LG CINEMA 3D
LG CINEMA 3D
من امروز دو ساعت وقت صرف کردم و تو چند فروشگاه تصاویر lw57000 و lw56100 رو کنار هم دیدم هر چقدر سعی کردم تفاوتی پیدا کنم نشد! تفاوتی در سیاهی قسمتهای تاریک تصاویر پیدا نکردم... مگر اینکه این تفاوت در تاریکی به چشم بیاد... در تصاویر سریع هم تفاوتی ندیدم... در تصویر سه بعدی نتونستم زیاد دقت کنم چون مشتری عینک زیاد بود!!! حال می ماند گیم های سریع که انهم برای من اصلا مهم نیست. دوستان اگر تجربه دیگه ای در مورد تفاوت عملی اینو دارن لطفا مطرح کنن...
در ضمن توی فروم های انگلیسی گفته می شه بدلیل شفافیت بالای تصاویر اینها برای تماشا توی تاریکی زیاد جالب نیستن.. لطفا اونهاییکه تجربه دارن اطلاع بدن....
چطوری کانکت شدی؟
با مودم وایرلس؟
بعد دوستان چطوری میشه با 57000 تصویر ها رو ضبط کرد؟
بله با همون مودم هدیه که فرستادن ولی سرویسشو از مخابرات گرفتم دانلودش نامحدوده!تصاویرو ظاهرا فقط روی هارد خارجی میشه ضبط کرد. کسی جواب سوال قبلی منو نداره؟!!![]()
واسه من هم غير فعاله ولي browser ش فعاله.
هداياش بعد از چند روز به دستتون رسيد؟
سلام
میخواستم بدونم مدل LW57000 فقط با عینک قابلِ استفاده است? یعنی به صورتِ LED معمولی(2D) نمیشه استفاده کرد؟
و اگر میشه کیفیتش در چه حد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
برای دیدن تصاویر سه بعدی باید عینک بزنید ولی دیگه 2 بعدی که نمیخواد عینک زد و قابل استفاده هست و کیفیتش بسیار بسیار عالی هست من که کاملا ازش راضی هستم![]()
سلام
از دوستان اگه کسی اطلاع داره لطفا جواب بده
من یه lg lw4500 دارم، میخوام آپدیتش کنم. فایلشو از کجا بیارم و چطوری آپدیتش کنم؟
درود بر شما
دوستان من تا چند ساعت ديگه بايد برم كرج براي خريد تلوزيون با حواله 1.600.000 هزار تومني.نظرم رو ال اي دي هاي 3d هستش.اسمارت تي وي
لطفا تا اين سقف بهترين هاشو بهم معرفي كنيد و اگه تونستيد يه مقايسه كوچولو.
حدودا یک ماه.پسفکر کنم lg appa کلا تو ایران کاربرد نداره درسته؟ راستی این کنترل جادویی رو چطور میشه خاموش کرد؟!!یه دکمه داره که اونم تی وی رو خاموش میکنه همینطورم اگه بمونه باتریش خالی میشه!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)