تو سایت دیجی کالا برای مدل inspiron 5110-b پردازنده را اینجوری زده:
Intel 2410M 2.3GHz Core i5 2.90 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
بالاخره باسش 1333 هست یا 1066 ؟ سندی بریجه یا نه؟
تو سایت دیجی کالا برای مدل inspiron 5110-b پردازنده را اینجوری زده:
Intel 2410M 2.3GHz Core i5 2.90 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
بالاخره باسش 1333 هست یا 1066 ؟ سندی بریجه یا نه؟
Service Tag: HWNXFP1 Change Service Tag
System Type: Inspiron N5110
Ship Date: 5/30/2011
Country: Hong Kong
There are no service contracts or warranties associated with this system.
من یه لپ تاپ دیگه رفتم سریال گرفتم با ضمانت زیگورات ... کشور هنگ کنگ زده احتمال ریفر هست؟
این جور که فهمیدم دستگاه من ریفر هست... و هیچ گونه ضمانتی نداره
و کلماتی مثل MOD یا WARR یا REF رو دیدید یعنی دستگاه Refurb هست... درسته؟
---------- Post added at 07:30 PM ---------- Previous post was at 07:28 PM ----------
شما مثل من دستگات ریفر هست.. البته اگر نخریده باشید هنوز!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون!
راستش این کد مربوط به لپتاپ دوستم هست که تازه 1 هفتس گرفته و فعلا که سالمه! البته نمیدونست که اینقدر دغل بازی تو این عرصه و جود داره و گرنه دقت میکرد! البته با بیمه ایران گرفته! نمیدونم وقتی که لپتاپی گارانتی از طرف شرکت سازنده نشده برای چی بیمش کردن؟ برای رد گم کنی؟ اومدیم خراب شد، اصلا بیمه چه کاری رو انجام میده؟
با این اوضاع چه باید کرد؟ چه برندی از این مسخره بازیها نداره؟ یا نه همشون همینجورین؟
من خودم قصد خرید همین لپتاپ رو داشتم ولی الان کاملا گیج شدم که چی بخرم که کلاه سرم نره؟ یعنی باید حتما کد ها چک بشه؟
ممنون میشم منو راهنمایی کنید!
کشوری که تحریم هست از این دغل بازیا توش خیلی خیلی بیشتره! فقط یه عده به فکر منافع خودشون هست و به فکر پیشرفت جامعه نیستن و دلیلش معلومه که مردم تقاضا برای جناس خارجی کم کنن که واقعا شدنی نیست مگه ما تولید لپ تاپ داریم که نظارتی تو این بخش نیست... متاسفانه من 2 تا از سرویس تگ زیگورات گذاشتم یکی که ثبت نشده و دیگری هم ریفر بوده حالا فردا گفته چند تا جدید میاره میخوام چک کنم تا یه لپ تاپ جدید بگیرم نه تعمیر شده!!!
البته من که چشمم آب نمی خوره چون شرکتی نمیاد یه تعداد بخره یه تعداد تعمیره شده بخره وارد بازار کنه احتمالا منبع خریدشون یکی هست.
اما بگرد شاید تونستی پیدا کنی و بخری...
سلام من دستگاهم رو یک هفته ای هست که خریدیم الان با این تاپیک اشنا شدم.وقتی سرویس تگ رو می زنم حتی مدل دستگاهم رو هم اشتباه نشون میده اگه ممکنه بهم بگید مال من هم تقلبی و.. هست یا نه.ممنون
سرویس تگ دستگاه هم 5YLXSP1
آره! بجای اینسپایرن میاد وسترو 130 رو نشون میده! میگم شاید بر چسبش کلا تقلبی هست و شما از یه روش دیگر باید دنبال سرویس تگ بگردید! فکر کنم تو همین تاپیک توضیح داده بودن!
سندی بریدج که هست اما سازنده این cpu میگه که این cpu میتونه هم با رم 1066 و هم 1333 کار کنه. در نتیجه در هنگام خرید دقت کنید تا رم 1333 گیرتون بیاد! گرچه 267 مگاهرتز اختلاف این دو آنچنان آش دهن سوزی هم نیست!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mansia; 20-07-2011 at 22:43.
سرویس تگ میتونید از بایوس چک کنید... در گزینه های اخر از ستون سمت چپ میتونید یا در پائین پنجره سرویس تگ دستگاه رو ببینید. البته این روش برای مدل 2010 به بالا کاربرد داره...
روش آنلاین هم داره که مطمئن تره.. تو این تایپیک توضیح داده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قبل از خرید چه طوری میتونیم تشخیص بدیم که چیزی که میخریم تقلبی نیست؟ این "ریفر" یعنی چی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)