قیمت 51d8000 آیا اعلام شده؟
قیمت 51d8000 آیا اعلام شده؟
دوست خوبم مشخصات اون فروشگارو برام pm میکنی..شماره و اسم و .. مرسی
خیر. اگه اعلام بشه تو آدرس زیر میتونید ببینید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 08:41 AM ---------- Previous post was at 08:38 AM ----------
تلویزیون مدل D6960 با گارانتی سام سرویس، به تازگی برای هدیه عینک سه بعدی هم روش هست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با توجه به اینکه من قصد خرید تلویزیون داردم آیا ارزش آنرا دارد تا منتظر آمدن سری 8000 بشوم ؟
هیچکدام از دوستان از حدود قیمت 51d8000 اطلاعی دارند؟
آقا سهیل عزیز
بازم مبارکه. واقعا زیباست. ممنون از عکسها.
یه چند مورد درباره عکسها:
اگه امکانش رو داری چند تا عکس هم از زوایای مختلف تی وی در حالت خاموش و نور مناسب بگیری که خیلی عالیه.
این دوتا تصویری که موقع عکس گرفتن داره پخش میشه فول اچ دی نیست و قاب باریک بطور کامل مشخص نمیشه.
من عکسهای خودم رو توی چند صفحه قبل با یه روش ساده توی فتوشاپ تا حد 50 کیلو بایت کم حجم کردم خیلی هم افت کیفیت نداشت. اگه خواستی بگو تا روشش رو بگم استفاده کنی تا دوستانی که dial up دارند به مشکل برنخورند.
اگه ممکن هست یه مقایسه ای بین این دو 51d8000 و 51D585 رو بذارین ممنون میشم.
سلام.من میخوام یه سری 8سامسونگ بگیرم از بانه.به نضرتون میرزه؟.یا به ریسکش نمی ارزه.فروشنده نمایندگی سامسونگ میگفت که اصلا سامسونگ نیستن فقط شکل سامسونگن!!!!!!!!!!!
ال ای دی 32 زیر یه تومن بهترین انتخاب ؟؟؟
اگه ال سی دی مناسبتری هم باشه پیشنهاد بدین لطفا
دوستان عزیز من یه 46D6600از بانه از سایت سقز شاپ خریدم میخواستم بدونم بجز خود جعبه اکبند تلویزیون چیز دیگه ای هم هست که باید به من بدند؟ مثلا عینک یا فیلم 3بعدی؟ بعد چه تست خاصی انجام بدم ؟! تلویزیون فردا میرسه!
در مورد تست پنل بهتر چند تا تصویر Full HD روش اجرا کنی یک تصویر کاملا سیاه ، یک تصویر کاملا سفید که اگر پیکسلی مرده بود یا برن کرده باشده مشخص بشه
موارد دیگه موارد رو دیگران کمک کنند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)