صحبتهاي راموس پس از تساوي با لیـون

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:
پس از تساوي 1-1 رئال در زمين لیـون راموس مدافع رئال مادريد در خصوص اين بازي با خبرنگاران به مصاحبه پرداخت
"نتيجه خوبي براي ما بود ولي ميتوانستيم پيروز شويم .ما بازي برگشت را در خانه و با حمايت هوادارنمان برگزار ميكنيم و ميتوانيم به مرحله بعد راه يابيم "
"ما 3 شانس آشكار گلزني داشتيم .اين نتيجه براي ما در بازي برگشت خوب بود .ما بايد هميشه خوش بين باشيم و به پيروزي فكر كنيم"
"داور تنها كسي است كه ميتواند همه چيز را مشخص كند ولي ميتوانست يك ضربه پنالتي براي ما اعلام كند .با اين حال اميد زيادي به صعود داريم و تلاش خود را خواهيم كرد"
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بنزما : "گل مهمي به ثمر رساندم و از اين بابت بسيار خوشحالم"

بنزما گل مهمي را مقابل لیـون به ثمر رساند .وي در خصوص بازي با خبرنگاران مصاحبه كوتاهي انجام داده است
"گل مهمي به ثمر رساندم و از اين بابت بسيار خوشحال هستم .در لیـون نيز بسيار خوشحال بودم ولي نميتوانستم بعد از گلزني جشن بگيرم"
"همه هم تيمهايم مرا در آغوش گرفتند چون كه اين گل در بازي برگشت بسيار مفيد و تاثير گذار خواهد بود"
"من سخت كار ميكنم تا بيشتر بازي كنم .مورينيو مرا 27 دقيقه به زمين فرستاد و من نيز پاسخ اعتماد او را داده ام .شانس زيادي براي صعود به مرحله بعد خواهيم داشت و در خانه ميتوانيم نتيجه بسيار خوبي بدست بياوريم"
کد:
كارواليو : "ثابت كرده ايم كه بهتر از لیـون هستيم"

پس از تساوي 1-1 رئال مقابل لیـون كارواليو و په په در خصوص اين بازي با رسانه ها به مصاحبه پرداختند
كارواليو:
"گلي كه زديم بسيار مهم بود .بنزما به خوبي اين كار را انجام داد .ما ميتوانستيم گلهاي بيشتري هم بزنيم "
"متاسفانه داور پنالتي را نديد .و همه متوجه شده بودن كه توپ به آرنج گوركوف برخورد كرده بود "
"ما در بازي برگشت در خانه خودمان بازي ميكنيم و ثابت ميكنيم بهتر از آنها هستيم .ما ميدانيم يك نتيجه 0-0 هم براي صعود كافي است ولي ميخواهيم پيروز شويم و بايد از همان ابتدا گلزني كنيم تا صعودمان به مرحله بعدي ليگ قهرمانان را قطعي كنيم"
په په:
"من كمي ناراحتم .ما ميتوانستيم پيروز شويم و تا دقيقه 83 پيروز بوديم .با اين حال در محوطه جرميه توپ به دست بازيكنان لیـون خورده بود و هر كسي كه بازي را ديد متوجه شد كه پنالتي بوده است ولي داور توجهي نكرد در صورتي كه كاملا واضح بود"
"ما در نيمه اول بازي خوبي انجام نداده بوديم ولي در نيمه دوم توانستيم روي بازي سخت تمركز كنيم .ما شايسته پيروزي بوديم ولي متاسفانه بدست نيامد .ما در برنابئو نتيجه خوبي به دست خواهيم آورد و با اقتدار به مرحله بعدي راه مي يابيم"
کد:
صحبتهاي والدانو پس از تساوي مقابل لیـون

پس از تساوي 1-1 رئال مقابل لیـون خورخه والدانو در خصوص اين بازي با رسانه ها به مصاحبه پرداخت
"اين تساوي نتيجه مطلوبي براي ما بود .بازي درگيرانه اي بود .رئال مادريد هرگز به فكر باختن نيست"
"تيم عملكرد خوبي در زمين داشت و در نيمه دوم شانسهاي بيشتر گلزني خلق كرد كه دو شوت هم به تير دروازه و يك پنالتي واضح نيز برايمان گرفته نشده بود "
"بنزما گل مهمي به ثمر رساند و توانستيم براي اولين بار در اين ورزشگاه گل بزنيم "
"رئال مادريد در برنابئو اعتماد به نفس بيشتري دارد .ما اعتقاد داريم كه بازي كردن در ورزشگاه خانگي خودمان و با حمايت هوادارن به ما كمك خواهد كرد تا به مرحله بعدي ليگ قهرمانان صعود كنيم"
"ما براي لیـون احترام قائليم ولي ما احساس بهتري نسبت به آنها داريم و بعد از 6 سال از اين مرحله صعود كنيم"
کد:
صحبتهاي مورينيو پس از تساوي با رئال

پس از تساوي 1-1 رئال مقابل لیـون مورينيو از اينكه داور يك پنالتي را براي آنها نگرفته بسيار عصباني است
مورينيو اعتقاد دارد كه دقيقه 64 زماني كه رونالدو ضربه ايستگاهي را زده است توپ به دست مدافع لیـون برخورد كرده
"بعضي تصميم ها پيچيده هستند ولي در بعضي صحنه ها اتفاقاتي رخ ميدهد كه كاملا مشخص است .در فاصله 5 متري داور هم توپ به دست بازيكن لیـون برخورد كرده بود و 4 چشم هم نتوانستند ند آنچه همه دیدند را ببینند.من از اينكه داور يك پمالتي آشكار را براي ما نگرفت بسيار عصباني هستم"
"ما مرحله اول را خوب پشت سرگذاشتيم .اول توانستيم گل بزنيم و اميواريم در بازي برگشت در برنابئو و با حمايت هوادارنمان شب خوبي را در اروپا رقم بزنيم"
"بنزما گل ارزشمندي را به ثمر رساند .تيم چند شانش مسلم گلزني را از دست داد و از بدشاني دو توپ نيز به تيرك خورده بود .با اين حال شانس زيادي براي صعود داريم و يك نتيجه بدون گل هم ما را به مرحله بعدي خواهد برد"
کد: