تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 43 اولاول ... 3137383940414243 آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 430

نام تاپيک: Dark Souls

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

این 4 تا باس هم هنوز نرسیدم ولی فک نکنم خیلی سخت باشن یعنی خود باس رو بالاخره بعد چند بار میشه کشت
    ولی یه مشکل اصلی اینه که راه رسیدن به اونا سخته یعنی یه جاهایی هستن که پر از پرتگاه و پر از چیزای عجیب غریبه!
    واقعا فک کنم سازندگان بازی از افتادن گیمر توی دره لذت می برن
    بعضی جاها اولش که میری هر چه قدر هم حرفه ای باشی بالاخره چند بار توی دره می افتی مثل همین Crystal Cave که مسیرش غیبه!
    این The Duke's Archives رو کلا رد کردم و خوبه bonfire آخر اونو پیدا کردم که احتمالا قبل باسه ولی این Crystal Cave رو فعلا بی خیال شدم چون راهش سخته
    آخ آخ ... این غار کریستالی ...
    فقط چند روز من داشتم میگشتم دنبال راه ، واقعا دیگه ته خلاقیت بود این قسمت بازی.
    برای پیدا کردن راه به قطره هایی که از بالا به پایین دارن میفتن نگاه کن، اگه جلوی پات به زمین خوردن یعنی اونجا راه هست .
    سنگ آپگرید blue slab هم همینجاست .
    امیدوارم هنوز نیتو رو نرفته باشی...
    اگه نرفتی قبل از غول یه جایی یه راه باریک کنار صخره هاست که از اونجا اگه پایینو نگاه کنی Ash lake رو می بینی.
    اونجا رو به صورت Human برو، یه نفر احضار میشه که یه گرز سنگین داره. برگرد برو جایی باهاش مبارزه کن که مطمئن باشی طرف پرت نمیشه پایین.
    وقتی کشتیش اگه پایین دره پرت نشده باشه میتونی گرزش رو برداری.

در مورد Great axe هم به صورت Fire اونو آپگرید کن تا +10 ، اگه این کارو بکنی دمیجش در مجموع به بالای 800 میرسه.
    البته این تبر توی Demons ruin نمیتونه کمکت کنه چون اکثر موجوداتش در برابر آتش مقاومن. ولی بقیه رو با یکی دو ضربه میکشه

یه نکته هم در مورد مبارزه با نیتو :
    black knight halberd
    Last edited by Alireza.M67; 20-01-2015 at 21:33.

2. 4 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aminkhoob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    I.R.IRAN

پيش فرض

سلام

این 4 تا باس هم هنوز نرسیدم ولی فک نکنم خیلی سخت باشن یعنی خود باس رو بالاخره بعد چند بار میشه کشت
    ولی یه مشکل اصلی اینه که راه رسیدن به اونا سخته یعنی یه جاهایی هستن که پر از پرتگاه و پر از چیزای عجیب غریبه!
    واقعا فک کنم سازندگان بازی از افتادن گیمر توی دره لذت می برن
    بعضی جاها اولش که میری هر چه قدر هم حرفه ای باشی بالاخره چند بار توی دره می افتی مثل همین Crystal Cave که مسیرش غیبه!
    این The Duke's Archives رو کلا رد کردم و خوبه bonfire آخر اونو پیدا کردم که احتمالا قبل باسه ولی این Crystal Cave رو فعلا بی خیال شدم چون راهش سخته

در مورد Crystal Cave ، اگه از آیتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (که وقتی میندازی رو زمین یک نوری از خودش میده و شبیه تخم مرغ هست )استفاده کنی خیلی راحت میشه راه های نامریی رو تشخیص داد. چون ارزون هم هست هر چقد میتونی با خودت ببر
    هر یک قدم یکی میندازی و میری جلو ، اینطوری جاهایی که راه دور میزنه معلوم میشه . من که اینجا مشکلی زیادی نداشتم و همه راهای مخفی رو در اوردم . بعد که برمی گردی می بینی اون راهی که اومدی مثل چراغونی شب عید شده!
    کلا هم چهار تا راه نامریی هست

این بازی یک جوریه که خیلی چیز برای یادگرفتن داره و نکته ها و ترفندهای مخفی که هرچی بیشتر بدونی بهتر میتونی از بازی استفاده کنی.

یک جایی هم هست که یک Golem طلایی داره و روی یک کریستال هستی ، اونجا باید مواظب باشی که در لبه ای که شیب کریتال بیشتره نری چون لیز میخوری و میافتی

اون قسمت قبل از باس هم با اون Man_Eater Shell ها بهترین جا برای فارمینگ Twinkling Titanite هست که قابلیت سفر به اونجا هم بعد از کشتن باس هست .
    من بعد از پیدا کردن اینجا دیگه نیازم به این آیتم برطرف شد و انقد بدست اوردم که هرچی آیتم Unique میخاستم ماکس کردم. چون فقط ده تا لازم هست برای هر آیتم تا ماکس بشه
    الانم 99 تا ازش توی Bottomless Box گذاشتم!

کارکترم رو یه جوری ساختم که فقط سمت پایرومنسی می تونم برم
    کلی جادو دارم که اصلا استفاده نمی کنم
    هر کسی فک کنم یه نوع جادو انتخاب می کنه و نمیشه همه رو همزمان استفاده کنی و اون جور قاطی پاتی میشه
    احساس می کنم هم به جادوهای دیگه نیاز ندارم هم حیفه مثلا برای هر کدوم از Faith و Intelligence بیام 5 تا لول رو خرج کنم!
    یعنی خلاصه اگه می خواستم باید از اول اینا رو زیاد می کردم و الان دیگه نمیشه و جور درنمیاد

درسته که هر کی بیلد کاراکترش رو به یک سمتی میبره ولی اگه دیگه کاملا یک بعدی پیش بری دیگه واقعا بازی مسخره میشه ! یعنی از کلی جادو و آیتم و امکانات بازی بی بهره میشی . از نظر من که این روش حداقل برای این بازی اصلا مناسب نیست.

من که از همون اول بازی در حالی که توی سبک جنگجو بودم ولی همه چیز ها رو در حد نرمال بالا میاوردم و واقعا هم خوب شد. از اول بالا بیاری با الان هم فرقی نداره که . آخه مگه چی رو میخای آپگرید کنی که انقد مهمه . تقریبا همه چیزای دیگه رو به حد نسبتا خوبی باید رسونده باشی و بیشتر از اونم دیگه اضافه شدنشون تاثیر زیادی نداره.

نه اینا رو هنوز پیدا نکردم
    فک نکنم دیگه پیدا بشن

خجالت نکش اگه نابودشون کردی بگو!
    فکر کنم هرچی سلاح خوب بوده از دست دادی، جادو ها هم که هیچی ، داستان ها هم که شاید زیاد اهمیت ندی ،به نظرم از سطح کمی از بازی داری استفاده میکنی

ولی اون Large Club رو که هر وقت بخای میتونی بدست بیاری . چون از اون غولای توی bighttown که همین گرز رو دارن میافته . و اونا هم دوباره زنده میشن . واقعا ارزش داره که با Item Discovery بالا بری و چند سری بکشیشون تا بدست بیاریش . فکر نکنم خیلی هم طول بکشه . همون ورودی Blighttown چند تا از این غول ها هست . از اون طرف دیگه که به Valley Of Drakes میرسه هم خوبه که بعد از یک در میری به سمت یک آسانسور که میبرت بالا جای bonfire توی Firelink Shrine توی اون غار ورودی فک کنم دو تا هست

شاید بهترین سلاح من همین Larg Club باشه
    تا +15 آپگریدش کن

Black Knight Halberd هم که از اون بلک نایت توی Darkroot Basin بدست میاد که 20 در صد شانس گرفتن داره ولی من هر دوبار بدست اوردم

greataxe هم به صورت fire کلا از 672 دمیجش بیشتر نمیشه ولی در حالت chaos چون بونوس humanity داره به 728 میرسه ( با 10 تا humanity)

Grant هم با وزن 24 و نیاز به استرنج 50 و faith 30 چیز خوبی به نظر نمیاد و باید stat ها نسبتا بالا باشه تا دمیج خوبی داشته باشه .
    Demon's Greataxe به نظر خیلی بهتر میاد با وزن 22 و استرنج مورد نیاز 46 و البته بونوس استرنج که A هست و با آپگرید به S میرسه و دمیج خوبی داره

همین Great Axe رو اگه تا آخر آپگرید کنم خیلی خوب میشه
    این آپگرید Chaos رو هم باید پیدا کنم
    می دونم باید طرف همون Demon Ruins باشه ولی حس اون جا نیست
    کلا از دشمنان آتشی زیاد خوشم نمیاد

هی من میگم اونطرفا نیست باز بگو Demon Ruins !
    یک جای تاریک ته یک چاله توی یک اتاق ، تنهای تنها .....
    شاید الان که پست رو میدم پیدا کرده باشی

وقتی میگم یک بعدی کار کردن یعنی همین !
    بایدم از دشمنای آتیشی خوشت نیاد!
    Last edited by aminkhoob; 22-01-2015 at 12:42.

4. 2 کاربر از aminkhoob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز نشستم یکمی بازیو رفتم و یه روز دارک سولزی خیلی عالی داشتم
    سه تا از این باس ها رو پوزشون رو به خاک زدم
    قبل شروع فک نمی کردم همین امروز سه تاشون رو بزنم ولی Nito رو که کشتم دیگه گفتم بقیه رو هم برم
    Nito رو بار اول رفتم اصلا نمی دونستم اون جا بهش می رسم به خاطر همین آمادگی نداشنم و بیشتر هم این کسانی که باهاش بودن اذیت کردن. دفعه بعدی رفتم راحت کشتمش و فک کنم زیاد ضربه ای هم نخوردم! اون Black Knight Halberd هم که گفتین اینجا خیلی به کار اومد و چون سریع تا آخر آپگریدش هم کردم خیلی قدرتمند بودش
    این Tomb of Giants اونجوری که همه می گفتن سخته برام اون چنان سخت نبود یعنی bonfire دوم رو پیدا می کردی دیگه تموم بود و مسیر سختی نداشت و در عوض به نظرم جای بسیار خوبی برای روح جمع کردن بودش! از bonfire دوم میشد راحت در عرض دو دقیقه یه بار 7000 تا روح بدست اورد!
    اصلا هم توی این مکان از دره به پایین نیافتادم و کلا اونجوری که این مکان رو تصور می کردم نبود

بعدش گفتم برم سمت Four Kings که مسیرشو هم زیاد نرفته بودم و خیلی نمی دونستم چه جوریاست
    فک می کردم مسیر سختی داشته باشه ولی خیلی سخت نبود و بعد یکی دو بار میشد پیداش کرد
    اونو هم فقط یه بار مردم چون Flask زیاد نداشتم ولی بار دوم کشتمش
    اون جوری که علیرضا می گفت سخترین باس از بین این 4 تاست من ترسیدم گفتم چیه
    فقط یکمی Flask رو تا اون جا یه جوری نگه داری دیگه تمومه

بعد از اون هم گفتم برم سمت Seath که البته یه بار قبلنا باهاش رو به رو شده بودم و نمی دونستم قابلیت نفرین هم داره!
    این دفعه رفتم دیگه واقعا راحت بود و فک کنم یه ضربه هم ازش نخوردم!
    یکی از راحترین باس های بازی بودش و قلق خاصی داشت
    کلا تا اینجا به نظرم همون باس Anor Londo سخترین باس بوده
    البته این Artorias هم که توی DLC هست یکمی سخته و ضرباتش خیلی قدرتمنده و هنوز نرفتم بکشمش

آخ آخ ... این غار کریستالی ...
    فقط چند روز من داشتم میگشتم دنبال راه ، واقعا دیگه ته خلاقیت بود این قسمت بازی.
    برای پیدا کردن راه به قطره هایی که از بالا به پایین دارن میفتن نگاه کن، اگه جلوی پات به زمین خوردن یعنی اونجا راه هست .
    سنگ آپگرید blue slab هم همینجاست .
    امیدوارم هنوز نیتو رو نرفته باشی...
    اگه نرفتی قبل از غول یه جایی یه راه باریک کنار صخره هاست که از اونجا اگه پایینو نگاه کنی Ash lake رو می بینی.
    اونجا رو به صورت Human برو، یه نفر احضار میشه که یه گرز سنگین داره. برگرد برو جایی باهاش مبارزه کن که مطمئن باشی طرف پرت نمیشه پایین.
    وقتی کشتیش اگه پایین دره پرت نشده باشه میتونی گرزش رو برداری.

در مورد Great axe هم به صورت Fire اونو آپگرید کن تا +10 ، اگه این کارو بکنی دمیجش در مجموع به بالای 800 میرسه.
    البته این تبر توی Demons ruin نمیتونه کمکت کنه چون اکثر موجوداتش در برابر آتش مقاومن. ولی بقیه رو با یکی دو ضربه میکشه

یه نکته هم در مورد مبارزه با نیتو :
    black knight halberd
    اونو کشتم ولی گرزش زیاد به درد نمی خوره
    یعنی فک کنم 50 تا Strenght می خواست!
    جالبه دو بار اون جا اومدم هر دو دفعه ظاهر شد و کلی روح ازش بدست اوردم

در مورد غار کریستالی هم خیلی جالب بود
    مسیرشو پیدا کردم البته از این Prism Stones هم بعضی جاهاش استفاده کردم برای محکم کاری
    کلا بازی یه جوریه یه مسیر اولش سخته ولی راهو پیدا کنی دیگه راحته

در مورد Crystal Cave ، اگه از آیتم Prism Stones (که وقتی میندازی رو زمین یک نوری از خودش میده و شبیه تخم مرغ هست )استفاده کنی خیلی راحت میشه راه های نامریی رو تشخیص داد. چون ارزون هم هست هر چقد میتونی با خودت ببر
    هر یک قدم یکی میندازی و میری جلو ، اینطوری جاهایی که راه دور میزنه معلوم میشه . من که اینجا مشکلی زیادی نداشتم و همه راهای مخفی رو در اوردم . بعد که برمی گردی می بینی اون راهی که اومدی مثل چراغونی شب عید شده!
    کلا هم چهار تا راه نامریی هست

این بازی یک جوریه که خیلی چیز برای یادگرفتن داره و نکته ها و ترفندهای مخفی که هرچی بیشتر بدونی بهتر میتونی از بازی استفاده کنی.

یک جایی هم هست که یک Golem طلایی داره و روی یک کریستال هستی ، اونجا باید مواظب باشی که در لبه ای که شیب کریتال بیشتره نری چون لیز میخوری و میافتی

اون قسمت قبل از باس هم با اون Man_Eater Shell ها بهترین جا برای فارمینگ Twinkling Titanite هست که قابلیت سفر به اونجا هم بعد از کشتن باس هست .
    من بعد از پیدا کردن اینجا دیگه نیازم به این آیتم برطرف شد و انقد بدست اوردم که هرچی آیتم Unique میخاستم ماکس کردم. چون فقط ده تا لازم هست برای هر آیتم تا ماکس بشه
    الانم 99 تا ازش توی Bottomless Box گذاشتم!
    آره اتفاقا خودمم اینو کشف کردم
    مسیر رو از قطره ها میشد فهمید ولی بعضی جاها از این سنگ استفاده می کردم که جالبه بعضی جاها می افتاد پایین و کمکم می کرد که اون جا نرم

در مورد Twinkling Titanite هم پس عالیه!
    دیگه باید برم فقط از این جمع کنم
    برای زره ها خیلی به کار میاد
    قیمتش فک کنم 8000 تا روحه و سخت میشه خریدش

خجالت نکش اگه نابودشون کردی بگو!
    فکر کنم هرچی سلاح خوب بوده از دست دادی، جادو ها هم که هیچی ، داستان ها هم که شاید زیاد اهمیت ندی ،به نظرم از سطح کمی از بازی داری استفاده میکنی

ولی اون Large Club رو که هر وقت بخای میتونی بدست بیاری . چون از اون غولای توی bighttown که همین گرز رو دارن میافته . و اونا هم دوباره زنده میشن . واقعا ارزش داره که با Item Discovery بالا بری و چند سری بکشیشون تا بدست بیاریش . فکر نکنم خیلی هم طول بکشه . همون ورودی Blighttown چند تا از این غول ها هست . از اون طرف دیگه که به Valley Of Drakes میرسه هم خوبه که بعد از یک در میری به سمت یک آسانسور که میبرت بالا جای bonfire توی Firelink Shrine توی اون غار ورودی فک کنم دو تا هست

شاید بهترین سلاح من همین Larg Club باشه
    تا +15 آپگریدش کن

Black Knight Halberd هم که از اون بلک نایت توی Darkroot Basin بدست میاد که 20 در صد شانس گرفتن داره ولی من هر دوبار بدست اوردم

greataxe هم به صورت fire کلا از 672 دمیجش بیشتر نمیشه ولی در حالت chaos چون بونوس humanity داره به 728 میرسه ( با 10 تا humanity)

Grant هم با وزن 24 و نیاز به استرنج 50 و faith 30 چیز خوبی به نظر نمیاد و باید stat ها نسبتا بالا باشه تا دمیج خوبی داشته باشه .
    Demon's Greataxe به نظر خیلی بهتر میاد با وزن 22 و استرنج مورد نیاز 46 و البته بونوس استرنج که A هست و با آپگرید به S میرسه و دمیج خوبی داره[
    کل بازیو ما رو بردی زیر سوال!
    سلاح زیاد دارم این Larg Club فک کنم قبلا به Divine تبدیلش کرده باشم دقیق یادم نمیاد
    ولی کلا اون قدر سلاح دارم دیگه بهش نیاز ندارم یعنی همین الان راحت 3-4 سلاح خیلی قوی دارم که کلا نیازمو برطرف می کنن
    این Black Knight Halberd رو اوایل بازی نتونستم بدستش بیارم ولی توی Tomb of Giants وجود داشت که با آپگریدش واقعا سلاح خوبی شده

هی من میگم اونطرفا نیست باز بگو Demon Ruins !
    یک جای تاریک ته یک چاله توی یک اتاق ، تنهای تنها .....
    شاید الان که پست رو میدم پیدا کرده باشی

وقتی میگم یک بعدی کار کردن یعنی همین !
    بایدم از دشمنای آتیشی خوشت نیاد!
    آره اینو هم جالبه همین دیشب پیداش کردم
    جای جالبی بودش اگه می خواستم سریع برم اون جا دخلم اومده بود چون خیلی آدم اون جا بودن که فقط تکی هم میشد اونا رو کشت
    برای این Chaos چیزایی که نیاز داره رو زیاد ندارم بعد یه مشکلش هم اینه که این Vamos خیلی بد جائیه و حوصله می خواد دوباره اون جا بره
    فک کنم باید توی همین راه رسیدن به Bed Of Chaos از همین Red Titanite Chunks پیدا کردم و بعد از کشتن این باس تازه این آپگریدش رو می تونم روش کار کنم که دیگه میشه آخرای بازی
    دشمنای آتشی هم نباید خیلی سخت باشن
    جدیدا زیاد هم از پایرومنسی استفاده نمی کنم ولی بعضی جاها واقعا لذت وصف نشدنی داره که به یه ضربه 2000 روح بدست میاد!

راستی الان فقط یه سوال برام پیش اومده
    ارزش داره که 30 تا Humanity بدم برای اینجا؟
    می خوام این Solaire of Astora رو حتما داشته باشم و حاضرم به خاطرش اینقدر هزینه کنه ولی یه وقت الکی هزینه نشه و طرف هم آخرش یاغی بشه
    Humanity زیاد دارم ولی حیفه این مقدار الکی از دست بره
    آخرین بار که این Solaire of Astora رو باهاش رو به رو شدم Anor Londo بود که باهاش صحبت کردم بعدش هم توی باس اون جا ظاهرش کردم که مردش که البته فک کنم در هر صورت می میره
    توی ویکی بازی رو خوندم تا اینجا به نظر می رسه مشکلی نیست ولی می خوام بعدش مطمئن بشم تا اونو برای آخر بازی نگه دارم
    کلا از اینجا به بعد به جز اون راه مخفی که باید براش Humanity بدم نکته خاصی در مورد این Solaire of Astora هست؟

6. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aminkhoob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    I.R.IRAN

پيش فرض

سلام

ببخشید ، انتقاد تندی کردم
    از پست هات یه جور دیگه برداشت کرده بودم . ایول خوب بازی میکنی!

Nito رو بار اول رفتم اصلا نمی دونستم اون جا بهش می رسم به خاطر همین آمادگی نداشنم و بیشتر هم این کسانی که باهاش بودن اذیت کردن. دفعه بعدی رفتم راحت کشتمش و فک کنم زیاد ضربه ای هم نخوردم! اون Black Knight Halberd هم که گفتین اینجا خیلی به کار اومد و چون سریع تا آخر آپگریدش هم کردم خیلی قدرتمند بودش
    این Tomb of Giants اونجوری که همه می گفتن سخته برام اون چنان سخت نبود یعنی bonfire دوم رو پیدا می کردی دیگه تموم بود و مسیر سختی نداشت و در عوض به نظرم جای بسیار خوبی برای روح جمع کردن بودش! از bonfire دوم میشد راحت در عرض دو دقیقه یه بار 7000 تا روح بدست اورد!
    اصلا هم توی این مکان از دره به پایین نیافتادم و کلا اونجوری که این مکان رو تصور می کردم نبود

یادم نبود توی Tomb Of Giants هم یک بلک نایت هست و Halberd داره! چیز باحالیه ولی برای اواسط بازی خیلی مناسبه
    آره خیلی جای خوبی برای فارمینگ روح هست .
    من از bonfire اول که قابل سفر کردن هست شروع میکردم و هر چی غول و سگ اسکلتی بود میزدم تا آخر و بعد با Homeward برمیگشتم. خوبیش سریع بودنشه و همچنین روحشم که زیاده . من که از اون انگشتر نقره ای برای روح بیشتر هم استفاده میکردم و همچنین اگه از Symbol Of Avarice استفاده کنی اثرش با هم جمع میشه
    همون جعبه تقلبی که سر mimic هست . این رو هم میزاشتم سرم بعد فکر کنم over kill هم میشدن دشمنا چون از ضربه پرشی با دو دست استفاده می کردم . کلا میشه 172.8 درصد از روح !

با Large Club میرفتم و در فاصله ای که دشمنا تشخیصت نمیدن وایمیستادم بعد ضربه پرشی دو دست ! یکی از سگا رو که با افتادن از بالای یک جایی نقش زمین میکردم!
    در کل با این روش میشه گفت تو سه سوت میری تا آخر

بعدش گفتم برم سمت Four Kings که مسیرشو هم زیاد نرفته بودم و خیلی نمی دونستم چه جوریاست
    فک می کردم مسیر سختی داشته باشه ولی خیلی سخت نبود و بعد یکی دو بار میشد پیداش کرد
    اونو هم فقط یه بار مردم چون Flask زیاد نداشتم ولی بار دوم کشتمش
    اون جوری که علیرضا می گفت سخترین باس از بین این 4 تاست من ترسیدم گفتم چیه
    فقط یکمی Flask رو تا اون جا یه جوری نگه داری دیگه تمومه

بعد از اون هم گفتم برم سمت Seath که البته یه بار قبلنا باهاش رو به رو شده بودم و نمی دونستم قابلیت نفرین هم داره!
    این دفعه رفتم دیگه واقعا راحت بود و فک کنم یه ضربه هم ازش نخوردم!
    یکی از راحترین باس های بازی بودش و قلق خاصی داشت
    کلا تا اینجا به نظرم همون باس Anor Londo سخترین باس بوده
    البته این Artorias هم که توی DLC هست یکمی سخته و ضرباتش خیلی قدرتمنده و هنوز نرفتم بکشمش

در مورد اون قسمت قبل four kings که اون اسکلتا رو داره ( Darkwraith ) فک کنم بهترین جا برای فارمینگ titanite chunk هست ، تازه احتمال titanite slab هم داره ! که من یه بار گرفتم!
    این جا هم تقریبا نیاز chunk رو برطرف کرد ولی به خرابی اون مورد twinkling titanite نیست!

چی جوریه ! من که برام Ornstein and Smough آسون تر بود! شاید تفاوت در بیلدمون هست . تازه من اول smough رو کشتم
    یه چیز جالب این که اگه اشتباه نکنم وقتی اول smough رو بکشی ornstein فکر کنم میاد دستشو میزاره رو جسدش یه فاتحه ای براش میخونه بعد بزرگ میشه ولی اگه اول ornstein رو بکشی این smough نامرد با اون چکش عجیب غریبش میکوبه رو جسد اون بیچاره!

در کل الان که فکر میکنم همه باس ها آسونن ! شاید چون اول با حکایت این بازی آشنا نبودیم میگفتیم سخته
    فقط این دو تا اژدها یکمی اذیت میکنن!

کل بازیو ما رو بردی زیر سوال!
    سلاح زیاد دارم این Larg Club فک کنم قبلا به Divine تبدیلش کرده باشم دقیق یادم نمیاد
    ولی کلا اون قدر سلاح دارم دیگه بهش نیاز ندارم یعنی همین الان راحت 3-4 سلاح خیلی قوی دارم که کلا نیازمو برطرف می کنن
    این Black Knight Halberd رو اوایل بازی نتونستم بدستش بیارم ولی توی Tomb of Giants وجود داشت که با آپگریدش واقعا سلاح خوبی شده

پیشنهاد میکنم این large club رو آپگریدش کنی و یه امتحانی بکنی . چون بونوس استرنج خوبی داره ( A ) بهتره در حالت نرمال آپگرید بشه . من که انقد خوشم اومد حتی یک slab خرجش کردم و +15 کردمش . برای من 624 دمیج داره که واقعا برای وزن 11 عالیه و با اون سرعت و حرکت خارق العادش و خاصیت سمی 180
    جالبه دمیج خودش 300 هست ولی دمیج بونوس از خودش بیشتر شده ، شده 324
    با آپگرید Divine بهتره نکنی چون بونوس استرنج کم میشه و بونوس faith زیاد میشه و همچنین دمیج مجیک اضافه میشه و با faith بالا فقط دمیجش خوب میشه
    برش گردون به معمولی و با نرمال +15 کن

تو هم بازی مارو بردی زیر سوال! من میگم بهترین سلاحمه میگی بهش نیاز ندارم!

black knight halberd دمیجش نسبتا کمه که به عنوان سلاح قوی باشه . برای من میشه 513 . شاید مزیتش سرعت و برد باشه ، بیشتر برای اواسط بازی خوبه به نظرم

از چه سلاح هایی استفاده میکنی؟

آره اینو هم جالبه همین دیشب پیداش کردم
    جای جالبی بودش اگه می خواستم سریع برم اون جا دخلم اومده بود چون خیلی آدم اون جا بودن که فقط تکی هم میشد اونا رو کشت
    برای این Chaos چیزایی که نیاز داره رو زیاد ندارم بعد یه مشکلش هم اینه که این Vamos خیلی بد جائیه و حوصله می خواد دوباره اون جا بره
    فک کنم باید توی همین راه رسیدن به Bed Of Chaos از همین Red Titanite Chunks پیدا کردم و بعد از کشتن این باس تازه این آپگریدش رو می تونم روش کار کنم که دیگه میشه آخرای بازی
    دشمنای آتشی هم نباید خیلی سخت باشن

من برای رفنتن پیش Vamos از bonfire توی Tomb of the giants استفاده میکردم که قابل سفر کردنه. یکم بر میگردی از نردبونه میای بالا بعد از یه قسمت میپری پایین میری تو همون محوطه که اسکلتای چرخ سوار داره!

مواظب اون دشمنای راه bed of chaose هم باش ، چون علاقه خاصی به خوردن آدما دارن! و همچنین یه اسیدی میپاشن که هر چی دستت باشه فاتحه ش خونده میشه! همینا آیتم red titanite chunk میدن و همچنین احتمال کمی برای slab قرمز

راستی الان فقط یه سوال برام پیش اومده
    ارزش داره که 30 تا Humanity بدم برای اینجا؟
    می خوام این Solaire of Astora رو حتما داشته باشم و حاضرم به خاطرش اینقدر هزینه کنه ولی یه وقت الکی هزینه نشه و طرف هم آخرش یاغی بشه
    Humanity زیاد دارم ولی حیفه این مقدار الکی از دست بره
    آخرین بار که این Solaire of Astora رو باهاش رو به رو شدم Anor Londo بود که باهاش صحبت کردم بعدش هم توی باس اون جا ظاهرش کردم که مردش که البته فک کنم در هر صورت می میره
    توی ویکی بازی رو خوندم تا اینجا به نظر می رسه مشکلی نیست ولی می خوام بعدش مطمئن بشم تا اونو برای آخر بازی نگه دارم
    کلا از اینجا به بعد به جز اون راه مخفی که باید براش Humanity بدم نکته خاصی در مورد این Solaire of Astora هست؟

بله شرط دوستی و رفاقت چند ساله حکم میکنه که نجاتش بدی!
    این یاغی رو خوب اومدی!

توی باس Anor Londo در هر صورت که نمی میره! من که نزاشتم بمیره حداقل
    ولی فکر نکنم مردنش مهم باشه
    یه قسمت دیگه هم بوده که اختیاریه و جای Sunlight Altar باهاش ملاقات میکنی

برای نجاتش چند تا نکته باید دقت کنی

بعد از کشتن باس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که آخر قسمت demon ruins هست میری به سمت lost izalith که قبل اونجا یک bonfire هست و Solaire of Astora اونجا نشسته . در این جا البته نیازی به حرف زدن باهاش نیست و اگه حرفم بزنی فک نکنم بد باشه
    با کشتن این باس یک انگشتر بدست میاری که باهاش میشه توی مواد مذاب راه رفت .

نکته مهم اینجا اینه که نباید وارد Lost Izalith بشی ، که با استفاده از این انگشتر میشه از مواد مذاب رد شد و وارد lost izalith شد

بعد از ملاقات باهاش باید یک سره و بدون اینکه بازی لود بشه بری سمت همون راهی که با 30 تا humanity باز کردی و اونجا 9 تا موجود کوچک به نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست . یکی از اونا چشماش قرمزه که باید اونو بکشی . برای احتیاط همه رو بکش . از این 9 تا فقط همون یکی دیگه بعد کشتنش زنده نمیشه و یه آیتم خوبی هم میده و اون آیتم هم بردار شاید اگه بمونه باز کارت بی فایده بشه

نکته مهم اینجا هم اینه که بازی نباید لود بشه، یعنی وقتی با solaire در کنار bonfire ملاقات کردی نباید از بازی بیای بیرون و همچنین نباید از سفر برای رفتن به محل chaos bug ها استفاده کنی
    اشتباه من هم همین بود که به جای پیاده رفتن از سفر استفاده کردم و وقتی رسیدم که کار از کار گذشته بود ....

بعد از کشتن اون موجود ، احتمالا اگه برگردی solaire همون جا نشسته باشه چون بازی لود نشده و بازم نباید وارد lost izalith بشی چون شامل مورد اول میشی و اگه نبود و یا بازی لود شد و رفت . دیگه به راحت ادامه بده

اصلا شاید بهتر باشه قبل از باس آخر Demon Ruins ، همون موقع که راه میانبر باز شد اون موجود رو بکشی

دو حالت برای یاغی شدنش وجود داره!
    در حالت اول اگه وارد lost izalith بشی در جلوی در ورود به باس بهت حمله میکنه

در حالت بعد هم اگه بازی لود بشه همون جای chaos bugs حمله میکنه

اون 30 تا humanity که میدی یه ارزش دیگه ای هم داره و اون اینکه به درجه 2 در گروه chaos servant میرسی و یه جادوی پایرومنسی قوی بدست میاری و این یکی دیگه واقعا جهنم به پا میکنه!
    و فقط با عضو شدن در گروه یعنی درجه 0 هم یک جادوی خوب دیگه داره

مواظب اون چاقه هم باش که یک جایی با هم به چند تا موجود حمله میکنین و نباید خونش از 50 درصد کم تر بشه تا slab بگیری.

راستی انتقام آناستازیای زبون بسته رو از کریم گرفتی؟
    چه جمله ی پر اصطلاحی گفتم!

چند تا Fire keeper Soul بدست اوردی؟
    Last edited by aminkhoob; 23-01-2015 at 09:45.

8. 3 کاربر از aminkhoob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

من الآن بعد از مدت ها یه سری به ویکی بازی زدم.
    خیییییییییییییییییلی تغییر کرده نسبت به اون ورژنی که ما بازی می کردیم.
    اطلاعات این دوستمون aminkhoob از من آپدیت تره
    توی ورژنی که من بازی کردم Stat های Greataxe و Grant و خیلی سلاح های دیگه فرق می کرد.

10. 3 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آقا خداییش توضیحات شمارو میخونم مخم سوت میکشه، چقدر این بازی نکته داره :|
    دارم پشیمون میشم از پیشروی...یا به قول وحید باید کنترلر رو بشه به بازی بشناسونم و بازی کمی راحت تر بشه

یه سوالی، این چیزایی که نوشتید راجع اینکه نباید از بازی بیای بیرون ... نباید لود بشه و.... که تاثیر داره تو روند بازی جزو خود طراحی بازیه یا اینکه جزو باگ های بازیه که اینطوری شده ؟

آخرین بار به طرز مسخره ای یهو افتادم مردم بعد سریع alt+f4 کردم....نزدیک بود برم پاکش کنم...ولی دلم نیومد....

12. 3 کاربر از brain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب این Bed Of Chaos هم کشتم
    باس های مسیر اون دیگه خیلی آسون بودن!
    ولی خود این Bed Of Chaos یکمی اذیت کرد چون آخرش برای اینکه ضربه نهایی رو بزنم همش می افتادم توی دره
    4 تا روح رو هم دادم در رو باز کردم ولی توی اون نرفتم چون دیگه میره آخرای بازی
    فعلا رفتم کارای باقی مونده رو انجام بدم که بیشترش به این DLC مربوط میشه

پیشنهاد میکنم این large club رو آپگریدش کنی و یه امتحانی بکنی . چون بونوس استرنج خوبی داره ( A ) بهتره در حالت نرمال آپگرید بشه . من که انقد خوشم اومد حتی یک slab خرجش کردم و +15 کردمش . برای من 624 دمیج داره که واقعا برای وزن 11 عالیه و با اون سرعت و حرکت خارق العادش و خاصیت سمی 180
    جالبه دمیج خودش 300 هست ولی دمیج بونوس از خودش بیشتر شده ، شده 324
    با آپگرید Divine بهتره نکنی چون بونوس استرنج کم میشه و بونوس faith زیاد میشه و همچنین دمیج مجیک اضافه میشه و با faith بالا فقط دمیجش خوب میشه
    برش گردون به معمولی و با نرمال +15 کن

تو هم بازی مارو بردی زیر سوال! من میگم بهترین سلاحمه میگی بهش نیاز ندارم!

black knight halberd دمیجش نسبتا کمه که به عنوان سلاح قوی باشه . برای من میشه 513 . شاید مزیتش سرعت و برد باشه ، بیشتر برای اواسط بازی خوبه به نظرم

از چه سلاح هایی استفاده میکنی؟
    باشه به این large club هم توجه می کنم
    سلاح هام یکی black knight halberd هست که جدیدا خیلی به کار میاد
    شاید قدرتش کمتر از بعضی سلاح ها باشه ولی چون دشمنا رو از دور می زنه خیلی عالیه یعنی من که اواخر بازیم ازش استفاده می کنم
    Quelaag's Furysword برای جاهایی که می خوام سرعتی کار کنم استفاده می کنم که البته جدیدا کمتر استفاده می کنم
    lifehunt scythe هم خوبه و هم دمیچ خوبی داره و خاصیت سمی خیلی بالا و فقط بدیش اینه که به خودت هم آسیب می زنه
    اون greataxe هم تا یه جای خوبی آپگرید کردم ولی هنوز تا آخر نه و دارم روش کار می کنم

مواظب اون دشمنای راه bed of chaose هم باش ، چون علاقه خاصی به خوردن آدما دارن! و همچنین یه اسیدی میپاشن که هر چی دستت باشه فاتحه ش خونده میشه! همینا آیتم red titanite chunk میدن و همچنین احتمال کمی برای slab قرمز
    آره اینجا هم جای خوبی برای فارم کردنه و شاید دوباره سراغش رفتم
    اون غار کریستالی هم که گفتی خیلی جای خوبی بود و کلی فارم کردم
    این DLC هم یه دشمنایی داشت که خودشون شبیه humanity بودن مشخصه دیگه humanity باید زیاد داشته باشن
    البته از این موش ها depth هم رفتم زیاد بدست اوردم و مسیر اونم کلا خوب بود

دو حالت برای یاغی شدنش وجود داره!
    در حالت اول اگه وارد lost izalith بشی در جلوی در ورود به باس بهت حمله میکنه

در حالت بعد هم اگه بازی لود بشه همون جای chaos bugs حمله میکنه
    خوشبختانه یاغی نشد
    یعنی فک کنم کلا روشش اینه که زودتر از خودش این آیتم رو بدست بیاری
    یعنی من قبل این که ببینمش اون آیتم رو بدست اوردم و بعدش باهاش صحبت کردم و دفعه بعد اومدم نبودش و دیدم همون جای shortcut اومده و بهم حمله نکرد و اینو گفت:

?Was it all a lie? Have I done this all, for nothing
    ?Oh, my dear sun… What now, what should I do
    … My sun, my dear, dear sun

دیگه فک کنم توی باس آخر میشه اوردش نه؟
    توی ویکی دیگه چیزی ننوشته بود

راستی انتقام آناستازیای زبون بسته رو از کریم گرفتی؟
    چه جمله ی پر اصطلاحی گفتم!

چند تا Fire keeper Soul بدست اوردی؟
    کریم کیه؟ کریم بنزما رو میگی؟
    اگه منظورت همون پهلوونه که واقعا خیلی قدرتمند بود همین امروز با سختی کشتمش
    حرکات خاصی نداشت ولی ضرباتش قدرتمند بود و سخت میشد دفاع کرد
    کلا این DLC رو اون زمان خواستن منتشر کنن که بگن بازی می تونه باس های سختری هم داشته باشه!
    باس های این DLC از باس های خود بازی اصلی سخترن!
    بعد این باس دوم به باس سوم هم رسیدم اونم سخت بود ولی یه بار بیشتر نرفتم
    دیگه نمی دونم باس چهارم که احتمالا اون اژدهاست چه جوری می خواد باشه!

Fire keeper Soul هم فک کنم 3 تا بدست اوردم
    یه دونه هم باید برم توی Anor Londo بدست بیارم و تازه فهمیدم قضیش چیه

من الآن بعد از مدت ها یه سری به ویکی بازی زدم.
    خیییییییییییییییییلی تغییر کرده نسبت به اون ورژنی که ما بازی می کردیم.
    اطلاعات این دوستمون aminkhoob از من آپدیت تره
    توی ورژنی که من بازی کردم Stat های Greataxe و Grant و خیلی سلاح های دیگه فرق می کرد.
    علیرضا اگه این DLC داستانی بازیو نرفتی حتما برو
    کلا این نسخه Prepare to Die Editon بهتره و من توی کنسول هم اونو رفتم که دیگه همه چی بازیو داره

آقا خداییش توضیحات شمارو میخونم مخم سوت میکشه، چقدر این بازی نکته داره :|
    دارم پشیمون میشم از پیشروی...یا به قول وحید باید کنترلر رو بشه به بازی بشناسونم و بازی کمی راحت تر بشه

یه سوالی، این چیزایی که نوشتید راجع اینکه نباید از بازی بیای بیرون ... نباید لود بشه و.... که تاثیر داره تو روند بازی جزو خود طراحی بازیه یا اینکه جزو باگ های بازیه که اینطوری شده ؟

آخرین بار به طرز مسخره ای یهو افتادم مردم بعد سریع alt+f4 کردم....نزدیک بود برم پاکش کنم...ولی دلم نیومد....
    نه باگ نیست جزو روند داستانی هر شخصیتیه
    مثلا همین که داشتیم صحبت می کردیم اگه بازی لود بشه طرف زودتر از ما به اون جا می رسید و دیگه تموم بود ولی وقتی لود نشه مطمئنا ما زودتر از اون می رسیم

بازیو یعنی با کیبورد میری؟
    با کنترلر هم بازی سخته دیگه اصلا کیبورد و موس جور درنمیاد یعنی کلا بهینه برای اون نیست
    حتما بازیو با یه کنترلر خیلی خوب برو
    بعد حالا مشکلت دقیقا کجاست؟
    دره که بازی زیاد داره و بعضی وقتا الکی آدم می افته توی دره و فک کنم سازندگان از توی دره افتادن گیمر لذت می بردن
    چون من الان گرم بازیم و چند وقتیه مدام میرم اگه راهنمایی خواستی در خدمتم
    به نظرم اوایل بازی سعی کن زیاد روح جمع کنی هم لول رو بالا ببر هم روی این پایرومنسی هم یکمی سرمایه گذاری کن
    خود پایرومنسی ها رو راحت میشه بدست اورد فقط آپگریدش روح زیاد می خواد
    الان کجای بازی گیر کردی؟
    Last edited by vahidgame; 23-01-2015 at 21:05.

14. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

علیرضا اگه این DLC داستانی بازیو نرفتی حتما برو
    کلا این نسخه Prepare to Die Editon بهتره و من توی کنسول هم اونو رفتم که دیگه همه چی بازیو داره
    مگه میشه نرفته باشم برادر ؟
    راستی اگه فکر کنم حدود 80 تا Humanity برای گروه اون عنکبوته قبل از Demons ruin خرج کنی و رنک خودت رو به 2 برسونی، اون در Demons ruin که قفله، باز میشه. این راهی واسه زنده نگهداشتن اون شوالیست که اوایل بازی بهت White stone رو میده (اسمش یادم نیست). ضمن اینکه یه میانبر خیلی خوبه که دیگه لازم نیست با دو تا غول اونجا مبارزه کنی ...

16. 3 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

نه باگ نیست جزو روند داستانی هر شخصیتیه
    مثلا همین که داشتیم صحبت می کردیم اگه بازی لود بشه طرف زودتر از ما به اون جا می رسید و دیگه تموم بود ولی وقتی لود نشه مطمئنا ما زودتر از اون می رسیم

بازیو یعنی با کیبورد میری؟
    با کنترلر هم بازی سخته دیگه اصلا کیبورد و موس جور درنمیاد یعنی کلا بهینه برای اون نیست
    حتما بازیو با یه کنترلر خیلی خوب برو
    بعد حالا مشکلت دقیقا کجاست؟
    دره که بازی زیاد داره و بعضی وقتا الکی آدم می افته توی دره و فک کنم سازندگان از توی دره افتادن گیمر لذت می بردن

چون من الان گرم بازیم و چند وقتیه مدام میرم اگه راهنمایی خواستی در خدمتم
    به نظرم اوایل بازی سعی کن زیاد روح جمع کنی هم لول رو بالا ببر هم روی این پایرومنسی هم یکمی سرمایه گذاری کن
    خود پایرومنسی ها رو راحت میشه بدست اورد فقط آپگریدش روح زیاد می خواد
    الان کجای بازی گیر کردی؟
    اگه جزو رونده داستانیه که خلاقیت جالبیه واسه خودش.

من آره با کیبورد و ماوس بازی میکنم. دسته ps3یمو دارم هنوز باید ببینم میشه شناسوند یا نه.

حالا دره و ایناش به کنار... کلا واقعا ماهیت خود بازی از آدم میخواد که صبر پیشه کن D: مثلا خیلی از بازی ها حتی روی آخرین درجه سختی، یه جورایی خود به خود هلت میده و میبردت جلو ... نمیزاره روحیه ات خدشه دار بشه مثله این ... و در عینه حال وقتت هم به صورت نرمال خواهد گرفت ولی این...یعنی این پدرتو در میاره... یاد اون master تو فیلم kill bill میوفتم که رس آدم رو میکشه...دارک سولز میگه یا باید هاردکور گیمر باشی یا خدافظ شما یا حداقل تصمیم میگیری که بشی پس صبور باش و تمرین کن...

الان من در واقع جایی گیر نکردم..بیشتر با همین چیزی که بالا توضیح دادم مشکل دارم..هی یاد قسمت های تنگ و تاریک جلو میوفتم...و تنهایی خودم تو این فضا...باس های بی چک پوینت...کابوسی شده برام از اونورم واقعا وقت و دقت بالایی در کنار صبر زیاد می طلبه ، که یکم فراهم کردنش برام سخته... از اونورم نمیخوام تجربه کردن همچین عنوانی رو از دست بدم... :( ...

حالا بهت بگم تازه کجام شاید خندت بگیره... الان رو همون پل هستم که یکی از boss ها میپره رووش (اولین باس تو undead burgeـه چیه همون)... آخه به طرز مسخره ای مردم..گفتم بروبابااااااا... یهو همینجوری یه ضربه بهم زد...بقل نردبومه افتادم زمین... هی میخواستم Q بزنم نردبوم رو بگیره بره بالا....دوباره سریع یه ضربه دیگه بهم زد ... بعد همون "آه" معروفش رو کشید پلیر ... که 1000 باری شنیدم .... دیگه بقیه اش رو هم که میدونی.

به قول خودت شاید باید درجه سختی های متفاوتی میذاشتن که بشه رفت بازی رو ( یعنی با وقت کمتری صرفش کردن ، درسته وقت بیشتر صرفش کنی خب مهارت آدم بیشتر میشه و ... )

خلاصه ببخشید سرتو درد آوردم ... نگاهم به فولدرش میوفته یک لرزه ای نیز به تنم میوفته

18. 3 کاربر از brain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این آیتم جمع کردن توی بازی چه قدر لذت بخشه
    قبلنا هم آیتم جمع می کردم ولی الان هدفم شده فقط آیتم جمع کردن و بازیو کلا رها کردم!
    اولا که بازیو می رفتم می گفتم این که خیلی از دشمنان بعد هر bonfire ظاهر میشن بازیو خیلی سخت می کنه ولی هر چی جلوتر میری می بینی این خودش یه مزیت هم هست
    با یه Item Discovery بالا میشه راحت کلی آیتم از کشتن این دشمنا بدست اورد
    مثال از موش ها میشه راحت کلی humanity بدست اورد

الان تقریبا همه سلاح ها و زره هایی که استفاده می کنم تا آخر آپگرید کردم و کاملا آمادم برم سمت باس آخر
    فقط یه دونه Red Titanite Slab می خوام که سخت گیر میاد
    توی همون Lost Izalith هست و یکمی باز می گردم
    این Greataxe رو تا +4 آپگرید کردم و رفتم امتحان کردم روی یه نفر 716 تا دمیج داد!
    البته 10 تا humanity زده بودم

خلاصه این سیستم آیتم گرفتن هم خیلی جالبه
    بعضی دشمنا کشتنشون خیلی سود داره!
    مثل همین غار کریستالی که بعد از کشتن باس اون دیگه راحت میشه کلی آیتم گرفت

مگه میشه نرفته باشم برادر ؟
    راستی اگه فکر کنم حدود 80 تا Humanity برای گروه اون عنکبوته قبل از Demons ruin خرج کنی و رنک خودت رو به 2 برسونی، اون در Demons ruin که قفله، باز میشه. این راهی واسه زنده نگهداشتن اون شوالیست که اوایل بازی بهت White stone رو میده (اسمش یادم نیست). ضمن اینکه یه میانبر خیلی خوبه که دیگه لازم نیست با دو تا غول اونجا مبارزه کنی ...
    آره اتفاقا همین کارو کردم
    ولی دیگه 80 تا نمی خواست 30 تا کافی بود
    یه جادو قوی هم بعد از رسیدن به رنک 2 بهم داده هنوز زیاد استفاده نکردم ولی احتمالا جاهایی که دشمنای زیادی با هم باشن خیلی به کار میاد

اگه جزو رونده داستانیه که خلاقیت جالبیه واسه خودش.

من آره با کیبورد و ماوس بازی میکنم. دسته ps3یمو دارم هنوز باید ببینم میشه شناسوند یا نه.

حالا دره و ایناش به کنار... کلا واقعا ماهیت خود بازی از آدم میخواد که صبر پیشه کن D: مثلا خیلی از بازی ها حتی روی آخرین درجه سختی، یه جورایی خود به خود هلت میده و میبردت جلو ... نمیزاره روحیه ات خدشه دار بشه مثله این ... و در عینه حال وقتت هم به صورت نرمال خواهد گرفت ولی این...یعنی این پدرتو در میاره... یاد اون master تو فیلم kill bill میوفتم که رس آدم رو میکشه...دارک سولز میگه یا باید هاردکور گیمر باشی یا خدافظ شما یا حداقل تصمیم میگیری که بشی پس صبور باش و تمرین کن...

الان من در واقع جایی گیر نکردم..بیشتر با همین چیزی که بالا توضیح دادم مشکل دارم..هی یاد قسمت های تنگ و تاریک جلو میوفتم...و تنهایی خودم تو این فضا...باس های بی چک پوینت...کابوسی شده برام از اونورم واقعا وقت و دقت بالایی در کنار صبر زیاد می طلبه ، که یکم فراهم کردنش برام سخته... از اونورم نمیخوام تجربه کردن همچین عنوانی رو از دست بدم... :( ...

حالا بهت بگم تازه کجام شاید خندت بگیره... الان رو همون پل هستم که یکی از boss ها میپره رووش (اولین باس تو undead burgeـه چیه همون)... آخه به طرز مسخره ای مردم..گفتم بروبابااااااا... یهو همینجوری یه ضربه بهم زد...بقل نردبومه افتادم زمین... هی میخواستم Q بزنم نردبوم رو بگیره بره بالا....دوباره سریع یه ضربه دیگه بهم زد ... بعد همون "آه" معروفش رو کشید پلیر ... که 1000 باری شنیدم .... دیگه بقیه اش رو هم که میدونی.

به قول خودت شاید باید درجه سختی های متفاوتی میذاشتن که بشه رفت بازی رو ( یعنی با وقت کمتری صرفش کردن ، درسته وقت بیشتر صرفش کنی خب مهارت آدم بیشتر میشه و ... )

خلاصه ببخشید سرتو درد آوردم ... نگاهم به فولدرش میوفته یک لرزه ای نیز به تنم میوفته
    درک می کنم چی میگی
    منم خودم بار اول زیاد با شرایط بازی جور نبودم خیلی بد رفتم چون خیلی از نکات بازیو نمی دونستم
    مجبور شدم دوباره بازیو با یه کلاس دیگه برم ولی دفعه دوم یه سری نکات فهمیدم که باعث شد بازیو راحتر برم
    همین باس دوم هم اون بار اولی که رفته بودم ترس داشتم و می گفتم نمیشه زدش ولی بعدا فهمیدم خیلی راحته!
    کافیه یه سلاح قوی برداری و از این موادی که اونو برقی می کنه بزنی چون این باس روی برق حساسه و سریع با اون می میره
    بعد که رسیدی اول از اون نرده بون برو بالا و اون دو تا رو بکش بعدش بیا پایین و تا نیمه پل برو و وقتی باس اومد سریع برگرد از نرده بون برو بالا
    بعدش باس اومد سمتش سریع بپر پایین و دکمه حمله رو بزن که چون می پری خیلی از جونشو کم می کنه و در حالت نزدیک هم چند تا ضربه بزنی تمومه

بازی سخت هست ولی به نظر بیشتر اولاش سخته
    یعنی هر چی بیشتر لول زیاد کنی و آپگرید های مختلف رو هم انجام بدی و یه سری نکات بازی رو هم رعایت کنی از سختی اون به اندازه زیادی کم میشه
    مثلا این kindle اون اوایل باعث میشه 10 تا بتونه flask همراه خودت ببری و بعدا هم حتی تا 20 تا میشه
    یه سری از این bonfire ها خودشون قابلیت kindle دارن و دیگه لازم نیست الکی humanity خرج کنی و اینا خیلی توی باس ها به کار میان
    مثلا من شاید سر یه باس 10 تا flask خوردم وگرنه صد در صد می مردم

کلا بعد از زدن باس Anor Londo و بدست اوردن اون قابلیت دیگه سختی بازی نصف میشه و استرس هم کمتر میشه
    توی همین تاپیک پستای قدیمی رو می خوندم چه قدر همه ترس داشتن مثلا از همین نفرین و غورباقه ها
    در صورتی که من همین الان 40 تا سنگ برای رفع نفرین دارم که هیچ کدومشون رو هم نخریدم!
    یا یه جای تاپیک یه نفر می گفت 10000 تا روح از دست دادن توی بازی فاجعه ست در صورتی که من الان کلشو جمع بزنم خیلی بیشتر از این حرفا روح از دست دادم و اصلا هم مهم نیست!
    این شاید برای اوایل بازی صدق کنه ولی هر چی جلوتر بری این مقدار روح به چشم نمیاد

تا قبل از رسیدن به Anor Londo هم سعی کن یه جوری با زیاد روح جمع کردن بتونی خیلی پیشرفت کنی
    البته اوایل بازی دشمنایی که هستن خیلی روح نمیدن و زیاد نمیشه روی اونا سرمایه گذاری کرد
    بیشتر برنامه ریزی کن تا به اون Darkroot Garden و اون در بسته برسی که سه چهار تا آدم هستن هر کدوم 2000 تا روح میدن!
    حالا اینکه اونا رو از دره بندازی پایین یا هر جوری بکشی دست خودته
    من جدیدا جاهایی که می دونم کشتن دشمنا خیلی فایده داره و خیلی هم قوی هستن دیگه خودمو خسته نمی کنم و با پایرومنسی همه رو نابود می کنم!
    استفاده از جادو محدوده ولی مثلا در مورد این پایرومنسی مسئله مهم اینه که تا می تونی آپگریدشون کنی تا خیلی قوی بشه

خلاصه هر جا مشکلی داشتی بگو میشه کمک کرد
    بازم میگم بازی سخت هست ولی اونجوری که مثلا در حد مرگ سخت باشه نه
    چون بازی نقش آفرینیه با پیشرفت کارکتر میشه سختی بازیو کم کرد
    کلا قلق بازیو پیدا کنی تمومه
    Last edited by vahidgame; 24-01-2015 at 19:27.

20. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •