سلام
لطفا یکم در مورد پایه Webtop Dock این گوشی توضیح بدید.
سلام
لطفا یکم در مورد پایه Webtop Dock این گوشی توضیح بدید.
Laptop Dock
HD Multimedia Dock
Vehicle Dock
Standard Dock
Webtop Dockش رو دیگه نشنیده بودم!
منم نشنیده بودم.برای همین پرسیدم!!!
laptop dock رو کسی قیمت داره؟
اصلا ایران میاد یا باید از اونور آورد؟
فکر میکنم به خاطر اینکه با اون لپ تاپ داک میتونی به اینترنت هم وصل بشی شاید اسمش رو گذاشتند وبتاب داک!
این وبتاب داک از نظز ظاهری شبیه لب تاپ می باشد ولی در واقع فقط یک کیبرد و یک ال سی دی است که با اتصال گوشی به آن یک محیط لینوکسی را بر روی خودش شبیه سازی می کنه قیمتش هم حدود 300 دلاره و بصورت جداگانه فروخته میشه . جعبه گوشی فقط حاوی گوشی و شارژر و کابل mini hdmi می باشد به نظرم هندزفری هم همراهش نیست
صفحه اول تایپیک کامل توضیحاتش هست :
موتورولا یک وسیله جانبی تحت عنوان "Webtop" را نیز با این گوشی عرضه می کند که با استفاده از آن گوشی به یک نت بوک با صفحه نمایش 11.6 اینچ و صفحه کلید کامل QWERTY تبدیل می شود و به موجب باتری 36 whr موجود در آن نیز دوام باتری 8 ساعت دیگر افزایش می باشد لبته از این قطعه استفادههای دیگری نیز میتوان کرد.
قیمتش که 400 دلار بود ظاهرا " . الان نمیدونم چند شده . ممکنه بیاد . جزو لوازم جانبی هست
یعنی 400 هزار تومن برای یه شبه لپ تاپ؟!!!!!!!!
به نظر من که نمی ارزه.
با این پول می شه 1 مینی لپ تاپ یا 1 لپ تاپ متوسط خرید.
اصلاً نمیارزه.
به نظرم این بیشتر شبیه یه جور ایده در حال توسعه باشه. الان زیاد خریدش منطقی نیست. اما مسلماً در آینده، جای مانور زیادی داره.
خوب این لپ تاپ داک انحصاری موتورولا هست و اولین باره که استفاده میشه در موبایل و یک اختراع جدید و عالی هست که در آینده شاهد تکاملش خواهیم بود . و به همین دلیل الان کمی قیمت بالاست ولی تا چند ماه دیگه افت میکنه .
ریویو GSMArena رو دیدم ،چرا این گوشی اینقدر در زوم کردن روی عکس ها به نسبت Optimus 2X ضعیف هست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)