تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام تیم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا 2010-2011 خواهد شد؟

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بارسلونا ( اسپانیا)

88 48.89%
  • منچستر یونایتد ( انگلیس)

92 51.11%
صفحه 41 از 49 اولاول ... 31373839404142434445 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 481

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | فینال

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    forum.p30world.com/member.php?u=989

پيش فرض

یعنی هر کس که تیمش از بارسا شکست خورده اومده و با تنفر منچستر رو زده که بزنه چون به اینها جام نمیدن و فقط ابروی فوتبالی سایت میره و دیدیم که منچستر در مقابل بارسا چی بود...
    شما کماکان رو موضع خودت هستی!؟
    ما رئالیا چه از روی تنفر "به قول شما" چه از روی "ناکارشناسی" به منچستر رای دادیم!!
    ولی شما اینو درک نمیکنی که انسان قدرت اختیار و انتخاب داره، فقط حرف خودتو میزنی جناب لیورپول+بارسلونا!!

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تبریک

لحظاتی که برای گل اول تلاش می کردیم افتخار منو گرفته بود.

هر سه مهاجم گل زدن و هر سه هافبک پاس گل دادن.

آبیدال رسید و جام رو برد بالا. چی میشه گفت.

اما فیلمبرداری چقدر مشکل داشت.

3. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Manchester United's Nemanja Vidic after defeat to Barcelona: We've never played a team that good

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    May 28, 2011

5. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

شما کماکان رو موضع خودت هستی!؟
    ما رئالیا چه از روی تنفر "به قول شما" چه از روی "ناکارشناسی" به منچستر رای دادیم!!
    ولی شما اینو درک نمیکنی که انسان قدرت اختیار و انتخاب داره، فقط حرف خودتو میزنی جناب لیورپول+بارسلونا!!
    مگه من گفتم حق ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مگه من گفتم قدرت انتخاب و اختیار ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟جناب علیقلی

7. این کاربر از LiverBarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

چقدر خوشبختیم که تونستیم فوتبال امشب رو ببینیم، آدم بعضی وقتا حس میکنه شکر خدا تنها کاریه که میشه کرد.

نمایش بی نقصی بود، همه عالی بودن، یه شب لذت بخش، چقدر خوبه که بارسایی هستیم، چقدر خوبه که همیشه بارسایی میمونیم

و افسانه مسی

پ ن :
    به طرفداران منچسترم تبریک میگم واقعا اگر تیمی بعد از بارسا قابل ستایش بدونم منچستر هست در ضمن برای برد بارسا خوشحالم ولی از اینکه دوستانم مخصوصا سامان شاید ناراحت باشند این یکم خوشحالیمو کم میکنه .
    ولی فوتبال برد و باخت داره یک روز ما میبریم یکروز شما , میگذره

پ ن 2 : به نظرم امسال قویترین تیمهای اروپا بارسا و رئال و منچستر و ارسنال بودند که خوشبختانه بارسا توانست از این ماراتن سربلند بیرون بیاد .

بحث فنی باشه برای فردا

9. 12 کاربر از xmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

تبریک به همه بارسایی ها (و فوتبال دوستان) عزیز.

به قول Goal.com :
    Thank you, Barcelona, for the performance of a decade

به قول رابی فاولر واقعا Outclass شدن منچستر واژه سزاوارانه ایه، اگه بازی 2000 بار دیگه از اول انجام می شد شکی نیست هر 2000 بار نتیجه همین می بود.
    نظر کامل تر فردا!

11. 6 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

سلام
    باز هم میخوام یکی بیاد بگه "داور رو خریده بودن" ... ! D:
    طفلک اینیستا و مسی رو عین تانک زیر گرفتن!
    داور آخرش هم اول به باسا کارت زرد داد ... هی !
    گل اول منچستر هم که آفساید بود ...

این ها همش دلیلی هست بر بی رقیبی!
    تا چشم بخیل در بیاد! D:

13. 4 کاربر از Behsood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    forum.p30world.com/member.php?u=989

پيش فرض

مگه من گفتم حق ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مگه من گفتم قدرت انتخاب و اختیار ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟جناب علیقلی
    داریم، به شرطی که به بارسا رای بدیم!!
    اول که اومدی گفتی اونایی که به منچستر رای دادن فوتبالو نمیفهمن، چون اگه میفهمیدن به بارسا رای میدادن!!
    بعدش اومدی میگی رئالیا از روی تنفر به منچستر رای دادن!!
    حالا چطوره منم بگم شما از روی تنفر از منچستر، به بارسا رای دادی، هان!؟
    Last edited by aligol172; 29-05-2011 at 02:37.

15. این کاربر از aligol172 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تبریک میگم به بارسایی ها...
    بازی خیلی خوبی بود فقط این مزدک بعضی جاها به خاطر گزارش متعصبانه یکمی روی اعصاب می رفت. تازه با اینکه من طرفدار منچستر نبودم!
    این خصوصیت مزدک دقیقا مثل خصوصیت کاربرایی مثل LiverBarca هستش!
    خواهشا دیگه حداقل توی انجمن ورزش این بحث های الکی حاشیه ای رو بی خیال بشید... بهتره به نظرات اون 92 نفر هم که به منچستر رای دادن احترام گذاشته بشه و منطق هم همینو میگه...
    Last edited by vahidgame; 29-05-2011 at 03:05.

17. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

باخت بدی بود... باز هم تو پله آخر... به هر حال! راضی ایم به رضای خدا و تقدیر.
    قبل اینکه خلاصه ای از نظرم راجع به بازی بدم، باید به همه یونایتدی های گل بگم:
    قهرمان واقعی یونایتده که با گلیزر ها، با وجود بی تجربه بودن جووناش، با وجود نود دقیقه نبودن مسن هاش. با انگشت شمار بودن ستاره هاش و... میاد به فینال معتبرترین جام اروپایی میرسه اونم با وجود این همه تیم ثروتمند و پرمهره... من به عنوان هواداری که از اواسط دهه 70 فن یونایتد هستم، افتخار می کنم به این تیم و میدونم روزی میاد که فینالیست شدن و قهرمان شدن ساده تر از اینی که هست باشه برای منچستریونایتد. روزی هست که لیورپول رو خواهیم گرفت و ازش سبقت میگیریم مثل همین قهرمانی شماره 19.
    .
    درباره بازی:
    تو ده دقیقه اول بازی مثل فینال 2009 بازی خوبی رو از یونایتد دیدم.. با نگاهی به ترکیب کاملا مشخص بود وجود هرناندز برای کارای عمقی هستش... اما خوب.. باز هم همون سوال همیشگی... وقتی مالکیت توپی نداری چطور میخوای کار عمقی انجام بدی؟! دقیقا وقتی بارسا تونست فشار و دوندگی من یونایتد رو بگیره و به بازی با جو ومبلی خو بگیره، حملاتش رو شروع کرد... برتری کاملا محسوسی هم داشت... اثری بعد ده دقیقه از هرناندز نبود، چون بیشتر پاس های هوایی که قرار بود به چیچا برسه، رو پیکه با سر جمع می کرد یا خط آفساید بارسا هوشیار بود.
    سره غفلت کریک (که من مقصر نمیدونمش) و مهمتر از اون اورا که قشنگ از فضای خالی پشت سر اون پدرو حرکت، گل بدی خوردیم.
    ولی خیلی خوب بعد از فشارهای معدودمون تونستیم به گل برسیم... انصافا گل زیبایی هم زدیم... چیزی که منو به نیمه دوم خیلی امیدوار می کرد دفاع جانانمون بود که واقعا با توجه به اینکه فردی مثل گیگز یا حتی کریک خصوصیت های تدافعی نداره، عالی بود. شاید باورتون نشه ولی تو همین نیمه من دقیقا نگران بودم که آیا یونایتد فکری به حال شوت زنی بارسا کرده... چون وقتی راه های عمقی تیمی بسته باشه و دفاعش کم اشتباه، تیم مقابل دست میزنه به شوت زنی... تو همون نیمه اول چند بار ویا و حتی مسی شوت زدند.. که دقیقا نشون میداد بارسا ترجیح میده از قدرت شوت زنی بازیکناش استفاده کنه و دقیقا تو
    نیمه دوم تو عینه ثابت شد... سر کل سوم هم استپ بد نانی در بدو ورود مزید بر علت شد... ولی گل ویا هم واقعا حرف نداشت...
    در کل به نظرم سر الکس تنها درسی که از فینال رم گرفته بود و تا حدودی زیادی هم اجراش کرد این بود که مقابل بارسا یا باید مالک توپ باشی (که با عدم وجود مهرها میسر نیست) یا باید برای گرفتن مالکیت توپ، بیخودی تلاش نکنی و با بستن فضاها و پرسینگ جزئی در فشردگی بازیکنان، توپ رو از آن خودت کنی... یادمه تو سال 2009 یونایتد در اغلب دقایق میخواست توپ رو از بارسا بگیره... در صورتی که تو این بازی فقط بعد از گل سوم این شرایط پیش اومد.
    کاش ساف با 5 هافبک بازی رو شروع می کرد و دست از سر 442 بر می داشت...
    .
    به نظر من دو دفاع وسطمون و دربازه نمون با وجود دریافت 3 گل از حریف عالی بودن... فول بک هامون اصلا در حد انتظار نبودن... در واقع آدم آلوز و آبیدال رو میدید، معنی دفاع های کناری رو می فهمید. هافبک های میانیمون کریک و گیگز به نظرم واژه متوسط کاملا برازندشونه (البته از پاس گل گیگزی هم نمیشه گذشت)... به نظرم تو اعمال پرسینگ خوب بودن و تو بازی سازی ضعیف.
    والنسیا هم متوسط بود... هر چند واقعا سخته هم به فکر گرفتن توپ باشی و هم به فکر ایجاد موقعیت... در حالی که بازی ساز تیم نیستی... در این بین پارک واقعا عالی بود... واقعا عالی.
    چیچا که کلا محو بود و شب ضعیفی رو سپری کرد. اما وین خداییش یه تنه به همراه پارک بار حملاتمون رو به دوش داشت.
    .
    کاش تعویض فابیو با نانی اول نیمه دوم انجام میشد... نانی فرصت میخواست و والنسیا هم قبلا ثابت کرده بود که دفاع راست میتونه بازی کنه. قوای جسمانیش هم این اجازه رو بهش میداد.
    همینطور تعویض چیچا با اوون تو سی دقیقه آخر بازی (که البته هیچ وقت انجام نشد)... تعویض گیگز با اسکولز به نظرم کارآمد تر میشد ولی در کل اسکولز هم خیلی دیر اومد.
    در کل شب خوبی رو نداشت سر الکس... چه در فرمیشن تیمش و چه در تعویض هاش.
    .
    گزارش مزدک یه چیزی در حد فاجعه بود! یه چیزی تو نیمه دوم گفت من کف کردم... یه لحظه ژاوی تو محوطه جریمه یونایتد پاس هم تیمیش رو بد استوپ کرد، میرزایی گفت: "وای! حیف شد!"
    کلا امشب کالکشنی از هواداران بارسا رو تو شبکه سه دیدیم! البته فکر کنم از این به بعد باید به شبکه سه بگیم شبکه چهار!!!
    +
    گل رونی صحیح نبود! ولی هند ماسکرانو (شایدم آلوز) تو محوطه جریمه که گیگز جلوش بود خداییش پنالتی بود.
    .
    در پایان کلامم که زیادی طولانی شد، قهرمانی رو تبریک میگم به طرفداران بارسا که تیمشون استحقاق قهرمانی رو داشت + اینکه خیلی از رکوردها رو هم شکستید...
    یکی از طرفدارای رئال هم گفتن فقط رئال میتونه بارسا رو متوقف کنه و... باید بگم دادا! شما سریالی با بارسا بازی کردید و هر سری درس عبرتی گرفتید از اشتباهاتتون و تقویت کردید نقاط قوتتون رو... ما بعد از دو سال دوباره تو فینال باید بارسلونا بازی کردیم!
    در کل تو بازی دوستانه تو تور آمریکا، یه بار دیگه بازی یونایتد - بارسا رو خواهیم دید... فقط امیدوارم سفید نپوشیم که...!!
    یاعلی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •