دوستان ال ای دی سونی بدون سه بعدی و بدون smart بالای 40 اینچ با بودچه زیر 1500 چی پیشنهاد می دید؟
ایا تلویزیون های سونی قابلیت ضبط کانال های دیجیتال را داره؟
دوستان ال ای دی سونی بدون سه بعدی و بدون smart بالای 40 اینچ با بودچه زیر 1500 چی پیشنهاد می دید؟
ایا تلویزیون های سونی قابلیت ضبط کانال های دیجیتال را داره؟
.....................
سونی هر مدل رو برای هر منطقه ای که تولید میکنه ، رقم آخر سری اون متفاوته! و شما از روی مدلش میتونید بفهمید سفارش کجا هست!
مثلا NX723 برای UK هستش!
nx72 برای کجاست ؟
چون توییه بانه ویرایش اروپایی هم بود
اگر منظورتون NX720 هست ، این مدل آسیاست.
خوب می پرسیدید تفاوت امکانات ورژن اروپایی و آسیایی در چیه؟
نه اسم مدل اروپاییش چیه ؟
راه دیگه ای هست که فهمید مال کجاست ؟ (مدل اروپایی و آسیای همشون تو مالزی تولید میشن ؟
قکر نکنم
به نظر نمیرسه با هزینه های فضایی سوخت و حمل و نقل این کار برای سونی به صرفه باشه
سری های ساخت سونی خیلی نیستن آسیا اروپا و امریکا حالا به نظرتون تو کیفیت ساخت تفادتی میکنه؟
به نظر من منطقی نیست سونی همچین کاری بکنه!
مگر اینکه درجه بندی تولید داشته باشه که در این صورت تفاوت قیمت حاصل میشه!
الان این سه مدل اسیا اروپا امریکا تفاوت قیمت دارن؟
آره . تو بانه مدل اروپایشو حدود 100 تومن گرونتر میدادن
اونایی که تو بانه میفروشت معمولا از دبی جنس میارن .. امکانش هست که مدل اروپایی تو دبی باشه ...
توییه خوده تی وی حایی نیست که نوشته باشه ؟
یا از روی بار کد نمیشه فهمید ؟؟
یه بار کد هست روی تیوی که شانسی با این برنامه های شناسایی بار کد که برای موبایل هاست تست کردم یکیشو نشناخت ولی دوتای دیگه یکیش ماله آمریکا بود و یکی دیگه بار کد پست بود که پست کرده بودن ( فکر کنم) که بازم با اون برنامه تست کردم دیدم که ماله ژاپنه ...
حالا راهی هست که از روی بارکد یا چیزه دیگه فهمید که کجاییه ؟
Last edited by faraways; 30-09-2011 at 21:18.
دوست عزیز فکر کنم یکم داری زیادی مته به خشخاش میذاری!
فکر نکنم برای این مدل آسیایی و اروپایی فرق داشته باشن. آخه 100 تومن که نشد اختلاف قیمت!!! توی یه مدل خاص هم ممکنه بین دو تا مغازه توی بازار 100 تومن اختلاف وجود داشته باشه!
اونی که میگه جنس من مال اروپاست ، ازش بخواه تا تفاوتش رو با مدل آسیایی بهت نشون بده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)