توی سایت اینتل مشخصات این چیپست ها رو نگاه کردم...چیپست HP67 جدیدتر و قویتره ازHP65 ..
HP67 مدیریت انرژی داره و از داده های کاربر محافظت میکنه
فقط محض اطلاع دوستان چیپست های لپ تاپ که بحث می کنید اسم مدلشون را حداقل درست بگید: HM65 و HM67 که در مشخصات ظاهری فقط در تعداد پورت یو اس بی با هم تفاوت دارند (تاریخ عرضشون هم یکیه):
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب HM67 دوتا قابلیت داره که HM65 نداره:
Intel® Rapid Storage Technology
Intel® Rapid Recover Technology
که اولی همان قابلیت RAID هست.
بیشتر درباره RAID :
کد:
از این مورد محافظ اطلاعات نمی شه نام برد تا زمانی که دوتا هارد داشته باشید که هردو همزمان یک چیز را ذخیره کنند.
مورد دوم هم که معلومه ریکاوری می کنه اگه یک وقت مشکلی در ذخیره سازی اطلاعات پیش بیاد و...
که این مورد هم با توجه به این چیزایی که در لینک زیر نوشته فکر کنم 2تا هارد نیاز داشته باشه؟!
کد:
یکجا خوندم تفاوت قیمتشون 3 دلار هست؟! 45 دلار و 48 دلار
کد:
HM67:
کد:
HM65:
کد:
من که برتری خاصی ندیدم و هرکس باتوجه به دیدگاه و نیاز خودش می تونه تصمیم گیری بکنه کدوم لپ تاپ بهتره.
نظر من:
روی کاغذ (می گم روی کاغذ چون خودم تستشون نکردم و با توجه ه نچمارک ها و سایت های ریویو می گم) حداقل Hewlett-Packard از نظر گرافیک و میزان رم اولیه در مدل 6090 نست به L502 دل برتری داره.
در مورد b2 یا b3 بودن چیپست قبلا در صفحه 3 گفته بودم:
نوشته بود (این جور که من فهمیدم) در اصل b3 هستند ولی نرم افزار ها به دلیل (اگه اشتباه نکنم) اطلاعات bios همون b2 را نشان می دهند.
کد:
ممنون از راهنمایی (پس حرف من درست بود ولی نرم افزار اشتباه می کرد)
متن اصلی سایت اینتل:
کد:
همچنین با اینکه زیاد به اینجا ربط نداره ولی وقتی از msi در مورد ge620 پرسیدم گفتم B2 هست در جواب گفت از پورت ساتا معیوب استفاده نمی شه. نگران نباشید:
کد:
این مورد در مورد hp هم می تونه صدق کنه اگر قضیه bios هم درست نباشه ولی دل تا جایی که من می دونم b3 استفاده می کنه.