فکر میکنم Ice Cream قطعا روی این تبلت بیاد. نه؟
اگر بدونیم که قطعا میاد خب خیلی میشه روش حساب باز کرد
فکر میکنم Ice Cream قطعا روی این تبلت بیاد. نه؟
اگر بدونیم که قطعا میاد خب خیلی میشه روش حساب باز کرد
اون که تا جایی که من شنیدم مال گوشی هاست ! زوم الان به 3.1 آپدیت شده .
دوستان میدونید مرکز خرید تبلت تو تهران کجاست؟میخوام بابامو یکشنبه بفرستم زوم بخره.
حالا چرا باباتو ؟ خودتم برو باهاش دیگه . همون پل حافظ . این ور که علاالدینه نه . اونور چهارراه . مرکز نیست ولی از بقه جاها بیشتر داره![]()
من تهران نیستم.ولی امتحانا تموم شد میام.منتها نمی تونم صبر کنم.مطمئنی علائدین تبلت نداره؟من بابام رفت پل حافظ ولی علائدین نرفت.دعواش کردم که چرا نرفته
طفلکی.
بعد آخه بابام گفت اونجاها حتی مدل 604ش رو هم نداشتن!
حالا که باز یکشنبه میاد تهران بهش بگم کجا بره؟
میخوای من برم بخرم ؟ گفتم که ، پل حافظو (تقاطع جمهوری ) به سمت انقلاب که بری سمت چپ یه مجتمع بزرگ موبایل هست . اسمش یادم رفته . تو مایه های بازار موبایل ایران بود فک کنم . احتمال 90 % داره . بعد تعطیلات خودم یه سر میرم ببینم چه خبره . چرا از این سایت ها نمیگیری ؟ بعیده حالا که ایران دلیور تازه GSM Unlock آورده توی بازار بشه پیداش کرد . چون چیزایی که میاره معمولا تو بازار نیست . مگه اینکه بخوای WIFI خالی بگیری .
فروش ویژه تعداد محدودی تبلت با قیمت فوق العاده ایران دلیور
Motorola Xoom 10.1 Android Tablet 32GB, 3G + Wi-Fi
1,100,000
با سلام.
دوستان عزیزم من تازه عضو شدم و خیلی هم خوشحالم که با دوستای خوبی مثل شما می تونم مشکلاتمو حل کنم .1 سوال داشتم این قضیه آنلاک فاکتوری که میگن چی هست ؟ایا برای این کار گوشی یا تبلت رو باز میکنن (مشکل سخت افزاری هست؟ یا نه)ممنون
سلام
من هم دیروز مدل mz604 رو از یزد به قیمت 840 تومن خریداری کردم...
سه تا سوال داشتم
اینکه ورژن اندرویدی که تو تنظیمات نوشته مال من 3.0.1 هست...و آپدیت که میزنم میگه وجود نداره...مگه آخرین ورژن 3.1 نیست؟!
بعد اینکه امکان تایپ فارسی هستش یا نه؟(حال با نرم افزار یا تعویض رام...)
یکی هم اینکه امکان تبادل دیتا از طریق 3g رو داره این مدل؟چون طرف گفت تماس و اینا نداره ولی میتونی از اینترنت تو 3g استفاده کنی...تبلت هم محل ورود سیمکارت داره...
آنلاک فکتوری اینه که گوشی رو فقط برای یک اپراتور خاص لاک میکنن مثلا" آتریکس برای at&t آمریکا لاک شده و آنلاکش کم گیر میاد .
کسایی هستن که میتونن گوشیها رو آنلاک کنن با استفاده از کدهای مخصوص .
و خود کمپانی هم این کار رو میکنه که همون فکتوری هست و کلا مشکلی نداره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)