عزیزم من خودم تو پست قبلیه این پستی که شما نقل قول کردید گفتم که تا اینجا نیمه کار هست
من منتظر جواب دوستمون بودم تا بقیه اش رو بگم
به هر حال ممنون
عزیزم من خودم تو پست قبلیه این پستی که شما نقل قول کردید گفتم که تا اینجا نیمه کار هست
من منتظر جواب دوستمون بودم تا بقیه اش رو بگم
به هر حال ممنون
Last edited by NoobSmoke; 03-08-2008 at 10:37.
سلام , همه رو دانلود کردم , موقع extract کردن ارور زیر رو میده :
! F:\MK\Mortal_Kombat_Epidem.ru.part01.rar: CRC failed in GameS\Mortal KombaT\MK project\chars\Chameleon MKII Inv\mkend\mkend.sff. The file is corrupt
در ضمن وقتی می خوام برم تو بازی صفحه سیاه میشه بعد میاد بیرون این ارور رو میده :
![]()
اگه این کارو بکنی که لطف بزرگی در حق عاشقان کمبت و همینطور دایال اپیا کردی
حجمش هم فک کنم 700 مگ باشه
Last edited by Backstreetboys; 03-08-2008 at 22:53.
اون Error اول اصلا مهم نیست ، درضمن عزیز شما فایل mkp رو اجرا کردید که این Error رو داده ، برای اجرای بازی فایل Winmugen رو اجرا کن
Last edited by NoobSmoke; 03-08-2008 at 22:52.
shahab_f جان بازم اگه مشکلی بود بگو
700 تا !! زیاده من هاستم اینقدر جا نداره ..
پارت پارت هست یا 1 دونه فایله ؟؟
اگر پارتهای کم باشه تک تک این کارو میکنم .. .
6 پارت 100 مگابایتی و 1 پارت 95 مگابایتی
اگه میخوای با همین فایل بازیو اجرا کنی روی این فایل کلیک راست کن و properties رو بزن بعد زبانه compatibility رو انتخاب کن و تیک اول رو بزن و windows 2000/me رو انتخاب کنسلام , همه رو دانلود کردم , موقع extract کردن ارور زیر رو میده :
! F:\MK\Mortal_Kombat_Epidem.ru.part01.rar: CRC failed in GameS\Mortal KombaT\MK project\chars\Chameleon MKII Inv\mkend\mkend.sff. The file is corrupt
در ضمن وقتی می خوام برم تو بازی صفحه سیاه میشه بعد میاد بیرون این ارور رو میده :
![]()
موفق باشی
خب دوستان لینکهاش رو بدید اگر رپید لیچ اذیت نکنه من پارت به پارت میارم روی هاست خودم میدم به شما بگیرید ..
وقتی 1 پارت تموم شد پارت دوم .. چون فضا کمه مجبورم کم کم اینکارو بکنم ..
به پست شماره 295 این تاپیک رجوع کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)