تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 167 اولاول ... 313738394041424344455191141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 1662

نام تاپيک: پرسش و پاسخهای متداول در مورد HDTV ـها (پست اول را مطالعه کنید)

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

بله تهرانم
    جالبه همه گرفتن ولی من نمیتونم بگیرم علت چیه؟
    برو تو قسمت ویرایش کانال ها ببین اشتباهی شبکه ورزش مخفی نشده باشه.

2. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

خداییش یکم بی انصافیه اگه این مدل شارپ رو با پنل ژاپنی و تکنولوژی کواترونش که توی کیفیت تصویرش تاثیر مستقیم گذاشته با الجی مقایسه کنیم . سونی هم گزینه خوبیه ولی توی امکانات جانبی داره ضعیف عمل میکنه . داداش 570 تومن هدیه میدن که همه هدایاشم برند شارپه بعدش تو بازم هدیه میخوای ؟!
    مگه غیر از بلوری 3D و دو تا عینک چیز دیگه ای هم میده 2 تا عینک و که همه می دن میشه بگیند یه پخش 3D مگه چقدر می ارزه اصلا این عدد 570 هزار تومان از کجا اوردین ؟

4. 3 کاربر از hapalii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه test14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مگه غیر از بلوری 3D و دو تا عینک چیز دیگه ای هم میده 2 تا عینک و که همه می دن میشه بگیند یه پخش 3D مگه چقدر می ارزه اصلا این عدد 570 هزار تومان از کجا اوردین ؟
    دو سه نفر (شايدم همه يه نفر باشن!) اينجا زياد سنگه شارپو به سينه ميزنن (محصولات ماديران كلا) شما جدي نگير
    از من ميشنوين فعلا دست نگهدارين برا خريد از يه طرف دلار ارزون شده و هنوز تاثيرش رو روقيمت ها نذاشته بعدشم مدلهاي 2012 تا يه چند وقت ديگه ميان عجله نكنيد

6. 4 کاربر از test14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

والا من چند بار توی تاپیکها این عدد رو شنیدم ، بعدش که رفتم جمهوری فروشنده گفت: یه بلوری پلیر شارپ میدن که حدود 350 تومنه و 2 تا عینک 3D که رویهم قیمتشون 190 تومنه و یه فیلم 3D که 30 تومنه .

8. این کاربر از hamid_IT63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه behnam129's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دو سه نفر (شايدم همه يه نفر باشن!) اينجا زياد سنگه شارپو به سينه ميزنن (محصولات ماديران كلا) شما جدي نگير
    از من ميشنوين فعلا دست نگهدارين برا خريد از يه طرف دلار ارزون شده و هنوز تاثيرش رو روقيمت ها نذاشته بعدشم مدلهاي 2012 تا يه چند وقت ديگه ميان عجله نكنيد
    دوست عزیز ، با لحن مناسب تری پاسخ میدادید ، شایسته تر بود
    به هر حال نظر همه افراد محترم است
    جالبه که بدونید یکی از مدلهای شارپ الیت بود که عنوان بهترین HDTV سال 2011 رو کسب کرد
    ضمنا" من طرفدار شارپ نیستم اما به نظر افراد احترام قائلم.

10. 5 کاربر از behnam129 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

به نظر منم دست نگه دارین فعلا.

12. این کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوست عزیز ، با لحن مناسب تری پاسخ میدادید ، شایسته تر بود
    به هر حال نظر همه افراد محترم است
    جالبه که بدونید یکی از مدلهای شارپ الیت بود که عنوان بهترین HDTV سال 2011 رو کسب کرد
    ضمنا" من طرفدار شارپ نیستم اما به نظر افراد احترام قائلم.
    بهنام عزیز چند تا کاربر اینجا هستن که معمولا" علاقه زیادی به حاشیه سازی دارن و اتفاقا" اونقدر هم باهوشن که فهمیدن من و یا عده ای از دوستان ! سهامدار شارپ هستیم !!!! جالبه که من برای پیشنهاداتی که به دوستان میدم دلیل و مدرک هم میارم ولی خوب بعضی از دوستان کلا" اعصاب ندارن و جنجالی هستن ! به هر حال ممنون از اینکه بالاخره یکی اینجا پیدا شد که هدف فروم رو به دوستان یادآوری کنه
    در مورد رفتار test14 هم ناراحت نشو کلا" من از نحوه پاسخ دادنهای ایشون به دوستان نا امید شدم و به نظرم رفتار ایشون کسی رو جز خودش زیر سوال نمیبره !

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اگه دوستان لطف کنن صرفا نظر بدن و بنویسن به نظر من این مدل باتوجه به نیاز شما خوبه و یا با ذکر سند بگن فلان مدل این برند بهترینه همچین مشکلاتی پیش نمیاد.

15. این کاربر از mzy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان من نگاه کردم کانال ورزش فرکانسش در کانال 34 هست فرکانس 578000
    منتها من این سیگنال رو ندارم آنتنم هم درسته تمام کانالها میگیره اما این یکی نمیگیره
    علتش چیه
    Last edited by arman486; 07-05-2012 at 17:53.

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من به زودی میخوام تلویزیون بگیرم و بعد از جستجوی زیاد 2 تا انتخاب نهاییم ایناست :
    سونی EX720 چهل اینچ
    پاناسونیک ال ای دی سریه E چهل و دو اینچ !
    واقعا کیفیت تصویرشون فوق العاده بود نسبت به بقیه . تو یه رنج هم هستن تقریبا از نظر قیمت. هردو هم که ال ای دی هستن و البته پانیسونیک ساخت مالزی هست . البته سونی رو هم میتونم مالزی گیر بیارم . من زیاد تو بند 3d نیستم بنابراین بین این دوتا کدوم رو انتخاب کنم . بیشتر کاربریم هم ما ه واره و کانالهای داخلی که گیرنده دیجتال میخوان هست . هر دو هم گیرنده دیجیتال دارن . به نظرتون کدوم بهترین انتخاب میتونه باشه و چــــــــرا ؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •