تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 77 اولاول ... 3137383940414243444551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 762

نام تاپيک: تجربیات خرید از فروشگاه دیجی کالا

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ببينيد دوست عزيز من نميدونم اين كالاي مورد نظر شما چيه و نميخوام بدونم يعني قصد فضولي ندارم
    ولي در كل خود بنده بعد از گذشت حدود تقريبا 17 سال توي سخت افزار كار كردن فهميدم كه اول بايد به بازار مراجعه كنم و در چندين مركز معتبر خريد دنبال كالاي خودم بگردم و حتي به سايتهاي معتبر اينترنتي خارجي نه ايراني سر بزنم و اطلاعات دقيق و درست رو پيدا كنم و حتي اگر توسنتم در مورد اون كالا توي يوتيوب فيلم و يا كليپ هم ببينم بعد كه اطلاعاتم رو جمع كردم و فرض مثال مادربرد GA-Z87XUD3H رو قصد خريد كردم اونوقت دنبال فروشنده معتبر ميگردم كه همين مادربرد و با 100 تومن اختلاف نمونه وارداتي بدون گارانتي رو توي مركز كامپيوتر ايران بالاتر از طالقاني بهم پيشنهاد دادند كه حتي كارتن و ملحقاتش طي اثر ضربه له شده بود ولي با گشتن و وقت گذاشتن تونستم توي يك شركت ديگه با قيمت تصويبي خود آواژنگ يك عدد پيدا كنم و بخرمش و دقيقا 105 تومن اختلاف داشت ولي ارزشش رو داشت
    منظورم اينه ابتدا اطلاعات و نوع كالاي مورد نظر خودتونو مشخص كنيد بعدش بگرديد به دنبال فروشنده مناسب و با انصاف كه معمولا كمتر فروشنده اي اين دو خصلت رو داره
    با اين همه زرنگي بالاخره ديجي كالا سر ما رو هم كلاه گذاشت و اشتباه كردم پرداخت در محل رو نزدم و پول آنلاين زدم حالا بايد برم دنبال گارانتي كه اونهم زد زيرش
    در هر صورت موفق باشيد
    شما چی خریدی و با کدام گارانتی و مشکلش چیه که گارانتی قبول نکرده. شرکت گارانتی کننده اش چی بوده؟

خواهش میکنم دوستان این موارد را با جزییات بگویند.

بهرحال اینجا دور هم جمع شدیم که از تجربیات هم استفاده کنیم.

-----
    در مورد تحقیق پیش از خرید که کاملا موافقم.
    من هم دقیقا مثل شما برای خرید این جور کالاها کلی وقت میگذارم و هیچوقت با عجله تصمیم گیری و خرید نمیکنم.

2. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با سلام مجدد
    من يك پاور بانك مدل Energizer XP3000a خريدم كه كاملا دست دوم بودش اين رو هم بگم كه براحتي ميتونم اثر انگشتهارو شناسايي كنم و ثابتش كنم
    ولي از اون جا كه اصلا قصد اذيت و آذار ندارم پيگيري خود ديجي كالا گفتش كه بايد پستش كنيد تا 72 ساعت بررسي ميشه و جوابو ابلاغ ميكنيم و پيگيري خود گارانتي اصليش كه توي پاساژ وليعصر و شارلوت رايانه هستش و اتفاقا دوست دوستمون هم هستش فرمودند ما هيچ كاري نميتونيم بكنيم شما از طريق ديجي كالا اقدام كنيد
    چون بيش از 10 تا اثر نگشت سباسه روي اين محصول بوده كاملا مشخصه از يكي ديگه گرفتند دادن به من حالا اين موضوع براي من مهم نيست مهم اينه كه همون لحظه كه گفتم من سريعا خودم براتون ميارم ميگن نه پستش كنيد اين يعني دور زدن شما
    حالا هم اصلا مشكلي نداره چه اينجا چه صد جاي ديگه شكات هم بكنيم به جايي نميرسيم ولي يك مشتري گنده رو از دست داد
    سال گذشته يك عدد ادكلن زنانه بلگاري 230 تومن گرفتم خود گوهردشت دوستم ميداد 205 تومن اعتراض كه كردم گفت اون اصل مال ما اصله و از اين حرفها
    ما ديگه بچه دازگول آباد كه نيستيم طرف بماله بره - جالب اينجاست كه دقيقا به از گذشت يك ماه از مصرفش پاف ادكلن كاملا خراب شد تا امروز كه اومدم تهران از جمهوري يك شيشه با پاف درست تهيه كردم و مابقي ادكلن رو ريختم توش و وقتي داشتم پلمب روش رو ميبردم متوجه شدم كه كيفيت پاف و لوله اتصال مايع كاملا بيخود و جنس بدي هستش و حتي رنگ شيشه اين ادكل با اوني كه دوست من توي گوهردشت ميفروشه كاملا متفاوته و اين هم يك اشتباهه ديگه
    شما وقتي جنس ميخريد فروشنده به هر نحوي كه شده بايد ايراد جنس رو قبول كنه
    الان همه دارن گوشي ايسوس ZENFONE 2 ZE551ML ميخرن از هر فروشگاهي اين مطلب رو بگم
    چون اين مطلب و توي سايت موبايل هم نوشتم - مشكل اينجاست تا وقتي شركتهاي وارد كننده مثل سازگار يا ويستا يا آموت كه گارانتي كننده ايسوس هستند نتونن اين مدل گوشي رو بصورت رسمي وارد كنند و يك سال گارانتي بي چون و چرا بدن - اين يعني مورد يعني اشكال يعني ايراد
    ايسوس پدفون 2 خريدم سر يك ماه بدون هيچ دليلي مادربردش سوخت بعد از 40 روز ويستا يك نوشو بهمون داد طول كشيد ولي نو داد و تا الان 2 سال شده مشكلي نداشته
    در كل ديجي كالا هم شده مثل فروشنده هاي دره پيت يك موقعي توي كرج نمايندگي داشت شما ميرفتيد و ميديدن محصول رو بررسي تخصصي ميكردين و ميخريدين الان نه
    حتي من چند بار زنگ زدم كه كشور سازنده محصول رو اعلام كنيد و بنويسيد شايد كسي نخواد از چين محصول بخره

4. این کاربر از amir3852 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

تبلتی که برای من فرستاده بودن یک سال و پنج ماه از تاریخ تولیدش گذشته بود. خود دیجی کالا تایید کرد مشکل از باتریش بوده شما هنوز قبول نکردی!
    چه خبر دوست عزیز؟
    تبلتت را گرفتی؟

مدلش را میگی؟

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با سلام مجدد
    من يك پاور بانك مدل Energizer XP3000a خريدم كه كاملا دست دوم بودش اين رو هم بگم كه براحتي ميتونم اثر انگشتهارو شناسايي كنم و ثابتش كنم
    ولي از اون جا كه اصلا قصد اذيت و آذار ندارم پيگيري خود ديجي كالا گفتش كه بايد پستش كنيد تا 72 ساعت بررسي ميشه و جوابو ابلاغ ميكنيم و پيگيري خود گارانتي اصليش كه توي پاساژ وليعصر و شارلوت رايانه هستش و اتفاقا دوست دوستمون هم هستش فرمودند ما هيچ كاري نميتونيم بكنيم شما از طريق ديجي كالا اقدام كنيد
    چون بيش از 10 تا اثر نگشت سباسه روي اين محصول بوده كاملا مشخصه از يكي ديگه گرفتند دادن به من حالا اين موضوع براي من مهم نيست مهم اينه كه همون لحظه كه گفتم من سريعا خودم براتون ميارم ميگن نه پستش كنيد اين يعني دور زدن شما
    حالا هم اصلا مشكلي نداره چه اينجا چه صد جاي ديگه شكات هم بكنيم به جايي نميرسيم ولي يك مشتري گنده رو از دست داد
    سال گذشته يك عدد ادكلن زنانه بلگاري 230 تومن گرفتم خود گوهردشت دوستم ميداد 205 تومن اعتراض كه كردم گفت اون اصل مال ما اصله و از اين حرفها
    ما ديگه بچه دازگول آباد كه نيستيم طرف بماله بره - جالب اينجاست كه دقيقا به از گذشت يك ماه از مصرفش پاف ادكلن كاملا خراب شد تا امروز كه اومدم تهران از جمهوري يك شيشه با پاف درست تهيه كردم و مابقي ادكلن رو ريختم توش و وقتي داشتم پلمب روش رو ميبردم متوجه شدم كه كيفيت پاف و لوله اتصال مايع كاملا بيخود و جنس بدي هستش و حتي رنگ شيشه اين ادكل با اوني كه دوست من توي گوهردشت ميفروشه كاملا متفاوته و اين هم يك اشتباهه ديگه
    شما وقتي جنس ميخريد فروشنده به هر نحوي كه شده بايد ايراد جنس رو قبول كنه
    الان همه دارن گوشي ايسوس ZENFONE 2 ZE551ML ميخرن از هر فروشگاهي اين مطلب رو بگم
    چون اين مطلب و توي سايت موبايل هم نوشتم - مشكل اينجاست تا وقتي شركتهاي وارد كننده مثل سازگار يا ويستا يا آموت كه گارانتي كننده ايسوس هستند نتونن اين مدل گوشي رو بصورت رسمي وارد كنند و يك سال گارانتي بي چون و چرا بدن - اين يعني مورد يعني اشكال يعني ايراد
    ايسوس پدفون 2 خريدم سر يك ماه بدون هيچ دليلي مادربردش سوخت بعد از 40 روز ويستا يك نوشو بهمون داد طول كشيد ولي نو داد و تا الان 2 سال شده مشكلي نداشته
    در كل ديجي كالا هم شده مثل فروشنده هاي دره پيت يك موقعي توي كرج نمايندگي داشت شما ميرفتيد و ميديدن محصول رو بررسي تخصصي ميكردين و ميخريدين الان نه
    حتي من چند بار زنگ زدم كه كشور سازنده محصول رو اعلام كنيد و بنويسيد شايد كسي نخواد از چين محصول بخره
    به نظر میاد تمامی اجناسی که دیجیکالا میفروشه رو تو انبار خودشون باز کردن قبلا و یا این باز کردن برای بررسی سالم بودن وسیلس یا شیطنت و کف رفتن گدجت های داخلش . که به نظر مورد اول درست تر میاد

7. این کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

تجربه من از دیجی کالا مربوط به چند سال قبله که اونقدر معروفیت حالا رو نداشت یه هندز فری جابرا خریدم بعد خرید ورسیدن متوجه شدم فقط برا مکالمه هست و مخصوص گوش کردن موسیقی نیست بدون این که هندز فری رو باز کنم زنگ زدم بهشون و با هزینه خودم پس فرستادم و مدلی که مخصوص موسیقی بود رو سفارش دادم بعد چند وقت اومد هندز فری که فرستادند لیبلش پاره بود و آکبند نبود و اصلا کار نمیکرد من باز هم با هزینه خودم برگشت زدم و خواستم پولو برگشت بزنند که 50 تومن اضافه ریختند من خودم تماس گرفتم و گفتم پول رو اضافه ریختید و شماره حساب دادن و به حسابشون برگشت زدم و دیگه از دیجی کالا خرید نکردم تجربه های ناگوار دیگه هم داشتم که مربوط به دیجی کالا نمیشه و مربوط به فروشگاهی به نام لیون کامپیوتر هست که اونم مربوط به چندین سال پیش هست رم کامپیوتری که برام فرستاده شد نام برند روی جعبه با خود رم فرق میکرد که دیگه از این تابلوتر نمیشه ولی رم کار میکرد و ارزش نداشت خودمو خسته کنم موس لاجیتکی که هم که برام فرستادند گاراتنیش تمام شده بود که از خیر برگردوندن اون هم گذشتم کلی هم توی نت از این فروشگاه تعریف شده بود که بهترین از این پیدا نمیشه کلا قضیه اینه که اگر شهرستانی باشید و دسترسی نداشته باشید ممکنه چیزی رو بفرستند اگه شما متوجه ایرادش بشی و شاکی بشی احتمالا براتون عوض میکنند اگر هم متوجه نشی یا حوصله پیگیری نداشته باشی که به نفع اونا میشه تجربه خرید از سایت چاره هم داشتم که هیچ وقت چیز خراب یا مورد دار نفرستادند البته قدیما ارسال رایگان بود که حالا نیست فقط قبل خرید باید مطمئن بشی که صد در صد چیزی که میخوای همونه که وقتی رسید از اینکه انتخابت اشتباه بوده پشیمون نشی
    Last edited by hitmax; 01-08-2015 at 09:35.

9. این کاربر از hitmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اوایل ارزون تر میداد، رفته رفته هم قیمت مغازه دار ها شد، الان که همه اجناس اش گرون تر از بیرونه و هیچ توجیه اقتصادی برای خرید از وجود نداره جز کمبود شدید وقت که البته معمولا با دیر فرستادن اون رو هم خراب میکنه!
    چند وقتی هم هست که کالای زیر 100 هزار تومان رو رایگان اسال نمیکنه و باید هزینه ارسال هم بدید.
    یادم اومد یکی از بچه ها تعریف میکرد که دوستش بوتیک زده بود، نزدیکای عید فروشش خیلی رفته بود بالا و این حسابی مست فروشش شده بود و جنساش هم بالاتر از قیمت واقعی اش داشته میفروخته چون میدیده بهرحال دارن ازش میخرن، یه آقایی میاد کمی سر قیمت باهاش چونه میزنه اینم که سیر شده بوده شروع میکنه داد و بیداد که همینی که هست نمیدم و مشتری رو میندازه بیرون!!
    همین آقا چند وقت قبلش بس که مشتری نداشت التماس مردم میکرد بیان داخل یه چیزی بگیرن همه جوره هم بهش تخفف میداد!
    ما پولمون از یه حدی بیشتر که بشه، نعوذبالله خدا هم بنده نیستیم!

11. 7 کاربر از Mo5tafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

اوایل ارزون تر میداد، رفته رفته هم قیمت مغازه دار ها شد، الان که همه اجناس اش گرون تر از بیرونه و هیچ توجیه اقتصادی برای خرید از وجود نداره جز کمبود شدید وقت که البته معمولا با دیر فرستادن اون رو هم خراب میکنه!
    چند وقتی هم هست که کالای زیر 100 هزار تومان رو رایگان اسال نمیکنه و باید هزینه ارسال هم بدید.
    یادم اومد یکی از بچه ها تعریف میکرد که دوستش بوتیک زده بود، نزدیکای عید فروشش خیلی رفته بود بالا و این حسابی مست فروشش شده بود و جنساش هم بالاتر از قیمت واقعی اش داشته میفروخته چون میدیده بهرحال دارن ازش میخرن، یه آقایی میاد کمی سر قیمت باهاش چونه میزنه اینم که سیر شده بوده شروع میکنه داد و بیداد که همینی که هست نمیدم و مشتری رو میندازه بیرون!!
    همین آقا چند وقت قبلش بس که مشتری نداشت التماس مردم میکرد بیان داخل یه چیزی بگیرن همه جوره هم بهش تخفف میداد!
    ما پولمون از یه حدی بیشتر که بشه، نعوذبالله خدا هم بنده نیستیم!
    الان کلا بازار خرابه اکثر مغازه دارا مگس میپرونن و clash بازی میکنن[emoji6]

13. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

به نظر میاد تمامی اجناسی که دیجیکالا میفروشه رو تو انبار خودشون باز کردن قبلا و یا این باز کردن برای بررسی سالم بودن وسیلس یا شیطنت و کف رفتن گدجت های داخلش . که به نظر مورد اول درست تر میاد
    من که چنین موردی ندیدم.
    البته مزیتی که ما داریم این است که چون پرداختمان در محل است، حتما جنس را قبل از دادن پول، خوب بازرسی میکنیم که یک وقت بسته اش باز نباشد و حداقل جعبه اش اثر ضرب دیدگی و ... نداشته باشد.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

الان کلا بازار خرابه اکثر مغازه دارا مگس میپرونن و clash بازی میکنن[emoji6]
    خب همه منتظرند تا قیمتها کاهش پیدا کند که امیدوارم همینطور شود.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با سلام و احترام ، من مودم

TP LINK M5350

را حدود یک هفته پیش از سایت دیجی کالا خریدم با قیمت 214 هزار تومان در حالی که همون موقع تو سایت بامیلو قیمتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود. من به اونا اعتماد کرده بودم چون کنار محصولاتشون این علامت رو زدند: "تضمین بهترین قیمت" و بنده با خیال راحت و سریع خرید کردم. من بعد از حدود یک هفته مدارک مربوطه و لینک این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو برای ایمیل مربوط به تضمین بهترین قیمت دیجی کالا فرستادم.اما اونها فقط گفتند: "با توجه به شرایط طرح تضمین قیمت از زمان خرید 48 ساعت مهلت برای ارسال مدارک وجود دارد . با توجه به تاریخ خرید شما درخواست بررسی برای سفارش شما قابل پیگیری نمی باشد ." خیلی جالب است که بدانید این مودم همین الان هم(94/5/13 ساعت 18:45) به همان قیمت 214 هزار تومان در دیجی کالا موجوده و به فروش میره و ایمیل من هیچ تاثیری در قیمت این محصول در دیجی کالا نگذاشته است. اگر فقط می خواستند صداقتشان را ثابت کنند الآن نباید این محصول را بفروشند، یا حداقل آرم بهترین قیمت را برمیداشتند... . نظرات مخالف در دیجیکالا جایی ندارد...هر کاری کردم نتونستم توسایتش همینا رو بنویسم...
    Last edited by loosari2; 04-08-2015 at 20:34.

17. این کاربر از loosari2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •