تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 71 اولاول ... 3137383940414243444551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 704

نام تاپيک: Desire S | گوشي اندرويدي HTC با دوربين 5 مگاپيكسلي و پردازنده ي 1 گيگاهرتزي

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

عمرا همچین اشتباهی نمیکردم
    من الان دارم گلکسیمو رد میکنم بره مشتری حسابی براش پیدا نکردم و الا تا حالا ردش کرده بودم رفته بود
    قدر رامی که htc رو گوشیاش میزاره رو بدون. البته قدرشو وقتی میفهمی که دو روز یه بار رو گوشیت رام نصب کنی به دنبال یه رام حسابی که مشکل نداشته باشه رام نصب کردنش هم انقد دردسر داره که خدا میدونه بعدش نصب میکنی مشکل داره سوال میکنی میگن بد نصب کردی(آخه مگه یه رامو به چند حالت ممکن میشه نصب کرد) کلا اگه دنبال رام نصب کردنو این جنگولک بازیا هستی و وقتو ترافیکه اضافی داری با گلکسی عوضش کن
    درضمن اینم بهت بگم که از نظر من و با تست هایی خودم انجام دادم گلکسی تو قدرت CPU & GPU هیچی بیشتر نداره همه ی اینا حرفایه رویه کاغذه دوست من
    شما چه مشکلی با قدرت این گوشی داری یعنی چه برنامه و بازیی ای تو گوشیت ریختی که به دلیل ضعیف بودنه گوشی مشکل ایجاد کرده...؟؟؟ً!!!
    البته اگه گلکسی رو بگیری اینارو داری دوربین بهتر مخصوصا فیلم برداری بهتر باتری کمی قویتر صفحه بزرگتر و رابط کاربری بسیار جذاب تاچویز وبدنه ی ساخته شده از بهترین پلاستیک های موجود و زیبایی منحصر به فردی که در ساختش بکار رفته واقعا وقتی این گوشیرو میگیری دستت احساس غرور بهت دست میده
    ببخشید یکم جو زده شدم آخه من حالم دیگه از این گوشی داره بهم میخوره بیشتر از دوماه دنبال یه مشتری میگردم براش هیچکی پسند نمیکنه این وسط دیزایر اس خودم شوهر رفت...یه هفته پیش خر شدم فروختمش به هوای اینکه اینو هم دو روز دیگه میفروشم Sen EX میگیرم ولی اینکه بیخ ریشه ما چسبیده الان دارم حسرت دیزار اس جیگرمو میخورم

راستی اگه هنوز نظرت عوض نشده با دیزایر است عوض میکنم ولی فکر نمیکنم با این حرفایی که زدم طرف گلکسی بری
    کاشکی میگفتم خوبه
    سلام مرسی از توضیح کاملت...
    والا گلکسی مال داداشمه.خودش رفت GS II گرفت اینوو داد من گفت هر کاری باش میخوای بکن...
    گلکسی قوی تره مخصوصا GPU ش.مثلا تو آسفالت ماشینا توش روی بدنه شون بازتاب محیط اطراف رو داره که desire s نداره...یا مثلا تو بنچمارک nenamark دیزایر اس 12 فریم میده گلکسی اس 25 فریم...
    واسه همین دودل شدم...و هم چنین صفحه نمایشش...
    ولی صدای بلند گو و هدفون دیزایر خیلی بهتره.اینتر فیس سنس و راحتی کار باهاش و بدنه خوبش و...
    ولی تصمیم گرفتم دیزایر اس خودمو نگه دارم...گور بابای قدرت...گوشی دوست داشتنی خودم رو نگه میدارم...
    تو چرا میخوای sen ex بگیری.؟..سخت افزارش فرقی با دیزایر اس نداره ها...فقط صفحه اش بزرگتره...

راستی خوشم میاد فقط من و تو به این تاپیک سر میزنیم...با این که پر فروش ترین گوشی htc هست ولی سوت و کوره...

2. این کاربر از tonypb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

من تو آسفالت تفاوتی ندیدم به نظرم سرعت لودینگ دیزایر اس بیشترم بود شاید من زیاد دقت نکردم
    سنسیشن ای ایکس دوهسته ایه با کلاک 1.5 بابا تازه تکنولوژی شرکت بیتسم داره کلی فرق میکنه با دیزایر اس
    کلا منظورم گوشی های دوهسته ایه جدیده فعلا این تو بازار هست شایدم نکسوس 3پرایم یا دو مدل از گوشی های جدیده htc
    کلا من دل خوشی از گلکسی اس ندارم ببین اگه ازش خوشت میاد برش دار گوشیه بدی نیست اصلا من باهاش حال نمیکنم خیلیا میگن بهتره
    دیزایر استو هم اگه میخوای بفروشی من خریدارم

آره منم تعجب میکنم چرا اینجا انقد سوتو کوره تو xda تاپیکش ترکونده بس که همه تو ایران عشق سامسونگ دارن
    Last edited by Pedram_mrn; 18-10-2011 at 17:36.

4. این کاربر از Pedram_mrn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

من تو آسفالت تفاوتی ندیدم به نظرم سرعت لودینگ دیزایر اس بیشترم بود شاید من زیاد دقت نکردم
    سنسیشن ای ایکس دوهسته ایه با کلاک 1.5 بابا تازه تکنولوژی شرکت بیتسم داره کلی فرق میکنه با دیزایر اس
    کلا منظورم گوشی های دوهسته ایه جدیده فعلا این تو بازار هست شایدم نکسوس 3پرایم یا دو مدل از گوشی های جدیده htc
    کلا من دل خوشی از گلکسی اس ندارم ببین اگه ازش خوشت میاد برش دار گوشیه بدی نیست اصلا من باهاش حال نمیکنم خیلیا میگن بهتره
    دیزایر استو هم اگه میخوای بفروشی من خریدارم

آره منم تعجب میکنم چرا اینجا انقد سوتو کوره تو xda تاپیکش ترکونده بس که همه تو ایران عشق سامسونگ دارن
    اخ هواسم نبود...با xl قاطیش کردم...
    نه دیگه دیزایر اسو نمیفروشم...
    گلکسی اگه میخوای بیا وردار ;-)

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

6. این کاربر از tonypb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

ﺳﻼﻡ
    ﻣﻦ ﺁﺳﻔﺎﻟﺖ ﺭﻭ ﺍﺯ ﺍﻧﺠﻤﻦ ﺑﺎﺯﯾﻬﺎ ﺩﺍﻧﻠﻮﺩ ﮐﺮﺩﻡ ﻓﺎﯾﻠﻬﺎ ﻫﻢ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﻫﻤﯿﻦ ﮔﻮﺷﯽ ﺑﻮﺩ ﻭﻟﯽ ﺑﺎﺯﻡ ﻣﯽ‌ﮔﻪ ﺑﺎﯾﺪ ۴۰۰ ﻣﮓ ﺩﺍﻧﻠﻮﺩ ﮐﻨﯿﺪ.ﺑﺎ real football ﻫﻤﯿﻦ ﻣﺸﮑﻞ ﺭﻭ ﺩﺍﺭﻡ.ﻟﻄﻔﺎ ﻟﯿﻨﮑﯽ ﮐﻪ ﻣﻄﻤﺌﻦ ﻫﺴﺘﯿﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﻦ ﮔﻮﺷﯽ ﺑﺬﺍﺭﯾﺪ.

پروفشنال _ermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    400 مگ که نه، ولی احتیاج به دانلود هم هست بعد نصب
    من آسفالت رو از مارکت گرفتم، بعد از نصب هم گفت باید 100 مگ حدودا دانلود کنه
    دانلود کرد و بعد هم به خوبی اجرا شد

9. این کاربر از _ermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام
    1.با توجه به حافظه داخلی نسبتا خوب این گوشی،روت کردن رو کلا توصیه می کنید یا نه؟
    2.من گوشیمو آنلاین آپدیت کردم.چکار کنم که اینها از بین نره.
    3.یه آموزش ساده برای روت کردن و پارتیشن بندی این گوشی و رمش بگید.
    ---------------
    4.چجوری از صفحه نمایش عکس بگیریم؟
    Last edited by mohammad_87; 20-10-2011 at 02:29.

پروفشنال _ermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    1.با توجه به حافظه داخلی نسبتا خوب این گوشی،روت کردن رو کلا توصیه می کنید یا نه؟
    ---------------
    سلام
    1- در مورد روت کردن و اینا خیلی نمیدونم، ایشالا دوستان جواب میدن
    2- خب فکر کنم باید از گوشی بکاپ بگیرید دیگه، مثلا برنامه MyBackup Pro برنامه خوبیه برای بکاپ گیری
    3- مثل 1
    4- باید گوشی روت بشه تا اونجا که من میدونم، آخه اون اولا، 3 - 4 ماه پیش، خیلی دنبال برنامه گشتم برای این کار، اما هرچی پیدا کردم تو توضیحاتش نوشته بود گوشه باید روت شده باشه، البته فقط یه برنامه دیدم که روت شدن نمیخواست اما اونم با دکمه سخت افزاری دوربین کار می کرد که خوب این دیزایر اس کوچولوی ما نداشت
    نمیدونم شاید الان برنامه براش اومده باشه، یا اصلا باشه و من پیدا نکردم
    دوستان حتما بیشتر راهنمایی می کنند

12. 2 کاربر از _ermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

سلام
    ---------------
    1. روت کردن درصورتی به کار شما میاد که بخواید از برنامه ی تیتانیوم بکاپ و اربوت و .... استفاده کنید یا بخواید کاستوم رام بریزید. گوشی های htc اول باید s-off بشن بعد روت
    2.اگه جدیدا آپدیتش کردی شاید تو اس آف کردن به مشکل بخوری... شنیده بودم اگه گوشیتونو روت کنید از آپدیت خبری نیست با توجه به اینکه یه آپدیته مهم تو راهه(2.3.5 و Sense 3.0) اصلا روت کردن توصیه نمیشه
    من خودم گوشیه خدابیامرزمو روت کرده بودم ولی حالا که فروختم رفت
    3.پارتیشن بندی واسه چی 1گیگ حافظه واسه نصب نرم افزار در اختیار داری شما جایی ام من چنین آموزشی واسه این گوشی ندیدم شما بیشتر برنامه هایی ام که نصب داری رو بدون پارتیشن بندی میتونی انتقال بدی به مموری کارت
    4.یه برنامه تو مارکت بود یادم نمیاد اسمش دقیقا چی بود screen shot it without root بود فکرکنم

14. 3 کاربر از Pedram_mrn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه loooder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    یه جایی همین جاها

پيش فرض

سلام
    می خواستم بدونم آیا این گوشی به اندروید 4 اپدیت میشه یا نه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام
    می خواستم بدونم آیا این گوشی به اندروید 4 اپدیت میشه یا نه؟
    از لحاظ تئوری آره میشه ولی در عمل بستگی به htc داره...

17. 2 کاربر از tonypb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •