تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 53 اولاول ... 3137383940414243444551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 521

نام تاپيک: همه چیز درباره بازار لپ تاپ ( ایران ، دبی ، چین) و سیاست ها فروش شرکت های ایرانی ، ترفندها ، تقلب !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه teknosys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

ممنون بخاطر جواب هاتون
    من خیلی از دوستام اسوس دارن ماله همشون هم کیبرد کاملا فارسی است من خودم همون مدل که گفتم n53jq-a1 قیمت 1240 رو خردیم البته ماله من چون گارانتی ویستا نیست در نتیحه سفارش ایران نیست ماله من رو قوطیش و تو کارت گارانتی خود دستگاه که توش بود ماله امریکاست و چون سفارش امریکاست کیبوردش فقط اینگلیسی هست یه نکته جالب هم بر چسب energy star هست که ویژه لبتاب های امریکاست و یه سریال گیم starcraft2 که تو قوطیش بود اول که دستگاه روشن کردم چون ویندوز اورجینال داشت کلی اطلاعات ازم گرفت بعد 20 دقیقه تنظیمات اولین روشن شدن دستگاه رو انجام داد هم تو داس هم تو ویندوز نکته بسیار خوب دیگه وجود DVD درایور ها تو قوطی دستگاه بود یه امکان جالبش وجود یه سیستم عامل لینوکس مجزا روی سیستم با کلید روشن شدن جدا !!!!! که در 8 ثانیه بالا میاد و برای کارهای جزیی مثل اینترنت و عکس دیدن هست! و نکته اخر در مورد این لبتاب ساپورت 16 گیگ رم هست

در مورد اون لبتاب دل دو روش رو امتحان کردم( سایت دل و سایت چک سرویس تگ با اکسپرس کد) هردشون بکی بود 7c4ysp1 که ماله 5110 هست و این که ماله وسترو 3550 که 6jhnvp1
    سلام

روش پیدا کردن سرویس تگ با Find My service Tag خود سایت Dell رو هم انجام دادین؟ با توجه به این عکس:

لینک پست قسمت اول Dell که توش این روش توضیح داده شد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    انجام بدین و نتیجه رو بگین.

موفق باشین.

2. 2 کاربر از teknosys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amin_damer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    tabriz

پيش فرض

سلام

روش پیدا کردن سرویس تگ با Find My service Tag خود سایت Dell رو هم انجام دادین؟ با توجه به این عکس:

لینک پست قسمت اول Dell که توش این روش توضیح داده شد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    انجام بدین و نتیجه رو بگین.

موفق باشین.
    بیه در مورد مدل 5110 که گفتم انجام دادم همون سرویس تگ رو داد که زیر لبتاب بود
    بخاطر پیگیریهاتون ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه teknosys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

بیه در مورد مدل 5110 که گفتم انجام دادم همون سرویس تگ رو داد که زیر لبتاب بود
    بخاطر پیگیریهاتون ممنون
    سلام

اول نکاتی رو بگم که موضوع روشنتر بشه. توی توضیحاتی که برای لپ تاپ Dell دادم سه روش رو گفتم. اول روش عمومی بود. یعنی خوندن سرویس تگ از روی برچسبی که زیر لپ تاپ هست یا روی بسته بندی.

روش دوم خوندن سرویس تگ از داخل بایوس بود.

سومین روش هم پیدا کردن سرویس تگ بوسیله اتصال به سایت ساپورت شرکت. روش سوم هم با اتصال به دستگاهتون به بایوس مراجعه میکنه و سرویس تگ رو از اونجا میخونه. اما چرا گفتم و میگم هر سه روش رو استفاده کنید؟

برای اینکه هر روش، میزان اعتماد معینی داره. برای مثال لیبل زیر لپ تاپ به راحتی قابل تعویض هست و چون Dell مثل HP سرویس تگ ها رو بصورت الگوریتمی بدست نمیآره و یک ST (سرویس تگ) خاص رو برای یک مدل مشخص قرار میده ، و بدست آوردن این اعداد و رقم ها آسونه، پس میشه با دونستن یک سرویس تگ مشخص برای مدل مشخصی، از اون سرویس تگ برای جعل کردن لپ تاپ ها استفاده کرد!!

پس بایستی با هر سه روش سرویس تگ رو بدست اوورد و نتایج رو با همدیگه مقایسه کرد.

اگر هر سه نتیجه ای که به دست اومد یکی بودند ولی باز هم توی سایت شناسایی نشدن ، اشکال از بانک اطلاعاتی شرکت هست و نه سرویس تگ.

این موارد بیشتر در لپ تاپ های پرفروش که با تعداد بالایی از کارخانه خارج میشن دیده میشه. مثل همین N5110 شما. برای Vostro تا حالا نشنیده بودم که همچین مشکلی پیش اومده باشه که این رو هم شنیدم!!!

یک نکته جالبی که موقع بررسی مشکل شما وجود داشت؛ گوگل کردن عین عبارتی که به عنوان سرویس تگ گذاشته بودین، بود. امتحان کنید و نتایج گوگل رو ببینید. من با گوگل انگلیسی امتحان کردم و فقط یک نتیجه برگردوند و اون هم دقیقا پست شما توی این تایپیک بود!!

قسمتی که با خط قرمز مشخص شده نشون دهنده تعداد نتایج برای عبارت جستجو شده هست.

اما راه حل:

راه حلی برای این موضوع وجود نداره، بجز صبر گردن. بایستی صبر کنید تا شرکت شماره سرویس تگ شما رو در بانک اطلاعاتی خودش وارد کنه.

اگر سئواله دیگه ای بود در خدمت هستم.

موفق باشین.

5. 3 کاربر از teknosys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amin_damer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    tabriz

پيش فرض

منم مثل شما تو گوگل چک کرده بودم و فقط همین رو میاره به نظره منم احتمالا بانک اطلاعاتی سایت به روز نیست

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

Teknosys جان ، تاپیک خیلی جلو رفته چندین صفحه رفتم عقب اما پیدا نکردم، هنوز راجع به روش فهمیدن اینکه لپ تاپ های وایو ریفرب هست یا نه توضیح ندادین؟؟

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

من می خواستم یکی از کانفیگای n43 asus بخرم رک بگم می خوام ببینم چه نکاتی در رابطه با خرید محصولات asus باید رعایت کنم تا سرم کلاه نره ؟؟ اگه یه کمی توضیح بدید و هم این که یه صفحه بهم معرفی کنید از همینتاپیک چون سرچ هم کردم پیداش نکردم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یک روزائی از استادم خیلی چیزها یاد گرفتم. دلم تنگ شده برای اون روزها.

10. این کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hossein0005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دلم تنگ شده برای اون روزها.

12. 2 کاربر از hossein0005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Islamic republic of Iran,Gilan,Raht

پيش فرض

سلام
    از همه ی کساییکه سعی دارند صادقانه به دیگران کمک کنند ممنونم.

14. این کاربر از Ali Reza Azizpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Islamic republic of Iran,Gilan,Raht

پيش فرض

دوست عزیزم آقای teknosys
    امروز براتون یک پیغام خصوصی فرستادم امیدوارم وقت بکنید که جواب منم بدید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •