تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 45 اولاول ... 31373839404142434445 آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 444

نام تاپيک: سوال های فکری | تست هوش و IQ | خطای چشم |

اگه نباشه جاش خالی می مونه رامینم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

ست IQ سنجش ميزان هوش:
    به کمک سوالاتي که در اين تاپيک گذاشته ميشود ميتوانيد ميزان ضريب هوشيتان را ارزيابي و با دیگران مقایسه کنيد...اين تست از 39 سوال مختلف تشکيل شده است که من آن را به 13 قسمت تقسيم کرده ام و هر بار تعداد 3 سوال را براي شما مطرح ميکنم و شما در صورت تمايل به آنها پاسخ ميدهيد...لطفا قبل از شرکت در اين آزمون به نکات زير توجه کنيد و قوانين را حتما رعايت کنيد:
    1- اين آزمون نمره منفي ندارد بنابراين جواب هيچيک از سوالها را خالي نگذاريد.
    2- هر يک از سوالها داراي 8 گزينه ميباشد که با حروف A تا H مشخص شده است. من هر روز 3 سوال مطرح ميکنم و در صورت استقبال دوستان تا 13 روز به اين کار ادامه ميدهم. شما بايد جواب سوالها را داخل تاپيک و به صورت زير بنويسيد (به عنوان مثال):
    مرحله اول:
    1. ...
    2. ...
    3. ...
    مرحله دوم:
    4. ...
    5. ...
    6. ...
    و به همين ترتيب ... و هيچ توضيح اضافي ديگري لازم نيست!
    اما جواب سوالها را نمينويسم تا اينکه کليه سوالها مطرح شود. اين باعث ميشود که اگر کسي خواست در کليه مراحل شرکت کند ولي امکان اينکه هر روز به سايت سر بزند را نداشته باشد نيز بتواند در تمام مراحل شرکت کند بنابراين هر کس ميخواد شرکت کنه لطف کنه و سوالها رو از اول تا آخر جواب بده. من آخر کار و در روز چهاردهم جواب دوستان رو واسه اين 39 سوال بررسي ميکنم و نمودار ضريب هوشي هرکس را به او ميدهم. نمودار (به عنوان مثال) به اين صورت است:

بالاترين نمره اين آزمون 143

و پايين ترين آن 79 ميباشد! ...بنابراين اگر کسي مثلا در مرحله سوم متوجه اين آزمون شد و خواست شرکت کنه بايد کليه سوالها از شماره 1 تا آخرين سوالي که تا اون روز مطرح شده (سوال 9) رو جواب بده.
    3- براي پاسخ دادن سعي کنيد بدون توجه به پاسخهاي ديگران و تنها به کمک فکر خود جواب را بنويسيد تا ميزان واقعي هوش شما در آخر کار مشخص شود.
    4- سوالها به ترتيب آسان به سخت مرتب شده اند به طوري که سوالهاي اوليه بسيار ساده و راحت حل ميشوند و به مرور به درجه سختي آنها افزوده ميشود و سوالهاي آخر جزو سوالهاي بسيار سخت ميباشند!
    اگر با این طرح موافقید پس فردا مرحله اول را شروع میکنیم.
    لطفا نظرتان را بگویید
    موفق باشيد...

2. 3 کاربر از رامینم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

ست IQ سنجش ميزان هوش:
    به کمک سوالاتي که در اين تاپيک گذاشته ميشود ميتوانيد ميزان ضريب هوشيتان را ارزيابي و با دیگران مقایسه کنيد...اين تست از 39 سوال مختلف تشکيل شده است که من آن را به 13 قسمت تقسيم کرده ام و هر بار تعداد 3 سوال را براي شما مطرح ميکنم و شما در صورت تمايل به آنها پاسخ ميدهيد...لطفا قبل از شرکت در اين آزمون به نکات زير توجه کنيد و قوانين را حتما رعايت کنيد:
    1- اين آزمون نمره منفي ندارد بنابراين جواب هيچيک از سوالها را خالي نگذاريد.
    2- هر يک از سوالها داراي 8 گزينه ميباشد که با حروف A تا H مشخص شده است. من هر روز 3 سوال مطرح ميکنم و در صورت استقبال دوستان تا 13 روز به اين کار ادامه ميدهم. شما بايد جواب سوالها را داخل تاپيک و به صورت زير بنويسيد (به عنوان مثال):
    مرحله اول:
    1. ...
    2. ...
    3. ...
    مرحله دوم:
    4. ...
    5. ...
    6. ...
    و به همين ترتيب ... و هيچ توضيح اضافي ديگري لازم نيست!
    اما جواب سوالها را نمينويسم تا اينکه کليه سوالها مطرح شود. اين باعث ميشود که اگر کسي خواست در کليه مراحل شرکت کند ولي امکان اينکه هر روز به سايت سر بزند را نداشته باشد نيز بتواند در تمام مراحل شرکت کند بنابراين هر کس ميخواد شرکت کنه لطف کنه و سوالها رو از اول تا آخر جواب بده. من آخر کار و در روز چهاردهم جواب دوستان رو واسه اين 39 سوال بررسي ميکنم و نمودار ضريب هوشي هرکس را به او ميدهم. نمودار (به عنوان مثال) به اين صورت است:

بالاترين نمره اين آزمون 143

و پايين ترين آن 79 ميباشد! ...بنابراين اگر کسي مثلا در مرحله سوم متوجه اين آزمون شد و خواست شرکت کنه بايد کليه سوالها از شماره 1 تا آخرين سوالي که تا اون روز مطرح شده (سوال 9) رو جواب بده.
    3- براي پاسخ دادن سعي کنيد بدون توجه به پاسخهاي ديگران و تنها به کمک فکر خود جواب را بنويسيد تا ميزان واقعي هوش شما در آخر کار مشخص شود.
    4- سوالها به ترتيب آسان به سخت مرتب شده اند به طوري که سوالهاي اوليه بسيار ساده و راحت حل ميشوند و به مرور به درجه سختي آنها افزوده ميشود و سوالهاي آخر جزو سوالهاي بسيار سخت ميباشند!
    اگر با این طرح موافقید پس فردا مرحله اول را شروع میکنیم.
    لطفا نظرتان را بگویید
    موفق باشيد...
    سلام
    شروع کنید من موافقم

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

از مردی پرسیدند چند سالته ؟ گفت : پلاک خانه ی من را که 52 است با پلاک مغازه ام 25 جمع کنید با اخر پلاک ماشینم 55 ضرب کنید با سنه زنم 33 تقسیم کنید بعد با سن دخترم 12 ساله منها کنید فکر می کنید سنه مرد چند است ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

چگونه 8 ضربدر 8 میشو د 244؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

از مردی پرسیدند چتد تا بچه دار ی ؟ گفت 2را ضربدر 2 کنید بعد ضربدر 5 کنید بعد تقسیم بره 4 کتید .

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

گزینه هارو قرار نمیدین ؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

فعلا نه سوروش جان اما میتونی اول بنویسی 1 یا 2 بعد جواب سوالرو بدی.

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

از مردی پرسیدند چند سالته ؟ گفت : پلاک خانه ی من را که 52 است با پلاک مغازه ام 25 جمع کنید با اخر پلاک ماشینم 55 ضرب کنید با سنه زنم 33 تقسیم کنید بعد با سن دخترم 12 ساله منها کنید فکر می کنید سنه مرد چند است ؟
    خب میشه 55 به علاوه 25 ضربدر 5 تقسیم بر 33 منهای 12
    طبق ترتیب عملیات ریاضی داریم که اول باید کروشه پروانتز حل بشه ، بعد توان و رادیکال ، بعد ضرب و تقسیم ، بعد جمع و تفریق
    ابتدا ضرب و تقسیم ها رو انجام میدیم : 25 ضربدر 5 میشه 125
    .............................................125 تقسیم بر 33 میشه 3.78

داریم 55 بعلاوه 3.78 منهای 12 که میشه 46.78
    درسته؟

10. این کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

افرین درسته خوب بود فکر کنم که کاربران این سایت خیلی باهوشن.

12. این کاربر از رامینم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

20 انگشت داریم 15 تا میذاریم 5 تا برمیداریم 10 تا میذاریم 2 تا بر میداریم 13 تامیزاریم 8 تا بر میداریم چند انگشت داریم ؟

14. این کاربر از رامینم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •