تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 227 اولاول ... 313738394041424344455191141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 2267

نام تاپيک: Mass Effect 3

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خداییش جک اگه این شکلی میشد قید میراندا و اشلی رو میزدم

به نظر من این نسخه موهای اشلی باید در بیاد!

میراندا جون زمان بیکاری

Last edited by AlexMercer; 12-01-2012 at 08:30.

2. 10 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

اون اولی چقد باحاله...
    میراندارو هایپ کردن ،تو بازی ک اینجوری نی!

4. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بایوور اعلام کرد که سیتادل در این بازی بزرگ تر از نسخه 1 خواهد بود! و پایان بازی مثل بازی ها نخواهد بود و کاملا متفاوته و بازی چند تا پایان داره . و در بازی زیاد در شرایطی قرار میگیریم که باید تصمیم بگیریم که کی زنده بمونه کی بمیره!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 5 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اگر دمو kingdom of amalur رو دانلود کنید و بازی کنید وبعدا میتونید این زره رو برای مس افکت دانلود کنید و. من اصل ماجرا رو نخوندم چون نه از زره خوشم اومد و اینکه کل dlc ها برای کامپیوتر میاد!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 6 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من که توی نسخه 2 اصلا از زره دراگون ایج استفاده نکردم چون کلاه خود داشت! این اگه نداشته باشه بازم میشه یکاری کرد
    Last edited by AlexMercer; 14-01-2012 at 20:42.

10. 6 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمی دونم چرا توی بازی های Bioware از این چیزا استفاده میشه . فکر کنم EA هم این وسط تاثیر داشته باشه : دی
    مثلا توی DA2 از زره آیزاک استفاده شده بود و اینجا هم دقیقا برعکس شده یعنی زره یه بازی فانتزی توی یه بازی فضایی استفاده میشه!
    به نظر من استفاده از اینا زیاد جالب نیست...

12. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نمی دونم چرا توی بازی های Bioware از این چیزا استفاده میشه . فکر کنم EA هم این وسط تاثیر داشته باشه : دی
    مثلا توی DA2 از زره آیزاک استفاده شده بود و اینجا هم دقیقا برعکس شده یعنی زره یه بازی فانتزی توی یه بازی فضایی استفاده میشه!
    به نظر من استفاده از اینا زیاد جالب نیست...
    به خواسته ea اینکار انجام شده. تا تبلیغی باشه واسه دو بازی مخصوصا اون بازی شمشیریه! حتی دموی مس افکت به خاطر پخش دموی این بازی تاخیر خورد.

14. 3 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

فکر کنم EA هم این وسط تاثیر داشته باشه : دی
    اصلا شك نكن همش قرتي بازيهاي EA هست. ساده سازي DA2 به خاطر فشارهاي EA بود و حتي همين چند روز پيش هم تو خبرها اومده بود كه Dead Space 2 هم قرار بوده طولاني تر، سخت تر و پيچيده تر باشه كه در مراحل تست بازي به درخواست EA ساده تر شده. حتي من ميگم اضافه شدن Multi Player به مس افكت 3 هم به خاطر فشارهاي EA بوده كه نهايتا Bioware اين سيستم Galaxy at War رو طراحي كرده كه بايد ببينيم چطوري از آب در مياد...

16. 4 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اصلا شك نكن همش قرتي بازيهاي EA هست. ساده سازي DA2 به خاطر فشارهاي EA بود و حتي همين چند روز پيش هم تو خبرها اومده بود كه Dead Space 2 هم قرار بوده طولاني تر، سخت تر و پيچيده تر باشه كه در مراحل تست بازي به درخواست EA ساده تر شده. حتي من ميگم اضافه شدن Multi Player به مس افكت 3 هم به خاطر فشارهاي EA بوده كه نهايتا Bioware اين سيستم Galaxy at War رو طراحي كرده كه بايد ببينيم چطوري از آب در مياد...
    درباره مولتی مس افکت موافق نیستم . مس افکت از نظر کلاس ها و نژاد ها اینقدر قوی بود که حیف بود فرصت استفادش در فضای چند نفره رو در اختیار گیمر ها نزارن . ولی ea دیگه . فردا دیدی واسه تبلیغ dead space 3 لباس چهارم آرسنال(چون طرفدار ارسنالی میگم) رو توی فیفا شبیهه ایساک کرد!

در مورد dead space هم من نظر اینه که بازی در نسخه 2 بی محتوا شده بود و اگر انیمیشن جدیدش رو که ایتفاقات قبل از نسخه 2 رو یک جوری روایت میکنه ببینی متوجه میشی هر لحظه داستانش داره بد تر میشه.

18. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باید بریم این اقدامات ضد بشری EA رو به سازمان ملل گزارش کنیم : دی
    جدا خیلی دلم برای شرکت مورد علاقم یعنی Bioware می سوزه که باید ناشر بازی های اون EA باشه و نمی تونه خودش به طور مستقل بازی هاشو بسازه و تحت سیاست های EA قرار نگیره. درسته EA شرکت بزرگیه و توی دنیای بازی خیلی تاثیر داشته ولی حداقلش چیزی که واضحه اصلا گروه خونیش به بازی های نقش آفرینی نمی خوره و وقتی کنار Bioware اونو می بینم ناخودآگاه احساس بدی بهم دست میده!
    حالا مس افکت سبکش بیشتر به اکشن تمایل داره و از این نظر کمتر EA می تونه روی اون تاثیر منفی بذاره و بازی در همون سطح فوق العاده خواهد بود ولی واقعا دلم برای بازی هایی مثل DA می سوزه که چه بسا اگه خود Bioware بدون دخالت EA اونو می ساخت و یعنی هر جوری که خودش دوس داشت مطمئنا شماره دوم حتی بهتر از شماره اول هم میشد و سیاست های پولی و کثیف باعث نمیشد بازی سطحش از اونی که باید باشه خیلی پایینتر بیاد...
    جالبه در مورد DA3 بعضی وقتا خبرهای عجیبی می بینم. مثلا ساخت اون با موتور گرافیکی بتلفیلد 3 یا وجود بخش مولتی پلیر برای بازی!!!

20. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •