تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 320 اولاول ... 313738394041424344455191141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

رئال بیش از 15 میلیون یورو و یک بازیکن برای کوئنترائو نمی پردازد

سایت گل – به نوشته روزنامه مارکا باشگاه رئال مادرید برای جذب فابیو کوئنرائو از بنفیکا بیش از 15 میلیون یورو و یک بازیکن به این تیم پرتغالی پرداخت نخواهد کرد.

از پایان فصل گذشته موضوع پیوستن کوئنترائو به رئال بحث هر روز رسانه های اسپانیایی و پرتغالی است اما تا به حال دو باشگاه بر سر رقم این انتقال با هم به توافق نرسیده اند.

بنفیکا برای فروش کوئنترائو 30 میلیون یورو طلب کرده اما آنها با 25 میلیون یورو و یک بازیکن رئال هم به فروش مدافع خود راضی می شوند.
    اسکیل گارای، رویستون درنته و پابلو سارابیا از جمله گزینه های مورد علاقه بنفیکا هستند.

رئال نیز با رفتن هر کدام از این سه بازیکن به بنفیکا موافق است اما آنها می گویند 15 میلیون یورو بیشتر برای جذب کوئنترائو پرداخت نخواهند کرد. مدافع ملی پوش بنفیکا تا سال 2016 با این تیم قرارداد دارد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 5 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه F_14_TOMCAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض كريستيانو :" سيلويو يكي از بهترين دفاع كناري هاي اروپاست "

مرجع خبري رئال مادريد : كريستيانو رونالدو ، مهاجم پرتغالي رئال مادريد در مورد هموطنش سيلويو كه در اين تابستان به اتلتيكو مادريد پيوسته است گفت كه "يكي از بهترين بازيكنان اروپا در پستش است " و ادامه داد كه او " فيزيك بدني مناسبي دارد و در كارهاي تهاجمي هم خوب عمل مي كند ."
    خوزه مورينيو همچنين به دفاع از هموطنش سيلوي پرداخت و گفت كه "يكي از بهترين بازيكنان ليگ پرتغال بوده است " و پائولو فوتره ، بازيكن سابق اتلتيكو مادريد هم او را "پديده بزرگ "‌ليگ كشورش مي داند .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از F_14_TOMCAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض مصاحبه نسبتا مفصل پلاتيني با ماركا :" عاشق مورينيو هستم "

مرجع خبري رئال مادريد : ميشل پلاتيني (يوف ، 1955) ، در خانه فوتبال اروپا در نيون (سوئيس) ميزبان روزنامه ماركا بود . خبرنگاران اين روزنامه با مدير يوفا در مورد مسائل روز فوتبال اروپا شامل اقتصاد باشگاه ها ، ورود مالكان خارجي به باشگاه ها ، شرط بندي هاي غير مجاز ، بومي سازي تيمها و تكنولوژي مصاحبه كردند . بحث به تيم ملي اسپانيا ،‌بارسلونا ، رئال مادريد و مورينيو هم كشيده شد .
    براي شروع ، از مورينيو مي پرسيم ؟
    مطمئنا ، خيلي خوب است . من علاقه خاصي به او دارم . عاشق مورينيو هستم .

شخصيت مورينيو را مي پسنديد يا مربيگري اش را ؟
    هر دو . او را خيلي دوست دارم . انسانيتش را دوست دارم ، همين طور كاراكتر و شيوه مربيگريش را . قابل انكار نيست كه مسئولان كميته انضباطي يوفا با او برخورد هايي داشته اند . اين دو قضيه ، دو مقوله متفاوت هستند كه ارتباطي با هم ندارند . او حرفهاي بي ربطي زد ، پس كميته انضباطي واكنش نشان داد و تصميم به محروم كردنش گرفت . سپس تصميم گرفت كه از حقش در كميته استيناف دفاع كند و حالا بايد ديد كه چه مي شود . وقتي كه من بازي مي كردم هم داوراني بودند كه خيلي خوب كار مي كردند اما كارت زرد به من مي دانند . اما پدرم با من برخورد مي كرد و مي گفت كه نبايد اعتراض كنم .

اما كمي عجيب بود كه شما مورينيو را پنج جلسه از حضور در ميادين با رئال مادريد محروم كرديد اما چندين هفته طول كشيد تا علتش را تشريح كنيد .
    نظري در مورد اين مسائل ندارم . كميته انضباطي يك ارگان كاملا مستقل است . مدير يوفا هيچ نفوذي به آن ندارد . من نمي توانم در مورد چنين پرونده هاي كاري كنم يا حرفي بزنم ، دقيقا به اندازه شما اطلاع دارم . روزنامه ها چيزهايي از قول پلاتيني نوشته اند يا خواهند نوشت ... كه واقعيت ندارند . من به مسائل داوران يا انضباطي توجهي ندارم .

راست است كه مي گويند يوفا با او مشكل شخصي دارد ؟
    نه اصلا . كاملا بر عكس است . من همان طور كه گفتم مورينيو را دوست دارم . حقيقتا ، يوفا جاي چنين سياستي نيست و از هيچ كسي هم حمايت نمي كند ... يوفا بي طرف است و به همه احترام مي گذارد . در واقع اين ارگان هاي انضباطي هستند كه بر اساس واقعيت هاي موجود تصميم مي گيرند و نه بر اساس اين كه چه شخصي قرار است مورد قضاوت قرار گيرد . داوران هيچ تبعيضي ميان بارسلونا با رئال مادريد ، ميلان يا يوونتوس قائل نمي شوند .

رئال مادريد كه بهترين تيم قرن بيستم است ، در سه سال اخير فقط يك كوپا برده است ،‌چرا ؟
    چرا ؟ من هم بگويم چرا ؟ چرا نبرده اند ؟ ساختن تيمي كه فقط كهكشاني ها را دارد ، مشكل است . آنها از نظر انفرادي خوب هستند اما يك تيم از ستارگان ، بازكينان كارگر و بازيكنان خوب شكل مي گيرد . ايجاد چنين تغيير چشمگيري كار آساني نيست .
    اين نامها هستند كه باعث فروش پيراهن ها مي شوند ، نه بردن بازيها . اين بستگي به مربي ، باشگاه و تيم دارد ... مورينيو با خريد هاي خوبي همچون اوزيل ، تيمي در سال اول ساخت كه توانست قهرمان كوپا شود ، آن هم در حالي كه رونالدو يا بكام نتوانسته بودند باعث صعود تيم از مرحله يك هشتم چمپيونزليگ بشوند ، اما او اين كار را كرد مقابل بارسلونا قد علم كرد . اين فاصله در آينده كمتر هم خواهد شد . رئال مادريد برنده خواهد شد .

از اين سلطه فوتبال اسپانيا ، سورپرايز شديد ؟
    خارق العاده است كه هم خوب بازي مي كنند و هم برنده مي شوند . بسياري از تيمها هستند كه خوب بازي مي كنند و مي بازند . فوتبال اسپانيا ، چه از نظر عملكرد باشگاه هايش در اروپا ، چه از نظر لاليگا و چه از نظر تيم ملي ، هميشه تاثير بسزايي داشته است . فرهنگ فوتبالي آنها يك الگوست . عادي نيست كه هميشه با فوتبال زيبا برنده شوي ، به همين علت سورپرايز شدم و اين موفقيت با توجه به فوتبالشان ،‌منطقي و عادلانه بوده است . اين ماجرا نشان مي دهد كه آنها استحقاقش را داشته اند .

دوستي به اسم زيبي بونيك ، چند روز پيش در لهستان گفت كه بارسلونا ورزش متفاوتي نسبت به ديگران ارائه مي دهد ، موافقيد ؟
    بارسا فوتبال خوبي ارائه مي دهد . من مي گويم كه تيمهاي ديگر ، ورزش متفاوتي نسبت به بارسلونا انجام مي دهند . همه بازيكنانشان چه در تيم ملي اسپانيا ،‌چه در تيم زير 21 سال ، با توپ بازي مي كنند ، پاس مي دهند ،‌دريبل مي زنند ... اين فرهنگ فوتبال خوب است كه خوب پاس مي دهند و هميشه حركت مناسب را انتخاب مي كنند . اين بنيان فوتبال است و تيم هاي ملي اسپانيا و بارسلونا به آن احترام مي گذارند . بقيه بايد مثل اسپانيا و بارسلونا باشند ، نه بر عكس .

مسي ، بهترين بازكن تاريخ است ؟
    مسي ، بهترين در نسل خودش است ،‌مثل دي استفانو در نسل خودش يا كرويف ، مارادونا ، ... هر نسلي صاحب بهترين بازيكن تاريخ است . حرفهاي زيادي زده مي شود اما دوست ندارم اين نسل ها را با هم قياس كنم . مسي بازيكن فوق العاده ايست ، اما همين طور كريستيانو رونالدو . اسپانيا خوش شانس است كه دو ستاره بزرگ را كه كاملا متفاوت هستند در خود دارد .

شنيده بودم كه گفته ايد توپ طلا حق ژاوي بوده است ؟
    بله ، چرا كه با اسپانيا قهرمان جام جهاني شد . همين طور جايزه بهترين مربي هم بايد به ويسنته دل بوسكه مي رسيد . اين تصميمي است كه به هر صورت بحث بر انگيز است . به نظر من چون كه آن سال ، سال جام جهاني بوده بهتر بود كه برندگان از تيم قهرمان اين تورنمنت برگزيده مي شدند . به نظرم مسي بهترين بازيكن جهان است اما آن سال اسپانيا بود كه توانست قهرمان جام جهاني شود ، اما نه جايزه بهترين بازيكن به آنها رسيد ، نه بهترين مربي . اين نه منطقي است و نه عادي .

شرط بدني غير قانوني ، نژاد پرستي ، دوپينگ ، مبادله بازيكنان خردسال ، فساد در يوفا ... به نظرتان نيازي به ابداع پليس ورزشي نيست ؟
    هميشه بايد با اين مسائل جنگيد . اين مسائل كاملا از هم مجزا هستند . نژاد پرستي و خشونت ، مسائلي هستند كه در خارج از زمين بازي وجود دارند . برخي ها هستند كه به خاطر مسائل سياسي به استاديوم ها مي روند . فاكتور هاي ديگري هم هستند كه به بازي ها بستگي دارند ، مثل شرط بندي غير قانوني . برخي ها هم هستند كه مستقيما روي بازيكنان ، خود من ، همه ... تاثير مي گذارند . تصور كنيد كه فردا قرار است كه يك بازي را پوشش دهيد اما از قبل نتيجه اش مشخص شده باشد . اين مرگ فوتبال است . قابل پذيرش نيست و بايد كاملا كنار زده شوند . اما من در اين ميان به همكاري دولت ها نياز دارم . ما در مورد مسائلي صحبت مي كنيم كه با اين كه به تازگي شايع شده اند ، اما خيلي خطرناك هستند . پول هاي زيادي رد و بدل مي شوند . نياز به دولت ها و دادگاه ها داريم تا بتوانيم كه اين مشكلات را به كل ريشه كن كنيم .

نيمي از تيمهاي دسته اول و دوم اسپانيا ، لب مرز ورشكستگي هستند .
    هر كسي شرايط باشگاه هاي اسپانيا را مي داند . اين آسان نيست و ما در اين جا هستيم تا اين مسائل را حفظ كنيم . نياز به كمك قوانيني داريم كه روي رقابت هاي اروپايي تاثير گذاشته اند . يوفا هيچ حقي براي ورود به مسائل لاليگا ، ليگ انگليس و سري آ ندارد . اما در پي قوانين فير پلي مالي ، باشگاه هاي انگليسي ،‌ايتاليايي و اسپانيايي بيشتر محافظت خواهند شد ، همين طور تجارت فوتبال . به هر حال تلاش خواهيم كرد كه آنهايي كه به اين قوانين احترام نگذارند ، در رقابت هاي اروپايي حضور نداشته باشند .

راهي براي برابر كردن تورنمنت ها نيست ؟! شايد با متعادل كردن دستمزد ها يا برابر كردن حق پخش تلويزيوني .
    بايد تعادل سازي صورت گيرد . با قوانين فير پلي مالي ، اين مشكلات نيز رفع خواهد شد . مثلا نمي توان دستمزد مسي و واران يكسان باشد . باشگاه ها بايد بر طيق قوانين جديد ، مواظب مخارج خود باشند .

چرا يوفا و فيفا اين قدر در استفاده از تكنولوژي ها ،‌سختگير هستند ؟ يعني "دست خدا " هيچ وقت وجود نداشته است ؟
    چرا كه به نظر من تكنولوژي براي فوتبال خوب نيست . هيچ كس دوست ندارد كه در ورزش ما دخالت خارجي صورت گيرد ، حتي بلاتر هم مخالف است . در حال حاضر ، وجود داوران اضافي در هر منطقه مي تواند كارساز باشد . آنها مي توانند كه هند مارادونا را ببينند . فوتبال صد سال توسط يك نفر مديريت شده است . غيرممكن بوده كه در اتفاقات درون زمين بدون ديدن آنها دخالتي صورت گيرد . با اين دو داور اضافي ، اين مشكل حل شده است چرا كه حالا همه چيز ديده مي شود . 30 دوربين هر صحنه را امروزه نشان مي دهند . در همين دوره اخير چمپيونزليگ ، سه يا چهار تصميم صحيح در مورد ورود يا عدم ورود توپ به خط دروازه گرفته شد . خوشحاليم كه احتياجي به تكنولوژي نيست .

6. 5 کاربر از F_14_TOMCAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض نيمار به آلوس :" فصل بعد به رئال مي روم "

مرجع خبري رئال مادريد : نيمار در مورد آينده اش مطمئن است . به گزارش ماركا ، نه به بارسلونا فكر مي كند ، نه به چلسي و نه به تيم ديگري . ستاره برزيلي مي خواهد به رئال مادريد بپيوندد و اين را به رفيقش ، دني آلوس در يك مكالمه در اردوي تيم ملي برزيل اطلاع داده است .

مدافع بارسلونا از نيمار پرسيد كه آيا احتمالش هست كه هر دو روزي شاگرد پپ گوارديولا شوند يا خير كه بازيكن سانتوس گفت :" هيچ چيز از بارسلونا نمي دانم " و در پاسخ به اين سوال كه به كدام تيم مي پيوندد ، نيمار گفت كه "فصل بعد به رئال مادريد خواهم رفت . "
    با اين كه ملي پوش برزيلي دوست دارد كه در جام باشگاه هاي جهان با سانتوس باشد اما رئال مادريد مي خواهد كه نيمار را پس از كوپا آمه ريكا و در تابستان به خدمت بگیرد.

8. 4 کاربر از F_14_TOMCAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نیمار:"در رئال مادرید بازی خواهم کرد"

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران:

این بازیکن برزیلی به دنی آلوز گفت:"چیزی در مورد بارسلونا نمیدانم"

آینده نیمار روشن است.نه بارسلونا،نه چلسی و نه هیچ تیم دیگری.ستاره جوان و آینده دار برزیلی میخواهد در رئال مادرید بازی کند و این را در یک گفتگوی دوستانه با دنی آلوز مدافع چپ تیم ملی برزیل و بارسلونا که از دوستان وی نیز است در اردوی تیم ملی به او اعلام کرده است.

مدافع بارسلونا به نیمار گفته بود که آنها میتوانند در کنار هم باشند و تحت نظر گواردیولا کار کنند اما نیمار به طور قطع گفته بود:"چیزی در مورد بارسلونا نمیدانم".هنگامیکه از او در مورد تیم آینده اش سوال پرسیدند او جواب داد:"سال آینده برای رئال مادرید بازی خواهم کرد".

با وجود این که سانتوس میخواهد این بازیکن در تیم فعلی خود باقی بماند اما رئال مادرید میخواهد نیمار را در این تابستان و درست پس از پایان کوپا آمه ریکا به خدمت بگیرد.

کد:

10. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیش خوان برجسته:

رقابت خدایان

(اشاره به رقابت کوپا آمریکا و رقابت برزیل و آرژانتین)

دیگر پیش خوان ها:

نیمار و مسی از امروز جنگ کوپا آمریکا را آغاز می کنند

نیمار برزیلی قصد دارد رقابت با مسی را از کوپا آمریکا شروع کند

30 بازیکن از لیگ اسپانیا در کوپا آمریکا حضور دارند

مورینیو می خواهد نیمار تا قبل از 21 آگوست برای تمرینات تیم حاضر باشد

رکورد تازه برای مارکا: 2.973.000 میلیون نفر روزانه مارکا میخوانند

پیش نمایه آ.س:

پیش خوان برجسته:

هیگوآیین: " می خواهم در مادرید بمانم "

دیگر پیش خوان ها :

" در مادرید خوشحالم. رئال مادرید بزرگترین باشگاه دنیاست "

سانتوس قصد دارد نیمار را تا فصل نقل و انتقالات زمستانی حفظ کند

سارابیا به ختافه انتقال داده شد

در ایتالیا شایعه شده که آگوئرو به یوونتوس پیوسته است

// با تشکر از اردلان عزیز بابت ترجمه

12. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

خوشبختانه گویا قرارداد موراتا تمدید شد تا باشگاهی نتونه اون رو ببره..
    یکی از بازیکنای فوق العاده آکادمی که به احتمال زیاد، در فصل جدید، زیاد ازش میشنویم و تویه تیم اصلی، بازی خواهد کرد...

یه فشار بزرگ البته روشه و اونم اینکه خیلی ها اون رو رائول جدید میدونن!
    امیدوارم بتونه کنار بیاد با این فشار و واقعا بتونه رائول ثانی بشه...
    +
    یه صحبت هایی بود مبنی بر اینکه خوزه ترکیبش رو زیاد عوض نمیکنه و بقولی فقط 11 بازیکن داره..
    طبق آمار، رئال در کنار سویا، با استفاده از 32 بازیکن در طی فصلی که گذشت، بیشترین تعداد بازیکن رو داشته..
    ضمن اینکه در تاریخ باشگاه هم، تنها آمانسیو بوده که بیشتر از مورینیو، از بازیکنان مختلف استفاده کرده...
    فکر میکنم آمار خودش حرف میزنه و نیاز به توضیحات اضافه نیست..
    کد:

14. 3 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

واقعا که ...
    سارابیا با نیمار چه فرقی داره واقعا ؟
    مثلا اگه میرفت دوباره برمیگشت باز جای امید بود ...اما بازیکنای اکادمی هر کدوم رفتن دیگه برنگشتن..یا گند زده شده به بازیشون .

16. 2 کاربر از B L A S T E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض هيرو :" رئال مادريد در قلب و ذهن من است "

مرجع خبري رئال مادريد :فرناندو هيرو پس از چهار سال از تيم ملي اسپانيا جدا شده است و ديگر قرار نيست مدير ورزشي اين تيم باشد . او در مصاحبه اي كه در اين باره با افه داشت ، احتمال بازگشت به رئال مادريد را رد نكرد .
    اين مدافع اسبق مالاگايي گفت :"اهل اين نيستم كه تقصير را گردن اشخاص ديگر بيندازم . سبك ، انديشه و خلقيات خاص خود را دارم . گذشته اي دارم كه نمي توانم آن را پاك كنم . وقتي به فدراسيون آمدم بسياري به من برچسب رئالي بودن زدند اما من در آن جا اين مسائل را فراموش كردم و از همه باشگاه ها به طور يكسان دفاع كردم . نمي توانم گذشته ام را كنار بگذارم . چهار ده سال در رئال مادريد بوده ام و نمي توانم اين را انكار كنم . اين تيم در قلب و ذهن من است . "
    كاپيتان سابق رئال مادريد در مورد مورينيو نيز گفت :" خوزه در تمامي تيمهايش برنده بوده و شخصيت فوق العاده اي دارد . به نظرم يك مربي خارق العاده است . با او دو بار صحبت كرده ام . "
    در مورد كنار گذاشتن رائول از تيمهاي ملي نيز گفت :" براي من از جدا از مسائل ورزشي ، اين قضيه خيلي سخت بود . هيچ وقت نشد كه مستقيما با او صحبت كنم . رائول مي داند كه من مربي نبودم . به هر صورت بايد به تصميم ويسنته احترام مي گذاشتيم . "
    در مورد كاپيتان فعلي رئال مادريد و تيم ملي اسپانيا ، ايكر كاسياس نيز گفت :" ايكر از سن خيلي پاييني كارش را شروع كرد و كاپيتان هاي زيادي را در رئال مادريد ديد . حالا نگاهش خيلي متفاوت تر شده است . روابط بسيار خوبي با هم داريم . "

18. 3 کاربر از F_14_TOMCAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض آدبايور :" دوست دارم در رئال مادريد بمانم "

مرجع خبري رئال مادريد : امانوئل آدبايور دوست دارد در رئال مادريد بماند . اين قضيه را با كلماتي كوتاه در مصاحبه با روزنامه سان اذعان داشت و گفت كه هنوز دوست دارد زير نظر مورينيو كار كند . بازيكن توگويي دوست ندارد كه تيمي كه پس از دوره اي موفق دوباره او را بر سر زبان ها انداخت از دست بدهد .
    آدبايور گفت :" دوست ندارم كه در تيمي باشم كه براي حضور در ميانه جدول مي جنگد . دوست دارم در رئال مادريد بمانم . " مهاجم توگويي پيشنهاداتي همچون بلكبرن روورز و زنيت سن پطرزبورگ را رد كرده و دوست دارد در برنابئو بماند .
    اين بازيكن در مصاحبه با روزنامه انگليسي گفت :" بي ترديد به زنيت و بلكبرن نخواهم رفت . مي خواهم با رئال مادريد به جام ها برسم . "

20. 2 کاربر از F_14_TOMCAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •