر کرد. پینتو طوری فیلم بازی می کرد که انگار واقعا مصدوم شده است. دو دقیقه بعد، او مثل یک خرگوش در زمین مسابقه بالا و پائین می پرید.این تاسف آور است و این اولین باری نیست که شاهد چنین چیزی هستیم. سرژیو پینتو یک بازیگر است که به درد لس آنجلس و جوایز اسکار می خورد و نه زمین فوتبال .»
    کد:
    -----------------------------------------------------------------

خبر دیگه هم مربوط میشه به سرما خوردگی شواینی .
    بعد از اینکه فن بویتن بازی هانوفر رو بخاطر سرما خوردگی از دست داد، بنظر میرسه که شواینی هم ویروس رو ازش گرفته. شواینی امروز سر تمرینا بوده ولی زودتر از بقیه رفته .
    چهارشنبه که بایرن تو دور دوم جام حذفی با اینگلستات بازی داره و هاینکس امیدواره که فن بویتن و شواینی رو در اختیار داشته باشه .

.

18. 4 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

دورتموند قهرمان میشه ؟؟!!!! هفته ی سیزدهم میبینیمتون داش یوسف . (حالا باید دید این نحسی سیزده کدوم طرف رو میگیره )
    از اونجایی که ما به شانس و این حرفها اعتقاد نداریم ،برامون مهم نیست هفته 13م باشه یا هفته23م.
    از لحاظ دیدن هم نگران نباش گلم هستم خدمتتون
    بحث،بحث شایستگیه داداش(فقط نمیدونم چرا توی اروپا این شایستگی جواب نمیده؟)
    آلمان رو عشقه
    وای اون روز کی میاد تا من خاک این تایپک رو...استغفرالله

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •