ست IQ سنجش ميزان هوش:
به کمک سوالاتي که در اين تاپيک گذاشته ميشود ميتوانيد ميزان ضريب هوشيتان را ارزيابي و با دیگران مقایسه کنيد...اين تست از 39 سوال مختلف تشکيل شده است که من آن را به 13 قسمت تقسيم کرده ام و هر بار تعداد 3 سوال را براي شما مطرح ميکنم و شما در صورت تمايل به آنها پاسخ ميدهيد...لطفا قبل از شرکت در اين آزمون به نکات زير توجه کنيد و قوانين را حتما رعايت کنيد:
1- اين آزمون نمره منفي ندارد بنابراين جواب هيچيک از سوالها را خالي نگذاريد.
2- هر يک از سوالها داراي 8 گزينه ميباشد که با حروف A تا H مشخص شده است. من هر روز 3 سوال مطرح ميکنم و در صورت استقبال دوستان تا 13 روز به اين کار ادامه ميدهم. شما بايد جواب سوالها را داخل تاپيک و به صورت زير بنويسيد (به عنوان مثال):
مرحله اول:
1. ...
2. ...
3. ...
مرحله دوم:
4. ...
5. ...
6. ...
و به همين ترتيب ... و هيچ توضيح اضافي ديگري لازم نيست!
اما جواب سوالها را نمينويسم تا اينکه کليه سوالها مطرح شود. اين باعث ميشود که اگر کسي خواست در کليه مراحل شرکت کند ولي امکان اينکه هر روز به سايت سر بزند را نداشته باشد نيز بتواند در تمام مراحل شرکت کند بنابراين هر کس ميخواد شرکت کنه لطف کنه و سوالها رو از اول تا آخر جواب بده. من آخر کار و در روز چهاردهم جواب دوستان رو واسه اين 39 سوال بررسي ميکنم و نمودار ضريب هوشي هرکس را به او ميدهم. نمودار (به عنوان مثال) به اين صورت است:
بالاترين نمره اين آزمون 143
و پايين ترين آن 79 ميباشد! ...بنابراين اگر کسي مثلا در مرحله سوم متوجه اين آزمون شد و خواست شرکت کنه بايد کليه سوالها از شماره 1 تا آخرين سوالي که تا اون روز مطرح شده (سوال 9) رو جواب بده.
3- براي پاسخ دادن سعي کنيد بدون توجه به پاسخهاي ديگران و تنها به کمک فکر خود جواب را بنويسيد تا ميزان واقعي هوش شما در آخر کار مشخص شود.
4- سوالها به ترتيب آسان به سخت مرتب شده اند به طوري که سوالهاي اوليه بسيار ساده و راحت حل ميشوند و به مرور به درجه سختي آنها افزوده ميشود و سوالهاي آخر جزو سوالهاي بسيار سخت ميباشند!
اگر با این طرح موافقید پس فردا مرحله اول را شروع میکنیم.
لطفا نظرتان را بگویید
موفق باشيد...