آره بابا عادیه. خیلی هم خوبه
4 هسته و 8 تا cpu
---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------
آره عزیز. سرعتش هم خیلی خوبه
آره بابا عادیه. خیلی هم خوبه
4 هسته و 8 تا cpu
---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------
آره عزیز. سرعتش هم خیلی خوبه
سلام به همه دوستان
من پریروز این لپ تاپ رو گرفتم
ازش خر کاری کشیدم تو این دو روز بدون هیچ گونه مشکلی بود
با کانفیگ :
i7
15.6"
640gb
6gb
backlite
dvd/rw
خیلی عالی عمل کرده تا الان
فقط 2 تا مشکل داشتم :
1- ویندوز به دلیل نصب نرم افزارهای بی خود از طرف شرکت دل خیلی سنگینه !!!!
2- نتونستم روی dvd ریکاوری بگیرم ؛ 2 بار امتحان کردم dvd سوخت آخرش روی فلش ریکاوری گرفتم
یه نکته که دوستان اشاره کردن :
درسته بدنه کمی برق داره (اونم به دلیل اینکه پریز ارت نداره)
به زودی یه review کامل براتون قرار می دم
راستی بازی crysis رو خیلی عالی اجرا کرد
بازی command & conquer 4 رو با بالاترین جزئیات اجرا کرد ، ولی خوب خیلی گرم میشه لپ تاپ که فکر می کنم طبیعی باشه
راستی من با گارانتی سبز ایران نوت بوک گرفتم 1.380 (قبلا" از این گارانتی خرید کرده بودم و رازی بودم) + یک موس دل
in ndell jadide iran omade ???
وقتی restart میکنم، بعد از شات دان شدن دیگه صفحه سیاه میمونه حتی لودر خود dell هم نمیاد و فقط چراغ پاور و xps روشنه! تا موقعی هم که دستی با کلید پاور خاموش و روشن نکنم درست نمیشه !!!
مشکل از کجاس دوستان؟ آیا میتونه از نصب نبودن کامل درایورها باشه یا نصب نبودن بعضی درایورهای مهم ؟؟؟
کدوماش مهمه؟ بگید تا اول اونا رو دانلود کنم!
ممنونم طرفداران Dell XPS L501 !!![/QUOTE]
l501 من هم همین طور میشد و همش هنگ میکردحتی توی ستاپ دستگاه فرستادم گارانتی 3 هفته هستش مثل اینکه درست نمیشه
کلا فکر کنم این سری xps خرابیش زیاد باشه توصیه میکنم حداقل کسی بدون گارانتی نخره.
به نظرم گرون گرفتی .
زیگورات با بلوری میده 1.499.000
IN DELL JADIDE KE HAMON XPS L501 hASTESH VALI MOSHKELATESH BARTARAF SHODE IRAN OMADE ??????????????????
اون مشکل من تقریبا حل شد !!!
درایورهای chipset کامل نصب شده؟ درایورهای چیپست پنج تا درایور به نام های زیر در مسیر C:/drivers :
R277342
R277343
R277350
R279435
R286840
الان تنها مشکلی که داره اینه که اگه تو شارژ باشه یا مثلا به مودم وصل باشه ( اتصال برق داشته باشه )، وقتی restart میکنی بعد از شات دان دیگه تا وقتی که دستی روشن خاموس نکنی بالا نمیاد!
ولی اگه اتصال برق نداشته باشه و پنج تا درایوری که بالا گفتم نصب باشه مشکلی نداره! جالبه نه ؟؟؟!!
آیا این مشکل رو بقیه دوستان L501 ای هم دارن؟ لطفا یه تست کنید تا ببینیم میتونیم این مشکل رو حل کنیم یا حداقل بفهمیم مشکل از کجاست یا نه (!) ؟؟!!
ممنون.
l501 من هم همین طور میشد و همش هنگ میکردحتی توی ستاپ دستگاه فرستادم گارانتی 3 هفته هستش مثل اینکه درست نمیشه
کلا فکر کنم این سری xps خرابیش زیاد باشه توصیه میکنم حداقل کسی بدون گارانتی نخره.[/QUOTE]
ویندوزش رو عوض کن. با کدوم گارانتی گرفتی؟
کلا فکر کنم این سری xps خرابیش زیاد باشه توصیه میکنم حداقل کسی بدون گارانتی نخره.[/QUOTE]
مال من همین مدل l501x هست تا حالا هم مشکل نداشته خوب تو 10 تا 1 دونه خرای هست دیگه
ma inghad badshansim hamon 1done kharabi vase ma miofte
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)