بچه ها من نمیدونم هر وقت یه مرحله رو رد میکنم که وارد مرحله بعدی بشم اخطار dont sent میده مجبورم دوباره اجرا کنم و ادامه شو برم آیا مشکل از کرکه؟
بچه ها من نمیدونم هر وقت یه مرحله رو رد میکنم که وارد مرحله بعدی بشم اخطار dont sent میده مجبورم دوباره اجرا کنم و ادامه شو برم آیا مشکل از کرکه؟
منم این مشکل رو دارم دوست عزیزم انگار هیچ کی چنین مشکلی نداره یا حداقل بلد نیستند جاشم نوشتم صفحه قبل
برا من موقع لود شدن بازی یا موقعی که میخواد بره مرحله بعد !! اون صفحه انگار میهنگه !!یعنی اون بک گراندش که تصویر متحرکی هستش !! اون اول یه لحظه تکون میخوره بعد وا میسه ! همچنین اون درصدی که اون پایین هست !! سر 1% میمونه ! یهویی میشه 100% بعد یهو میره تو بازی
(حالت عادی نداره
)(فک کنم برا شما هم تو همین مرحله که باید یهو بره تو بازی ! یهو میره از بازی بیرون
!!
+
+
یا مرتبط با سخت افزاره یا هم مشکل از بازیه !! شما مشخصات سیستمتون چیه ؟! اپدیت کردید بازی رو ؟! کرک 1.2 ؟!
Last edited by SA.JJ.AD; 24-04-2011 at 16:59.
سیستم من اینه ولی بازی رو آپدیت نکردم
cpu: AMD X2 240
GRAPHIC:9500GT DDR3
RAM:3GB
سیستمتون یکمی برا این بازی ضعیفه ! اما باز خوبه و تا حدی نیست که بزنه اونجوری از بازی بیاد بیرون !
+
پس باید مشکل از بازیتون باشه !
+
شما حتما بازیو اپدیت کن به ورژن 1.2 و بعد هم کرک مخصوص 1.2 رو دانلود و بریز تو حل مربوطهاحتمالا باید حل شه !!
+
( برا اپدیت و راهنمایی ها به پست اول همین تاپیک برو)![]()
من بازی رو آپدیت کردم به 1.2 ولی حالا اسلحه ها صدا ندارند!!![]()
چه ربطی داشت !!
+
هیچکی تا به حال به همچین مشکلی بر نخورده !! شما وقتی میرید تو بازی همه جا صدا داره ؟! فقط صدای تیر زدنتون نمیاد ؟!![]()
فایل exe اورجینال برای هر ورژن
یعنی چی؟
من الان کرک 1.2 رو دارم اپدیت + کرک رو دان کنم نصب کنم به مشکل نخورم؟
دوست گلم شما حتما بازی و به 1.2 آپدیت کن..بعد حتما درایور گرافیک و به ورژن 270.61 WHQL آپدیت کن...
این درایور خیلی توپه..واسه من که گرافیکم GTX460 هستش 5-7 فریم بازی و بالا برده(بازی رونتره) و دیگه Error
نمیده....![]()
دوست عزیز این بازی هایی که من و شما هر کجای ایران میخریم اصل نیستن...واسه بازار ایران کرکرهای روسی فایل
اورجینال و کرک میکنن...(به همین دلیل که یه بازی60-70 هزار تومانی رو ما میخریم 2-5 هزار تومان و میتونیم بازی کنیم!!!!!)
واسه همین که آپدیتهای 1.1 و 1.2 فایل اصلی Crysis و پیدا نمیکنن !! و ما مجبوریم اول فایل اورجینال Exe و با اونی که
خود بازی نصب میکنه عوض کنیم تا آپدیت ها نصب شه و بعد واسه آپدیت نصب شده کرکشو نصب کنیم...!!!![]()
کامل متوجه شدین حالا؟
با خیال راحت نصب کن آپدیت 1.2 رو....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)