اگه پچ کردی ولی بازی بالا نمیاد کرکت خرابه
از پست قبلی که فرستادم کرک رو دانلود کن
اگه پچ کردی ولی بازی بالا نمیاد کرکت خرابه
از پست قبلی که فرستادم کرک رو دانلود کن
سلام
دوستان من وقتی روی ایکون بازی کلیک میکنم یه اروری میده:
![]()
سلام دوستان لطفا کمکم کنید هر چی رو آیکون میزنم اصلا بازی The Witcher 2 - Assassins of Kings Enhanced Editionبالا نمیاد ویندوز من 7 شاید مشکل از ویندوز من باشه اگه راهنماییم کنید ممنون می شم با تشکر البته نسخه من بدون کرکه
امیر حون شما یه باید Hotfix را دانلود کنی و نصب کنی .. یه سرچ تو google بزنی همون صفحه اول واست میاد .. خود سایت اصلی هم این فایل رو گذاشته
سلام به همه ی دوستان عزیز ببخشید من این dll فایل رو میخواستم برای بازی the witcher 2 assassins of king Enhanced Edition dll شما که سایتش خراب هست لطفا رسیدگی کنید![]()
این هم dll که واسه من ارور میده MSVCP100.DLL به خودا خسته شدم از این ارور لطفا سریعتر رسیدگی کنید
سلام لپ تاپ من 6180 hp هستش و دو تا کارت گرافیک intel و amd 6770 m داره.بازی رو که نصب میکنم با این که کارت گرافیکمو سوییچ کردم ولی 6770 رو نمیشناسه و توی perfromance tester اینو نشون می ده
در صورتی که کارت گرافیک من 2 gb هستش
چی کار کنم
اگه شما میتونی بازی رو در تنظیمات MEDIUM یا بالاتر در یه رزولوشن متوسط مثل 768*1366 اجرا کنی بدون که بازی روی گرافیک AMD بالا اومده چون اصولا گرافیک انیتل سیستم فقط به درد وبگردی و کارهایی که نیاز به پردازش گرافیک بالا ندارند میخوره وبه هیچ جه نمیتونه بازی رو حتی بالا بیاره!!
دوستان این نسخه Enhanced Edition روی XP نصب میشه ؟ کسی رو XP اجرا کرده ؟
دوستان من بازی رو که 3 DVD بود خریدم ولی هرکاری میکنم موقع نصب DVD2 یه دفعه ارور میده و میگه که فایل نصب رو پیدا نمیکنه ولی از اون به بعد همه فایلها رو ارور میده .
رفتم پرسیدم میگن که به خاطر آنتی ویروست هس . Kaspersky دارم میشه بدون حذف کردن کاسپراسکای این بازی رو نصب کرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)