من نامحدود میخوام + از پراک . سی استفاده میکنم
مشکل نداره با مخابرات؟
سرعت هم حداقل 100باشه
من نامحدود میخوام + از پراک . سی استفاده میکنم
مشکل نداره با مخابرات؟
سرعت هم حداقل 100باشه
سلام
دوستان برای این طرح بعثت چرا سرعت نزدن؟ حجم چی؟ نا محدود هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با Proxifier که هیچ مشکلی نداره.کلا با هیچی هیچ مشکلی نداره
سرعتم همیشه 120-130 هستش چه صبح و چه شب
نامحدود نیستش.3 ماهه 15 گیگ محدودیت داره برای روزانه
شبانه هم که از 12تا7 صبحه که قشنگ 2-3 گیگ میشه دان کرد!
کلا سرویسش سرعت نداره یعنی مثلا نمیگن 128 یا مثلا 1 مگ
ولی الان خط من روی 3 مگ بسته شده!
حجم هم که گفتم 3ماهه 15 گیگ
سلام به همه بچه مشهدی های گل گلاب
من تازه از تربت حیدریه میخوام دانشجو بشم و بیام مشهد درس بخونم و می خوام یه اینترنت توپ و مناسب با نیازم بگیرم ، اینه که میخوام نظرتون رو در مورد ISP ها بپرسم .
شرایط و نیازهای من :
حداقل سرعت دانلودی که میخوام : 120 و حداکثرش هم هرچی شد . کلا خوره اینترنتم و یه جورایی نامحدود برام بهتره . الانم یک 512 شو دارم که بد نیست فقط خیلی قطعی داره و نوسانش هم بالاس.
تا ماهی 60 هزار تومنم مشکلی ندارم ، فقط بهترین سرور رو برای دانلود و وبگردی میخوام .
حالا به نظر شما مخابرات خوبه یا نه ؟؟ یا اصلا یه شرکت دیگه پیشنهاد میکنید ؟؟
یه چیز دیگه . من بعد کنکور که رفتم دوسه تا شرکت برای گرفتن اشتراک همه شون گفتن محدودیت خانگی نداریم و سرویس های دومگ را هم میشه انتخاب کرد. تو مشهد هم اینطوریه ؟؟
( راستی منطقه خونه مشهد هم استقلال هست ، اگه کسی اونجا هست که میتونه کمک کنه ؛ ملتمسانه خواهش میکنم دستمو بگیره که چهارسال دانشجویی دعاش کنم![]()
)
خوب دوست عزیز من سرویس مخابرات استقلالو دارم اولا اینو بگم که سرعتی که شما میخوای برای سرویس مخابرات حداقل باید 1m بگیری که هزینش خیلی بیشتر از چیزی هست که گذاشتی کنار و بعدشم اصلا بهت نمیدن.حالا من بهت دو پیشنهاد دارم.اول اینکه میتونی یکی از طرحهای مخابرات که سرعت مطلوبی دارن بگیری فقط یک مشکلی که این طرحها دارن اینه که محدودیت حجمی دارن و لی ارزان هستند یا بری از شرکتهای خصوصی سرویس بگیری که اونا هم اکثرا محدودیت حجمی دارن ولی سرعت و خدمات مناسبی دارن.
قیمتش چنده؟
من الان با ارت 2 شاتل 50 دانلود کردم
45 هم هزینه شد
راضی بودم ولی اواخر سرعت رو آورد پائین رو 30
ماهی چه قدر میشه دانلود کرد؟
یه چیزی قبلا میگفتن
لیست سیاه
واسه اونایی که از قند شکن استفاده میکنن
همچین چیزی هست؟
ميخواستم ببينم اگه يه مدت اينترنت نگيريم پورتمونو ميبندن يا نه ؟
قیمتش سه ماهه 15 گیگ دانلود 37800 تومن
پورتو از تو مخابرات تخلیه میکنن دوباره که بخوای شارژ کنی باید یه هزینه ای واسه ی مخابرات بدی!که انگار پورتتو درست کنن!
خودشون میگن از 3 روز دیرتر شارژ کنی پورتت تخلیه میشه ولی عمرا حداقل 1 ماه طول میکشه!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)