عمرا همچین اشتباهی نمیکردم
من الان دارم گلکسیمو رد میکنم بره مشتری حسابی براش پیدا نکردم و الا تا حالا ردش کرده بودم رفته بود
قدر رامی که htc رو گوشیاش میزاره رو بدون. البته قدرشو وقتی میفهمی که دو روز یه بار رو گوشیت رام نصب کنی به دنبال یه رام حسابی که مشکل نداشته باشه رام نصب کردنش هم انقد دردسر داره که خدا میدونه بعدش نصب میکنی مشکل داره سوال میکنی میگن بد نصب کردی(آخه مگه یه رامو به چند حالت ممکن میشه نصب کرد) کلا اگه دنبال رام نصب کردنو این جنگولک بازیا هستی و وقتو ترافیکه اضافی داری با گلکسی عوضش کن
درضمن اینم بهت بگم که از نظر من و با تست هایی خودم انجام دادم گلکسی تو قدرت CPU & GPU هیچی بیشتر نداره همه ی اینا حرفایه رویه کاغذه دوست من
شما چه مشکلی با قدرت این گوشی داری یعنی چه برنامه و بازیی ای تو گوشیت ریختی که به دلیل ضعیف بودنه گوشی مشکل ایجاد کرده...؟؟؟ً!!!
البته اگه گلکسی رو بگیری اینارو داری دوربین بهتر مخصوصا فیلم برداری بهتر باتری کمی قویتر صفحه بزرگتر و رابط کاربری بسیار جذاب تاچویز وبدنه ی ساخته شده از بهترین پلاستیک های موجود و زیبایی منحصر به فردی که در ساختش بکار رفته واقعا وقتی این گوشیرو میگیری دستت احساس غرور بهت دست میده
.gif)
ببخشید یکم جو زده شدم آخه من حالم دیگه از این گوشی داره بهم میخوره بیشتر از دوماه دنبال یه مشتری میگردم براش هیچکی پسند نمیکنه این وسط دیزایر اس خودم شوهر رفت...یه هفته پیش خر شدم فروختمش به هوای اینکه اینو هم دو روز دیگه میفروشم Sen EX میگیرم ولی اینکه بیخ ریشه ما چسبیده الان دارم حسرت دیزار اس جیگرمو میخورم
راستی اگه هنوز نظرت عوض نشده با دیزایر است عوض میکنم ولی فکر نمیکنم با این حرفایی که زدم طرف گلکسی بری
.gif)
کاشکی میگفتم خوبه
.gif)